Raportul FastestVPN 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

cuvânt înainte

FastestVPN este un furnizor de servicii VPN mult subestimat, în timp ce testele noastre dezvăluie că își îndeplinește destul de bine funcțiile de bază. De fapt, fiecare VPN susține că este rapid, dar cel mai rapid VPN are această afirmație în numele lor. Cât înseamnă această afirmație pentru real? Să aflăm


Cea mai rapidă revizuire a site-ului web

Clopote si fluiere

Fără nicio întrebare sau așteptare, să discutăm mai întâi cele mai bune caracteristici ale acestui VPN. Punctul culminant al acestui VPN este faptul că are funcții de oferit care nu sunt disponibile la majoritatea celorlalți la un astfel de preț.

Fire fire Nat - Ești protejat de amenințările care îți vin în cale. Setarea este disponibilă în mod implicit la backend.

Protecție împotriva programelor malware - Salvează datele și dispozitivul dvs. de diferite infecții. Aceasta se execută implicit la backend.

Anunț blocant - Funcția gratuită de blocare a anunțurilor este activată în mod implicit, astfel încât anunțurile să nu vă deranjeze când navigați.

Server VPN bazat pe UNIX - Permitând serverelor să fie sigure și rapide. Cu cât este mai rapid cu atât mai bine!

Serviciu de asistență 24/7 - Disponibil pentru a răspunde oricărei întrebări valide.

Servere dedicate din întreaga lume

serverele quickvpn

Cel mai rapid Planuri VPN și prețuri

Prețurile încep de la 0,5 $ / lună (ofertă specială pe timp de iarnă)

Alte planuri includ:

cel mai rapid preț

Oferta de o lună este de 7,99 USD / lună

Abonamentul la 1 an FastestVPN vine cu 1,99 USD / lună

Abonamentul semestrial (6 luni) este de 2,99 USD / lună

Nu sunt disponibile încercări gratuite cu descărcarea inițială (care este, de fapt, un punct în plus pentru VPN-uri), dar ceea ce este excelent este fereastra de timp de 30 de zile pe care o oferă pentru garanția de returnare a banilor.

Citește și: VPN-uri ieftine din 2019

Metodele de plată sunt diferite, astfel încât să puteți alege dintre oricare dintre acestea este convenabil pentru dvs. Plățile pot fi efectuate prin card de debit / credit, PayPal și AliPay. FastestVPN acceptă de asemenea plăți prin Bitcoin.

Cu toate acestea, atunci când plătiți prin cryptocurrency, chiar dacă plătiți în mod anonim, FastestVPN (ca orice alt serviciu VPN) vă va extrage adresa IP originală.

Platforme pe care funcționează FastestVPN

FastestVPN are aplicații pentru Windows, Mac, iOS și Android. Suporta protocoale care pot fi configurate cu mai multe dispozitive și routere.

aplicația quickvpn

Deoarece sunt utilizator Apple, am testat aplicația atât pe iPhone cât și pe iPad. FastestVPN este multi-login, așa că îl am pe ambele dispozitive.

Iată câteva fragmente pentru o perspectivă pentru tine înainte de a cumpăra aplicația pentru tine.

Aplicația iPhone

Acesta este ecranul de pornire al aplicației.

Navigați pentru a alege o locație de țară care să se potrivească nevoilor dvs..

aplicații de fastvpn

Am ales Statele Unite (NY), deoarece este cel mai popular ales în general.

Și acum sunteți conectat.

Similar este și aplicația pentru iPad. Este foarte ușor de utilizat, așa că nu trebuie să fii deosebit de tehnologic pentru a putea opera. Este o procedură simplă în trei pași.

Propuneri unice de vânzare

motiv pentru a alege cel mai rapid vpn
Firewall NAT

Firewall NAT (Firewall Translation Translation Firewall) este o soluție pentru clienții FastestVPN care se îngrijorează de securitatea end-to-end. Firewallul NAT este disponibil la capătul serverului și recompensează firewall-ul încorporat în Windows-ul dvs. care este aproape inutil și ușor penetrabil.

Citește și: Cel mai bun VPN Kodi

Toate VPN-urile susțin că este soluția finală pentru securitatea online, dar nu este 100% sigur fără NAT Firewall. Din punct de vedere al securității, FastestVPN este un pretendent puternic pe piață.

FastestVPN are NAT Firewall care funcționează implicit în backend. Acest lucru înseamnă că nici nu trebuie să-l activați manual, cu fiecare conexiune este activat automat. Vă permite să protejați adresa IP dată de serverul FastestVPN. Fără utilizarea Firewall-ului NAT, utilizatorii VPN sunt expuși riscurilor de hackeri care utilizează greșit pachetele de date pentru a avea acces la intrarea în sistemul utilizatorului..

Alte servicii VPN îl oferă ca un supliment pentru care trebuie să plătiți taxe suplimentare, însă cu FastestVPN este deja disponibil în mod implicit în toate pachetele lor; fie că este lunar, semestrial sau anual. FastestVPN securizează fluxul de date de la capătul serverului VPN fără costuri suplimentare. Acest lucru îl face într-adevăr un punct de interes.

Citește și: Cel mai bun VPN pentru jocuri pentru Lag Zero

Protecție împotriva programelor malware

Site-urile care vă infectează în mod deliberat computerul cu malware sunt oprite cu funcția de protecție împotriva malware împotriva FastestVPN, care rulează implicit în backend. Protecția împotriva programelor malware este disponibilă de FastestVPN pe toate platformele - Mac, Windows, Apple iOS, Android, routere, Roku, PS4, Xbox, FireStick și Kodi. Acesta oferă protecție împotriva celor mai recente și mai vechi amenințări, cum ar fi virusul Troian Flash pe Mac, site-uri de phishing și multe altele.

Ad-Blocker

Acest lucru reduce toată frustrarea care vine cu ferestrele de tip pop-up și reclame laterale, care continuă să apară pe anumite site-uri web. FastestVPN are funcția care rulează la setarea implicită, care scapă de toate aceste reclame enervante.

Servere bazate pe UNIX

Structura de rețea din spatele FastestVPN este bazată pe UNIX, care permite transferul rapid de date. De asemenea, permite serverele P2P optimizate care permit descărcări nelimitate la viteză mare. Din perspectiva unui torrenter, acest lucru este foarte mare.

Divertisment în mișcare

Fiind conștienți de geo-restricții, VPN-urile sunt soluția preeminentă atunci când vine vorba de a urmări ceva dorit. FastestVPN este cel mai bun la job atunci când vine vorba de acesta. Primul și primul motiv este că nu încetinește viteza. Vitezele nu sunt compromise, așa că nu este frustrant când privești ceva conectat la el. În al doilea rând, are servere optimizate P2P care permit torentarea. IT-ul nu păstrează jurnalele de utilizare, astfel încât devine imposibil de identificat utilizatorul final.

Cel mai rapid VPN: concluzie

Pro:

Software complet (atât desktop cât și mobil)

5 conexiuni simultane

Suport pentru chat live 24/7

Redirecționare avansată a porturilor

Torrenting P2P permis pe multe servere

Protecție împotriva scurgerilor DNS

Firewall NAT (setare implicită)

Protecție împotriva programelor malware (setare implicită)

Performanța la viteză este ridicată

Servere dedicate

Garanție de înapoiere de 30 de zile (când majoritatea oferă doar 7)

Contra și soluțiile lor

Fără Kill-switch: Când au contactat serviciul de asistență pentru clienți, au informat că funcția va fi încorporată în viitorul apropiat.

Serverele limitate la 13+ țări: Deși au locații de server limitate, câștigă clienți mulțumiți pe zi. Pe această notă, planul lor următor include creșterea serverelor și a locațiilor lor.

Fără încercare gratuită: Da, este un vânzător. Pe de altă parte, este benefic pentru cei care plătesc serviciul, deoarece viteza nu are tendința de a încetini din cauza freeloaders. Să nu uităm de menționare, a nu fi VPN gratuit este de fapt un punct în plus, deoarece se creează conștientizarea cu privire la dezavantajele VPN-urilor gratuite.

Utilizarea unui VPN este la fel de necesară ca utilizarea internetului în aceste zile pentru a vă proteja identitatea online. FastestVPN își face drum și după ce s-a familiarizat cu aplicația și serviciul, ei au cu siguranță votul nostru.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments