Analiză detaliată a Torguard VPN – Toate argumentele pro și contra discutate

[ware_item id=33][/ware_item]

În această epocă bazată pe tehnologie, de la utilizarea Facebook la navigare pe YouTube, securitatea site-ului web până la confidențialitatea contului bancar, orice altă activitate online se bazează pe software-ul puternic de securitate. Hackerii, pârâuștii și tot felul de infractori informatici sunt întotdeauna activi în mod agresiv pentru a-și pune mâna pe activitățile online ale utilizatorilor..


În acest caz, un VPN este, fără îndoială, un software accesibil, în special pentru utilizatorii care sunt conștienți de siguranța online și cei care își prețuiesc confidențialitatea online. Lăsând la o parte persoanele naive, utilizatorii cunoscuți de greutățile și dezastrele din lumea digitală, consideră VPN-urile ca salvatori online. VPN-urile nu numai că te salvează de infractorii cibernetici, dar te ajută să rămâi invizibil, îți permite să încălci restricțiile geografice, criptează datele tale personale și te ajută să te îndepărtezi de agențiile observante.

Dar acest lucru necesită și un ghid, cum ar fi ghidul de achiziție și ghidul de utilizare.

La fel cum îți este greu să asortezi culoarea cravatei cu rochia ta, alegerea și achiziționarea unei VPN este de multe ori mai grea decât asta. Trebuie să știți cum și ce trebuie făcut.

Din furnizori VPN uriași furnizorilor VPN locali, toată lumea susține că oferă cele mai bune abonamente. Dar, asta nu este totul, există mai multe în spatele perdelelor pe care trebuie să le aflați. Pentru a vă face mai ușor, am decis să vă oferim un review despre TorGuard astăzi. TorGuard poate fi numit ca un alt serviciu VPN de înaltă calitate peste care vă puteți folosi. Are servere în aproximativ 50 de țări plus, ceea ce face ușor pentru utilizatori să aleagă între orice alternativă. Este disponibil la cel mai rezonabil preț și oferă funcții de înaltă calitate.

Haideți să ne prezentăm corect în ceea ce privește VPN TorGuard pentru a oferi utilizatorilor săi.

TorGuard Anonim VPN

TorGuard care oferă funcția anonimă este un punct în plus. Acesta urmărește să îndeplinească ceea ce așteaptă cu adevărat utilizatorii de la un VPN de înaltă calitate. TorGuard Anonymous VPN este oferit utilizatorilor de tehnologie digitală care sunt mai preocupați de securitatea lor online. VPN-urile nu sunt doar pentru tine să rămâi în siguranță în spatele ecranului, ci trebuie să te ajute să treci de restricții și să rămâi în fața observatorilor. TorGuard are, de asemenea, un serviciu de e-mail anonim, disponibil în pachete diferite și ieftine. Anonimatul, singurul scop al unui utilizator VPN, iar TorGuard îl are pe piață.

Proxy TorGuard anonim

Proxy TorGuard Anonim este specific pentru utilizatorii Torrent. Este unul dintre cele mai eficiente și căutate planuri de pachete oferite de TorGuard, pentru a ușura viața unui utilizator Torrent. Cu planul Proxy Pro anonim TorGuards, utilizatorii pot accesa peste 2000 de adrese IP în toate țările în care serverele sunt accesibile. Oferind lățime de bandă nelimitată și menținând zero jurnaluri, TorGuard și-a atins locul în industria VPN. Serverul proxy anonim permite distribuirea P2P în cele mai bune condiții, iar utilizatorii Torrent nu ar trebui să lipsească din această caracteristică. Mai mult, la testarea TorGuard pentru torrenting, s-a constatat că nu există scurgeri de IP, iar performanțele sunt în general bune.

Performanţă

Deși mulți furnizori VPN și servere sunt anunțate ca și cum ar fi singurul lucru cel mai bun din lume, TorGuard pare să demonstreze asta cu funcțiile sale. Este cel mai potrivit pentru utilizatorii care sunt convinși să rămână total anonimi în spatele ecranului în timp ce activitatea lor online, cum ar fi utilizatorii Torrent. În afară de aceasta, serviciul său proxy anonim este utilizat în mod esențial pentru a se evita între restricțiile geografice și pentru partajarea de fișiere P2P. Deci, dacă sunteți tentat să vizionați Netflix dintr-o regiune în care este blocat, puteți să vă împiedicați între servere și apoi să maratați seria preferată.

Servere

Serverele sunt principala problemă pentru orice utilizator VPN. Dar, TorGuard oferă aproximativ 1600 de servere în peste 50 de țări, care include și servere din Asia de Sud-Est, Asia de Est, chiar și în Arabia Saudită. Atunci când o VPN oferă mai multe servere, ușurează utilizatorilor să ocolească georestricțiile și să se conecteze la zone restricționate ascunzând adresele IP cu o adresă IP aleatoare.

Viteză

Viteza unui server VPN este cu siguranță una dintre problemele principale ale utilizatorilor și de aceea TorGuard excelează. Nu numai că TorGuard solicită viteză nelimitată, ci dovedește ceea ce pretinde. Se spune că viteza este foarte rapidă, care variază de la mare la medie și stabilă până la consistentă. Lățimea de bandă, comutarea și chiar serviciile anonime de e-mail web sunt considerate a fi absolut fiabile pentru utilizatorii conștienți de securitate. Dar, există controale atunci când există argumente profesionale, am testat și am aflat că conectarea la un server îndepărtat face ca viteza să încetinească. Dar ideea este că nu are scurgeri ale sistemului de nume de domeniu, nu există scurgeri IP și nu există scurgeri WebRTC.

Platforme multiple

Când vă abonați la un pachet VPN, trebuie să așteptați cu nerăbdare compatibilitatea dispozitivului pe care o oferă VPN. Desigur, nu puteți utiliza un dispozitiv și lăsați pe ceilalți să se rotească doar pentru că nu au compatibilitate cu VPN. Deci, un VPN care este pentru mai multe dispozitive este ceea ce trebuie să căutați.

De asemenea, vă puteți conecta la cinci dispozitive toate simultan, printr-un singur cont TorGuard, de la computerul dvs. la smartphone-urile dvs., totul va fi sigur.

TorGuard pentru Android

În timp ce există argumente pentru utilizarea TorGuard, am identificat și un con. Da, aplicația Android pentru TorGuard nu este chiar una decisă. Utilizatori diferiți s-au confruntat cu experiențe diferite în aplicație. Utilizatorii Android au evidențiat faptul că aplicația nu le notifică că conexiunea VPN s-a oprit, că nu are nici o caracteristică de comutare pentru aplicație. Acest incident face dificilă protejarea confidențialității și securității utilizatorilor. Încă o altă aplicație identifică faptul că utilizatorii întâmpină dificultăți în conectarea la serverele dorite.

torguard pentru Android

Cu toate acestea, dacă dispozitivul nu este compatibil cu serverul dorit, puteți verifica prin tutorialele pe care TorGuard le oferă pentru configurarea manuală. Tutoriale vă vor oferi informații pas cu pas despre modul în care puteți configura o VPN pe dispozitiv. Pentru asistență, TorGuard are propriul său suport și suport tehnic pentru a vă ajuta să treceți prin orice dificultate.

Protocoale

Protocoalele pe care TorGuard le oferă și suportă sunt OpenVPN, PPTP, L2TP și SSTP. TorGuard, cu toate acestea, nu păstrează niciun jurnal al activității dvs. online, astfel încât puteți rămâne anonim, iar datele dvs. confidențiale nu intră în nicio mână. Cel mai recomandat protocol de către experți este OpenVPN, care încearcă să ofere confidențialitate maximă datelor dvs..

Serviciul de asistență pentru clienți

Serviciul de asistență pentru clienți este o facilitate pe care serverele VPN trebuie să le ofere utilizatorilor săi pentru întrebări și feedback. TorGuard are, de asemenea, un departament înființat în special pentru servicii pentru clienți. Au zone de asistență cu bază de cunoștințe, întrebări frecvente, depanare, sisteme de bilete de asistență și forumuri. Sistemul de bilete de asistență răspunde clienților în cel mai scurt timp. Pentru confortul clienților, aceștia oferă și o opțiune de chat live. Pentru ca un serviciu să aibă succes, personalul trebuie să se ocupe politicos de clienți, de unde personalul TorGuard excelează.

Încercare gratuită

Bine, orice este gratuit este atractiv. Dar, din păcate, TorGuard nu are nimic gratuit de oferit. Cu toate acestea, le facilitează utilizatorilor, oferind o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care serviciul VPN este nesatisfăcător.

Preturi

TorGuard are patru oferte diferite în planul său de abonamente. Un abonament pentru o lună, trei luni, șase luni și un abonament pentru un an. Vi se va acorda o reducere mai mare în funcție de durata abonamentului.

preturi torguard vpn

Costurile planurilor de abonament:

Plan lunar - 9,99 USD.

Plan trimestrial - 20,97 USD.

Planul semestrial - 29,99 USD.

Planul anual - 59,99 USD, pe care îl puteți plăti și în rate lunare de 4,99 USD.

Optiuni de plata

Deci, după ce decideți serviciul VPN dorit, următorul lucru important este problema plății. Dar, TorGuard oferă mai multe modalități prin care vă puteți efectua plățile cum ar fi, plăți prin carduri de credit / debit, PayPal, UnionPay, Google Wallet și Bitcoins, etc..

Revizuirea TorGuard și a caracteristicilor sale este explicată în detaliu, iar decizia noastră, indiferent de părtinire, ar fi în favoarea VPN TorGuard. În funcție de ofertele generale și de performanțele testate de TorGuard VPN, nu suntem fără îndoială că TorGuard are o gamă de pachete și servicii care trebuie să satisfacă dorințele clientului. Nu numai că vă protejează activitățile online, dar vă ajută, de asemenea, să încălcați georestricțiile și să vă îndepărtați de observatori. Acceptă protocoale de tunelare și ajută la crearea unei rețele sigure pentru utilizatorii săi. Ce altceva ai avea nevoie? Oh, și nu uitați că are și o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât nu vă va face rău să dați acestui VPN o lovitură.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments