Analisis terperinci mengenai VPN Torguard – Semua Kelebihan & Kekurangan dibincangkan

[ware_item id=33][/ware_item]

Dalam era teknologi ini, segala-galanya dari penggunaan Facebook ke melayari YouTube, keselamatan laman web ke privasi akaun bank, setiap aktiviti dalam talian lain bergantung pada perisian keselamatan yang kukuh. Peretas, penyemak pendengaran, dan semua penjenayah siber sentiasa aktif secara agresif untuk meletakkan tangan mereka pada aktiviti dalam talian pengguna.


Dalam hal ini, VPN tidak diragukan lagi merupakan perisian yang boleh diakses terutama bagi pengguna yang menyedari tentang keselamatan dalam talian dan mereka yang menghargai privasi dalam talian mereka. Menyisihkan orang naif, pengguna yang dikenali sebagai kecacatan dan bencana dunia digital, menganggap VPN sebagai penyelamat dalam talian mereka. VPN bukan sahaja menjimatkan anda daripada penjenayah siber tetapi mereka juga membantu anda untuk kekal tidak kelihatan, membolehkan anda memecahkan sekatan geografi, menyulitkan data peribadi anda, dan membantu anda menjauh dari agensi pemerhati.

Tetapi ini juga memerlukan panduan, seperti panduan pembelian dan panduan penggunaan.

Sama seperti anda sukar untuk dipadankan dengan warna tie anda dengan pakaian anda, memilih dan membeli VPN adalah masa yang lebih keras daripada itu. Anda perlu tahu bagaimana dan apa yang perlu dilakukan.

Dari penyedia VPN yang besar kepada pembekal VPN tempatan, semua orang mendakwa menawarkan langganan terbaik. Tetapi, itu bukan semua, ada lagi di belakang langsir yang anda perlukan untuk mengetahui. Untuk memudahkan anda, kami memutuskan untuk memberi anda ulasan TorGuard hari ini. TorGuard boleh dipanggil sebagai perkhidmatan VPN berkualiti tinggi di atas yang boleh anda gunakan. Ia mempunyai pelayan di lebih kurang 50 buah negara yang memudahkan pengguna memilih mana-mana alternatif. Ia boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dan menawarkan ciri-ciri berkualiti tinggi.

Mari kita sambungkan ke apa yang ditawarkan oleh TorGuard VPN kepada penggunanya.

TorGuard Anonymous VPN

TorGuard yang menawarkan ciri tanpa nama adalah titik tambah. Ia bertujuan untuk memenuhi apa yang pengguna harapkan dari VPN berkualiti tinggi. VPG Anugerah TorGuard ditawarkan untuk pengguna teknologi pintar digital yang lebih peduli terhadap keselamatan dalam talian mereka. VPN bukan semata-mata untuk anda kekal selamat di belakang skrin, tetapi ia sepatutnya membantu anda memecahkan sekatan dan terus mengejar pemerhati. TorGuard juga mempunyai perkhidmatan e-mel tanpa nama yang tersedia dalam pakej yang berbeza dan murah. Ketidakpastian, satu-satunya tujuan pengguna VPN, dan TorGuard memilikinya di pasaran.

Proxy Anonymous TorGuard

Proxy Anonymous TorGuard khusus untuk pengguna Torrent. Ia adalah salah satu pelan pakej yang paling berkesan dan dikehendaki yang ditawarkan oleh TorGuard, untuk menjadikan kehidupan pengguna Torrent mudah. Dengan pelan Proksi Anonymous TorGuards, pengguna boleh mengakses lebih daripada 2000 alamat IP di semua negara di mana pelayan boleh diakses. Dengan menawarkan lebar jalur tanpa had dan dengan mengekalkan sifar log, TorGuard telah menempatkan tempatnya dalam industri VPN. Pelayan proksi tanpa nama membenarkan pemutihan P2P yang terbaik dan pengguna Torrent tidak boleh ketinggalan pada ciri ini. Selain itu, pengujian ipon TorGuard untuk mengutuk, didapati bahawa tidak ada kebocoran IP, dan prestasi keseluruhannya baik.

Prestasi

Walaupun banyak pembekal dan pelayan VPN diiklankan seolah-olah itu satu-satunya perkara yang terbaik di dunia, TorGuard nampaknya membuktikan bahawa dengan ciri-cirinya. Ia paling sesuai untuk pengguna yang yakin untuk kekal tanpa nama di belakang skrin semasa aktiviti dalam talian mereka, seperti pengguna Torrent. Selain itu, perkhidmatan proksi tanpa nama pada asasnya digunakan untuk mengelak antara sekatan geografi dan untuk perkongsian fail P2P. Jadi, jika anda tergoda untuk menonton Netflix dari kawasan di mana ia disekat, anda boleh mengelak antara pelayan dan kemudian maraton siri kegemaran anda.

Pelayan

Pelayan adalah isu utama bagi mana-mana pengguna VPN. Tetapi, TorGuard menawarkan kira-kira 1600+ pelayan di lebih 50 buah negara yang juga termasuk pelayan di Asia Tenggara, Asia Timur, walaupun di Arab Saudi. Apabila VPN menawarkan pelbagai pelayan, ia memudahkan pengguna memintas sekatan geografi dan menyambung ke kawasan yang terhad dengan menyembunyikan alamat IP mereka dengan alamat IP rawak.

Kelajuan

Kelajuan pelayan VPN pastinya salah satu kebimbangan utama bagi pengguna dan di mana TorGuard unggul. Bukan sahaja tuntutan TorGuard untuk kelajuan tanpa had, ia membuktikan apa yang ia tuntut. Kelajuan dikatakan sangat pantas yang berkisar dari tinggi ke purata, dan stabil untuk konsisten. Lebar jalur, bertukar, dan bahkan perkhidmatan mel web tanpa nama dikatakan sangat boleh dipercayai untuk pengguna yang sedar keselamatan. Tetapi, terdapat keburukan apabila terdapat kebaikan, kami telah menguji dan mengetahui bahawa menyambung ke pelayan jauh menyebabkan kelajuan perlahan. Tetapi perkara yang baik ialah ia tidak mempunyai kebocoran Sistem Nama Domain, tiada kebocoran IP, dan tiada kebocoran WebRTC.

Pelbagai Platform

Apabila melanggan pakej VPN, anda perlu menantikan keserasian peranti yang ditawarkan oleh VPN. Sudah tentu, anda tidak boleh menggunakan satu peranti dan membiarkan yang lain membusuk hanya kerana mereka tidak mempunyai keserasian dengan VPN. Oleh itu, VPN yang digunakan untuk pelbagai peranti adalah apa yang anda perlu cari.

Anda juga boleh menyambung ke lima peranti sekaligus, dengan hanya satu akaun TorGuard, dari PC anda ke telefon pintar anda, segala-galanya akan terjamin.

TorGuard untuk Android

Walaupun terdapat kebaikan untuk menggunakan TorGuard, kami telah mengenal pasti penanda juga. Ya, aplikasi android untuk TorGuard tidak benar-benar diputuskan. Pengguna yang berbeza telah menghadapi pengalaman yang berbeza di aplikasinya. Ia telah diserlahkan oleh pengguna Android bahawa apl itu tidak memberitahu mereka bahawa sambungan VPN telah dihentikan, ia tidak mempunyai ciri suis-switch bagi aplikasinya. Insiden ini menjadikan sukar bagi pengguna untuk melindungi kerahsiaan mereka dan keselamatan mereka. Satu lagi aplikasi dalam aplikasi mengenal pasti bahawa pengguna menghadapi kesukaran dalam menyambung ke pelayan yang dikehendaki.

torguard untuk android

Walau bagaimanapun, jika peranti anda tidak serasi dengan pelayan yang anda inginkan, anda boleh menyemak tutorial yang disediakan oleh TorGuard untuk konfigurasi manual. Tutorial ini akan memberi anda maklumat langkah demi langkah tentang bagaimana anda boleh mengkonfigurasi VPN pada peranti anda. Untuk bantuan anda, TorGuard mempunyai pelanggan sendiri dan sokongan teknologi untuk membantu anda mengalami sebarang kesulitan.

Protokol

Protokol yang ditawarkan dan menyokong TorGuard adalah OpenVPN, PPTP, L2TP, dan SSTP. TorGuard, walau bagaimanapun, tidak menyimpan apa-apa log aktiviti dalam talian anda, jadi anda boleh kekal tanpa nama dan data sulit anda tidak masuk akal. Protokol yang paling disyorkan oleh pakar ialah OpenVPN, yang bertujuan memberikan privasi maksimum kepada data anda.

Perkhidmatan Sokongan Pelanggan

Perkhidmatan sokongan pelanggan adalah kemudahan yang harus disediakan oleh pelayan VPN kepada penggunanya untuk pertanyaan dan umpan balik. TorGuard juga mempunyai jabatan yang ditubuhkan terutamanya untuk perkhidmatan pelanggan. Mereka mempunyai kawasan sokongan dengan pangkalan pengetahuan, FAQ, penyelesaian masalah, sistem tiket sokongan dan forum. Sistem tiket sokongan memberi respons kepada pelanggan dalam masa yang singkat. Untuk kemudahan pelanggan, mereka juga menawarkan pilihan sembang langsung. Untuk perkhidmatan yang berjaya, kakitangan mesti berurusan dengan pelanggan dengan sopan, di mana kakitangan TorGuard cemerlang.

Cubaan percuma

Baiklah, apa sahaja yang percuma adalah menarik. Tetapi, malangnya, TorGuard tidak mempunyai apa-apa untuk menawarkan anda. Walau bagaimanapun, ia memudahkan pengguna dengan menawarkan jaminan wang kembali 30 hari sekiranya perkhidmatan VPN tidak memuaskan.

Harga

TorGuard mempunyai empat tawaran berbeza dalam pelan langganannya. Langganan selama satu bulan, tiga bulan, enam bulan, dan langganan setahun. Anda akan diberi diskaun yang lebih tinggi bergantung kepada panjang langganan anda.

harga torguard vpn

Kos pelan langganan:

Pelan bulanan - $ 9,99.

Pelan suku tahunan - $ 20.97.

Pelan Semi tahunan - $ 29,99.

Pelan tahunan - $ 59.99, yang anda juga boleh membayar dalam ansuran bulanan sebanyak $ 4.99.

Pilihan pembayaran

Oleh itu, selepas anda membuat keputusan mengenai perkhidmatan VPN yang dikehendaki, perkara besar seterusnya ialah isu pembayaran. Tetapi, TorGuard menawarkan pelbagai cara yang membolehkan anda membuat pembayaran dengan mudah seperti pembayaran melalui kad Kredit / Debit, PayPal, UnionPay, Google Wallet, dan Bitcoins, dan sebagainya..

Kajian TorGuard dan ciri-cirinya dijelaskan secara terperinci dan keputusan kami, tanpa mengira kelemahan, akan menyokong VPN TorGuard. Bergantung pada penawaran keseluruhan dan prestasi yang diuji dari TorGuard VPN, kami tidak ragu lagi bahawa TorGuard mempunyai pelbagai pakej dan perkhidmatan yang memenuhi kehendak pelanggan. Bukan sahaja ia melindungi aktiviti dalam talian anda, tetapi ia juga membantu anda memecahkan sekatan geo dan melarikan diri daripada pemerhati. Ia menyokong protokol terowong dan membantu mewujudkan rangkaian yang selamat untuk penggunanya. Apa lagi yang anda perlukan? Oh, dan, ingatlah bahawa ia juga mempunyai jaminan wang balik 30 hari supaya ia tidak akan membahayakan anda untuk memberikan pukulan VPN ini.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments