Revizuit VPN tamponat 2019 – Este următorul mare VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

Acordul wireless care te străbate!


Tot farmecul pe care comunicarea wireless l-a prezentat lumii în acest moment a venit la un preț avantajos. Costul pe care l-am plătit nu a fost altceva decât propria noastră zonă sigură; intimitatea noastră A fi membru al lumii high-tech, unde a fi techie este noul cool, cu greu se poate rezista dorinței de a nu rămâne online sau conectat la internet.

Citește și: Revizuire privată de acces la internet>>

Dependența de apartenență

Trebuie să transmitem ultimele conținuturi pentru a obține un sentiment de apartenență. Dar despre acele tendințe despre care vorbește toată lumea? Pentru a bea din puțul cunoașterii, am făcut o scufundare pentru care nu eram pregătiți. Dar, în sfârșit, strigătele înecatului au ajuns la noi și ne-au avertizat despre iminentul doom care vine de-a lungul puterii de acces imediat la informație.

Pierderea confidențialității problemelor confidențiale

Doar cu un singur clic pe butonul „Sunt de acord” pentru termenii și condițiile care nu sunt citite niciodată de toate software-ul și aplicațiile, sunteți deja prins în cercul vicios al supravegherii constante. Da, guvernul te spionează cu ajutorul furnizorilor de servicii de internet, cunoscute în mod obișnuit ca furnizori de servicii Internet.

Revizuit VPN tamponat 2019 - Este următorul mare VPN?

Doriți să obțineți controlul?

Milioane de oameni au căzut victime ale intimidării cibernetice și nu există niciun final. Ori de câte ori răul pândește în jurul și câștigă controlul, umanitatea luptă înapoi și am răspuns în termeni de protecție virală, de asemenea dezvoltarea VPN-urilor. VPN-ul buffered este considerat cheia finală a securității bazate pe browser, care este o credință falsă. Această idee este dezvoltată cu o situație comună cu care se confruntă toată lumea. Faptul că navigarea prin browsere desktop consumă majoritatea lățimii de bandă și este principala sursă de utilizare intensă a internetului; oamenii cred că un browser dezvoltat special pentru a combate entitățile nelegiuite departe de problemele dvs. private și confidențiale este cea mai bună soluție pentru grijile dvs. Aceasta este o captură care este de fapt o problemă pentru utilizatori să încerce acest VPN. Pe măsură ce am continuat testul, am aflat că VPN-ul a funcționat așa cum pretindea, dar cu o mulțime de scurgeri IP ca urmare a serverelor virtuale slabe. 

Instrumente de salvgardare

Un VPN este soluția potrivită pentru problema apăsătoare care a declanșat psihicul oamenilor. Cu toate acestea, a fi prudent în timp ce alegeți o VPN este, de asemenea, o întrebare în creștere. Carisma VPN-urilor a atras milioane de oameni la abonamente din care unii dintre ei se confruntă cu o experiență proastă. Să ne uităm la bomboanele VPN buffered care ar putea să te facă să alegi.

Site-ul și aplicația

Recunoaștem că practicitatea interfeței sale de utilizator este lăudabilă. Tema albastră are de obicei un efect liniștitor asupra ochilor, lăsând astfel o bună impresie asupra produsului. Reținând sensul estetic, simplitatea și accesibilitatea utilizatorilor, VPN-ul buffered este proiectat într-o manieră ordonată. Se pare că VPN-ul buffered este conceput în special pentru a servi utilizatorii de sisteme de operare, dar nu se adresează utilizatorilor de Android destul de eficient, deoarece aplicația are un rating atât de mare în magazinul de jocuri pentru mai multe neajunsuri din aplicație și asta cu o mână de recenzii.. 

Costul angajării paznicului

Acest protector wannabe special al informațiilor dvs. personale și al activităților online este puțin mai scump decât media. La fel ca norma, are și trei pachete de oferit: lunar, șase lunar sau un plan anual. Planul lunar fiind cel mai scump dintre toate, planul anual se reduce până la un nivel mai costisitor decât rata pieței normale.

Citit: Cel mai ieftin serviciu VPN pentru mai puțin de 5 $

Știind că VPN-ul Buffered are un record de a ascunde și a dispărea IP-ul utilizatorilor săi cu succes de ani buni, merită banii.

Revizuit VPN tamponat 2019 - Este următorul mare VPN?

Nu toate speranțele sunt pierdute, deoarece nu există o perioadă de încercare disponibilă pentru a le verifica serviciile, deoarece există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile oferită de VPN buffered.

Proces de securizare desktop

În primul rând, făcând clic pe fila „Obțineți buffer” de pe site-ul web, veți ajunge la un formular care vă solicită să completați un formular care vă cere pur și simplu numele de utilizator, ID-ul de email și o parolă. După aceea, tot ce trebuie pentru a configura un cont este selectarea unei metode de plată.

Invata despre: Cel mai bun serviciu VPN Windows

Un singur cont este suficient pentru întreaga familie, deoarece sunt permise cinci conexiuni simultane pe cont. Această pasăre albastră vă salvează informațiile, activitățile de pe internet și confidențialitatea dvs. într-o dată.

Singurul drum în jos pentru a-l obține pe smartphone-uri

Un alt punct negativ negativ al VPN-ului buffered, adică un regres major, este faptul că nu are o aplicație specifică pentru smartphone-uri pe nicio platformă. Cu toate acestea, un manual complet ilustrat este disponibil pe site-ul web pentru o configurare alternativă pe Android.

Revizuit VPN tamponat 2019 - Este următorul mare VPN?

Datorită acestui ghid detaliat și armonios articulat, configurarea acestui VPN nu este atât de grea, încât mărturiile de pe site-urile web dovedesc că.

Locația de la distanță

Pentru cei care sunt noi în afacerea tehnologică, ar trebui să fiți conștienți de așa-numitele Five Eyes. Ei au format o alianță care să țină un „ochi” pentru a-i îmbrăca pe teroriști. Nu este un mit că același motiv este folosit de inteligență pentru a vă agăța în activitățile dvs. individuale de rețea.
Deoarece guvernele din cinci țări, adică Canada, Noua Zeelandă, Statele Unite, Regatul Unit și Australia și-au unit mâinile pentru a-și împărtăși datele de informații, aceste țări nu mai sunt în siguranță.

Revenind acum la faptul că VPN-ul buffered este situat într-o locație îndepărtată, Ungaria, este mult prea departe de entitățile nefaste, care sunt disperate să se alimenteze cu momentul tău de slăbiciune.

Raport analitic ADN

Locațiile serverului VPN tamponate sunt răspândite pe toată suprafața pământului care acoperă 39 de țări. Chiar și de acum, echipa de dezvoltare lucrează zi și noapte pentru a adăuga mai multe servere conform cerințelor clienților.

O altă caracteristică clasică de care niciun alt VPN nu se poate lăuda este opțiunea sa de descoperire a porturilor. Acesta deschide rețele pentru dvs. într-o manieră sigură de care sunteți oprit.

Cuvinte simple, dacă sunteți călător și aeroportul dispune de servicii Wi-Fi speciale doar pentru clasa de afaceri, VPN buffered va intra automat în portul care nu este atât de disponibil și vă va permite să îl utilizați cu deplină libertate. Acest lucru te face să te simți ca Spion Kids înapoi din viitor. Cui nu-i place să obțină Wi-Fi-ul în care visam doar să ajungem după ce am privit fără speranță pe lista securizată?

Jurnalele sau fără jurnalele?

Aceasta este întrebarea. Datorită obligației pe care VPN-ul Buffered a jurat să o îndeplinească de a vă păstra anonim, acestea nu păstrează jurnalele de date. Cu toate acestea, unele jurnale de conexiune sunt păstrate timp de o lună sau două pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienți. Acestea sunt cele mai puțin din ce alte magazine VPN stocează în stocurile lor. Deci toate problemele personale trebuie spălate.

Conexiune cu tine tot timpul

Buffered asigură că clienții lor rămân în siguranță tot timpul în toate modurile posibile. Prin urmare, blogurile lor sunt actualizate tot timpul cu noutăți relevante despre preocupări reale pentru utilizatori.

Opțiunea Live Chat lipsește și ar putea face întrebări dacă echipa decide să o introducă pe site-ul web, dar este nevoie de doar câteva minute pentru a răspunde la toate întrebările făcute prin formularul de interogare personală în secțiunea „Asistență”..

Este posibilă delimitarea setării Buffered pe diverse Windows și Mac care răspund nevoilor clienților. Acest lucru oferă cu adevărat un sentiment că Buffered are grijă de clienții săi.

Cadrul potrivit pentru a curge

Creditele acordate vitezei sale mari, bufferizarea seriilor de înaltă calitate sunt acum doar un clic pe serverul de țară. Toate distanțele fizice recidivează atunci când practic te apropii de emisiunile lor TV naționale. În cele din urmă, ajunge să te simți cetățean național al țării străine, precum și să obții beneficii complete în timp ce stai pe canapeaua ta confortabilă.

Partajarea P2P înseamnă că și tu poți face torent! Istoricul tamponului este o ardezie curată și nu s-au găsit până în prezent raportări privind scurgerile DNS. Prin urmare, performanța Buffered în viteză și protejarea identității utilizatorilor este cea mai bună până acum. Fiind cel mai bun la ceea ce face, întrucât site-ul se mândrește în partea de sus a site-ului său, cu siguranță sa dovedit și el.

Netflix este pe punctul de a dezactiva fiecare VPN de pe piață blocându-le. Pe de altă parte, prin dezvoltarea recentă de Buffered a unor modalități relativ noi de împărțire a ID-urilor utilizatorilor, Netflix încă nu este în măsură să reducă Buffered. Prin urmare, este cel mai sigur abonament pe care îl puteți parcurge încă doi ani de către fanii Netflix.

Știri viitoare

O aplicație complet dedicată pentru Android este în drum spre Google Play, urmată de o entitate mai bine dezvoltată și pe Apple Store. Mai mult, Buffered este deja disponibil și pe Windows, Mac OSX și Linux.

Tu ești judecătorul

Adevărata dedicație a VPN-ului tamponat de a oferi tot posibilul, deși într-o perspectivă mai restrânsă, s-a dovedit a fi doar lucrul necesar în lumea de azi. Cu viteze incontestabile, lățimi de bandă mai mari și siguranță de încredere, cu greu se poate spune nu, cu dovezi concrete împotriva acesteia. Merită cu siguranță o lovitură și cu garanția de restituire a banilor de 30 de zile; nimic nu poate scoate jocul de protecție la fel de bun ca Buffered.

Vechiul este aur și așa ni se spune, dar Buffered s-a născut dintr-o nouă tehnologie și logică, care își propune să obțină ceea ce nu au avut atât de mulți în trecut într-un timp atât de scurt. Oricine își poate pune speranțele asupra faptului că Buffered a parcurs un drum lung până în vârf încă de la scurtul său timp de înființare și are potențialul de a merge mult dincolo de propria sa stare actuală.

Trebuie doar să oferiți VPN-ului Buffered o singură fotografie și cu garanția de returnare a banilor, nu trebuie să plătiți pe termen lung pentru a lua o decizie proastă.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments