VyprVPN Review martie 2019 (Broasca de Aur)

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN-urile reprezintă o sursă pentru a vă menține conectat la toate activitățile dvs. online, în timp ce vă păstrați în siguranță împotriva infracțiunilor informatice. La ce vă așteptați în această perioadă tehnologică? O persoană de aici utilizează toată tehnologia avansată într-un mod corect, în timp ce cealaltă este doar pentru a prelua controlul asupra dvs. manipulând utilizarea acesteia. Păstrând acest aspect, dezvoltatorii de software sunt sfătuiți să rămână cu un pas în fața acestor infracțiuni informatice. Tehnologiile, cum ar fi VPN-urile și proxy, trebuie utilizate într-un mod sigur. Să facem utilizarea tehnologiei sigure și solide. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna precauți împotriva infracțiunilor informatice, ei sunt mereu în căutarea lor. Un VPN este salvatorul dvs. alternativ, motiv pentru care suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți și să investiți într-un VPN excelent.


Pe lista noastră de VPN-uri recomandate, cu siguranță includem VyprVPN. Mai întâi vom oferi un scurt rezumat al acestui VPN.

VyprVPN este un VPN popular din Elveția. Caracteristicile sale sunt dezvoltate într-un mod care vă va oferi o experiență rapidă și fiabilă. Legile de confidențialitate ale VyprVPN sunt suficient de favorabile pentru a oferi utilizatorilor săi un pachet complet de securitate, servere DNS sigure, aplicație ușor de utilizat și protocol de cameleon. Cu toate acestea, singurul con pe care l-a arătat acest VPN este jurnalul de conexiune minim și descărcarea nefavorabilă a P2P. Totuși, acest lucru nu afectează performanțele VyprVPN în general.

Să trecem la detaliile revizuirii VyprVPN acum, discutând fiecare aspect al serviciului VPN. Înainte de a începe, să luăm în considerare faptul că fiecare serviciu are dezavantajele sale, urmate de caracteristicile sale excelente. Deci, să începem!

Servere

Una dintre principalele preocupări pentru utilizatori este numărul de servere pe care VPN le oferă și locația alături. VyprVPN oferă peste 700 de servere în aproximativ 70 de țări, prin urmare, este destul de fiabil în ceea ce privește intervalul său. Cu o gamă largă de locații de server, puteți avea acces la peste 200.000 de adrese IP, cât de uimitor este? Totuși, ceea ce lipsește din serviciu este că nu funcționează doar în Africa.

Compatibilitate

Compatibilitatea este o problemă pentru acei utilizatori care sunt mai conștienți de securitate și doresc să păstreze toate dispozitivele în siguranță. VyprVPN împărtășește compatibilitatea cu Windows, MAC, iOS, Android, Linux, routere, Chromebook și alte televizoare inteligente. Deci, poate avea toate dispozitivele dvs. conectate la un VPN.

Utilizatorii se pot simți în largul lor atunci când folosesc oricare dintre aceste dispozitive. Dispozitivele iOS și Android au propria lor aplicație VyprVPN, astfel încât este simplu pentru conectarea utilizatorilor. Între timp, Golden Frog a introdus și o configurație manuală pentru alți utilizatori de dispozitiv. Aceste caracteristici sunt configurate de client numai pentru a vă asigura că datele dvs. și configurarea vieții private sunt întotdeauna securizate.

Protocoale

Dacă ești total nou în lumea VPN, s-ar putea să fii confuz când citești despre termeni tehnici, cum ar fi protocoalele din recenziile VyprVPN. Pentru o imagine de ansamblu, un VPN funcționează prin luarea tuturor datelor de intrare și de ieșire și canalizarea acestora printr-un tunel securizat prin intermediul unui cod. Un protocol VPN este o cheie care permite acest proces și nu toți îndeplinesc aceleași funcții. VyprVPN oferă protocoale PPTP, OpenVPN, ISEP, L2TP și Chameleon pentru utilizatorii săi. Pe lângă ultimul protocol dezvoltat și furnizat exclusiv de VyprVPN, toate celelalte sunt standarde pe care le puteți cerceta pe larg. Comparați-le pentru a decide ce protocol se potrivește cel mai mult scopului dvs. Apoi, pur și simplu conectați acel protocol la un server ales și parcurgeți internetul în siguranță și anonim.

VyprVPN Review martie 2019 (Broasca de Aur)

Confidențialitate și securitate

Confidențialitatea este o preocupare principală, fie pentru utilizarea internetului, fie pentru detaliile personale de zi cu zi. Prin urmare, este lucrul despre care se vorbește cel mai mult și este căutat. Pentru utilizatorii conștienți de securitate, detaliile de confidențialitate contează cel mai mult. VyprVPN consideră îngrijorarea și oferă utilizatorilor caracteristici incredibile de confidențialitate. Oferă criptare de date, mamă de 160 de biți cu AES-256-CBC ȘI AES-256-SHA256. Oferă, de asemenea, criptarea maximă a datelor de 256 biți și strângerea de mână de 2048 biți. Pentru o securitate maximă, nu permite niciun terț să intervină. Oferă aproximativ 200.000 de adrese IP unice prin care să vă accesăm. Nu doar atât, există mai multe lucruri. VyprVPN are în vedere că toate dispozitivele dvs. sunt protejate în condiții de securitate ridicată, în special atunci când utilizați conexiuni Wi-Fi publice de încredere.

Travel-Friendly

VPN-urile trebuie să fie prietenoase pentru călătorii. Nu ați dori să pierdeți accesul la internet sigur chiar și în timpul călătoriei. Unele dintre țări nu vă permit să accesați anumite site-uri web, de unde vine VPN la îndemână. VyprVPN vă asigură că vă oferă ceea ce un VPN bun vă poate oferi cu orice preț. Vă protejează utilizarea internetului și vă păstrează datele în siguranță în timp ce sunteți la bord. Puteți încărca geo-restricțiile și puteți rămâne în fața tuturor. Consultați recenziile VPN Golden Frog ale utilizatorilor care călătoresc frecvent și folosesc aplicații de streaming în alte țări în timp ce rămân protejați de VyprVPN pentru mai multe detalii din punctul lor de vedere.

Citește și: Cel mai bun VPN pentru călătorii

Caracteristici

Un VPN poate face loc pe piață datorită caracteristicilor și performanțelor sale clare.

Planurile de prețuri și reducerile sunt importante, dar la fel sunt funcțiile specifice pe care vi le permite VPN-ul dvs. pentru a efectua. Veți observa recenzii scurte ale VyprVPN, întotdeauna enumeră funcțiile majore și le comparați deseori cu cele ale furnizorilor VPN populari.

Smart Kill-Switch

VyprVPN are o caracteristică Kill-Switch care vă reduce conexiunea atunci când VPN este redusă. VyprVPN oferă o casetă de dialog de unde puteți personaliza opțiunile Kill-Switch, după preferințele dvs. Partajarea P2P, serverele DNS și jurnalele IP pentru 30 de zile. VyprVPN poate învinge blocarea VPN cu tehnologia sa Chameleon.

Protocolul Chameleon

Chameleon este un nou protocol construit de Golden Frog care se bazează pe tehnologia OpenVPN criptată pe 256 biți. Chameleon scutește metadatele care îi determină pe inspectorii de date să se lupte. Te ajută să ocolești restricțiile impuse de guvern. Cameleonul este acel protocol care vă va permite să accesați internetul chiar dacă țara dvs. interzice VPN. Această caracteristică este eficientă și dacă o rețea de intranet are un firewall, le va arăta ca și cum utilizați un SSL obișnuit. VyprVPN are, de asemenea, funcția de filtrare DNS. Vă protejează de la terți care vă păcălește să redirecționați către site-ul malware.

Conexiuni

Conexiune? De ce ar trebui să vă conectați la un singur dispozitiv simultan? Nu, cu VyprVPN vă puteți conecta la 5 dispozitive simultan și să vă păstrați toate activitățile în siguranță pe toate dispozitivele, toate simultan.

Există furnizori VPN scumpi care percep mai mult pentru conectarea simultană a doar 3 dispozitive pe abonament. VyprVPN prezintă o ofertă mai bună la un tarif mai mic. VyprVPN câștigă această rundă! Să trăiești cu o familie înseamnă că trebuie să partajezi conexiuni la internet și abonamente VPN. A avea acces la un VPN de înaltă calitate în același timp pe 5 dispozitive prin intermediul unui singur cont este o afacere importantă. Nu va trebui să cheltuiți bani pentru mai multe abonamente și să vă înscrieți la unul nou pentru fiecare dispozitiv pe care îl dețineți. Dacă stai într-un cămin îngrijorat de împrumuturile pentru studenți, poți împărtăși un abonament VyprVPN cu până la 5 persoane!

Lățime de bandă

VyprVPN nu are limită de lățime de bandă. Se poate descurca cu cât de multe informații doriți, fără probleme. Lățimea de bandă este un factor important pentru orice utilizator care folosește Torrent pentru a descărca software, filme, emisiuni TV etc. Este, de asemenea, o îngrijorare serioasă atunci când sunteți un filme și doriți să transmiteți online emisiunile preferate. O restricție de lățime de bandă este ca o condamnare la moarte pentru astfel de utilizatori. Lucru bun VyprVPN nu împiedică utilizatorii să consume lățimea maximă de bandă.

Viteză și performanță

Vorbind despre viteza și performanța VyprVPN, nu are nicio obiecție că VPN funcționează rapid și nu accelerează. Nu are restricții de lățime de bandă și puteți comuta între pachete de servicii nelimitate. Cu siguranță vă va facilita streamingul. Pentru un streamer video obișnuit, DNS al VyprVPN funcționează incredibil de rapid și economisește timp de tamponare inutil. Cu toate acestea, dacă vorbim despre contra lui, am analizat că a existat o scurgere DNS și cu aceasta a urmat o ușoară scădere a vitezei de încărcare. Când încărcați un fișier pe internet, veți dura o parte din timp.

Relații Clienți

Asistența clienților este esențială, dacă doriți să rămâneți în fața concurenților. VyprVPN își propune să rămână conectat la utilizatorii săi pentru a îmbunătăți serviciile sale. Îți oferă clemența de a discuta cu echipa de asistență pentru clienți, oricând și oriunde. Oferă secțiuni Knowledgebase și F.A.Q pentru ușurința dvs. Cu toate acestea, nu există tutoriale video care să vă salveze dificultatea activării VPN-urilor. Dar, puteți găsi întotdeauna bloguri tutorial pentru activarea în siguranță a VPN-urilor.

Probe gratuite

VyprVPN, la fel ca și alte VPNS, are un plan de preț diferit pentru pachete diferite, după preferințe. Pachetul său anual costă aproximativ 5,00 USD pe lună, iar prețul lunar pentru un plan de o lună costă aproximativ 9,95 USD. Puteți beneficia de reduceri și oferte speciale la planurile anuale, conform polițelor. Nu există garanție de returnare a banilor. Cu toate acestea, în cazul în care intenționați să utilizați și să verificați serviciul VPN, puteți folosi ofertele de încercare gratuite, dacă sunt oferite de furnizori.

Te poti bucura 30 de zile de VyprVPN verificând dacă este o alegere bună pentru dvs. Asta înseamnă o lună întreagă cu o garanție de returnare a banilor!

Citește și despre: Beneficiile Kodi VPN

Metode de plata

Metoda de plată este una deranjantă. Există tutoriale despre cum poți plăti în mod anonim. Monedele bit, cardurile cadou și plățile anonime sunt toate metodele de plată populare pentru utilizatorii din zilele noastre. Dar, din păcate, VyprVPN nu permite monedele Bit și astfel de metode de plată. În schimb, VyprVPN acceptă plăți prin Master Card, PayPal, Americam Express și Visa. Acum, dacă sunteți un ciudat de confidențialitate, aceste metode vor fi o problemă pentru dvs..

Pentru a încheia revizuirea VyprVPN, ar fi o pierdere să nu spunem că este o VPN rapidă, sigură și eficientă, pe care o poți pune mâna pe cap. Deși, prețul VPN-ului nu este ieftin, dar performanțele sale nu vă vor lăsa fără întrebări. Există o gamă largă de locații de server, care este alternativa unui număr de adrese IP pe care le puteți utiliza. Cu toate acestea, este păcat că serviciul nu este disponibil în Africa. Protocoalele, serverele DNS, lățimea de bandă nelimitată și multe alte funcții au făcut ușor pentru VyprVPN să își pună locul în lista dorită de VPN-uri. Dar, deoarece toată lumea are preferințe diferite atunci când vine vorba de securitatea internetului, VyprVPN ar putea fi un 10 pentru o persoană și invers pentru cealaltă. Cu toate acestea, puteți verifica întotdeauna procesul de 3 zile și decide cât de probabil este performanța, în funcție de preferințe. Pentru noi, VyprVPN merită încercat pentru caracteristicile și performanțele sale bine construite.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments