Buffered VPN Review 2019 – Adakah Ia VPN Besar Seterusnya?

[ware_item id=33][/ware_item]

The Wireless Chord Strangling ANDA!


Semua daya tarikan yang komunikasi tanpa wayar telah membentangkan dunia pada masa ini telah mencapai harga yang sangat baik. Kos yang kami bayar adalah tidak kurang daripada zon selamat kami; privasi kami. Menjadi ahli dunia berteknologi tinggi, di mana techie adalah keren baru, seseorang tidak dapat menahan keinginan untuk tidak tinggal dalam talian atau dihubungkan ke internet.

Juga Baca: Kajian Akses Internet Persendirian>>

The Addiction of Belonging

Kami perlu menstrimkan kandungan terkini untuk mendapatkan rasa kepunyaan. Bagaimana pula dengan trend yang dikemukakan oleh semua orang? Untuk minum dari telaga pengetahuan, kami mengambil menyelam yang kami tidak bersedia. Tetapi akhirnya tangisan orang yang tenggelam telah sampai kepada kami dan memberi amaran kepada kita tentang azab yang akan datang yang datang bersama-sama dengan kuasa akses segera kepada maklumat.

Kehilangan Privasi Perkara Rahsia

Hanya dengan satu klik pada butang "Saya bersetuju" kepada syarat dan syarat semua perisian dan aplikasi yang tidak pernah dibaca, anda sudah terperangkap dalam bulatan ganas pengawasan yang berterusan. Ya, pemerintah mengintip anda dengan bantuan Penyedia Perkhidmatan Internet anda, yang biasa disebut ISP.

Buffered VPN Review 2019 - Adakah Ia VPN Besar Seterusnya?

Mahu Menjana Keuntungan?

Berjuta-juta orang telah menjadi mangsa pembunuhan siber dan tidak ada masalah. Apabila kejahatan bersembunyi di sekeliling dan mendapat kawalan, manusia bergaduh dan kami bertindak balas dari segi perlindungan virus aka pembangunan VPN. VPN Buffer dianggap sebagai kunci muktamad kepada keselamatan berasaskan pelayar yang merupakan kepercayaan palsu. Idea ini dibangunkan dengan keadaan biasa yang dihadapi semua orang. Hakikat bahawa melayari melalui penyemak imbas desktop menggunakan majoriti jalur lebar anda dan merupakan sumber utama penggunaan berat internet; orang berfikir bahawa pelayar yang dibangunkan secara khusus untuk melawan entiti yang jahat daripada masalah peribadi dan rahsia anda adalah penyelesaian terbaik untuk kebimbangan anda. Itulah tangkapan yang sebenarnya merupakan perangkap bagi pengguna untuk mencuba VPN ini. Semasa kami menjalankan ujian, kami mendapati bahawa VPN tidak berfungsi kerana ia dituntut tetapi dengan banyak kebocoran IP akibat pelayan maya yang lemah. 

Perlindungan Alat

VPN adalah penyelesaian yang tepat untuk isu mendesak yang telah membingungkan jiwa manusia. Walau bagaimanapun, menjadi berani semasa membuat pilihan VPN juga merupakan soalan yang semakin meningkat. Karisma VPN telah menjerat berjuta-juta orang ke langganan yang sebahagiannya menghadapi pengalaman buruk. Mari lihat pada permen mata Buffered VPN yang mungkin membuat anda memilihnya.

Laman Web dan Aplikasi

Kami mengakui bahawa praktikal antara muka pengguna adalah terpuji. Tema biru biasanya mempunyai kesan menenangkan pada mata, sehingga meninggalkan kesan yang baik terhadap produk. Memandangkan rasa estetik, kesederhanaan dan kebolehcapaian untuk pengguna, Buffered VPN direka dengan cara teratur. Ia seolah-olah seperti Buffered VPN direka khusus untuk memberi perkhidmatan kepada pengguna OS, tetapi tidak memenuhi pengguna android dengan cukup cekap kerana aplikasi mempunyai rating yang begitu banyak di kedai mainan untuk beberapa kekurangan dalam aplikasi, dan itu juga dengan segelintir ulasan. 

Kos Menyewa Pengawal

Pelindung wannabe ini maklumat peribadi dan aktiviti dalam talian anda sedikit lebih mahal daripada purata. Sama seperti norma, ia juga mempunyai tiga pakej yang ditawarkan: bulanan, enam bulanan atau rancangan tahunan. Pelan bulanan menjadi yang paling mahal dari semua, pelan tahunan turun sedikit lebih mahal daripada kadar pasaran biasa.

Baca: Perkhidmatan VPN paling murah untuk kurang daripada 5 $

Mengetahui bahawa Buffered VPN mempunyai rekod menyembunyikan dan menghilangkan IP pengguna dengan jayanya sejak bertahun-tahun, ia bernilai wang.

Buffered VPN Review 2019 - Adakah Ia VPN Besar Seterusnya?

Tidak semua harapan hilang kerana tiada tempoh percubaan yang tersedia untuk menyemak perkhidmatan mereka kerana terdapat jaminan jaminan wang 30 hari yang ditawarkan oleh Buffered VPN.

Proses Mengamankan Desktop

Pertama sekali, mengklik tab "Dapatkan Buffered" di laman web membawa kepada borang yang meminta anda mengisi borang yang hanya meminta nama pengguna, ID E-mel dan kata laluan. Selepas itu, semua yang diperlukan untuk membuat akaun ialah memilih kaedah pembayaran.

Belajar tentang: Perkhidmatan Windows VPN Terbaik

Satu akaun tunggal cukup untuk seluruh keluarga sebagai lima sambungan serentak dibenarkan setiap akaun. Burung biru menyelamatkan anda dan maklumat keluarga anda, aktiviti Internet dan privasi dalam satu perjalanan.

Jalan Hanya Untuk Mendapatkannya di Telefon Pintar

Satu lagi titik negatif utama Buffered VPN, yang merupakan kemunduran utama, adalah hakikat bahawa ia tidak mempunyai aplikasi khusus untuk telefon pintar di mana-mana platform. Walau bagaimanapun, manual yang digambarkan sepenuhnya boleh didapati di laman web untuk persediaan alternatif pada Android.

Buffered VPN Review 2019 - Adakah Ia VPN Besar Seterusnya?

Berhutang dengan panduan terperinci dan harmoni ini, menubuhkan VPN ini tidak begitu sukar kerana testimoni di laman web membuktikan bahawa.

Lokasi Jauh

Bagi mereka yang baru dalam perniagaan teknologi, anda harus sedar tentang apa yang dikenali sebagai Five Eyes. Mereka telah membentuk satu pakatan untuk mengekalkan "mata" bagi anda untuk mengatasi pengganas. Bukan mitos bahawa alasan yang sama digunakan oleh kecerdasan untuk merayap ke dalam aktiviti rangkaian individu anda.
Memandangkan kerajaan lima negara iaitu Kanada, New Zealand, Amerika Syarikat, United Kingdom dan Australia telah bergabung bersama mereka untuk berkongsi data kecerdasan mereka, negara-negara ini tidak lagi selamat.

Sekarang kembali kepada fakta bahawa Buffered VPN terletak di lokasi terpencil, Hungary, ia terlalu jauh dari entiti jahat yang terdesak untuk memberi makan pada saat kelemahan anda.

Laporan Analisis DNA

Lokasi pelayan VPN buffered tersebar luas di sekitar muka bumi yang merangkumi 39 negara. Walaupun pada masa ini, pasukan pembangunan bekerja siang dan malam untuk menambah lebih banyak pelayan mengikut permintaan pelanggan.

Satu lagi ciri klasik yang tidak boleh dibanggakan oleh VPN lain ialah pilihan penemuan pelabuhannya. Ia membuka rangkaian untuk anda dengan cara yang selamat bahawa anda dihentikan dari.

Dalam kata yang mudah, jika anda seorang pengembara dan lapangan terbang mempunyai perkhidmatan Wi-Fi khusus untuk kelas perniagaan sahaja, Buffered VPN akan secara automatik menyelinap masuk ke pelabuhan yang tidak tersedia dan membolehkan anda menggunakannya dengan kebebasan penuh. Ini benar-benar membuat anda berasa seperti anak-anak Spy kembali dari masa depan. Siapa yang tidak suka mendapatkan Wi-Fi yang kami impikan hanya masuk selepas tidak menatap senarai yang dijamin?

Log Atau Tiada Log?

Itulah soalannya. Oleh kerana kewajipan yang bersumpah VPN bersumpah untuk memenuhi agar anda tidak dikenali, mereka tidak menyimpan sebarang log data. Walau bagaimanapun, beberapa log sambungan disimpan selama satu atau dua bulan untuk meningkatkan perkhidmatan pelanggan. Ini adalah sekurang-kurangnya apa yang disimpan oleh VPN lain dalam inventori mereka. Oleh itu, semua kebimbangan peribadi anda harus dibersihkan.

Sambungan Dengan Anda Sepanjang Masa

Buffer memastikan pelanggan mereka selamat sepanjang masa dalam setiap cara yang mungkin. Oleh itu, blog mereka dikemas kini sepanjang masa dengan berita berkaitan kebimbangan sebenar bagi pengguna.

Pilihan Chat Langsung hilang dan boleh melakukan keajaiban jika pasukan memutuskan untuk memperkenalkannya di laman web tetapi hanya diperlukan beberapa minit untuk membalas semua pertanyaan yang dibuat melalui borang pertanyaan peribadi mereka sendiri di bahagian "Sokongan".

Penandaan penubuhan Buffered pada pelbagai Windows dan Mac tersedia untuk memenuhi keperluan pelanggan. Ini benar-benar memberikan perasaan yang Buffered peduli kepada pelanggannya.

Bingkai Kanan Untuk Aliran Dari

Kredit yang diberikan kepada kelajuan tinggi, penyerapan siri berkualiti tinggi kini hanya satu klik pada pelayan negara. Semua jarak fizikal akan berulang apabila anda hampir dapat menutup acara TV nasional mereka. Akhirnya, anda akan berasa seperti warganegara negara asing serta mendapat faedah penuh sambil duduk di sofa selesa anda.

Perkongsian P2P bermakna bahawa anda juga boleh mengalir! Sejarah Buffered adalah catatan bersih dan tiada laporan kebocoran DNS telah dijumpai setakat ini. Oleh itu, prestasi Buffered dalam kelajuan dan melindungi identiti pengguna adalah yang terbaik setakat ini. Menjadi yang terbaik pada apa yang ia lakukan, seperti laman web yang menawarkan di bahagian atas laman webnya, ia pasti telah membuktikan dirinya juga.

Netflix berada di ambang melumpuhkan setiap VPN di pasaran dengan menyekatnya. Di samping itu, perkembangan terbaru Buffered mengenai cara yang agak baru untuk membuang ID pengguna, Netflix masih tidak dapat membawa Buffered ke bawah. Oleh itu, ia merupakan langganan paling selamat untuk pergi selama dua tahun lagi oleh peminat Netflix.

Berita akan datang

Aplikasi berdedikasi sepenuhnya untuk Android sedang dalam perjalanan ke Google Play diikuti oleh entiti maju yang lebih baik di Apple Store juga. Selain itu, Buffered sudah tersedia di Windows, Mac OSX dan Linux juga.

Anda Hakim

Dedikasi sebenar VPN Buffered untuk memberikan yang terbaik dari dirinya sendiri, walaupun dalam perspektif yang lebih sempit, telah membuktikan hanya perkara yang diperlukan di dunia hari ini. Dengan kelajuan yang tidak dapat dipersoalkan, lebar jalur yang lebih tinggi dan keselamatan yang dipercayai, seseorang tidak boleh mengatakan tidak dengan bukti konkrit terhadapnya. Ia sememangnya bernilai ditembak dan dengan jaminan wang balik 30 hari; tiada apa yang benar-benar dapat menarik permainan perlindungan dan Buffered.

Lama adalah emas dan oleh itu kami diberitahu tetapi Buffered telah dilahirkan daripada teknologi dan logik baru yang bertujuan untuk mencapai apa yang begitu banyak pada masa lalu tidak dalam masa yang singkat. Sesiapa pun boleh merasakan harapan mereka pada fakta bahawa Buffered telah datang jauh ke atas sejak masa yang singkat penubuhannya dan ia mempunyai potensi untuk pergi jauh melampaui keadaan sekarang sendiri.

Hanya memberi VPN Buffer satu tembakan diri anda dan dengan jaminan wang balik, tidak ada apa-apa yang anda perlu bayar dalam jangka masa panjang untuk membuat keputusan yang buruk.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments