4 cele mai bune VPN-uri Windows pentru confidențialitate și securitate finală

[ware_item id=33][/ware_item]

Deși Windows ar putea fi cel mai popular sistem de operare de pe desktop, cu siguranță nu poate fi numit cel mai sigur dintre buchete. Întrucât Nokia a fost cumpărat de Microsoft, aceste probleme de securitate intră și în telefoanele Windows. Lucrul bun este că există o soluție simplă pentru a vă proteja împotriva hackerilor și agențiilor care doresc să adune datele dvs. private, da, VPN-ul Windows este soluția.


VPN pentru PC și mobil este disponibil prin mai mulți furnizori credibili. Este recomandat să apelați la furnizorii VPN care nu păstrează jurnalele de conectare, nu au sediul în SUA, servere proprii și au servere fizice în locația dvs. Chiar dacă Windows 10 a ieșit de ceva vreme acum, mai multe persoane au ales să nu-și actualizeze sistemul, deoarece le plac mai bine versiunile mai vechi. Este în regulă. Puteți cumpăra pur și simplu VPN pentru Windows 7 în loc de VPN pentru Windows 10.

Iată o listă cu cele mai bune cinci VPN pentru Windows care funcționează fără probleme în toate locațiile majore din întreaga lume și oferă funcții uimitoare la tarife rezonabile.

NordVPN - Recomandat

Pret 3,49 USD / luna

4 cele mai bune VPN-uri Windows pentru confidențialitate și securitate finală 5092+ servere din 90+ țări
4 cele mai bune VPN-uri Windows pentru confidențialitate și securitate finalăCriptare 2048 biți
4 cele mai bune VPN-uri Windows pentru confidențialitate și securitate finalăAcces multiplu pentru 6
4 cele mai bune VPN-uri Windows pentru confidențialitate și securitate finalăGaranție de 30 zile înapoi
4 cele mai bune VPN-uri Windows pentru confidențialitate și securitate finalăAcceptă Netflix cu funcția SmartPlay în aplicații

NordVPN

O idee inteligentă a profesioniștilor de la NordVPN a fost să adauge un al doilea strat de protecție pentru utilizatorii lor sub formă de criptare dublă. Aceasta înseamnă că, în timp ce plătiți taxa obișnuită pentru VPN-ul lor popular pentru Windows, beneficiați de fapt de două ori mai mult de beneficii. Acesta este un avantaj uimitor al serviciului lor, dar îl face puțin mai lent decât celelalte alegeri. Cu toate acestea, diferența este destul de mică și poate fi ușor neglijată în timp ce compară Clienții VPN pentru Windows 7 sau Windows 10. Un alt avantaj grozav al NordVPN este că un singur cont poate gestiona până la șase dispozitive în același timp. Astfel, puteți economisi bani achiziționând-o cu prieteni sau familie și rulând-o pe dispozitivele dvs. Windows cot la cot. De asemenea, este P2P Friendly și oferă mai multe metode de plată pentru confortul dvs., inclusiv Bitcoin și PayPal. NordVPN este una dintre cele mai bune VPN Windows pentru utilizatorii Torrent datorită considerațiilor speciale. Vei fi ferit de orice proces pe care autoritățile care vânează pentru torenturi ilegale ar putea încerca să-ți acopere. Atunci când combinați funcția P2P cu plata lor Bitcoin, puteți fi practic de neatestat și Torrent în conținutul inimii voastre. Partea cea mai interesantă este faptul că în prezent oferă Windows VPN la prețul incredibil de doar 3,49 USD pe lună cu a lor Plan de 3 ani! Puteți primi IP-uri dedicate la un preț special de la NordVPN. Lista lor de protocoale geniale include IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP și IPSec, astfel încât să puteți alege cu ușurință.

Aflați mai multe: recenzie NordVPN

ExpressVPN

4 cele mai bune VPN-uri Windows pentru confidențialitate și securitate finală

Dacă doriți zero compromisuri privind calitatea, credibilitatea, performanța și dorința eliminării complete a riscurilor, atunci obțineți cel mai bun serviciu VPN pentru Windows: ExpressVPN. Este bine cunoscut și pentru lucrările sale superioare și pe alte sisteme de operare. Există un singur dezavantaj al alegerii acestui client VPN pentru Windows 7 și versiuni mai noi. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, acestea nu țin nicio înregistrare a jurnalelor de conexiune sau a jurnalelor de activitate. Ca mulți alții, vă puteți înscrie ca utilizator anonim al ExpressVPN, deoarece acceptă Bitcoin acum. În prezent oferă servicii în 94 țări cu peste 148 locații server VPN în aceste locuri. Acest lucru înseamnă că veți avea o mulțime de opțiuni pentru comutarea serverelor și nu există niciun fel de glitches în timpul acestui proces. Ceva unic în ceea ce privește ExpressVPN este că a creat de fapt un program de trimitere pentru utilizatorii săi. Este relativ scump la 8,32 USD / lună dar marile protocoale precum OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP și PPTP fac ca acesta să merite banii tăi, așa că acesta este cu siguranță al doilea cel mai bun VPN Windows pe care îl poți opta. Lucrul bun despre ei este că nu se rezolvă niciodată și se străduiesc întotdeauna să îmbunătățească și să ofere mai multe, de exemplu: adaugă din când în când servere noi și IP-uri și fac ca aplicațiile lor să fie super ușor de utilizat chiar și de un profan. Vă puteți înscrie la ExpressVPN și a verifica toate caracteristicile și revendicările lor 30 de zile. Dacă sunteți mulțumit până la sfârșitul acelei perioade, puteți să îl păstrați, în caz contrar, pentru a obține o rambursare completă fără risc.

VyprVPN

Dacă încercați să configurați un furnizor VPN bun pentru Windows cu un buget restrâns, VyprVPN ar fi o alegere excelentă. Au cele mai simple prețuri cu un plan de bază la 5 $ / lună și un plan premium la 6,67 USD / lună. Nu vă lăsați păcăliți de accesibilitatea planurilor lor extraordinare de preț. Chiar și planul de bază vă oferă 3 conexiuni VPN simultane cu același cont. Pentru un cost redus, planul premium îmbunătățește conexiunile de la 3 la 5. Nu numai că, dar puteți folosi, de asemenea, VyprVPN Cloud și protocolul exclusiv Chameleon. Ele funcționează în peste 70 de locații de server VPN din întreaga lume pentru a menține viteza de internet ridicată cu lățime de bandă nelimitată, astfel încât să puteți transmite videoclipuri HD și descărcați în câteva minute. Aceștia au o asistență superbă pentru clienți cu chat-ul live, astfel încât orice problemă cu care te confrunți poate fi rezolvată în câteva minute și poți reveni pentru a te bucura de navigare perfect securizată. Există trei protocoale VPN de bază pe care majoritatea furnizorilor VPN le utilizează pentru Windows: PPTP, OpenVPN și L2TP. Funcționează de minune la un număr mare de dispozitive cu acest sistem de operare. Un bonus suplimentar al VyprVPN este protocolul lor Chameleon pe care niciun alt VPN Windows nu le poate oferi. Pentru a vă asigura că acesta este VPN-ul perfect pentru Windows, folosiți încercarea de 3 zile înainte de a solicita un pachet. Puteți obține, de asemenea, o rambursare după 30 de zile dacă nu vă place ce au pentru utilizatori.

IPVanish

Deși experții VPN Windows subliniază în mod repetat necesitatea selectării unei companii VPN care nu are sediul în SUA, în unele cazuri, poate fi trecut cu vederea. IPVanish ascunde adresa dvs. IP de oricare dintre cei care încearcă să încerce să îți pirateze sistemul. Îți acoperă efectiv piesele alimentate de peste 1000 de servere din întreaga lume. Puteți selecta oricare dintre acestea care funcționează cel mai bine pentru dvs. Dacă există un anumit site web sau o aplicație de streaming în care nu puteți găsi o problemă, cereți asistența în direct 24 de ore din 24. Există trei protocoale testate și testate din care să alegeți: OpenVPN, PPTP și L2TP / IPsec. Citiți avantajele și limitările fiecăruia și comparați aceste protocoale pentru a găsi cel mai potrivit pentru sistemul dvs. Dacă doriți să folosiți caracteristicile IPVanish în mod anonim, puteți cumpăra chiar și pachetul lor cel mai ieftin prin Bitcoin doar 6,49 USD / lună. Acesta este planul lor de preț de 12 luni care vă economisește în jur de 4 dolari în fiecare lună, deoarece pachetul lor lunar obișnuit costă 10 USD / lună. IPVanish este fără îndoială una dintre recomandările noastre de top pentru cele mai bune VPN Windows. Funcția lor de trafic P2P nelimitată deschide posibilități interesante pentru utilizatorii Torrent. Au o reducere de 17% reducere la acest plan de preț în acest moment. Deoarece IPVanish se mândrește cu servere din peste șaizeci de țări și se extinde tot timpul, probabil că veți găsi ușor să vă înscrieți la acesta. Cel mai tare lucru care îl face unul dintre cele mai bune servicii VPN pentru Windows este că puteți crea un singur cont IPVanish și puteți rula pe cinci dispozitive diferite simultan. De asemenea, au o garanție de returnare a banilor de 7 zile pentru toți utilizatorii.

Concluzie

Acestea sunt cele mai recomandate cele mai bune Windows VPN pe PC și mobil. Veți putea să vă ascundeți adresa IP, ceea ce înseamnă că nicio informație exactă a locației dvs. nu va fi colectată de site-urile web pe care le vizitați sau de aplicațiile mobile pe care le utilizați. Acest lucru vă permite să eliminați orice restricții pe care aceste site-uri web sau aplicații le pot avea în ceea ce privește locația. Veți briza prin blocajele plasate de autorități pe site-urile și aplicațiile de știri și divertisment. Cele pe care guvernul tău le-a interzis din motive politice devin instantaneu accesibile. Nu numai că, dar vă puteți păstra în siguranță întreaga informație privată, pe care hackerii ar putea încerca să o recupereze pentru propriul lor beneficiu. Utilizând un protocol și un server VPN care vă oferă viteză și securitate optime, veți obține o experiență uimitoare a utilizatorului. Configurarea și rularea se fac convenabil cu interfața ușor de utilizat pentru începători. Acest lucru vă oferă liniștea că internetul este într-adevăr un loc sigur unde puteți lucra sau juca conținutul inimii dvs. atunci când sunteți conectat la cel mai bun VPN Windows.

Windows-ul dvs. nu este sigur! Obțineți cel mai bun VPN pentru Windows și rămâneți sigur online

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments