ExpressVPN Review 2019 – The Good, Bad And the UGLY!

[ware_item id=33][/ware_item]

Medan många av VPN-leverantörerna bara påstår sig vara ”den snabbaste VPN på jorden”, vågar ExpressVPN gå nästa nivå för att ”garantera” det och godkänna det på deras hemsida. Visst, deras snygga en månad tillbaka-garanti säkerhetskopierar deras krav, medan resten av konkurrenterna har bara en vecka att erbjuda som garantiperiod. Det snabbaste VPN runt om i världen blir fortfarande ett underdrift när det också är lämpligt att kallas ”den mest utspridda VPN” eftersom den också fungerar med den ständigt utmanande Netflix och nästan alla strömningstjänster att namnge på planeten..


ExpressVPN Review 2019 - The Good, Bad And the UGLY!

I denna ExpressVPN-granskning, vi kommer att täcka alla nödvändiga funktioner, ins och outs som man definitivt bör veta innan du köper ExpressVPN-prenumerationen. Express VPN är en allt-i-ett VPN som passar för dem som kan betala lite mer för att göra livet lätt med en VPN som har sömlösa funktioner med solid säkerhet, bra design, stark prestanda och en fantastisk kundservice. Det kan också tjäna som ett paket för familjeanvändning på grund av dess utmärkta flerfunktionsfunktion. Men de som är lite låga på sina budgetar på bekostnad av mer krångel, mer konfiguration och kompromiss med säkerhet skulle kunna hitta det som en felaktig funktion. Den här översynen kommer att kretsa kring för- och nackdelarna med att använda ExpressVPN där det senare hittar du som en nål i en höstack.

Fördelar

Enkel start

Detta är något som ger ExpressVPN ett par vingar. Strax efter att du registrerar dig kan du installera en VPN-klient där du blir ombedd att mata in aktiveringskod när du kör den för första gången. Den här aktiveringskoden är unik för varje enhet. Så här sparar din VPN-klient din tid att logga in, eftersom du bara använder en unik kod för att öppna ditt oberoende gränssnitt. Se till att spara bekräftelsemailen du får med en länk som har denna unika kod. Du kan också välja under installationsprocessen om du vill att de anonyma anslutningsdata ska delas för mer hastighet utan kompromiss med säkerheten.

komma igång med expressvpn

Läs också: NordVPN Review 2019

Helt enkelt bra

ExpressVPN-appen är utformad helt enkelt för att säkerställa ett vänligt och intuitivt användargränssnitt. Allt du behöver göra efter att du har loggat in är att välja en server och trycka på connect för att börja använda tjänsten. Du kan också starta servern för snabb åtkomst senare. Resten av de grundläggande konfigurationsalternativen som att välja önskat protokoll kan hanteras i alternativmenyn, men det är inte en nödvändig åtgärd. Ett sådant enkelt gränssnitt gör detta VPN till ett helt enkelt bra plug-and-play-alternativ för alla dina VPN-behov. Det är därför det blir ett högt rankat VPN av nybörjare som barn eller äldre användare. Om du vill stänga appens GUI körs appen fortfarande tyst i aktivitetsfältet så att du enkelt kan ansluta eller koppla bort servrar och komma åt många alternativ utan att öppna fönstret.

Funktion för flera användare

Den senaste förändringen av ExpressVPN: s policy gjorde att den blev högre än tidigare. Den har flera användare, vilket är högst fem användare att använda tjänsterna samtidigt. Dessa användare kan använda liknande eller olika fem enheter för att ansluta till ett VPN samtidigt. Till exempel kan du ansluta liknande enheter som fem bärbara datorer åt gången eller olika enheter som en telefon, surfplatta och en router enligt dina önskemål. Ett nätverkslås gör att alla enheter kan använda VPN oberoende och sömlöst.

Alla ExpressVPN-recensioner talar om kvaliteten på deras tjänster men låt oss titta på hur den här funktionen sparar dina pengar. De flesta människor har inte tillräckligt med pengar att spendera på en dyr VPN-tjänst. Låt möta det. ExpressVPN har ett högt betyg men det är inte det billigaste där ute. Studenter och anställda som lever hand till mun från en lönecheck till en annan kan tycka att det är krångligt. Men låt oss möta ett större faktum. Även om det kan vara besvärligt att ha rumskamrater ibland, kan din pool-in bli en gyllene möjlighet med ExpressVPN. Den mest populära prissättningsplanen (15-månaders) kostar dig $ 6,67 per månad. Dela bara det fem sätt och varje användare måste bara hosta upp $ 1,33 per månad för den bästa VPN-tjänsten! Låter frestande, va?

Automatiska funktioner

Det automatiska valet av protokoll är som standard en av de mest förtjusande funktionerna i ExpressVPN. Detta är normalt ett OpenVPN över UDP. Du kan också välja att manuellt ansluta till OpenVPN över andra protokoll som L2TP / IPSec, PPTP, TDP och SSTP. På grund av flera problem med säkerhet och pålitlighet anses OpenVPN vara att föredra som ett bättre alternativ. Det automatiserade protokollet fungerar dock inte alltid bra för dig. I så fall måste du hitta den optimala serverprotokollkombinationen tillgänglig från ExpressVPN för att få ut så mycket som möjligt av ditt prenumeration. Hur? När du loggar in på ditt konto måste du välja ett VPN-protokoll och en server i det land du vill låsa upp innehåll i. Blanda och matcha för att upptäcka det perfekta valet för den webbplatsen och notera det nästa gång.

Inbyggd Kill Switch

Hur kan vi glömma att nämna Kill-Switch Feature i en grundlig ExpressVPN-granskning? Nåväl, en av de mest framgångsrika, senaste uppdateringarna av appen är ett "Network Lock". Den här funktionen inaktiverar all internettrafik när VPN-anslutningen sjunker. Det här låset är användbart för att förhindra DNS-läckor och fungerar som en dödsbrytare. Dessutom driver appen alla DNS-förfrågningar över IPv4 än det relativt osäkra IPv6-protokollet. Krypteringsnivåer är emellertid aldrig förhandlingsbara för att påskynda anslutningen under alla omständigheter.

VPN för Wi-Fi-routrar

Det är anmärkningsvärt att ExpressVPN inte bara stöder mobiler, bärbara datorer, stationära datorer, surfplattor etc. med ett responsivt GUI, utan också erbjuder firmware som kan användas av vissa populära Wi-Fi-routermodeller. Det fungerar faktiskt på två sätt; du kan antingen installera appen på din kompatibla router gratis eller så kan du helt enkelt köpa en router med förkonfigurerad ExpressVPN-klient. ExpressVPN kan vara mycket användbar i en router eftersom internettrafiken på alla enheter som är anslutna till Wi-Fi kommer att dirigeras via VPN med ett normalt abonnemang.

Trots deras kundvårdsanspråk, vilket bekräftas av många ExpressVPN-recensioner, kan du följa den detaljerade guiden för hur du konfigurerar din router för ExpressVPN på deras officiella webbplats. Se till att du kontrollerar kompatibiliteten för din router med ExpressVPN innan du flashar fast programvaran på den, annars kan du förstöra din router för alltid.

En annan välsignelse är att en router bara räknas som en enhet, så det är möjligt att ansluta många enheter med bandbredd som väntar genom den och fortfarande har ytterligare två enheter kvar att konfigureras. Detta är ett fantastiskt kryphål som ExpressVPN har tillhandahållit för sina kunder som vill spara maximala pengar medan de njuter av premiumsäkerhet. Det är idealiskt för stora familjer som inte har råd med flera VPN-prenumerationer.

Se till att du kontrollerar kompatibiliteten för din router med ExpressVPN innan du flashar fast programvaran på den, annars kan du förstöra din router för alltid.

Du är anonym

ExpressVPNs nya .onion-version av webbplatsen har nyligen lagts till för att underhålla anonyma Tor-användare. Denna funktion i ExpressVPN i kombination med Bitcoin betalningsaccept gör det möjligt för kunder att hålla sig helt anonyma och ospårbara utan att läcka sin identitet eller plats på något sätt. De har helt öppen policy om vilka data de samlar in och varför, så du är alltid säker på att det inte finns något doldt säkerhetshot från deras slut.

Läs mer: Hur man Torrent anonymt och säkert

Du är säker

Användarens säkerhet och anonymitet är något som vi värderar mest på BestVPNDeals.com. Då och då bedömer vi vad som helt klart är bland de bästa VPN-tjänsterna på marknaden för att se om det fortfarande uppfyller våra VPN-experters förväntningar. ExpressVPN placerar sig utanför de lagliga gränserna för bigshot brottsbekämpande myndigheter som GCHQ och NSA eftersom det är en del av Brittiska Jungfruöarna. Standardprotokollet och OpenVPN-trafiken är krypterade med 256-bitars AES-algoritmen och tar den till nästa nivå överföringssäkerhet på konsumentnivå. Denna standardkrypteringsstandard ändras aldrig, även om du vill ändra protokollet för en snabbare upplevelse. ExpressVPN ger delad statisk IP till användare som återigen är bättre för din säkerhet. Det finns hundratusentals användare som använder samma IP som gör dig säkert anonym.

Kundvård

Med all sådan användarvänlighet förblir ExpressVPN också på toppdiagrammet genom att erbjuda den bästa kundservice som är tillgänglig dygnet runt. Du kan när som helst prata med en erfaren, snabb och vänlig representant med livechatsupport. Detta är verkligen praktiskt när du inte är medveten om vilka servrar som ger önskat resultat. De flesta av de populära VPN-företagen lider av servrar som svartlistas av myndigheterna. Deras representanter kan enkelt påpeka vilka servrar som är idealiska baserat på den webbplats du vill besöka, din plats och syfte. Du kan också få tillgång till flera handledning, felsökningsguider och vanliga frågor på webbplatsen med videofilmer och artiklar som hjälper dig att titta på live-sport och veta om olika VPN-protokolltyper.

En kort titt på webbplatsen

Netflixing är inte en stor affär

Ja, säkert, men bara på vissa servrar. Eftersom lurande Netflix är en av de största utmaningarna i VPN-världen är detta verkligen en prestation, eftersom testningen av ExpressVPN visade konsekvent att arbeta med Netflix. Gå in i Live Chat och begär direkt information om servrar som fungerar perfekt med Netflix.

Nackdelar och deras lösningar

Kontrollera servrar

Ingen granskning är klar förrän du diskuterar alla faktorer som är opartiska och samma sak är fallet i denna ExpressVPN-granskning. Eftersom vi var tvungna att vara väldigt kritiska för att välja ut nackdelarna eftersom de nästan är försumbara placerade vi detta i negativerna, även om det bara kräver ett enkelt steg. Om du ser ett proxyfel när du öppnar Netflix, gå vidare och kontakta en representant för livechatsupport för att fråga vilken server som har åtkomst till Netflix just nu. Vi kan inte avslöja servrarna på grund av vissa policyproblem; en sak är dock säker på att det inte är svårt att hitta servrarna med supportsystemet dygnet runt. När du vet vilken server som bäst kör Netflix kan du starta den för senare användning. Samma sak är fallet med BBC iPlayer och Hulu som är tillgängliga via vissa servrar för att kringgå brandväggar effektivt. Allt du behöver är en chatt en gång för alla med supportteamet.

Frånkopplingsproblem på Android

Vid kontroll av en online-streaming-app, "Hotstar", kom ExpressVPN bort från och strömning misslyckades på grund av geobegränsningar eftersom Hotstar endast är tillgängligt inom Indien.

Pris för inget kompromiss

Även om det verkar ganska paradoxalt kommer vi ändå att placera detta i nacklistan. Att göra poäng till varför ExpressVPN är listad i den högre prisklassen åtminstone förtjänar. Mot det till synes högre baspriset på $ 12,95 per månad får du många plusser som andra inte har att erbjuda. Återbetalningsgarantin kan återigen anges här. Dessutom, om du väljer 15-månaders prenumeration, hoppar priset ner till $ 6,67 / månad vilket är ganska passande men ändå högre än många konkurrenter. Ett annat plus är flexibiliteten i att acceptera betalningen via kreditkort, Bitcoin, PayPal och flera andra tredjeparts betalningskanaler. Hur otillbörligt det än kan verka, världen kretsar kring varumärkesbilden. Detta är den enda anledningen till att ExpressVPN blandar sin höga prislapp bland de andra. För att inte glömma att nämna att allt gott kommer till ett pris.

Läs mer om andra: billiga VPN: er

Inga privata / dedikerade IP-adresser

Medan OpenVPN har många förmåner med en delad IP, kan den fortfarande inte erbjuda dig en privat IP. Ibland är delad IP lätt för Netflix att bryta om din plats och identitet spåras, men det kan undvikas om du känner till ett par servrar och fortsätter att växla mellan dem då och då.

Begränsning av enheter

Allt kommer upp rosor så länge du använder fem enheter, men det är inte fallet eftersom du planerar att ansluta den fjärde enheten. Du måste koppla bort en av enheterna manuellt om alla fem är anslutna för att ansluta en annan. Låt därför inte ExpressVPN vara ansluten till en fjärransluten enhet som inte är lättillgänglig för att manuellt kopplas bort. Att lämna enheter öppna hemma där du enkelt kan koppla från är inte något problem. En annan lösning kan vara att direkt ansluta en router till ExpressVPN så att du kan njuta av att använda tjänsten på så många enheter du vill.

Slutsats

ExpressVPN betraktas allmänt som ett av de ledande namnen i VPN-industrin och våra ExpressVPN-granskningssekunder gör också domen. Vi hade bara en frånkoppling medan vi testade appen konsekvent under 7 dagar, totalt sett är ExpressVPN lätt att installera, smidig anslutning och fungerar bra för alla ändamål, strömning, avblockering, kryptering eller till och med anonymitet eftersom det accepterar bitcoin. Hur säger vi det? Vi testade torrenting, netflixing (flera bibliotek Kanada, USA, Storbritannien), vi strömmade FIFA-matcher och vi gjorde också normal surfing. Vi gav det också till marknadsförarna och alla var mycket positiva när vi bad dem om recensioner.

Kundsupporten är ganska smidig och kommer att gå en extra mil för att lösa din fråga. Men vad gör dem så bra? Tja, teamet har en god kunskap om sin produkt som gör det enkelt för dem att lösa användarnas frågor så tidigt. Båda apparna (iOS och Android) är väldigt enkla att använda även för en lekman. Vårt team förstår hinder som en ny användare kommer att möta efter att ha laddat ner appen, så vi kan försäkra dig om att det är en smidig, säker process och supportguiderna kommer att finnas där om du behöver dem. Det finns inga sådana finjusteringar som du behöver göra med ExpressVPN, men bara om du vill pröva lyckan kan du göra det genom att slå på hamburgarmenyn längst upp till vänster i appen..

Summing It Up

Våra VPN-experter inser verkligen att ExpressVPN är något dyra än andra alternativ som finns på marknaden, denna premium erbjuder ett bra pris för ditt pengar när det gäller prestanda och säkerhet, så det är en grön signal för alla som kommer att köpa det. ExpressVPN fungerar bra med alla enheter Fire tv, Mac, Android, Windows, iOS, Linux, Kodi och ja, det spelar också fint med routrar.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments