Revizuirea SwitchVPN – Testul dezvăluie rezultate uimitoare!

[ware_item id=33][/ware_item]

Poate fi dificil să vă asigurați că sunteți mereu pe punctul de a vă abona la un serviciu de calitate, indiferent de ceea ce vă oferă. Spre deosebire de un produs, un serviciu este adesea ceva care este mai dificil de cuantificat. Un serviciu ideal pentru o persoană poate fi incomod și incomod pentru altcineva.


Din acest motiv este esențial să investigați foarte bine fiecare opțiune disponibilă atunci când optați pentru un furnizor de servicii, indiferent dacă este pentru internet, telefon sau orice altceva. În cazul de astăzi, vom fi examinarea unui VPN furnizor. Mai exact, vom arunca o privire asupra SwitchVPN.

Ca în cazul oricărui alt serviciu similar, considerăm că este esențial ca toți cititorii noștri să fie pe aceeași pagină în timp ce citesc acest articol. Din acest motiv vom include o imagine de ansamblu a ceea ce face exact un VPN ca un fel de prefață a revizuirii noastre.

Desigur, dacă sunteți deja familiarizați cu VPN-urile și știți cum funcționează, vă puteți simți liber să treceți în revistă despre SwitchVPN. Pentru toți ceilalți cititori ai noștri, chiar dacă aveți o idee vagă despre ce este o VPN, vă recomandăm să citiți în secțiunea următoare pentru a obține cât mai mult din recenzia noastră.

Ce este un VPN?

S-ar putea să vă întrebați cu exactitate ce înseamnă VPN și ceea ce face unul este evident numai din nume. VPN reprezintă o rețea privată virtuală și una este, în esență, o rețea virtuală care rulează pe conexiunea de internet de acasă, care poate oferi mai multă confidențialitate decât conexiunea pe care o obțineți de la ISP (furnizorul de servicii internet).

Cum rulează un VPN? În realitate, un VPN este compus din computere care sunt legate între ele, formând o rețea proprie. Deoarece conexiunea dintre aceste mașini este discretă, veți constata că acestea oferă mult mai multă confidențialitate decât conexiunea dvs. standard la internet.

Deși ISP-ul dvs. nu poate face foarte mult cu informațiile dvs. decât dacă este obligat legal, există totuși lucruri pe care le pot face, pe care mulți ar considera o invazie a vieții private. La începutul acestui an, a existat o controversă cu privire la hotărârea Senatului SUA care permite ISP-urilor să vândă datele dvs. de navigare către agențiile publicitare pentru un profit.

Rețineți că o VPN poate fi folosită pentru mai mult decât pentru a vă cloca navigarea de la ISP-ul dvs. și orice alte ochi potențial indolioase. VPN-urile nu doar deghizează datele dvs., dar pot face să apară ca și cum ar veni dintr-un loc cu totul diferit de pe Pământ.

Dacă doriți orice așteptare rezonabilă de confidențialitate pe internet, așa cum ar face oricine, poate fi necesar să investiți într-un furnizor de servicii Internet. Este oarecum trist că trăim într-o lume în care este esențial să plătim o taxă de abonament suplimentară pentru un serviciu care ne permite să păstrăm ceea ce ar trebui să fie al nostru pe bună dreptate: confidențialitatea.

Din păcate, în timp ce ISP-urile încă dețin cea mai mare parte a puterii asupra consumatorilor lor ca și cum ar fi ostatici, a SUA VPN va fi esențial pentru viitorul previzibil. De fapt, VPN-urile pot deveni în curând aproape necesare, mai ales că FCC se pronunță în prezent să înlocuiască neutralitatea netă (ceva consacrat de drept în UE și în alte locuri).

De ce să folosiți un VPN?

Sunt câteva motive pentru a utiliza o VPN, și am abordat deja problema confidențialității, dar simțim că putem să ne adâncim puțin mai adânc înainte de a trece la celelalte motive. În afară de a vă asigura că ISP-ul dvs. nu are acces la informațiile dvs., îl puteți păstra de la alte persoane și hackeri.

Dacă doriți să păstrați informațiile private, nu există o opțiune mai bună decât o VPN (Tor vă poate ajuta, dar care are propriile probleme). În afară de confidențialitate, există și probleme de comoditate atunci când vine vorba de utilizarea unui VPN. De exemplu, dacă călătoriți des, este posibil să aveți nevoie de unul pentru a accesa anumite site-uri web.

Un VPN îl poate face să pară ca și cum vă aflați într-o țară diferită, așa că îl puteți utiliza pentru a accesa servicii și site-uri web în timp ce sunteți în vacanță, care poate fi disponibil doar înapoi acasă. Scopurile utilizării unui VPN într-o asemenea manieră pot varia de la cele orientate spre divertisment sau probleme mai grave.

De exemplu, dacă sunteți plecat în afaceri și nu puteți accesa un site care trebuie să vă faceți treaba corect, veți avea nevoie de un VPN pentru a evita orice restricții internaționale. Rețineți că acest lucru nu este restricționat în mod obișnuit de reguli sau regulamente în orice fel, deci nu va trebui să vă asumați niciun risc.

Dincolo de aceste motive, veți dori, de asemenea, să utilizați un VPN dacă navigați pe internet pe o rețea publică, mai ales dacă veți fi conectat la orice cont. O rețea deschisă face mult mai ușor să vă interceptați datele, iar o VPN o va cripta pentru a preveni accesarea acestora.

Deși acest lucru poate fi similar cu motivul pentru care ați dori să utilizați un VPN acasă pentru probleme de confidențialitate, este mult mai crucial în aceste situații, deoarece informațiile dvs. ar putea fi în pericol. Dacă este ceva, nu doriți niciodată să accesați site-uri web sensibile precum conturile bancare și Paypal atunci când utilizați o rețea publică.

După cum vedeți, există mai multe motive pentru a utiliza o VPN și nu există potențiale dezavantaje (în afară de faptul că trebuie să plătiți o taxă de abonament). Pentru prețul unui sandwich în fiecare lună, vă puteți asigura că sunteți protejat de informațiile dvs. furate, restricționate în regiune și multe altele.

Recenzia noastră despre SwitchVPN

switchvpn review 2018

Deci, ce vă oferă SwitchVPN în calitate de consumator? Este posibil ca acest serviciu să nu fie revoluționar în comparație cu alte opțiuni de pe piață, dar oferă o comoditate care nu poate fi asociată cu multe alte servicii VPN. Înainte de a ajunge la carnea recenziei noastre, aruncăm o privire la unele caracteristici ale SwitchVPN.

Pro-uri

  • Utilizează aproape 150 de servere situate pe patru continente diferite pentru o acoperire optimă
  • Dispune de tehnologie avansată DNS care permite VPN-ului să fie utilizat în zone cu risc ridicat
  • SwitchVPN nu înregistrează nicio acțiune a utilizatorilor săi pentru confidențialitate superioară
  • Acest VPN poate fi utilizat pe cel mult cinci dispozitive simultan
  • Oferă viteză excelentă în comparație cu cea mai mare parte a concurenței
  • Serverele rulează în orice moment, deci nu veți fi restricționat în anumite zone orare
  • SwitchVPN oferă asistență clienților experți fiecăruia dintre abonații săi

Contra

  • Un pic mai scump decât serviciile VPN concurente
  • Secțiunea de ajutor a site-ului SwitchVPN este puțin redusă
  • O acoperire VPN ușoară în America de Sud, datorită locației unui singur server în Brazilia

Binele

Vom începe trecând peste ceea ce ne-a plăcut din acest serviciu VPN și trebuie să recunoaștem că am apreciat destul de multe dintre funcții și multe altele.

Criptare și fiabilitate

În primul rând, vom aborda problema care îi privește pe utilizatori mai mult decât orice altceva: cât de util este VPN-ul la criptarea conexiunii la internet? Pe parcursul a două săptămâni de utilizare persistentă, am avut doar două eșecuri ale acestui VPN, iar unul dintre aceste erori a fost dat de o eroare la sfârșitul nostru.

revizuire detaliată a switchvpn

Dacă sunteți în căutarea fiabilității într-un VPN, puține opțiuni pot concura cu SwitchVPN, chiar și în mai multe locații din întreaga lume. Am avut membri ai echipei noastre în diferite domenii care încercau acest VPN și se părea că serviciul nu a suferit semnificativ.

SwitchVPN are o acoperire atât de largă datorită folosirii lor peste 145 de servere situate pe patru continente. Dacă faci afaceri în America de Nord, Europa, Asia și, într-o măsură mai mică, America de Sud, vei găsi acest VPN ideal pentru nevoile tale.

Viteza de conectare

În afară de acoperire și fiabilitate, am constatat că SwitchVPN a reușit să păstreze viteze mari, ceea ce este întotdeauna în discuție atunci când alegem un nou VPN. Dacă sunteți un descărcător greu sau poate un jucător, veți avea nevoie de viteze pentru a rămâne gestionabil, chiar și printr-un VPN.

switchvpn funcționează cu torrent

Serviciu clienți

Un aspect care nu este adesea discutat atunci când vine vorba de VPN-uri este departamentul de servicii pentru clienți al furnizorului. SwitchVPN are agenți de asistență pentru clienți care înțeleg elementele fundamentale ale unui VPN, spre deosebire de unii concurenți în care ai fi mai probabil să îți rezolvi problema de unul singur.

Avantaje de afaceri și călătorii

Un alt mod prin care aceasta VPN găzduiește călătorii este prin programul său de 24 de ore în care este activ. Dacă aveți nevoie de un VPN despre care sunteți sigur că va fi activ majoritatea timpului, SwitchVPN va fi sigur că nu vă va da jos.

Lista de server switchvpn

Compatibil cu mai multe dispozitive simultan

Suport pentru cinci dispozitive este cireșul de pe gheața acestui serviciu, deoarece puteți rula tableta, smartphone-ul și computerul prin rețeaua SwitchVPN simultan. Acest VPN este ideal pentru utilizatorii care au o familie pe care și-ar dori să o protejeze atât de ochii indurerați, cât și de ei înșiși.

revizuirea dispozitivelor switchvpn

Securitate internă

Din păcate, atunci când utilizați un VPN, există întotdeauna îngrijorarea că furnizorul dvs. VPN vă poate spiona, dar SwitchVPN oferă o garanție de confidențialitate. Această garanție prevede că nu există nicio înregistrare întreprinsă de SwitchVPN, care vă ajută să vă păstrați informațiile dvs..

Chiar dacă furnizorul dvs. VPN nu a avut nicio intenție să vă utilizeze informațiile, înregistrarea informațiilor le lasă deschise hackingului și altor forme de infiltrare. Cel mai bun mod de a vă asigura că informațiile dvs. nu vor ajunge niciodată în mâinile altcuiva, veți dori să optați pentru o VPN care să aibă garanția că acestea nu vor înregistra un lucru.

Securitate externă

În cele din urmă, trebuie să abordăm problema securității împotriva amenințărilor exterioare. SwitchVPN oferă o protecție avansată DNS care face ca semnalele dvs. să fie aproape imposibil de decriptat, chiar dacă navigați pe o rețea riscantă.

Desigur, cel mai bun mod de a evita astfel de riscuri este să nu folosiți aceste rețele în primul rând, dar atunci când călătoriți, nu există uneori alegerea.

Răul

Desigur, la fel ca în cazul oricărui alt produs, nu poate fi totul bun. Din păcate, am întâlnit câteva probleme în timp ce folosim acest VPN. Din fericire, niciuna dintre problemele pe care le-am întâmpinat nu au fost tranzacții, cel puțin pentru marea majoritate a utilizatorilor.

Una dintre problemele principale pe care le-am avut cu acest VPN a fost acoperirea sa relativ ușoară în America de Sud, deoarece singurele servere de pe continent sunt localizate în Brazilia. Dacă călătoriți în America de Sud în afara Braziliei, poate doriți să investiți într-o VPN care acoperă în mod special zona respectivă.

În afară de zonele moarte de pe anumite continente, veți constata că această VPN nu este tocmai ideală pentru utilizatorii care preferă cea mai accesibilă opțiune. În timp ce există VPN-uri mai ieftine, veți fi greu să găsiți un serviciu care să ofere aceeași valoare pentru bani, deoarece ofertele mai accesibile vor fi adesea mai puțin impresionante.

preturi switchvpn

În timp ce secțiunea de ajutor a site-ului SwitchVPN ar putea folosi ceva mai mult de lucru, acesta conține în continuare toate informațiile necesare unui nou utilizator. Dacă doriți să vă ajutați cu probleme mai avansate din lumea VPN, este posibil să fiți nevoit să apelați la o publicație mai specializată, care se concentrează pe VPN-uri și utilizarea lor.

După cum puteți vedea, majoritatea aspectelor negative pentru acest serviciu VPN nu sunt niciodată atât de critice ca unele dintre problemele care se confruntă concurenților în același interval de preț. În timp ce acest VPN nu oferă nimic revoluționar, aceasta nu este o problemă. Acesta este un VPN care este destinat utilizatorilor care doresc ceva mai rafinat, dar mai puțin experimental.

Concluzie

Dacă te-ai săturat de compilări beta și VPN-uri nesigure, credem că SwitchVPN este o opțiune excelentă, mai ales dacă călătorești între America de Nord, Europa și Asia.

Deși acest VPN poate fi puțin mai scump decât alte opțiuni, diferența de preț nu este chiar atât de masivă și credem că 6-10 dolari pe lună ar putea fi mai răi. Sperăm că această recenzie v-a ajutat să decideți dacă acesta este sau nu VPN-ul potrivit pentru dvs.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments