Recenzie ExpressVPN 2019 – Bunul, Răul și Uratul!

[ware_item id=33][/ware_item]

În timp ce mulți dintre furnizorii VPN pretind doar a fi „Cel mai rapid VPN de pe Pământ”, ExpressVPN îndrăznește să treacă la nivelul următor pentru a-l „garanta” și a-l aviza pe pagina lor de pornire. Cu siguranță, garanția lor de întoarcere de o lună neplăcută susține creanța, în timp ce restul concurenților au doar o săptămână de oferit ca perioadă de garanție. Cel mai rapid VPN de pe glob devine încă o subestimare atunci când este, de asemenea, potrivit să fie numit „cel mai răspândit VPN”, deoarece funcționează și cu Netflix-ul mereu provocator și aproape orice serviciu de streaming pe care să-l numim pe planetă..


Recenzie ExpressVPN 2019 - Bunul, Răul și Uratul!

In acest Examinare ExpressVPN, vom acoperi toate caracteristicile, informațiile și ieșirile necesare pe care cineva ar trebui să le cunoască înainte de a cumpăra abonamentul ExpressVPN. Express VPN este un VPN all-in-one, potrivit pentru cei care pot plăti puțin mai mult pentru a-și face viața mai ușoară, cu o VPN care are caracteristici perfecte de securitate solidă, design excelent, performanță puternică și un serviciu uimitor pentru clienți. Poate servi de asemenea ca pachet pentru uz familial datorită funcției sale multi-utilizator excelente. Cu toate acestea, cei care au un nivel scăzut de bugetele lor, cu costul mai multă bătaie, mai multă configurare și compromis în ceea ce privește securitatea, ar considera că este o necorespundere. Această recenzie se va învârti în jurul avantajelor și contra contra utilizării ExpressVPN unde, cu siguranță, cel din urmă îl veți găsi ca un ac într-un paie de fân.

Pro-uri

Pornire ușoară

Acest lucru este ceea ce oferă ExpressVPN o pereche de aripi. Imediat după înregistrare, puteți instala un client VPN unde vi se va cere să introduceți cod de activare atunci când îl executați pentru prima dată. Acest cod de activare particular este unic pentru fiecare dispozitiv. În felul acesta, clientul dvs. VPN vă va economisi timpul de conectare, deoarece utilizați un cod unic pentru a vă deschide interfața independentă. Asigurați-vă că salvați e-mailul de confirmare pe care îl primiți cu un link care are acest cod unic. Puteți alege, de asemenea, în timpul procesului de instalare dacă doriți sau nu datele de conexiune anonime să fie partajate pentru mai multă viteză, fără niciun compromis în ceea ce privește securitatea.

incepand cu expresvpn

Citește și: Recenzie NordVPN 2019

Pur și simplu Bun

Aplicația ExpressVPN este concepută pur și simplu pentru a asigura o interfață de utilizator prietenoasă și intuitivă. Tot ce trebuie să faceți după conectare este să selectați un server și să atingeți conectarea pentru a începe să folosiți serviciul. Puteți, de asemenea, stea serverul pentru acces rapid ulterior. Restul opțiunilor de configurare de bază, cum ar fi selectarea protocolului dorit, pot fi gestionate în meniul de opțiuni, dar nu este o acțiune necesară. O astfel de interfață simplă face din VPN o opțiune simplu de plug-and-play pentru toate nevoile VPN. Acesta este motivul pentru care devine un VPN foarte apreciat de către utilizatorii începători, cum ar fi copiii sau utilizatorii în vârstă. Dacă doriți să închideți GUI-ul aplicației, atunci aplicația va rula în liniște în bara de activități pentru a vă permite să vă conectați sau să deconectați ușor serverele și să accesați multe opțiuni fără a deschide fereastra.

Funcție multi-utilizator

O modificare recentă a politicii ExpressVPN a făcut-o să fie mai ridicată decât înainte. Dispune de mai mulți utilizatori, adică maximum cinci utilizatori pentru a utiliza serviciile simultan. Acești utilizatori pot utiliza cinci dispozitive similare sau diferite pentru a se conecta cu un VPN în același timp. De exemplu, puteți conecta dispozitive similare precum cinci laptopuri simultan sau diferite dispozitive precum un telefon, o tabletă și un router, conform dorinței dumneavoastră. Un blocaj de rețea permite tuturor dispozitivelor să utilizeze VPN independent și perfect.

Toate recenziile ExpressVPN vorbesc despre calitatea serviciului lor, dar să aruncăm o privire la modul în care această funcție vă economisește banii. Majoritatea oamenilor nu au destui bani pentru a cheltui pentru un serviciu VPN scump. Hai sa recunoastem. ExpressVPN are un rating ridicat, dar nu este cel mai accesibil de acolo. Studenții și angajații care trăiesc cu mâna în gură de la un salariu la altul pot considera că acesta se întoarce. Cu toate acestea, să ne confruntăm cu un fapt mai mare. Deși colegii de cameră pot deranja uneori, piscina dvs. se poate transforma într-o oportunitate de aur cu ExpressVPN. Cel mai popular plan de prețuri (15 luni) te costă 6,67 USD pe lună. Pur și simplu împărțiți-l în cinci moduri și fiecare utilizator trebuie doar să tuseze 1,33 USD pe lună pentru cel mai bun serviciu VPN! Pare tentant, nu?

Funcții automate

Selectarea automată a protocolului în mod implicit este una dintre caracteristicile cele mai periculoase ale ExpressVPN. Acesta este în mod normal un OpenVPN peste UDP. Puteți alege, de asemenea, să vă conectați manual cu OpenVPN peste alte protocoale precum L2TP / IPSec, PPTP, TDP și SSTP. Datorită mai multor probleme de securitate și fiabilitate, OpenVPN este considerat a fi preferat ca o opțiune mai bună. Cu toate acestea, este posibil ca protocolul automat să nu funcționeze întotdeauna bine pentru dvs. În acest caz, trebuie să găsiți combinația optimă de protocol de server disponibilă de la ExpressVPN pentru a profita la maximum de abonament. Cum? Ei bine, atunci când vă conectați la contul dvs., trebuie să selectați un protocol VPN și un server din țara în care doriți să deblocați conținutul. Amestecați și potriviți pentru a descoperi alegerea perfectă pentru acel site web și notați-o pentru următoarea dată..

Comutator Kill încorporat

Cum putem uita să menționăm caracteristica Kill-Switch într-o revizuire minuțioasă a ExpressVPN? Ei bine, una dintre cele mai reușite actualizări ale aplicației este „Network Network”. Această caracteristică dezactivează tot traficul de internet pe măsură ce conexiunea VPN scade. Această blocare este utilă în prevenirea scurgerilor DNS și funcționează ca un comutator de ucidere. Mai mult, aplicația împinge toate solicitările DNS prin IPv4 decât protocolul IPv6 relativ nesigur. Cu toate acestea, nivelurile de criptare nu sunt niciodată negociabile pentru a accelera conexiunea în orice caz.

VPN pentru routere Wi-Fi

Este de remarcat faptul că ExpressVPN nu acceptă doar telefoane mobile, laptopuri, computere desktop, tablete etc., cu o interfață grafică interactivă, dar oferă și firmware-ul pentru a fi utilizat de unele modele de router Wi-Fi populare. De fapt funcționează în două moduri; puteți instala aplicația gratuit pe routerul dvs. compatibil sau puteți cumpăra pur și simplu un router cu un client ExpressVPN pre-configurat. ExpressVPN poate fi foarte util pe un router, deoarece traficul pe internet pe toate dispozitivele conectate la Wi-Fi va fi dirijat prin VPN cu abonament normal.

Respectând cererile de asistență pentru clienți, după cum atestă multe recenzii ExpressVPN, puteți urmări ghidul detaliat despre modul de configurare a routerului dvs. pentru ExpressVPN pe site-ul lor oficial. Asigurați-vă că verificați compatibilitatea routerului dvs. cu ExpressVPN înainte de a flash pe firmware pe el, altfel, s-ar putea să vă distrugeți routerul pentru totdeauna.

Un alt element este faptul că un router este socotit doar ca un singur dispozitiv, astfel încât este posibil să conectați multe dispozitive cu lățimea de bandă pendinte prin acesta și mai rămân alte două dispozitive pentru a fi configurate. Aceasta este o buclă uimitoare pe care ExpressVPN a oferit-o clienților care doresc să economisească bani maximi în timp ce se bucură de securitate premium. Este ideal pentru familiile mari care nu își pot permite mai multe abonamente VPN.

Asigurați-vă că verificați compatibilitatea routerului dvs. cu ExpressVPN înainte de a flash pe firmware pe el, altfel, s-ar putea să vă distrugeți routerul pentru totdeauna.

Ești anonim

Noua versiune .onion a site-ului ExpressVPN a fost adăugată recent pentru a distra utilizatorii anonimi Tor. Această caracteristică a ExpressVPN împreună cu acceptarea plăților Bitcoin permite cu succes clienților să rămână absolut anonimi și de neatestat fără a leșa identitatea sau locația prin niciun mijloc. Au politici complet transparente despre datele pe care le colectează și de ce, de aceea sunteți întotdeauna sigur că nu există nicio amenințare ascunsă pentru securitate de la sfârșitul lor.

Citește mai mult: Cum să torrent anonim și în siguranță

Sunteți în siguranță

Securitatea și anonimatul utilizatorului este un lucru pe care îl prețuim cel mai mult la BestVPNDeals.com. Din când în când, reevaluăm ceea ce este în mod neobișnuit printre cele mai bune servicii VPN de pe piață, pentru a vedea dacă încă mai respectă așteptările experților noștri VPN. ExpressVPN se situează dincolo de limitele legale ale agențiilor de aplicare a legii, precum GCHQ și NSA, deoarece este o parte a Insulelor Virgine Britanice. Protocolul implicit și traficul OpenVPN sunt criptate folosind algoritmul AES de 256 biți, ducându-l la nivelul următor de securitate de transmisie la nivel de consumator. Acest standard implicit de criptare nu este niciodată modificat chiar dacă doriți să schimbați protocolul pentru o experiență mai rapidă. ExpressVPN oferă utilizatorilor IP statici partajați, ceea ce este din nou mai bun pentru securitatea dvs. Există sute și mii de utilizatori care utilizează același IP, ceea ce vă face sigur anonim.

Îngrijire pentru clienți

Cu toată atâta ușurință de utilizare, ExpressVPN rămâne de asemenea pe topul topului oferind cel mai bun serviciu pentru clienți disponibil 24/7. Puteți vorbi în orice moment cu un reprezentant cu experiență, rapid și prietenos, folosind suport de chat live. Acest lucru este foarte util atunci când nu știți ce servere vor oferi rezultatele dorite. Cele mai multe companii VPN populare suferă de servere fiind listate negru de către autorități. Reprezentanții lor pot evidenția cu ușurință ce servere sunt ideale în funcție de site-ul web pe care doriți să îl vizitați, locația și scopul dvs. Puteți accesa, de asemenea, numeroase tutoriale, ghiduri de depanare și întrebări frecvente de pe site-ul web cu videoclipuri și articole care vă ajută să urmăriți sporturi live și să știți despre diferite tipuri de protocol VPN..

O scurtă privire asupra site-ului

Netflixarea nu este o ofertă mare

Da, cu siguranță, dar numai pe unele servere. Deoarece păcălirea Netflix este una dintre cele mai mari provocări din lumea VPN, aceasta este cu siguranță o realizare, deoarece testarea ExpressVPN a arătat o colaborare consistentă cu Netflix. Accesați Live Chat și solicitați direct informații pe serverele care funcționează perfect cu Netflix.

Contra și soluțiile lor

Verificarea serverelor

Nici o revizuire nu este completă până când nu discutați toți factorii care sunt imparțiali și același lucru este cazul în această revizuire ExpressVPN. Deoarece a trebuit să fim foarte critici în alegerea contra, deoarece acestea sunt aproape neglijabile, am plasat acest lucru în aspectele negative, deși necesită doar un simplu pas. În cazul în care vedeți o eroare proxy în timp ce accesați Netflix, mergeți mai departe și contactați un reprezentant pe suportul chat-ului live pentru a vă întreba ce server poate accesa Netflix în acest moment. Nu putem dezvălui serverele din cauza anumitor probleme de politică; Cu toate acestea, un lucru este sigur că găsirea serverelor nu este deloc grea cu sistemul de asistență 24/7. După ce știi ce server execută cel mai bine Netflix, poți să-l stelezi pentru utilizare ulterioară. Același lucru este cazul cu BBC iPlayer și Hulu, care sunt accesibile prin anumite servere pentru a ocoli firewall-urile în mod eficient. Tot ce ai nevoie este o discuție din când în când cu echipa de asistență.

Probleme de deconectare pe Android

În timp ce verifică o aplicație de streaming online, „Hotstar”, ExpressVPN s-a deconectat și streaming-ul a eșuat din cauza geo-restricțiilor, deoarece Hotstar este accesibil doar în India.

Pret fara nici un compromis

Deși pare mai degrabă paradoxal, totuși vom pune acest lucru în lista de contra. Cu toate acestea, precizând motivul pentru care ExpressVPN este înscris în categoria de preț mai mare cel puțin meritat. În comparație cu prețul de bază aparent mai mare de 12,95 USD / lună, obțineți multe plusuri pe care alții nu trebuie să le ofere. Garanția de returnare a banilor este încă din nou citată aici. În plus, dacă optați pentru abonamentul de 15 luni, prețul scade la 6,67 USD / lună, ceea ce este destul de potrivit, dar este totuși mai mare decât mulți concurenți. Un alt plus este flexibilitatea acceptării plății prin card de credit, Bitcoin, PayPal și alte câteva canale de plată terțe. Oricât de nedrept ar părea, lumea se învârte în jurul imaginii mărcii. Acesta este singurul motiv pentru care ExpressVPN își frământă prețul ridicat printre celelalte. De asemenea, pentru a nu uita menționând că fiecare lucru bun vine la un preț.

Aflați mai multe despre alte: VPN-uri ieftine

Nu există adrese IP private / dedicate

În timp ce OpenVPN are o mulțime de avantaje cu un IP comun, totuși nu vă poate oferi un IP privat. Uneori, IP-ul partajat este ușor pentru Netflix să se rupă dacă locația și identitatea dvs. sunt urmărite, dar asta poate fi evitată dacă cunoașteți câteva servere și continuați să comutați între ele din când în când.

Limitarea dispozitivelor

Totul apare trandafiri atâta timp cât utilizați cinci dispozitive, dar nu este cazul, deoarece intenționați să conectați al patrulea dispozitiv. Trebuie să deconectați manual unul dintre dispozitive dacă toate cele cinci sunt conectate pentru a conecta un alt dispozitiv. Prin urmare, nu lăsați ExpressVPN conectat la un dispozitiv prezent de la distanță care nu este accesibil pentru a fi deconectat manual. Cu toate acestea, a lăsa dispozitivele deschise acasă de unde vă puteți deconecta cu ușurință nu este o problemă. O altă soluție ar putea fi conectarea directă a unui router cu ExpressVPN, astfel încât să vă puteți bucura de utilizarea serviciului pe cât de multe dispozitive doriți.

Concluzie

ExpressVPN este considerat pe scară largă drept unul dintre numele de frunte din industria VPN, iar ExpressVPN nostru revizuiește secundele acelui verdict. Am avut doar 1 deconectare în timp ce testam aplicația în mod constant timp de 7 zile, ExpressVPN în general este ușor de configurat, conexiune lină și funcționează bine în orice scop, fie el, streaming, deblocare, criptare sau chiar anonimat, deoarece acceptă bitcoin. Cum spunem asta? am testat torrenting, netflixing (multiple biblioteci Canada, SUA, Marea Britanie), am difuzat meciuri FIFA și am făcut și surfing normal. De asemenea, le-am oferit marketerilor și toate au fost foarte pozitive atunci când le-am cerut recenzii.

Asistența pentru clienți este destul de agilă și va parcurge un kilometru suplimentar pentru a vă rezolva întrebarea. Dar ce le face atât de bune? Ei bine, echipa are cunoștințe solide despre produsul lor, ceea ce le face ușor să rezolve întrebările utilizatorilor cât mai devreme. Atât aplicațiile (ios, cât și Android) sunt foarte ușor de utilizat chiar și pentru un profan. Echipa noastră înțelege obstacolul cu care se va confrunta un utilizator nou după descărcarea aplicației, astfel încât vă putem asigura că este un proces lin, sigur, iar ghidurile de asistență vor fi acolo, în cazul în care aveți nevoie de ele. Nu există un astfel de reglaj pe care trebuie să îl faceți cu ExpressVPN, dar doar în cazul în care doriți să vă încercați norocul puteți face acest lucru apăsând meniul hamburger din partea stângă sus a aplicației.

Rezumându-l

Experții noștri VPN își dau seama că ExpressVPN este ușor costisitor decât alte opțiuni disponibile pe piață, acest premiu oferă un efect negativ în ceea ce privește performanța și securitatea, astfel încât este un semnal verde pentru oricine va cumpăra. ExpressVPN funcționează bine cu toate dispozitivele Fire TV, Mac, Android, Windows, iOS, Linux, Kodi și da, de asemenea, se joacă frumos cu routerele.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments