5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!

[ware_item id=33][/ware_item]

S-a săturat de a fi tratat ca internațional de clasă a doua?

În timp ce îți folosești iPhone-ul, când auziți vocea Star World care vă spune după un teaser picant pe internet „Prindeți emisiunea preferată doar pe Star World HD” știți că este disponibilă în mod nedrept în SUA. Acest lucru vă lasă cu o arsură bruscă de invidie atunci când puteți face orice trebuie pentru a obține acest fruct interzis al Edenului. Pe măsură ce te simți neputincios, tânjești pentru drepturile tale, „Plătim și pentru cablul nostru!” „Și noi suntem oameni!” „Cum îndrăznești să ne părăsești așa în punctul culminant al poveștii ?!”.


Dar știi că pledoariile tale nu vor face nimic și, dintr-o dată, ai impresia pe toate căile mele. Apoi, căutați o soluție și aici sunteți cu un VPN pe iPhone!

Citește și: Cel mai bun VPN pentru Mac

Protejați-vă cu cel mai bun VPN pentru iPhone!

Aceste servicii VPN pentru iPhone sunt ca acele nașe zâne care îți dau aripi să zboare în întreaga lume. Cu alte cuvinte, alegeți o țară la alegere, iar VPN vă face să arătați ca orice alt cetățean al țării selectate pe Internet! Cât de ușor este asta?

Activați imediat scutul dvs. cu un VPN! Cele mai bune oferte VPN vă oferă o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru iPhone care vă pot păstra păzit pe Internet fără a vă dezvălui identitatea și locul în care vă aflați.

NordVPN - Clasat la numărul 1

Nord este salvator pentru oricine nu dorește să riște expunerea conexiunii / adresei IP reale chiar și pentru o secundă. La fel de puternic și de imbatabil este procesul de tunelare al acestui VPN. Cu cei mai puternici pereți care să te ascundă practic prin serverele VPN de pe glob, simți automat atracția magnetică dintre indicatorul dvs. și butonul de descărcare pentru VPN Nord.

Dacă acest lucru nu este suficient de convingător, atunci opțiunea Tor peste VPN vă va arunca în minte. Acest lucru este ca și cum ai avea doi paznici la ușă pentru a asigura o protecție maximă. Obțineți un anonimat complet cu această caracteristică. În plus, acest VPN iPhone este promițător pentru servicii VPN de calitate în planul lor de 3 ani, care devine destul de economic și fără probleme în același timp. Acest fel de plan fără probleme de 3 ani este cu greu propus de alți VPN-uri, astfel încât utilizatorii VPN de obicei pun mâna pe el odată ce aud acest pachet uimitor.

Consultați prețurile NordVPN:

5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!

ExpressVPN

Acest VPN iOS vine deasupra altor VPN-uri chiar și după ce pachetele sale sunt puțin mai scumpe decât concurenții săi. În favoarea ExpressVPN, știm că are o mulțime de mai multe servere în mai multe țări decât orice alt serviciu VPN pentru iPhone. Viteza sa rapidă de streaming și capacitatea sa de criptare de înaltă calitate ne conving să oferim un dolar suplimentar sau doi pentru siguranța noastră. Deci, este puțin discutabil cu privire la prețul său, dar ExpressVPN sigur îl face în partea de sus a listei pentru cel mai bun VPN pentru iPhone înainte de alte VPN-uri pentru iPhone. 

PrivateInternetAccess (PIA)

5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Această VPN bazată în SUA s-ar putea să vă scoată din cauza locației sale, dar există și mai multe lucruri care vă pot impresiona. Politica sa fără jurnal ne convinge că nu poate da nicio informație despre activitatea noastră pe internet doar pentru că nu o păstrează niciodată în primul rând!

PIA, în primul rând, ne-a încântat prin simpla utilizare și prin alegerea culorilor pentru aplicația sa iPhone VPN. Ne oferă o senzație de a fi făcut special pentru iPhone.

Pe lângă aceste caracteristici, proba sa gratuită de 7 zile și 6,49 USD pe lună (dacă este abonat pentru un an întreg) câștigă inimile a mii de oameni pentru a fi cel mai bun serviciu VPN pentru iPhone și a ajuns deja la ecranele de acasă..

IPVanish

IPVanish are o ușă magică către domeniul securității și accesibilității pe internet. Aplicația sa de încredere și ușor de descărcat este mai ușor de instalat în comparație cu alte servicii VPN iOS disponibile pe iTunes. Are o politică cu log-zero care vă asigură în continuare că nimeni nu vă poate urmări activitatea, nici măcar cel mai inteligent hacker rău din întreaga lume.

Datorită locației serverelor sale în peste 60 de țări, veți avea acces fără probleme la orice conținut, site web, aplicație, muzică sau emisiuni TV din întreaga lume. Cu siguranță, cel mai bun iPhone VPN de care poți pune mâna pe! Așadar, apăsați butonul site-ului de vizită, consultați pachetele sale și faceți achiziția acum și scăpați de toți ochii greșiți care vă spionează!

SaferVPN

SaferVPN trebuia să te facă mai sigur. Pentru toți streamerii care caută în jur mai multe lucruri care să-și orbească mintea cu o caracteristică neobișnuită de viteză asemănătoare, acest VPN iPhone este doar peștele potrivit pe care trebuie să-l prinzi. SaferVPN este o descărcare posibilă pentru a vă aluneca cu lățimea de bandă incredibilă. Împreună cu viteza sa prin criptarea impenetrabilă, care vă păzește prin și prin, pur și simplu nu puteți spune nu.

Deși această aplicație păstrează jurnalele interne ca parte a politicii sale, nu este nimic grav să vă faceți griji sau ceva de care ISP-ul dvs. ar avea nevoie. După cum le numește, vă păstrează jurnalele, deoarece trebuie doar să fie mai sigure și pe partea lor. Cu îndrumarea perfectă a unei asistențe excepționale pentru clienți, nu puteți face nimic cu un astfel de VPN din mâinile dvs. Puterea este a ta. Prinde siguranță, apucă SaferVPN. 

Dependent de iPhone?

Iată un fapt: Odată un utilizator iPhone pentru totdeauna este. Doar utilizatorii de iPhone își cunosc ispita. Când verificați un nou model de iPhone, care îți revine la fiecare 6 luni, mugurii tăi de iPhone își doresc apariția, la fel cum fac papilele gustative atunci când vezi un hamburger de brânză de la Burger King. La fel de tentant este să îți potolești setea de un iPhone, știi că este la fel de scump ca organul tău care te face sete. Deci, care este următorul lucru care devine obsesia ta după ce ai cumpărat acest gadget scump pentru tine? Ai grijă de ea! Ei bine, adevărul este că internetul este un lup flămând care încearcă tot posibilul să devoreze dispozitivul iubit. Trebuie să-l păziți. Dar este singurul motiv pentru care trebuie să-l păzești?

Există mai multe pentru securitatea iPhone?

Ei bine, da, există mai multe lucruri decât să vă păstrați iPhone-ul în siguranță. Nici nu ți-ai imagina, dar iubitul tău iPhone te poate face rău. Apropo, vă poate elimina economiile bancare și confidențialitatea, dacă nu sunt utilizate în mod inteligent. De fapt, iPhone-ul asigură o aură de securitate și perfecțiune de înaltă tehnologie în arhitectura sa, care îi scutește pe utilizatori și îi păstrează în senzația de ignoranță. Acest sentiment de siguranță este valabil într-o anumită măsură, dar există o nișă care poate deveni o sursă de vulnerabilitate pentru tine. Și criminalii cibernetici sunt în embuscă pentru vulnerabilitatea ta! Deci, ceea ce te poate face să te descurci cu privire la securitatea iPhone-ului și la propria ta securitate?

Necesitatea crescândă a VPN pentru iOS

Ori de câte ori utilizați un WiFi public, există o șansă de 99% ca un hacker să utilizeze acea conexiune pentru a arunca o privire pe telefon. De exemplu, vă aflați într-un centru comercial și vă dați seama că trebuie să efectuați o tranzacție bancară prin cel mai simplu mod de a o face, adică Mobile Banking.

Dacă introduceți codul PIN într-o rețea publică, probabil vă puteți da seama de nivelul dvs. de vulnerabilitate. În acest moment, un cybercriminal poate pune stăpânire pe detaliile contului dvs., iar la sfârșitul lunii, nu veți ști nici măcar 90% din tranzacțiile efectuate prin intermediul detaliilor dvs. bancare..

Acolo intră în joc un VPN pentru iPhone și vă îndrumă cum să vă economisiți timpul și banii cu cea mai mare confidențialitate. Cheltuirea a câțiva dolari pentru bunăstarea digitală este o strategie bună. Nu dorim să jignim niciun fan iPhone sau Steve Job, ci doar să fim în siguranță și să vă asigurați online și să nu vă îndepărtați ochii de realitate. Nu numai iPhone-urile, dar toate celelalte telefoane, dispozitive, laptopuri și PC-uri necesită siguranță online cu un VPN, cu toate acestea, ne-am centrat postarea pe iPhone-uri doar pentru că mulți oameni consideră că un telefon din clasa de elită precum iPhones vine cu toată securitatea încorporată, dar asta este o credință falsă și periculoasă. Da, iPhone-ul dvs. este absolut sigur atunci când internetul este oprit, dar imediat ce folosiți internetul vă expuneți riscurilor. La fel cum ai nevoie de o copertă pentru telefonul tău scump pentru a-l proteja de daune, ai nevoie de un VPN care să te protejeze de atacurile online, făcându-te un utilizator anonim. 

Cunoscând toate riscurile și pagubele prezente, sacourile dvs. de siguranță numite VPN-uri iPhone sunt făcute pentru a vă proteja! Priviți lista VPN-urilor menționate mai sus și selectați-o pe cea mai potrivită nevoilor dvs. Apoi, încearcă iPhone VPN să încerce o garanție de returnare a banilor.

Rezumatul celor mai bune servicii VPN pentru iPhone

  • ExpressVPN
  • Nordvpn
  • Acces la internet privat
  • IPVanish
  • Safervpn

ExpressVPN

Pret 8,32 USD / luna

5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului! Garanție de 30 de zile înapoi!
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Criptare de până la 256 biți
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului! Aplicații / software ușor de utilizat
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului! Suport live 24/7
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului! 100+ servere în 78 de țări

Citiți recenzia

Nordvpn

Pret 5,75 USD / luna

5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului! 650+ servere în 50 de țări
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Criptare 2048 biți
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Acces multiplu pentru 6 utilizatori
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Garanție de 30 de zile înapoi
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Suportă Netflix cu funcția SmartPlay în aplicații

Citiți recenzia

Acces la internet privat

Pret 3,33 USD / luna

5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Oferă opțiuni de plată anonime
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Criptare de calitate cu o garanție de returnare de 7 zile
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Fără jurnale & Lățime de bandă nelimitată
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Suport clienți 24/7
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!3284+ servere în 24 de țări

Citiți recenzia

IPVanish

Pret 6,49 USD / luna

5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Funcții superbe pentru aplicații
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Viteză bună și fiabilitate
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!mai mult de 40.000 de IP-uri anonime
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!225+ servere în peste 60 de țări
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Garanție de 7 zile înapoi

Citiți recenzia

Safervpn

Pret 3,49 USD / luna

5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!150+ servere în 24 de țări
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Garanție de 30 de zile înapoi
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Acceptă plata Bitcoin
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Netflix prietenos cu puțini servere
5 Cel mai bun VPN pentru iPhone Pentru deblocarea și securizarea Web-ului!Compatibilitate cu mai multe dispozitive

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments