Revistă VPN UFO 2019 – Invadarea industriei VPN!

[ware_item id=33][/ware_item]

Deoarece vulnerabilitățile de utilizare a internetului cu sau fără protecție cresc tot atât de rapid, concurența de a face tehnologie de ultimă generație pentru a le combate câștigă rapid și teren. În mijlocul acestei competiții, există anumiți furnizori VPN care fac o treabă excelentă de a aduce funcții mai noi și mai bune pentru o experiență mai bună a utilizatorului, astfel încât concurența nu încetează niciodată. După cum îl numește, OZN VPN este un serviciu extraordinar din lumea serviciilor VPN extrem de competitive.


site-ul ufovpn.io

De ce să folosiți un VPN?

Înainte de a ajunge la meritele utilizării VPN-ului UFO, dezvăluim motivele pentru care o VPN este atât de inevitabilă pentru utilizatorii de Internet. În cuvinte simple, un VPN este un canal securizat prin care datele de activitate ale utilizatorului pe internet trec fără a fi dezvăluite nimănui, menținând astfel utilizatorul anonim și datele transmise pe internet în siguranță. Există numeroase motive pentru care un VPN este utilizat în întreaga lume și conștientizarea utilizării sigure și sigure a internetului devine ceva obișnuit. VPN-urile au devenit în primul rând populare odată cu izbucnirea pirateriei, deoarece a devenit imposibil pentru hackeri să nu mai bage în seamă un sistem Serviciu VPN.

Revistă VPN UFO 2019 - Invadarea industriei VPN!

Mai târziu, pe măsură ce mai multe alte avantaje ale utilizării unui VPN au apărut, utilizatorii de internet au început să folosească acest utilitar pentru alte nevoi mai mici, dar evidente. De exemplu, deblocarea geo-restricției pentru libertatea de pe internet, torentarea anonimă care este de obicei considerată ilegală în anumite țări, evitând fraudele de tip phishing în schimbul de e-mailuri și introducerea parolelor, VoIP anonim apelând la numirea câtorva. Pe scurt, este un utilitar complet pentru a vă face experiența pe internet mai bună și mai sigură.

De ce să folosiți VPN-ul OZN?

Pentru că obișnuitul este prea comun, să încercăm extraterestre! Da, și asta, dar pe o notă serioasă, am discutat doar de ce atât de multe servicii VPN bune devin din ce în ce mai populare ca niciodată în aceste zile. Cu toate acestea, există mai mult VPN OZN decât motivele obișnuite de a accepta acordul lor. Vom discuta acum caracteristicile și caracteristicile particulare ale VPN-ului OZN care vă vor face să treceți peste capuri pentru acest VPN.

Bucurați-vă de securitate online gratuită

Utilizatorii de Internet sunt dispuși să plătească pentru un serviciu care le asigură securitatea online, deoarece o rețea neasigurată vine cu un preț mai mare. În ciuda acestui fapt, multe VPN-uri ieftine au câștigat popularitate, deoarece oferă funcții de bază de securitate online, împreună cu planuri de economisire.

bucurați-vă de libertatea online cu ufovpn

Prin urmare, mulți utilizatori tind să aștepte cu nerăbdare la astfel de servicii care sunt mai ușoare pe buzunare. Cu toate acestea, aceste servicii sunt sfătuite să fie alese cu înțelepciune, deoarece acestea aduc mai mult rău decât bine, având uneori criptare slabă. Unele dintre ele sunt recomandate pe scară largă de către recenzori, deci sunt sigure de utilizat. Pe deasupra servicii VPN ieftine, primim ceva aproape inimaginabil de bun, care este un serviciu VPN gratuit. Acum, acest lucru este ceva mai controversat decât VPN-urile ieftine, cu toate acestea, VPN-ul OZN care se încadrează în această categorie are în totalitate cuvântul nostru bun pentru ei din anumite motive bune. Nu am promovat niciodată VPN-urile gratuite, dar mențiunea noastră specială este VPN-ul OZN. După testări amănunțite, am aflat că VPN-ul OZN a avut o prezență destul de bună. Nu este deloc o afacere proastă, cu nimic de plătit, ci doar simpla criptare și descărcare gratuită, nichel!

Revistă VPN UFO 2019 - Invadarea industriei VPN!

Spune și îmbunătățește experiența online

Unul dintre motivele principale pentru care oricine folosește un VPN este deblocarea site-urilor web cu restricții geo-restricționate. Cu toate acestea, din păcate, în timp ce multe dintre VPN-urile gratuite susțin că deblochează cu succes fiecare site web blocat, acestea sunt legate doar de anumite locații din cauza serverelor limitate. Pe de altă parte, VPN-ul OZN este străin de astfel de acuzații. Au un număr destul de mare de servere care se extind pe tot globul, adică o invazie extraterestră destul de dominantă, nu-i așa? Deci, acum trebuie să vă întrebați de ce acest serviciu VPN gratuit este atât de extraordinar dacă majoritatea celorlalte VPN-uri gratuite sunt o înșelătorie. Oare pentru că este extraterestru? Ei bine, da, poate și asta, dar mai ales pentru că este un VPN plătit și un VPN gratuit ambele. Puteți utiliza funcții mai bune cu versiunile lor plătite despre care vom discuta mai târziu în această recenzie.

Încă o întrebare de luat în considerare este aceea de ce o versiune plătită face un serviciu VPN gratuit mai bun? Ei bine, asta se datorează faptului că a obținut puterea unui VPN plătit, deoarece a fost dezvoltat pentru a satisface abonații plătiți, de exemplu, numărul de servere, criptarea și nici o afiliere terță parte pentru schimbul de date personale ale utilizatorilor. Din păcate, aceste afilieri sunt în mod obișnuit în cazul serviciilor VPN gratuite exclusive care câștigă prin mijloace neetice, deoarece nu există o versiune plătită sau o sursă de venit pentru astfel de VPN-uri. După ce am spus că VPN-ul OZN este curat în această privință, să lămurim că păstrează doar adresele de e-mail ale utilizatorilor, datele de jurnal și raportul de avarie numai pentru asistența utilizatorului. Chiar dacă aceste date sunt inofensive și chiar inutile pentru nimeni altcineva decât echipa de suport VPN UFO, acestea le păstrează extrem de confidențial de dragul încrederii utilizatorilor în ele. Spre deosebire de alte VPN-uri gratuite, ei nu vând niciodată și mai puțin să expună datele oricărui terț pentru câștiguri, deoarece au deja o versiune plătită care aduce acasă slănina.

O altă afacere bună este numărul lor mare de servere, să spunem neclintit 500 de servere din diferite țări, ceea ce este, de asemenea, un număr impresionant cu versiunea lor VPN gratuită. Acest lucru vă permite să schimbați adresa IP pentru a vă deteriora locația online, astfel încât să puteți economisi cumpărături de bani online. Cum? Ei bine, majoritatea magazinelor electronice din care facem cumpărăturile online au prețuri diferite de articole pentru diferite regiuni ale lumii. Este nevoie doar de o secundă pentru a vă conecta la un VPN și pentru a vă schimba locația. Mai ales cu mai multe servere din întreaga lume, devine mai ușor să selectați locația dorită unde știți că veți beneficia de reducere maximă.

Revistă VPN UFO 2019 - Invadarea industriei VPN!

Obțineți aplicații mobile personalizate

Unul dintre cele mai bune lucruri care pot atrage utilizatorii către VPN-ul OZN este aplicațiile lor Android și iOS bine dezvoltate. Aceste aplicații sunt adaptate pentru a beneficia de experiența utilizatorului pe platforma mobilă. Din interfață pentru a descărca viteza până la funcțiile aplicației, există tot ce ai nevoie într-o aplicație VPN mobilă. Acesta este motivul pentru care VPN-ul OZN publicizează cel mai mult aplicația lor mobilă pentru că este cea mai bună marcă! În afară de aplicațiile mobile spot-on, puteți găsi și aplicațiile lor pentru Windows și Mac dacă doriți ca computerele și laptopurile să fie sigure.

Descărcați aplicația Android pentru VPN UFO>>

Descărcați aplicația iOS pentru VPN UFO>>

Câștigă și economisește cu ofertele lor ocazionale

Pentru a-și îmbunătăți puțin experiența, VPN-urile OZN le oferă utilizatorilor lor oferte ocazionale pentru salvarea sau câștigarea planurilor de membru și multe altele. Îndeplinirea nevoilor utilizatorilor și adăugarea satisfacției lor este unul dintre motivele pentru care această VPN neobișnuită a excelat într-o perioadă atât de scurtă de la înființare. Fiind o nouă VPN celebră, ei parcurg un kilometru suplimentar pentru propria lor competiție în industrie. Aceasta este de fapt o veste bună pentru utilizatori, întrucât aceste noi companii cu scop înalt fac tot ceea ce este necesar pentru a satisface pentru crearea unei clientele mai mari. De exemplu, de Crăciun și de Anul Nou 2019, au introdus reduceri pentru pachetul lor special de membri, despre care vom discuta în continuare în timp ce vorbim despre apartenența lor. În afară de asta, au organizat o remiză norocoasă între clienții lor, oferind iPhone XS MAX, premii pentru membru Pro. Cat de tare e asta!

Revistă VPN UFO 2019 - Invadarea industriei VPN!

Mai multe despre VPN-ul OZN

Acest mic VPN verde are un profil bun de laudat. Sediul lor se află în Hong Kong. Compania-mamă este ToolForest Limited, care a fost fondată în 2017. Compania nu este suficient de veche, dar a câștigat teren rapid, în special cu ofertele lor la modă și interfețele de aplicații. Au lansat mai întâi planurile VPN plătite și apoi, după popularitate, au introdus software-ul VPN gratuit disponibil pe dispozitivele mobile iOS și Android, Windows și Mac și, de asemenea, pe browserele populare precum Chrome, Opera, Tor etc. Au 500 de servere pe toată planeta. în diferite locații.

Un singur dezavantaj este site-ul lor care vă oferă străinului senzația că nu ați debarcat pe ceva banal. Totuși, și asta ar putea fi modul lor de a le arăta acelui aspect astronomic căutând numele lor extraterestru. Oricare ar fi cazul, ceea ce contează este serviciul lor și este destul de bun, deci o mare bun venit la această E.T.!

Planurile lor

Cu excepția preluării Pământului, au alte trei planuri pentru abonații lor. Vă recomandăm să folosiți planul lor anual, care costă 2,99 USD / lună cu toate caracteristicile pe care le puteți bucura. Pachetul lor anual este cel mai lung pe care îl oferă cu beneficiile maxime. Cu toate acestea, au planurile lor de o lună și 6 luni care costă 7,99 USD și respectiv 4,99 USD / lună.

Calitatea de membru

Aceștia oferă trei tipuri de abonamente pentru abonații lor, adică planuri de membru gratuite, avansate și premium, care oferă funcții diferite utilizatorilor. Apartenența lor gratuită le permite utilizatorilor să conecteze VPN-ul la un singur dispozitiv. Spre deosebire de alți furnizori VPN, UFO VPN păstrează calitatea experiențelor versiunii gratuite și plătite destul de similare, cum ar fi același număr de locații, respectiv 16 țări și 26 de orașe de pe glob, deschise pentru ambele versiuni. Cu toate acestea, apartenența lor plătită permite utilizarea serverelor mai rapide situate în aceleași locații și a mai multor dispozitive pentru a se conecta simultan. În ciuda numărului mare de servere, acestea cresc numărul de servere odată cu trecerea timpului. În calitate de cireș în vârf, acestea oferă oferte promoționale pentru utilizatorii lor premium, cum ar fi reducere de 30% la achiziționarea unui pachet premium în Anul Nou, care este încă în valoare!

Revistă VPN UFO 2019 - Invadarea industriei VPN!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments