4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks

[ware_item id=33][/ware_item]

Wi-Fi public este unul dintre cele mai bune servicii gratuite de care să te bucuri astăzi. Puteți să vă plimbați pe un scaun confortabil, să vă bateți iPhone-ul sau MacBook-ul și să începeți să navigați pe internet fără nicio taxă. Studenții folosesc adesea cafenele și cafenele prăjite pentru a-și finaliza misiunile. Călătorii frecventi au, de asemenea, o apreciere profundă pentru Wi-Fi public gratuit. Cu toate acestea, sunteți conștienți de pericolele care vin împreună cu utilizarea unuia? Ei bine, dacă nu aveți, atunci trebuie să știți ce vă poate provoca și care poate fi soluția.


De ce ai nevoie de un client VPN pentru Mac

Infracțiunile informatice este o adevărată amenințare

Potrivit PWC, criminalitatea infracțională este a doua cea mai frecventă crimă economică raportată în acest an. Asta e corect! Deci, cum se poate simți cineva online în siguranță? Când lucrați folosind un WiFi public gratuit, există o garanție zero a securității. Orice alt utilizator poate să-ți acceseze sistemul și să acceseze programe, documente sensibile, imagini, videoclipuri, informații despre carduri de credit și conturi de orice fel. Aceasta este câtă problemă poate provoca un criminal cibernetic dacă nu luați măsuri pentru a vă proteja sistemul împotriva lor.

Acesta este unul dintre motivele pentru care utilizatorii ezită să efectueze tranzacții prin servicii bancare online și plata prin aplicații. Vestea bună este că dezvoltatorii au venit cu software-ul suprem care vă poate proteja de hackerii care lucrează spre diferite agende. Există unii hackeri profesioniști care sunt angajați pentru activități infracționale. Există, de asemenea, cei care o fac doar pentru distracție, astfel încât să poți fi o victimă nevinovată. Hacking-ul la nivel înalt se realizează la ordinul departamentelor de securitate națională ale guvernului. Dacă consideră că activitățile dvs. reprezintă o amenințare într-un fel, cum ar fi schemele antiguvernamentale din unele țări, puteți fi acuzat legal pentru această crimă. Gândește-te la toate modalitățile prin care poți fi încadrat pentru o crimă pe care nu ai comis-o dacă un hacker intră în sistemul tău și plantează informații false. Acesta este motivul pentru care chiar și o înregistrare a conexiunilor dvs. ar putea fi potențial pentru o încercare de a vă hack sistemul.  

Acces fără restricții la conținut restricționat

Nu este vorba doar despre cine poate ajunge în sistemul tău, ci cât de mult se poate extinde propria ta atingere. Există milioane de site-uri web și aplicații interzise în întreaga lume, în funcție de circumstanțele politice și politicile guvernamentale. Imaginați-vă că mergeți într-o călătorie în China, pregătiți-vă pentru un episod captivant din Stranger Things doar pentru a afla că Netflix este blocat din cauza geo-restricțiilor. Acum, asta ar fi mai înfricoșător decât fantomele din American Horror Story. Dacă vizitați o țară în care site-urile și aplicațiile majore de știri precum The New York Times sunt interzise, ​​vă veți simți complet tăiat din lumea exterioară. Există mai multe site-uri de streaming care oferă acces limitat la accesul persoanelor care sunt în afara listei sale. Aceasta înseamnă că, chiar dacă aveți un cont legal și v-ați abonat la acel serviciu, banii dvs. vor fi irosiți atâta timp cât vă aflați fizic într-o locație în care serviciile sale nu sunt disponibile. Ca student, puteți avea acces la milioane de resurse care vi s-au interzis anterior datorită locației proprii.

Ce este un VPN?

O rețea privată virtuală (VPN) este o modalitate neprobă de a rezolva toate aceste probleme de confidențialitate și de acces dintr-o dată. Practic, alegeți tranzacția VPN pentru MAC care oferă o criptare puternică care ascunde toate datele dvs. personale în timp ce vă ascundeți adresa IP. Aceasta este o abordare cu două punți care garantează o navigare pe Internet uimitoare și se aplică și aplicațiilor. Indiferent dacă executați un VPN ieftin pe Mac sau iPhone, ar trebui să funcționeze fără probleme și să vă păstreze în siguranță chiar și pe o conexiune Wi-Fi publică gratuită. Indiferent de locul în care domiciliați în prezent, nu vor exista restricții zero asupra conținutului pe care îl puteți vizualiza atunci când selectați o locație adecvată pe VPN Mac, precum Statele Unite sau Regatul Unit, unde utilizatorii pot obține în mod normal beneficii de la majoritatea site-urilor și aplicațiilor fără restricții, datorită VPN!

Este necesar VPN pentru Mac pentru noi toți?
Iată câțiva dintre cei mai buni furnizori VPN Mac, cărora li s-au acordat ratinguri ridicate de utilizatori din întreaga lume. După cum veți afla, au servere dedicate în mai multe țări din locații comune. Fiecare server folosește diverse protocoale VPN care oferă o protecție puternică, deoarece clientul VPN Mac se conectează la un server selectat care oferă performanțe optime.

1. NordVPN - Cel mai bun VPN pentru Mac

Caracteristica care face ca NordVPN să iasă în evidență printre concurenții săi este dubla criptare, ceea ce înseamnă că nu obțineți unul, ci două straturi de protecție uimitoare pentru prețul unuia. De asemenea, se mândrește cu capacitatea de a gestiona până la șase dispozitive simultan pe un singur cont VPN. Este perfect pentru descărcările P2P datorită păturii sale de securitate superioare. Puteți achiziționa unul dintre pachetele NordVPN în mod anonim cu Bitcoin sau puteți utiliza PayPal printre alte metode. Nu există nicio îndoială că aveți Nord VPN în top 2 al celor mai bune VPN Mac.

Prețuri NordVPN

4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks

2. ExpressVPN

Fără îndoială, cel mai bun VPN pentru Mac este ExpressVPN, deși este ușor la sfârșitul prețului în comparație cu alții de pe piață în acest moment. Cu toate acestea, beneficiați de funcții excelente și de lățime de bandă nelimitată, ceea ce face ca ExpressVPN să valoreze valoarea de 12,95 USD / lună setată pentru planul său de prețuri regulate. Și-a extins serviciile în 87 de țări, astfel încât accesibilitatea este cel mai mare apel, împreună cu cele patru protocoale VPN puternice, iar interfața ușoară pentru utilizator îl face cel mai bun vpn de pe lista noastră.

3. IPVanish

Mare lucru despre IPVanish este că nu se află în Statele Unite. S-ar putea să credeți că acest lucru îi scade credibilitatea, dar, de fapt, își menține picioarele în afara legilor dăunătoare privind confidențialitatea utilizatorilor aplicabile furnizorilor VPN cu sediul în Statele Unite. IPVanish operează în peste 60 de țări și își extinde serviciile strălucitoare în timp ce vorbim. Este popular ca cel mai rapid VPN pentru Mac, deci merită cu siguranță să încercați.

Puteți rula pe cinci dispozitive simultan, astfel încât nu este deloc o problemă.  

4. TorGuard

Dacă vă simțiți ezitant să faceți o investiție într-un VPN, atunci mergeți pentru TorGuard, care are o garanție de returnare de 7 zile în cazul în care nu sunteți mulțumit de calitatea pe care o oferă. Acest lucru este foarte puțin probabil, deoarece cu peste 1600 de servere, TorGuard are un rang impresionant. Pe 50 de țări, alegerea serverelor și a planurilor de prețuri sunt excelente. Aveți o lățime de bandă nelimitată și conexiunea este rapidă pentru streaming și descărcări incredibile.

Nu există altă opțiune mai bună decât serviciul Mac vpn pentru a vă păstra sistemul în siguranță împotriva hackerilor și a agențiilor guvernamentale care se plimbă în timp ce beneficiați de acces nelimitat, apoi înregistrați-vă la un furnizor VPN de încredere, care are servere puternice în locația dvs. și a primit ratinguri ridicate de la utilizatorii fericiți.   

Rezumat pentru Best Mac VPN

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Câștigător

IPVanish

Pret: 6,49 USD / luna

4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksFuncții superbe pentru aplicații
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksViteză și fiabilitate bună
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacksmai mult de 40.000 de IP-uri anonime
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks225+ servere în peste 60 de țări
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksGaranție de 7 zile înapoi

Citiți recenzia

Torguard

Pret 9,99 USD / luna

4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksFără politică de jurnal
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksBună partajare de fișiere P2P
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks1 săptămână proces & Banii inapoi garantat
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks1600+ servere din 50+ țări
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Citiți recenzia

ExpressVPN

Pret 8,32 USD / luna pentru abonament anual

4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks Garanție de 30 zile înapoi
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks Criptare de până la 256 biți
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks Aplicații / software ușor de utilizat
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks Suport live 24/7
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks 100+ servere în 78 de țări

Citiți recenzia

NordVPN - Câștigător

Pret 8,32 USD / luna pentru abonament anual.

4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la Hacks 650+ servere în 50 de țări
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksCriptare 2048 biți
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksAcces multiplu pentru 6
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksGaranție de 30 zile înapoi
4 cele mai bune VPN-uri pentru Mac pentru a vă asigura dispozitivul de la HacksAcceptă Netflix cu funcția SmartPlay în aplicații

Citiți recenzia

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments