5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!

[ware_item id=33][/ware_item]

Nu vă gândiți de două ori înainte de a vă conecta la un Wi-Fi gratuit pe dispozitivul Android, dar iată ce nu vă dați seama: confidențialitatea dvs. este în pericol grav. Orice date transmise prin aplicații și browsere pot fi ușor interceptate de oricine ar putea monitoriza rețeaua Wi-Fi. S-ar putea să vă simțiți mai în siguranță folosind propria dvs. conexiune Wi-Fi plătită cu o parolă specială, dar chiar și atunci puteți avea probleme. Ar trebui să vă dați seama că telefonul dvs. Android este asediat din toate părțile și, de asemenea, trebuie să recunoașteți că nu există niciun mijloc nepriceput pentru a vă proteja telefonul Android, dar cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă mențineți conexiunea criptată printr-un serviciu VPN de încredere. că vom recomanda mai jos. 


Există o mulțime de software, tutoriale și instrumente pentru hacking, pe lângă hackerii experți, deci ce te face să crezi că nu poți deveni victimă? Oricine ar putea să decripteze parolele și să intre în sistemul tău fără ca tu să știi. Gândește-te la toate conturile de e-mail, la conturile de social media, la conturile de servicii plătite și la site-urile de comerț electronic pe care le vizitezi în timp ce online. Toate aceste conturi ar putea fi ușor hacked dacă cineva intră în rețeaua dvs. Wi-Fi. Parolele, datele, fotografiile, videoclipurile, mesajele private și conturile plătite sunt expuse infractorilor care ar putea folosi bine.

Faceți parolă puternică cu instrumentul

Serviciile bancare și cumpărăturile online ar putea deveni un coșmar complet dacă cineva ar primi informațiile dvs. ascunse despre cardul de credit. Toată lumea știe ce furt comun cu cardul de credit devine în aceste zile datorită faptului că software-ul gratuit de hacking este accesibil minții infracționale.

Sunt în siguranță fără serviciul VPN Android?

Acesta este doar vârful aisbergului, deoarece de obicei o pierdere personală te afectează. Ce zici dacă cineva a colectat informațiile private ale companiei pentru care lucrați prin intermediul sistemului dumneavoastră vulnerabil? Să te concediezi ar fi probabil cel mai puțin lucru neplăcut să se întâmple. Compania dvs. ar putea pierde milioane de dolari și ar putea fi terminată înainte de a putea spune hacked. Nu există o mulțime de locuri de muncă pentru angajații considerați iresponsabili. Dură, dar adevărată. Așadar, să nu folosești un VPN nu pare a fi o decizie înțeleaptă, în ciuda lucrurilor de securitate pe care telefonul le oferă, acesta va rămâne nesigur, nu pentru a jigni utilizatorii Android, ci vorbind despre fapte și creșterea de zi cu zi a virușilor și atacurilor..

Link-uri rapide către cele mai bune VPN-uri Android:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. Acces la internet privat
 5. VyprVPN

Avantajele VPN pentru Android

Deci, care ar fi lucrul responsabil de făcut? Asigurați siguranța sistemului dvs. în afara cursului! Din fericire, există o modalitate foarte simplă de a realiza acest lucru fără prea multă energie sau bani cheltuiți. O rețea privată virtuală (VPN) este soluția finală pentru a pune capăt acestor activități infracționale o dată pentru totdeauna pe dispozitivele tale Android. Nu funcționează doar pe Android, ci și alte sisteme de operare populare pentru telefoane mobile, tablete și PC-uri, de asemenea verifică VPN pentru Windows & VPN pentru iPhone. Cel mai bun VPN Android nu vă protejează numai de hackeri, dar oferă și alte avantaje uimitoare pe care nu le puteți rata.

Securitatea datelor

În loc să lase toate datele dvs. Wi-Fi să fie transmise către și de pe dispozitivul dvs. Android în aer liber, aplicația VPN Android trimite acest lucru doar printr-un tunel VPN. Acesta este un tunel închis puternic criptat, care nu permite niciunui utilizator să-și încerce activitatea. Aplicația VPN pentru Android vine cu protocoale puternice pe care aveți de unde să le alegeți. În afară de aceasta, puteți comuta servere pentru a găsi combinația perfectă pentru locația dvs. curentă.

Acces nerestrictionat

Nerestricția pe internet este într-adevăr crudă și nedreptate, ar trebui să existe gratuit pe internet și să lăsăm lumea online liberă de toate granițele. Conținutul geo-restricționat poate fi foarte dureros, cum? ați deschis vreodată un site web de streaming popular pentru a vă confrunta cu restricții specifice locației? Nu trebuie să faceți acest lucru dacă ați instalat un VPN pentru un telefon Android. Aceasta vă ascunde complet adresa IP, astfel încât site-ul să nu vă poată descoperi locația adevărată. Prin urmare, orice geo-restricții vor fi ridicate automat atunci când alegeți o locație în care utilizatorii au acces la serviciile site-ului respectiv.

Descărcări de torrenturi

Există consecințe legale asociate cu descărcarea de conținut prin torrente. Recent, cea mai mare resursă pentru torenți a fost închisă din acest motiv. Folosind un VPN de încredere pentru Android, puteți continua să descărcați torrenturi nedetectate. Cu alegerea corectă a VPN! Torrenting-ul dvs. este sigur și protejat de orice ochi greșit online. A avea o satisfacție a anonimatului online în timp ce faceți P2P / torrenting este într-adevăr amuzant și ar trebui să luați cu adevărat torenting anonim pentru a evita serios avizele DMCA.

Blocante de reclame

Aplicațiile Android sunt notorii pentru anunțuri, deoarece aplicațiile de la Google Play Store sunt în mare parte gratuite, cu publicitate în aplicație. Sigur că puteți conduce anunțurile la afișare și difuzare. Cu toate acestea, dacă vă grăbiți și trebuie să lucrați neîntrerupt, atunci un VPN de top Android vine la îndemână pentru a bloca anunțurile nedorite.

Cum să alegi cel mai bun VPN Android

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când decideți un VPN pentru telefonul Android, inclusiv următoarele:

  • Un VPN pentru Android care are sediul în SUA poate fi de fapt un lucru rău, deoarece sunt obligați să elibereze date despre utilizatori, cum ar fi jurnalele de conectare, dacă o agenție guvernamentală o solicită în mod legal în timpul unei anchete.  
  • Viteza este întotdeauna o preocupare, deoarece transportul datelor printr-un tunel VPN, de obicei, face ca internetul să fie mai lent decât este deja. Aceasta depinde de combinația de protocol-server pe care o utilizați uneori.
  • Cu cât protocoalele Android ofera mai multe protocoale mai bune, cu atât este mai bine pentru tine să selectezi care este cel mai bine pentru tine.
  • Locația serverului VPN este extrem de importantă pentru performanțe optime. Serverul trebuie să fie prezent fizic în locația dvs. și, desigur, trebuie să existe în locația pe care doriți să o afișați.
  • Fiți foarte atenți la regulile și reglementările furnizorului dvs. VPN. Este de preferat să nu păstreze deloc jurnalele de conexiune.
  • Tipul de funcții pe care le căutați trebuie să fie furnizat de serviciul VPN și să aibă recenzii bune ale utilizatorilor.
  • Optarea pentru o companie VPN specializată în aplicații este inteligentă, deoarece este posibil să utilizați mai multe aplicații zilnic pe dispozitivul Android.
 • Există o mulțime de pachete de preț diferite oferite de furnizorii VPN care se potrivesc bugetului și cerințelor dvs..

Consultați aceste opțiuni extrem de recomandate clasate printre cele mai bune Android VPN 2019

NordVPN

site-ul nordvpn

NordVPN oferă o aplicație prietenoasă pentru Android. Acest formidabil furnizor VPN oferă dispozitivelor tale Android acel element important de securitate suplimentară, ceea ce face din dispozitivul tău un fort securizat în fața hackerilor și a amatorilor de date. Criptarea lor de calitate militară este ceea ce îți trebuie dacă vrei liniște sufletească totală. NordVPN este alegerea noastră cea mai bună aplicație VPN pentru Android în 2019. 

vizitati site-ul

ExpressVPN

Liderul neoficial al celui mai bun VPN Android în rândul lotului vechi și nou, ExpressVPN bifează toate casetele cu singurul său conștient fiind că este ușor scump pentru utilizatorul mediu. Puteți crede că este la îndemâna dvs. la $ 12.95 / lună, dar o puteți obține cu mult mai ieftin, cu un abonament mai lung. Un plan de 12 luni costă de fapt numai $ 8,32 / lună deci nu ratați caracteristicile sale nemaipomenite! Oferă 148 server locații în 94 de țări astfel că o mulțime de utilizatori consideră că este accesibil. Nu numai că veți putea alege dintre un număr mai mare de servere din locația dvs., dar vă va permite, de asemenea, să accesați conținut restricționat în 94 de țări. Pare VPN ideal pentru Android, nu? Este alimentat de patru dintre cele mai bune protocoale VPN oferite 99,9% timp de funcționare. Aceștia oferă chiar și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile dacă vi se pare serviciul nesatisfăcător.

IPVanish

Aceasta este una dintre cele mai bune aplicații VPN pentru Android, deoarece este funcțională, dar încă ieftină. Puteți conecta simultan cinci dispozitive la același cont VPN și beneficiați de trei protocoale de încredere combinate cu 1000 de servere VPN. Puteți economisi mulți bani în fiecare lună dacă partajați acest abonament unic cu persoanele cu care trăiți. Nu este faptul că această VPN impresionantă pentru Android este deosebit de costisitoare, pentru început. Al lor 12 luni pachetul are un preț moderat la 6,49 USD / lună ceea ce este mult mai accesibil decât în ​​mod obișnuit 10 USD / lună încărca. Dacă considerați că nu este potrivit pentru nevoile dvs., vă puteți anula abonamentul în cadrul 7 zile. De asemenea, acceptă Bitcoin, ceea ce înseamnă că nu numai că poți naviga pe internet neatractat, ci și să plătești anonim. IPVanish este compatibil cu Torrent, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune VPN-uri Android din jur.

Citiți integral: IPVanish Review>>

Acces la internet privat - PIA

Deși PIA are sediul în SUA, oferă patru protocoale VPN puternice cu mai mult de 3533 server VPN locații în 31 de țări. Aveți atât de multe opțiuni pentru comutarea serverelor și o șansă mai mare de performanță îmbunătățită. Este un VPN de vis pentru Android dacă sunteți interesat de Torrenting, deoarece PIA a oferit asistență pentru partajarea P2P. Puteți conecta simultan 5 dispozitive cu un singur cont. Este compatibil cu o afacere 39 sisteme de operare! Este posibil să rămâneți relaxat, deoarece PIA nu ține jurnalele cu privire la traficul dvs. sau la solicitări. Acceptă mai multe metode de plată, inclusiv Bitcoin și carduri cadou. Este o taxă foarte accesibilă 3,33 USD / lună în planul lor anual și al lor Plan de 2 ani costuri surprinzător $ 2,91 / lună. Vine cu o politică de rambursare de 7 zile.

VyprVPN

Aceasta este o companie VPN mai mică, dar foarte populară, deoarece valoarea deosebită pe care o oferă utilizatorilor cu protocolul său Chameleon, pe lângă alte trei. Nu există niciun alt VPN pentru Android care să ofere un protocol VPN exclusiv intern, fără taxă suplimentară. Nu credeți cât de accesibilă VyprVPN este comparat cu cel mai bun VPN Android, chiar dacă acestea furnizează protocolul Chameleon. Puteți alege dintre două pachete: de bază și premium. Unul de bază permite conectarea simultană la 3 dispozitive la 5 $ / luna. Planul de prețuri premium oferă 5 conexiuni una lângă alta $ 6,67 / lună. De asemenea, vine cu VyprVPN Cloud, astfel încât acesta este un alt bonus. A 30 de zile politica de returnare a depozitelor, Proces de 3 zile opțiunile de plată executate și convenabile o fac o alegere atractivă pentru mulți utilizatori. Puteți testa în mod confortabil caracteristicile lor în timpul acelor 3 zile.

Citiți complet Vyprvpn Review>>

Deoarece aveți atâtea VPN-uri Android populare din care să alegeți, nu există niciun motiv să vă lăsați conexiunea deschisă pentru criminali și agenții guvernamentale.

Rezumatul unora dintre cele mai bune servicii VPN pentru Android - actualizat în 2019

VyprVPN

Pret 5,00 USD / luna

5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Echipa de suport excelentă
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Protocoale de criptare bune
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Comutare server nerestricționat
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!200.000+ IP-uri & 700+ servere
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Versiune de încercare de 3 zile

Acces la internet privat

Pret 3,33 USD / luna

5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Oferă opțiuni de plată anonime
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Criptare de calitate cu 7 zile de garanție înapoi
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Fără jurnale & Lățime de bandă nelimitată
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Suport clienți 24/7
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!3284+ servere în 24 de țări

Cumpără acum PIA>>

ExpressVPN

Pret 8,32 USD / luna

5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile! Garanție de 30 zile înapoi!
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile! Criptare de până la 256 biți
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile! Aplicații / aplicații software ușor de utilizat
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile! Suport live 24/7
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile! 100+ servere în 78 de țări

IPVanish

Pret 6,49 USD / luna

5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Funcții superbe pentru aplicații
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Viteză și fiabilitate bună
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!mai mult de 40.000 de IP-uri anonime
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!225+ servere în peste 60 de țări
5 cele mai bune aplicații VPN pentru Android pentru a vă asigura dispozitivele mobile!Garanție de 7 zile înapoi

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments