Iată cele mai bune VPN-uri pentru Linux în 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

De ce oricum ai nevoie de un VPN?

O VPN (rețea privată virtuală) este un serviciu puternic care vă ajută să vă asigurați activitățile pe internet. Trimiterea și primirea datelor nu a fost niciodată sigură. Utilizând un VPN, puteți schimba sau ascunde locația dvs. IP. Nu numai acest lucru, dar vă ajută, de asemenea, să navigați în mod anonim și să accesați site-uri și conținut pe care nu veți putea să le accesați altfel. Îți asigură traficul web și îți oferă o siguranță completă împotriva hackerilor sau a furtunilor irelevanți. Asta nu e tot! Puteți accesa servicii uimitoare care nu sunt oferite în IP-ul țării dvs. Deci, nu putem nega faptul că în lumea tehnică de azi, trebuie doar un VPN!


Un utilizator Linux? Iată de ce un VPN bun este o necesitate pentru dumneavoastră!

Deci preferați să folosiți Sistemul de operare Linux decât Microsoft sau Apple iOS? Buna decizie! Pare a fi cineva care îi place să păstreze în siguranță înregistrările personale sau profesionale pe internet. Acum, că deja sunteți conștient de securitate folosind Linux, să aveți un VPN Linux bun este cu siguranță următorul pas către securitatea finală pe internet.

Dar care VPN este bun pentru tine?

Piața are nenumărați furnizori VPN. Întrebarea este: cum să alegi cel mai bun VPN Linux dintre atât de mulți? Ei bine, dacă acesta este cazul, atunci ați ajuns la locul potrivit. Iată o listă cu cele mai bune 7 VPN-uri Linux pentru anul 2019 care vă vor ajuta Sistemul de operare Linux (care este deja cunoscut pentru menținerea activităților dvs. de internet mai sigure decât concurenții săi principali) să fie chiar SIGURĂ!

Cele mai bune 7 VPN-uri LINUX pentru 2019

NordVPN - Alegerea editorului

NordVPN este cunoscut pentru faptul că oferă cel mai bun serviciu la cel mai bun preț. În comparație cu alte servicii VPN, NordVPN oferă dubla securitate, ceea ce înseamnă o tehnologie VPN dublu care criptează datele de două ori. Acesta a furnizat cu succes „Fără politica de log” în mai mult de 60 de țări cu 5092 de servere. ATAT este cât de sensibil este menținerea securității absolute pentru utilizatorii săi. Instalarea sa este la fel de ușoară ca un clic. Site-ul său prietenos vă permite să vă ajutați, dacă nu, atunci serviciul lor pentru clienți 24/7 este întotdeauna acolo pentru a vă ghida. NordVPN poate fi utilizat pe 6 dispozitive diferite simultan. Linuxul dvs. are nevoie cu siguranță de acest VPN! Din toate aceste motive uimitoare, NordVPN ajunge pe primul loc ca cel mai bun VPN Linux.

ExpressVPN

ExpressVPN este cunoscut pentru viteza rapidă, interfața ușoară de utilizat, metodele de plată ușoare și asistența clienți responsabili 24/7. Nu este de mirare că a funcționat cu succes în aproximativ 94 de țări. Permite accesul anonim la internet și mai multe protocoale VPN împreună cu criptare uimitoare. Poate debloca tot conținutul (DA, TOTUL) de pe orice dispozitiv pe care îl utilizați, mai ales dacă aveți OS Linux pe desktop. Împreună cu aceasta, oferă aplicații ușor de utilizat, ceea ce face utilizarea ExpressVPN și mai ușoară. 

DAR CELE MAI BUNE CÂȘTIGĂȚI DE ÎNCEPUT! ExpresssVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciu și 30 de zile de utilizare gratuită dacă îl prezentați unui prieten. Practic, vă oferă cea mai bună experiență online posibilă și vă lasă fără niciun motiv să nu mergeți pentru ea mai ales dacă sunteți un iubitor Netflix (și chill)! ExpressVPN merită pe bună dreptate să fie pe numărul DOI!

Torguard

TORGUARD, după cum sugerează și numele, vă protejează confidențialitatea împotriva oricărui amator care încearcă să acceseze activitatea dvs. de internet. Este relativ nou pe piață, dar nu a reușit în niciun caz să-și satisfacă consumatorii conștienți de securitate. Fie că este viteza, valoarea pentru bani sau serviciile uimitoare. Acesta oferă diverse proxy-uri prietenoase cu torrentul și suportă P2P. Serviciul său 24x7x365 pentru clienți vă oferă toate informațiile sau ajutorul de care aveți nevoie. Acesta garantează 100% securitate întregului dvs. trafic web și informații personale. De asemenea, asigură secretul IP-ului dvs. real. Aceste motive ar trebui să fie suficiente pentru a alege TorGuard ca VPN Linux, mai ales dacă sunteți un utilizator BitTorrent. Și de aceea îl plasăm pe numărul 3 în lista celor mai bune 7 VPN-uri Linux din 2019.

SaferVPN

SaferVPN este un serviciu VPN solid care oferă o rată de performanță mai bună decât media. Este binecunoscută pentru interfața ușor de utilizat, care poate fi folosită de cineva care nu are chiar multe cunoștințe despre tehnicile VPN. Este recomandat utilizatorilor sistemului de operare Linux să apeleze la SaferVPN, deoarece promite secretul exclusiv la activitățile online ale utilizatorului și vă permite să deblocați site-urile de streaming care sunt blocate pe unele IP. Ideea care diferențiază SaferVPN de toate celelalte VPN-uri este că a fost creat de o singură echipă și niciun terț nu a avut nimic de făcut în acest proces. Aceasta garantează calitatea sa cea mai bună, ceea ce duce la o viteză ridicată, fără cusur. Atât de mult pentru atât mai puțin? Ce-ar mai dori unul? Acesta este cu siguranță VPN-ul pe care un utilizator Linux trebuie să îl aibă în 2019.

VyprVPN

VYPRVPN a început să furnizeze numai serviciile sale de securitate în afara clădirilor doar pentru companii, dar din cauza succesului uriaș pe care l-a obținut, chiar și utilizatorii obișnuiți nu au putut rezista. Scopul său este de a ascunde locația geografică a utilizatorului și de a oferi o securitate supremă activității de internet, ceea ce face succes în aproximativ 50 de locații de pe hartă. Oferă o gamă largă de adrese IP diferite care ajută utilizatorii să acceseze site-uri care sunt blocate altfel. Adăugând la aceasta, garanția de 30 de zile înapoi, împreună cu 3 zile de încercare gratuită, nu ne lasă altă opțiune decât să o cumpărăm pentru tarife rezonabile. Prin urmare, în lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Linux este adăugată fără regret.

IPVanish

IPVanish este clasat pe locul 6 cel mai bun VPN pentru utilizatorii sistemelor de operare Linux. Este cunoscut a fi cel mai rapid VPN din lume. Pentru câțiva, banii pot fi o problemă, dar pentru persoanele care caută o calitate înaltă. Asta este! IPVanish oferă Tutoriale vizuale pentru utilizatorii lor. Vă permite să alegeți cea mai potrivită adresă IP în funcție de IP-ul dvs. real care vă asigură securitatea. Acesta servește în aproximativ 60 de țări și oferă o garanție de returnare de 7 zile în cazul în care utilizatorii nu sunt mulțumiți de serviciile lor. Deci, dacă utilizatorii VPN Linux caută o viteză excelentă de descărcare, acesta este VPN-ul dvs. pentru 2017.

Acces la internet privat

Accesul la internet privat este probabil cel mai bun VPN pe care îl veți obține în intervalul respectiv. Alături de servicii de confidențialitate extraordinare și anonimat, oferă un pachet lunar, un plan semestrial și anual. Metoda de plată este foarte ușoară. De la Amazon la CashU la PayPal este posibil să alegeți cea mai convenabilă. Dar dacă vă preocupă cu adevărat confidențialitatea, atunci puteți cumpăra carduri cadou de la mărci precum Starbucks și Bloomingdales și astfel plătiți, păstrând identitatea clientului complet anonimă. Cu o siguranță atât de strânsă și prețuri rezonabile, cum poate un utilizator Linux să nu se încadreze în asta?

Credite imagine: vpnmentor.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments