Ivacy VPN Review de către experții și editorii noștri VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

În același mod, software-ul Antivirus vă protejează împotriva programelor malware dăunătoare, a unei rețele virtuale private sau VPN, vă protejează confidențialitatea și securitatea în timp ce se află pe web.


O VPN este, în termeni simpli, o rețea privată extinsă pe o rețea publică, care permite utilizatorilor din acea rețea privată să navigheze pe internet cu informații precum jurnalele de activitate și adresele IP modificate sau ascunse de oameni precum furnizorul de servicii de internet sau în cele mai grave cazuri de hackeri.

Cu sediul într-unul din huburile tehnologice ale lumii, Singapore, Ivacy a fost în afaceri care oferă servicii VPN din 2007. Operează în cadrul companiei PMG Private Limited, Ivacy rămâne relativ necunoscut, poate intenționat.

Această recenzie va analiza în detaliu unele dintre principalele caracteristici ale Ivacy, modul în care puteți obține Ivacy funcționând pe dispozitivul dvs., comparații cu alți furnizori VPN majori, alte funcții menționabile, precum și dacă considerăm sau nu Ivacy merită achiziționat în „linia de jos”.

Planuri și prețuri

Unul dintre lucrurile mai bune despre Ivacy VPN este gama de pachete disponibile. Dacă alegeți să investiți în Ivacy VPN și faceți acest lucru în mod inteligent, puteți beneficia de unele economii grozave. Mai jos sunt cele trei pachete curente pe care Ivacy VPN le oferă.

prețuri de ivicație

Iată defalcarea:

Pachetul 1 - Plan lunar

  1. 9,95 USD / lună și, prin urmare, 119,4 USD / an
  2. Economii de 0%

Pachet 2 - 1 an (cu un an gratuit) Plan

  1. 2,25 USD / lună și, prin urmare, 27 USD / an
  2. Economii de 77%

Pachet 3 - Plan de 1 an

  1. 3,33 USD / lună și, prin urmare, 39,96 USD / an
  2. Economii de 66%

În ceea ce privește economiile, este clar să vedem că Ivacy VPN oferă unele dintre cele mai accesibile pachete VPN la prețuri competitive. În plus, similar celorlalți furnizori VPN, Ivacy VPN oferă clienților din toate cele trei planuri aceleași servicii, oferind prețurile medii lunare și anuale, precum și economisind oportunități cu atât mai importante pentru noi..

O excepție de la aceasta este ProtonVPN, unde oferă un plan de bază cu costuri reduse, cu funcții și servere limitate și apoi un plan mai scump, cu o gamă mai extinsă de funcții și servere din care să alegeți.

Metode de plata

Dacă numărul metodelor de plată disponibile a fost folosit pentru a spune dacă un furnizor VPN merită sau nu, Ivacy VPN ar fi egal cu unul! Furnizorul VPN oferă o listă exhaustivă de opțiuni pe care clientul le poate utiliza pentru a-și plăti serviciul, inclusiv PayPal, Visa și MasterCard, BitPay, CoinPay și multe altele.

metode de plată pentru ivacitate

Un lucru este că ne îndreptăm încet spre o lume fără numerar și Ivacy VPN s-a asigurat că sunt bine pe bandwagon! Cu toate acestea, fiți atenți la opțiunile lor Crypto și PaymentWall, deoarece utilizarea acestor elemente vă face ineligibil pentru o politică de rambursare.

Confidențialitatea dvs. cu Ivacy VPN

Motivul principal pentru care oricine optează să instaleze și să utilizeze o rețea privată virtuală este să asigure păstrarea vieții private și a securității lor, fără a compromite calitatea experienței de navigare sau viteza experienței menționate..

La suprafață, Ivacy VPN pare să te fi acoperit. Cu peste 450 de servere live în peste 100 de țări diferite până în prezent și comutarea nelimitată a serverului, este sigur să spunem că Ivacy VPN va avea întotdeauna un server nesaturat pentru dvs..

În plus, una dintre cele mai impresionante caracteristici, care nu ar fi atât de impresionantă dacă toți ceilalți ar face la fel, este strict Ivacy VPN și ne referim la strict POLITICA FĂRĂ LOG. Tendința declarațiilor falsificate cu privire la o „politică fără jurnal” a crescut și a devenit tot mai perversă.

Pentru a asigura sfințenia cererii VPN-ului Ivacy, am examinat prin politica lor de confidențialitate (pentru a vă economisi timpul necesar în acest sens) și am aflat pentru uimirea noastră că revendicarea lor este legitimă! Nu numai că este o revendicare legitimă, dar este una dintre cele mai bune politici existente. Ivacy păstrează cu greu informațiile dvs., apelând la salvarea doar a numelui, adresei de e-mail și a modului de plată.

Un parametru util de evaluat la compararea furnizorilor VPN este numărul și densitatea serverelor furnizate. Nu uitați, cu cât un server este mai aproape de dvs., cu atât va funcționa mai bine. La suprafață, Ivacy oferă aproximativ 450 de servere din întreaga lume - un număr relativ redus atunci când se iau în considerare 3.400 oferite de NordVPN și 3.000 oferite de TorGuard.

Cu toate acestea, serverele VPN Ivacy sunt bine răspândite în întreaga lume. Cu peste 100 de locații de server din întreaga lume, Ivacy învinge concurenți precum NordVPN și Tunnel Bear în această privință, care au 59, respectiv 22.

Aflând mai adânc în locațiile Ivacy, merită menționat faptul că VPN Ivacy a asigurat acoperirea în unele dintre cele mai VPN zone îndepărtate din lume. Ivacy VPN are șase servere localizate în Africa, regiune atât de des ignorată de concurenții săi.

În plus, Ivacy asigură acoperirea serverului în locuri în care unele dintre legile de cenzură mai represive, precum Turcia, China și Rusia.

Viteză și performanță

Înainte de a aprofunda viteza și capacitățile de performanță ale Ivacy VPN, este util să vă amintiți că utilizarea unui VPN va avea, cel mai probabil, un efect dăunător asupra vitezei dvs. de internet. Folosind instrumentul de testare a vitezei pe internet de Ookla, am aflat efectul Ivacy VPN asupra latenței și vitezei de descărcare / încărcare.

Funcțiile și performanța Ivacy

În cadrul testelor, am constatat că Ivacy VPN a crescut latența internă cu aproximativ 2.360%. Această cifră este remarcabil de scăzută odată ce luați în considerare concurenții, cum ar fi TorGuard, reduceți latența cu aproximativ 6,7%.

Mergând mai departe în vitezele de descărcare, VPN Ivacy nu s-a arătat mult mai bine. Ivacy a redus viteza de descărcare cu aproximativ 19,1%, conform testelor Ookla. În ceea ce privește viteza de încărcare, testele noastre au constatat că Ivacy VPN a redus aceste viteze cu aproximativ 32%.

În ciuda faptului că acesta nu este un scor neplăcut, în comparație cu toți concurenții, viteza de încărcare a Ivacy poate fi, de asemenea, indicată ca fiind mediocră. Din păcate, credem că problema vitezei comparative a VPN-ului Ivacy poate fi rezolvată odată ce numărul total de servere live va crește.

Compatibilitatea dispozitivului

Marea veste este că Ivacy VPN oferă servicii compatibile cu aproape toate platformele populare de sisteme de operare. O varietate de aceste dispozitive sunt enumerate mai jos.

Compatibilitatea dispozitivului Ivacy

În plus, aplicațiile de pe toate platformele de mai sus sunt proiectate perfect, cu foarte puține probleme sau aproape fără probleme.

De asemenea, este util să știți că VPN-ul Ivacy este perfect compatibil cu diverse alte platforme, inclusiv Blackberry, Smart TV, Console și Linux. O altă veste bună cu privire la Ivacy este compatibilitatea sa cu Kodi - serviciul de streaming în continuă creștere, popular și open-share.

Disponibilitatea dispozitivelor Ivacy

În cele din urmă, poate că ceva a lipsit Ivacy este extensiile lor Firefox sau Chrome. Aceste extensii nu au funcționat la 100% tot timpul, dar credem că este ceva la care lucrează Ivacy. În ciuda acestui fapt, am ales să ignorăm discrepanța minoră pe fondul tuturor celorlalte platforme Ivacy VPN acceptă și face acest lucru foarte bine!

Dincolo de VPN

Cu o serie întreagă de diferiți furnizori VPN din care să aleagă, poate fi util pentru clienți să evalueze diferitele servicii pe baza funcțiilor suplimentare pe care le oferă. Unul dintre cele mai importante lucruri de remarcat despre serviciul Ivacy este serviciul lor „Tuning Split” de ultimă oră. Acest serviciu este unul singur și a fost inițial dezvoltat și lansat de către Ivacy.

Pe scurt, tunizarea Split permite utilizatorilor să aleagă ce biți de date pot fi înregistrate de către ISP-urile lor și care biți de date despre activitatea rețelei pe care le dorește criptate și invizibile.

Adesea, în cazul serviciilor VPN mai favorabile bugetului, cum ar fi Ivacy VPN, unele aspecte din experiența clientului pot lipsi, cum ar fi serviciul pentru clienți.

Cu toate acestea, spre surprinderea noastră și, în ciuda costurilor sale incredibil de mici, serviciul clienților VPN Ivacy nu a lăsat nimic de dorit, deoarece au răspuns rapid, foarte utile și consecvente în acest sens. Nu același lucru este valabil și pentru alte VPN bugetare, care adesea sacrifică zone precum serviciul lor post-vânzare în favoarea prețurilor competitive.

Linia de jos

În ceea ce privește toate diferitele aspecte pe care le-am conturat și analizat pe parcursul articolului, considerăm că Ivacy VPN este un serviciu VPN accesibil, care a crescut și va continua să crească în următorii câțiva ani.

Se poate vedea destul de clar din tabelul de comparație de mai sus, că, în mod comparativ, Ivacy are un număr destul de limitat de servere pentru care clienții lor să aleagă - poate asta are ceva de-a face cu prețurile neobișnuit de mici.!

Software-ul vine cu un serviciu excelent pentru clienți, în special pentru prețul pe care îl plătim, o opțiune pentru Split Tunneling, un comutator de ucidere pentru a garanta siguranța și o interfață ușor de utilizat.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments