BVPN Kajian 2019 Januari

[ware_item id=33][/ware_item]

BVPN adalah penyedia rangkaian peribadi maya (VPN) yang berpangkalan di Belanda yang dilancarkan secara rasmi pada tahun 2014. Dalam masa beberapa tahun dan dengan banyak kerja keras dan dedikasi, nama itu berkembang menjadi salah satu nama besar yang bersaing dalam pasaran VPN hari ini. Ia telah terus meningkatkan ciri-ciri keselamatan mewahnya serta membangunkan ciri-ciri baru dan lebih baik dalam setiap versi yang dikeluarkan. Perkhidmatan ini telah dipuji oleh banyak pengkritik serta pengguna dalam persekitaran dalam talian yang paling melampau di seluruh dunia seperti China. Dalam ulasan ini, kami akan melihat lebih dekat dengan perkhidmatan dan semua keupayaan dan ciri-cirinya.


skrip web bvpn

Harga & Tawaran

Apabila datang kepada harga pakej dan tawaran mereka, BVPN adalah sangat mudah dan mudah kerana ia menyediakan satu pakej termasuk semua dengan 3 pelan langganan yang berlainan (Bulanan, separa tahunan, dan setiap tahun) seperti ditunjukkan di bawah.

Langganan 1 bulan → $ 9.99

6 bulan langganan → $ 50.00 ($ 8.33 / bulan)

12 bulan langganan → $ 90.00 ($ 7.50 / bulan)

harga bvpn

Seperti yang anda dapat lihat pelan harga mereka sahaja didiskaunkan bergantung pada tempoh langganan. Di samping itu, mereka secara tetap membuat tawaran khas dan diskaun yang lebih menarik yang boleh menjangkau hingga 70%. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran tanpa had mereka, anda boleh melayari laman web mereka dan berbual dengan perkhidmatan pelanggan mereka yang sangat profesional untuk dikemas kini dengan tawaran terkini.

Ketersediaan Kaedah Pembayaran

BVPN menerima hampir setiap kaedah pembayaran yang anda boleh fikirkan. Kaedah ini termasuk kaedah biasa tanpa nama seperti Bitcoins, Visa, Mastercard, PayPal, WebMoney, Mint, OneCard, CASHU, iDeal, Fanapay, dan beberapa yang lain. Kami sentiasa memberi nasihat kepada pengguna VPN untuk menggunakan kaedah tanpa nama kerana mereka lebih selamat daripada kaedah pembayaran biasa.

kaedah pembayaran bvpn

Cubaan percuma & Dasar Jaminan Wang Balik

Sangat jarang mencari pembekal VPN yang menawarkan percubaan percuma untuk perkhidmatan mereka tanpa meminta butiran kad kredit. Kebanyakan VPN menawarkan tempoh jaminan wang balik yang, untuk sesetengah pengguna, tidak begitu menarik kerana pengguna lebih suka menguji perkhidmatan terlebih dahulu sebelum menenggelamkan pelaburan moneter di dalamnya. Inilah sebabnya mengapa BVPN telah menjangkau pelanggan baru dengan 2 pilihan percubaan percuma yang berbeza sebagai tambahan kepada dasar bayaran balik yang sangat adil seperti berikut:

  1. Pengguna boleh mendaftar untuk akaun dan mendapatkan akses penuh percuma 3 hari ke perkhidmatan (termasuk akses kepada semua pelayan, ciri, dan keupayaan untuk menyambung sehingga 6 peranti secara serentak pada semua sistem operasi)
  2. percubaan percuma selama 90 minit selama 3 hari tanpa perlu mendaftar untuk akaun (ini memberikan anda akses kepada beberapa pelayan yang terhad untuk pengguna Mac dan Windows)

Selepas memilih salah satu daripada 2 pilihan dan membuat keputusan untuk melanggan, anda akan mendapat tempoh jaminan wang penuh selama 7 hari di mana jika anda tidak suka perkhidmatan dalam tempoh 7 hari pertama menggunakannya, anda akan dibayar balik sepenuhnya, tiada soalan yang ditanya. Itu kelihatan seperti perjanjian yang boleh dipercayai.

Dasar Privasi (Dasar Log)

Titik utama memperoleh perkhidmatan VPN adalah untuk melindungi privasi dalam talian anda. Dengan kata lain, tidak ada gunanya menggunakan perkhidmatan VPN jika ia menyimpan sebarang log aktiviti dalam talian atau maklumat peribadi anda. Apabila menolak datang, semua maklumat ini boleh mendarat di tangan yang salah dan kita kembali ke tempat yang sama. Inilah sebab mengapa BVPN mempunyai dasar "tidak log" yang sangat ketat kerana ia tidak menyimpan apa-apa log aktiviti dalam talian penggunanya. Ini dipanggil perkhidmatan VPN Zero-Logging. Satu-satunya maklumat yang mereka simpan ialah maklumat yang anda gunakan untuk mendaftar di tempat pertama seperti nama anda, alamat e-mel, dan lain-lain dan ini hanya untuk memastikan akaun anda bertahan. Mereka cukup jujur ​​dan mudah mengenainya juga.

Permohonan BVPN (Perisian Pelanggan)

Kami bermula dengan mendaftarkan akaun dan melanggan akaun premium yang mengambil beberapa langkah yang sangat mudah dan kemudian memuat turun aplikasi BVPN untuk Windows untuk memberikannya satu ujian yang wajar dan adil. Saiz aplikasi Windows sangat padat kerana tidak mengambil banyak ruang skrin semasa menavigasi melalui kawalan aplikasi.

Reka bentuk pelanggan adalah sangat mudah dengan antara muka mesra pengguna. Semua yang anda perlukan daripada aplikasi adalah klik sederhana. Apabila anda membuka aplikasi buat pertama kalinya, anda perlu mendaftar masuk dengan kelayakan anda. Selepas log masuk, anda akan mempunyai akses penuh ke halaman utama di mana anda boleh menavigasi dari sana ke senarai pelayan untuk memilih sama ada untuk menyambung ke pelayan tertentu atau anda boleh memilih pilihan pelayan terpantas. Ini membolehkan aplikasi menyambung secara automatik ke pelayan dengan kelajuan sambungan terpantas.

Anda juga boleh menukar antara protokol terowong dan mengawal ciri-ciri lain seperti suis membunuh internet dan perlindungan kebocoran IPv6 dari mereka dengan mengklik pada ikon tetapan pada halaman utama.

bvpn app

penentuan bvpn tetapan aplikasi

ulasan bvpn tetapan apl

Ciri-ciri utama

BVPN terus menambah ciri-ciri baru dan terus memperbaiki ciri-ciri semasa. Dalam bahagian ini, kami akan melihat dengan lebih dekat semua ciri-ciri ini dan mengetahui sama ada mereka terpulang kepada reputasi BVPN.

Keselamatan

Langkah-langkah keselamatan BVPN adalah tahap tertinggi kerana ia telah menerima piawaian keselamatannya menurut persekitaran dalam talian yang paling sukar di seluruh dunia. Sama ada penapisan melampau seperti di China yang disebabkan oleh Great Firewall of China atau pengawasan yang melampau seperti yang berlaku di Eropah, ia tidak akan berpeluang menentang BVPN. Ia bukan hanya kami mengatakan ini, tetapi tahap keselamatan perkhidmatan dan keunikannya telah dipuji oleh beberapa laman web yang mengkhususkan dalam keselamatan dalam talian.

Seluruh rangkaian pelayan dijamin dengan enkripsi gred tentera AES 256-bit yang merupakan bentuk penyulitan paling maju yang ada di kalangan VPN hari ini. BVPN juga menyokong pelbagai protokol keselamatan yang canggih dan unik termasuk OpenVPN dengan UDP dan TCP, SSH, L2TP dengan IPSec, dan Terowong Asapnya sendiri yang akan dibincangkan dengan lebih lanjut kemudian. PPTP yang digunakan untuk disokong, bagaimanapun, ia tidak lagi kerana ia tidak dianggap sebagai protokol selamat lagi.

Sebelum kita pergi ke lebih banyak maklumat mengenai Terowong Asap, mari kita bersinar pada protokol lain yang disokong terutamanya OpenVPN. Sekarang protokol OpenVPN yang disokong oleh BVPN berjalan pada kedua-dua UDP dan TCP. Bukan itu sahaja, tetapi pengguna mempunyai keupayaan untuk beralih di antara mereka dengan satu klik tanpa pendikit. Di samping itu, BVPN merupakan salah satu VPN yang pertama untuk menyokong OpenVPN pada Terowong SSH. Ini adalah ciri terbina dalam yang dibuat untuk memintas situasi paling sukar seperti Great Firewall of China dan mana-mana Deep Packet Inspection yang dilakukan oleh kerajaan untuk tujuan utama untuk menyekat laman web. Inilah sebab mengapa BVPN adalah salah satu VPN yang sangat disyorkan untuk lokasi seperti China dan Iran yang mempunyai tahap penapisan dalam talian yang tertinggi.

Ciri-ciri keselamatan utama yang menyebabkan BVPN melompat ke kedudukan terkemuka di pasaran ialah klien BVPN untuk iOS mempunyai klien OpenVPN terbina dalam yang menjadikannya aplikasi VPN pertama untuk iOS untuk menyokong OpenVPN tanpa perlu memasang permohonan berasingan untuknya.

Terowong Asap

Disebabkan peningkatan penapisan dalam talian di seluruh dunia oleh kerajaan dan usaha mereka yang tidak berkesudahan untuk menyekat perkhidmatan VPN, ia menjadi cabaran yang berterusan untuk perkhidmatan VPN untuk memainkan peranan utama mereka dalam menyediakan pengguna mereka dengan privasi dalam talian, keselamatan dalam talian, dan kebebasan dalam talian. Atas sebab itu, perkhidmatan VPN telah berusaha untuk membangunkan teknologi penyulitan baru untuk membantu mengatasi sekatan kuat, firewall dan Pemeriksaan Packet Deep. Ketika datang ke BVPN, mereka dapat mengembangkan bentuk teknologi enkripsi ganda yang mereka sebut sebagai "Smoke Tunnel".

BVPN menyesuaikan Protokol Pengguna Datagram atau UDP yang dibina ke dalam perisian pelanggan untuk bertindak sebagai lapisan penyulitan tambahan. Ia lebih kuat daripada lapisan penyulitan berganda yang biasa digunakan oleh penyedia VPN yang lain. Inilah Terowongan Asap. Terowong Asap berfungsi dengan sepenuhnya menyembunyikan sambungan OpenVPN dan menghalang trafik rangkaian untuk menjadikannya sepenuhnya tidak dapat dikesan oleh firewall yang sukar seperti Great Firewall of China dan Pemeriksaan Pakej Deep.

Kelebihan Tambahan Terowong Asap ialah ia membaiki kelajuan sambungan dengan menyelesaikan sebarang masalah pendikit yang boleh disebabkan oleh IP dan pelabuhan yang berbeza tanpa menjejaskan atau mengganggu sambungan itu sendiri, memberikan pengguna sambungan VPN yang stabil dan kukuh untuk tempoh yang lebih lama masa.

Membunuh suis

Dalam versi terkini aplikasi, BVPN telah melaksanakan suis pembunuh internet terbina dalam yang bertindak sebagai langkah kecemasan jika, atas sebab apa pun, sambungan VPN jatuh. Dengan kata lain, jika pada bila-bila masa sambungan VPN jatuh, suis bunuh melumpuhkan keseluruhan sambungan internet sehingga sambungan VPN kembali dalam talian. Ini menghalang sebarang kebocoran daripada berlaku kerana penurunan sambungan VPN yang selamat. Pengguna mempunyai keupayaan untuk membolehkan atau melumpuhkan ciri ini dari tetapan aplikasi. Ia semudah mengklik untuk menyemak atau nyahtanda kotak semak.

Perlindungan Leak IPv6

Sebagai cara untuk mencegah sebarang kebocoran IP, BVPN melaksanakan ciri "IPv6 Leak Protection" dalam aplikasi. Apabila ia diaktifkan ia menyekat semua lalu lintas IPv6 dan hanya membenarkan trafik IPv4 melalui. Dengan cara ini semua lalu lintas rangkaian akan disulitkan tanpa peluang untuk sebarang kebocoran.

Semak IP dari Alat Urusan VPN Terbaik

Perlindungan Leak DNS

Sebaik sahaja sambungan VPN ditubuhkan, BVPN telah secara lalai mempunyai keupayaan Perlindungan Leak DNS yang didayakan. Kami menguji diri ini dengan menjalankan ujian kebocoran DNS pada beberapa pelayan rawak dan hasilnya hampir sama dengan kesempurnaan seperti yang ditunjukkan seperti di bawah.

perlindungan dnsleak ibvpn

ujian ibvpn
DNS pintar

Last but not least, dan itu adalah penambahan terbaru ciri-ciri, versi terbaru BVPN mempunyai DNS Pintar terbina dalam yang ditambah dalam tindakan keras baru-baru ini terhadap perkhidmatan VPN oleh laman web streaming terkenal seperti BBC iPlayer, Netflix, dan Hulu.

Pelayan dan Bandwidth

Berbanding dengan nama besar lain dalam bidang VPN, BVPN mempunyai bilangan lokasi pelayan yang terhad, tetapi terdapat penambahan yang berterusan dan lokasi pelayan yang sedia ada sangat strategik diletakkan sehingga anda tidak akan merasakan batasan. Rangkaian pelayan terdiri daripada lebih daripada 20 lokasi yang tersebar di seluruh dunia termasuk UK, Amerika Syarikat, Perancis, Jerman, Belanda, Ukraine, Sweden, Arab Saudi, Singapura, Jepun, India, Kanada, Australia, dan beberapa lagi lokasi.

pelayan dan jalur lebar ibvpn

Pengguna BVPN dapat dengan mudah menukar antara pelayan tanpa had apa-apa. Dengan kata lain, dengan BVPN, pengguna mempunyai pertukaran pelayan tanpa had.

Ketika datang ke jalur lebar, pengguna BVPN menikmati lebar jalur data tanpa had tanpa sebarang pendorong.

Keserasian

BVPN serasi dengan hampir setiap platform utama termasuk Windows (Vista dan kemudian), Mac OS (10.7 dan lebih tinggi), iOS (8 dan lebih tinggi), Android (4.0.3 dan lebih tinggi), dan anda juga boleh mengkonfigurasi secara manual pada konsol permainan , semua jenis router, peranti penstriman media (contohnya kotak Apple TV, Amazon Firestick dll)

Sambungan serentak

BVPN menyediakan penggunanya keupayaan untuk menyambung sehingga 6 peranti serentak dengan satu langganan. Berbanding dengan VPN lain di pasaran ini adalah kelebihan daya saing kerana kebanyakan pembekal menawarkan sehingga maksimum 5 sambungan serentak.

Torrenting & Perkongsian P2P

Semua pelayan BVPN menyokong perkongsian P2P kecuali yang ada di Amerika Syarikat

Sokongan pengguna

BVPN mempunyai perkhidmatan sokongan pelanggan 24/7 live chat. Anda juga boleh menghubungi mereka melalui e-mel. Kami cuba bertanya kepada mereka mengenai beberapa isu untuk mengetahui sejauh mana keberkesanannya dan kami segera melepaskannya dengan maklumat yang tepat dan sangat berguna. Untuk pertanyaan lebih rumit atau sekiranya terdapat sebarang masalah teknikal, mereka menggunakan TeamViewer, perisian bantuan jauh, untuk memastikan mereka memberikan anda tahap bantuan yang diperlukan.

Juga, bahagian FAQ mereka sangat membantu kerana ia menyediakan tutorial terperinci dengan tangkapan skrin untuk sebarang soalan yang mungkin anda fikirkan.

Kesimpulannya

Sepanjang kemunculan nama-nama VPN, persaingan itu sangat ketat. Walau bagaimanapun, dengan tindakan keras baru-baru ini terhadap perkhidmatan VPN oleh kedua-dua laman web dan kerajaan, perkhidmatan terus jatuh satu demi satu kecuali beberapa perkhidmatan berkuasa dan boleh dipercayai yang mula berkembang secara teknologi untuk menimbulkan cabaran dalam talian di seluruh dunia. Ia sangat selamat untuk mengatakan bahawa BVPN, dengan semua ciri dan kestabilan dan kelajuan sambungannya, telah membuktikan dirinya sebagai salah satu yang kuat. Pada lebih daripada satu kali orang-orang ini membuktikan betapa berani mereka melindungi privasi dalam talian mereka, keselamatan dalam talian, dan kebebasan dalam talian.

Kebaikan

Keburukan

Tidak berpusat di AS
Tiada dasar pembalakan
Tanpa bandwidthUntuk menukar pelayan tanpa had
Killswitch
Perlindungan IPv6
Perlindungan kebocoran DNS
Penyulitan kuat
Protokol terowong yang kuat (L2TP / IPsec, OpenVPN, SSH, Asap)
Terowong Asap
Terbuka OpenVPN untuk iOS
Sokongan merentas platform
6 Sambungan serentak
P2P / torrenting dibenarkan
Pelanggan mesra pengguna
Rangkaian pelayan global
Kelajuan pantas
Pelan harga murah & diskaun
Cubaan percuma
Jaminan wang balik
24/7 sokongan sembang hidup

Bilangan pelayan yang terhad

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments