Ovo je razlog zašto bi svaki putnik trebao 2019. koristiti VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Tko ne želi putovati svijetom ili recimo, putovati i otkrivati ​​različite gradove ili gradove svoje rodne zemlje. Dok uštedite do tisuće dolara, prekomjerno se pripremite za putovanje, postoji još jedna stvar koju biste trebali dodati na svoj "popis stvari koje imate na putovanju". I što pretpostavljate da bi trebalo biti? Hajde da razgovaramo samo o vašoj sigurnosti, posebno o vašoj internetskoj sigurnosti. Putovanje je zabavno samo kad ste na sigurnom, u protivnom to postaje noćna mora. Dok putujete, neizbježno upotrebljavate javna Wi-Fi žarišta, u kafićima, zračnoj luci i drugim mjestima.


Ovo je razlog zašto bi svaki putnik trebao 2019. koristiti VPN

A sad, recimo da rezervirate on-line kartu putem javnog Wi-Fi-ja, zar se ne bojite da neka nepoznata osoba može upasti pravo u vaše osobne podatke? Dobro. nije iznenađujuće! Internetski kriminalci uvijek su u prilici da pronađu vaše osobne podatke. Oni lako mogu dobiti vaša korisnička imena, podatke o kreditnoj kartici i lozinku kada vaši podaci nisu šifrirani. I tko bi mogao biti njihove bolje žrtve od putnika?

Jeste li sigurni dok koristite javni Wi-Fi? Nikako! Međutim, za sve uvijek postoji rješenje. U ovom slučaju, rješenje nije ništa drugo nego VPN. Korištenje VPN-a za putovanje može vas spasiti od mnogih nepredviđenih problema. Ako tražite načine kako da se riješite problema, ne tražite dalje. Evo upute za korištenje VPN-a za vrijeme putovanja, zašto biste trebali koristiti VPN i koji su najbolji VPN davatelji..

Zašto je VPN vaše putovanje mora imati?

VPN zapravo stvara most između vas i vaših web aktivnosti te ne postoji mogućnost da se bilo koja druga strana ulovi u vaše podatke. Ne čini li to VPN najboljim za putovanja? Svakako, da! Provjerimo što još nevjerojatne stvari koje VPN može učiniti tijekom putovanja.

Omogućuje vam pristup ograničenim web mjestima

Pomoću VPN-a za putovanje možete pristupiti i web-lokacijama koje su često blokirane u nekim zemljama. Što još trebate? Na primjer Netflix. Nije još dostupan u svim zemljama, ali možete povući sve više i gledati svoje omiljene serije uz korištenje VPN-a..

Zanimljivo je znati kako VPN radi upravo to; on šifrira vaše podatke i vaše mrežne aktivnosti, skriva vašu lokaciju i IP adresu, pa vas čini anonimnima putem interneta. To vam, sa svoje strane, omogućuje pristup web lokacijama s ograničenjima u određenim zemljama. Dakle, želite li koristiti Facebook u Kini ili Solo Putnik u nekim zemljama u kojima je blokiran, možete upotrijebiti VPN prilikom putovanja u Kinu ili bilo gdje i prekršite ograničenje i slobodno pregledajte Facebook ili bilo koju drugu blokiranu web stranicu. Dakle, osjećati se stvarno slobodno dok putujete je samo najbolji putnički VPN!

Štoviše, ta pogodnost nije korisna samo dok putujete, već čak i dok sjedite kod kuće. Radi se samo o povezivanju s web stranicom ili poslužiteljem u nekoj drugoj zemlji i, slobodno, pristupite svim web lokacijama koje želite!

Štiti vas od lažnih Wi-Fi vrućih mjesta

Internetski kriminalci prelaze preko broda i čak postavljaju lažne Wi-Fi žarišne točke, tako da lako možete ući u klopku. Uz VPN, čak i ako se povežete s njihovim Wi-Fi-jem, vaša će internetska aktivnost biti šifrirana, stoga zaštićena. Kako je korisno hakerski besplatni Wi-Fi bez brige o sigurnosti!

Čuva vaše osobne podatke

Podaci koje unesete kao što su vaše lozinke, e-poruke, detalji kreditne kartice zaštićeni su od svih vrsta nesretnosti zbog VPN-a. Let možete rezervirati putem Wi-Fi-ja u svom omiljenom kafiću, a da ne brinete o tome da netko drugi pogleda vaše bankovne podatke. Zar to nije zgodno? Možete koristiti VPN i rezervirati hotelske karte, razmjenjivati ​​novac na računima, obavljati internetske bankarske aktivnosti i što sve ne! Budući da će se vaši podaci šifrirati, neće se hakirati ili objavljivati. Čak i VPN usluge imaju pravila za ne prijavljivanje u upotrebu podataka što vas spašava od svih briga.

Najbolja VPN putovanja za putovanja u koja biste trebali uložiti

NordVPN

Jedan od najjačih pružatelja VPN-a vani je na vrhu naše ljestvice. Ima više od 5000 poslužitelja gotovo u svim većim zemljama svijeta koji nude svoju prilagođenu aplikaciju. Svojim korisnicima pruža vrlo jak sloj šifriranja podataka zbog čega hakeri gotovo ne mogu probiti vaše osobne i profesionalne podatke čak i na javnom wifiju koji morate koristiti dok putujete. Stoga je ovaj pružatelj VPN-a obavezan VPN za putnike.

ExpressVPN

Express VPN ima najbolji rang među svim ostalim VPN-ovima. Omogućuje vam sigurnu vezu i alate za zaštitu privatnosti. Vaši podaci šifriraju se, kao i uvijek. Express VPN također cijeni najbolje usluge zaštite i zato se njihov sustav ne prijavljuje u vašu upotrebu podataka. Ostajete anonimni, strogo anonimni.

VyprVPN

Kako sada znamo koliko su nesigurne naše mrežne aktivnosti dok putujemo, postao nam je prioritet broj jedan da prvo poduzmemo sigurnosne mjere. Uz VyprVPN, nijedan haker i prisluškivač ne mogu ukrasti vaše osobne podatke. VyprVPN je najbolji VPN dostupan za vašu uslugu. Definitivno šifrira i omogućava sigurnu vezu, ruši nametnuta vladina ograničenja i ne dozvoljava nikakvom hakeru. Ima oko 70 mjesta na poslužitelju, tako da je izbor neograničen. Neka su sve vaše web stranice, IP adrese, lokacije i mrežne aktivnosti zaštićene uslugom VyprVPN.

Čitati: VyprVPN pregled 2019. godine

Iznenađujuće djeluje i u Kini. Kina je jedna od zemalja koja aktivno pokušava blokirati čak i VPN usluge jer vam pomaže pregledavati njihove web stranice s ograničenjima. Ali, VyprVPN nema ograničenja, tom VPN-u možete pristupiti dok putujete u Kinu. Razlog zašto je upotrebljiv u Kini je taj što VyprVPN nema poslužitelje koji posluju u Kini, tako da je vjerojatno da oni ne slijede vladine propise.

Privatni pristup internetu

Ne smijete zaboraviti ni sitne detalje kada putujete. Internet sigurnost trebao bi biti najvažniji prioritet, bez obzira na sve. Baš kao što ne zaboravite na ruke na svoj omiljeni bikini, ne zaboravite na svoju internetsku sigurnost prije nego što naletite na svoje omiljeno mjesto. PIA bi trebao biti vaš sljedeći izbor na popisu putničkih VPN-a. Omogućuje vam upotrebu 5 uređaja bez ikakvih ograničenja i pruža vam najbolju korisničku uslugu

Otkrili smo koliko je važan VPN za putovanje i koji VPN trebate odabrati. Ovih dana ne čudi da se cyber-kriminalci pobrkaju s vama bez obzira gdje se nalazite. Ali pomoću putnog VPN-a možete spremiti velike mrežne nesretnice. Nesumnjivo vas štiti od svakakvih krađa identiteta i tjera vas da koristite nepristupačne mreže. Prijavite se za najbolji VPNS za putovanja i uživajte u putovanju.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments