5 najboljih igara za VPN 2019 za DieHard igrače

[ware_item id=33][/ware_item]

najbolji gaming vpn posao


Iako stvari mogu biti vrlo uvjerljive za Torrent i ljubitelje sigurnosti kada je riječ o izboru VPN usluge, igračima je uvijek teško orah. To nije zato što su igrači nezamislivi, već zato što su vrlo osobiti u vezi jedne značajke koja je brzina. Ovo je bio izazov za igrače da traže VPN prije nego što su se stvari promijenile na bolje. Ipak, postoji mnogo razloga zbog kojih biste trebali odabrati najbolji VPN za igre koji će vam pružiti najnevjerojatnije iskustvo koje ste ikada imali. Evo zašto:

Routing je bolji, Gaming je bolji!

Nekoliko VPN web stranica stvarno je potaknulo svoje usluge kako bi uljepšali dan igrača. Te su usluge osjetile da igrači nisu zadovoljni jer je bila ugrožena brzina. Znali su da je gubitak igre upravo zbog kašnjenja vaše veze srce. Srećom, neki igrači VPN pružatelji usluga su prevladali ovu barijeru. Razvili su tako ogromne mreže Tier-1 da su im omogućili najbržu moguću brzinu veze.

Još jedna stvar koja je za igrače privlačnija od svih ostalih je ta da takve veze također smanjuju zaostajanje i ping. To je bilo moguće jer su pružatelji VPN-a za igre postavili svoje poslužitelje vrlo blizu glavnim igraćim serverima. Omogućilo je skraćivanje ruta između igraćih servera i korisnika. Dakle, biti fizički daleko od poslužitelja uopće nije problem pronaći brže rute s virtualnim rješenjima.

VPN-ovi mrze ograničenja koliko i igrači

Ovo može biti najbolja ponuda za dobivanje VPN-a za igre. Igrači mrze da im se ograničava korištenje samo određenih igara na njihovom lokalitetu i nikad ne isprobavaju druge igre koje privlače njihov interes. VPN za igre rješava ovu prepreku. Zbog toga što virtualno možete iskoristiti sve cyber prednosti bilo koje regije svijeta bez da ste tamo fizički prisutni, zahvaljujući VPN-u; nije problem probiti ograničenje samo jednom igračkom VPN vezom. U stvari, igranje igre koja još nije predstavljena u vašoj zemlji također je luksuz koji možete koristiti putem VPN-a bez kršenja bilo kakvih uvjeta jer nitko ne može pogoditi vašu stvarnu lokaciju.

Zaštitite se od napada vašeg protivnika

U ljubavi, ratu i igrama sve je pošteno, zbog čega znate da vaš protivnik može igrati prljave trikove kako bi hakirao vaš IP i zabrljao se sa uskraćivanjem usluge vama. Pa, ako igraju pametno, igrate pametnije i imate igrački VPN koji ima ugrađenu značajku za blokiranje bilo kakvih napada. U određeno vrijeme ostavljanje veze otvorenim duže vrijeme može predstavljati sigurnosnu prijetnju; međutim, pomoću VPN, IP mogućnosti maskiranja i šifriranja mogu vas zaštititi. Čak su i vaši podaci sigurni pomoću VPN-a za igre u slučaju da ni po koju cijenu ne želite izgubiti Steam račun.

Što mi predlažemo?

Ako ste igrač po duši, predlažemo da isprobate igrački VPN za gore navedene atraktivne značajke. Dakako, ako imate popis igara poput League of Legends, World of Warcraft, Starcraft 2, Dota 2, Overwatch, Minecraft, Counter Strike ili drugih MMO-ova za igranje, trebat će vam neki dobri VPN prijedlozi koji će osigurati da napravite većinu svog igračkog iskustva.

Proučili smo brojne čimbenike dok smo za vas sastavljali najbolji VPN za prijedloge igara, kao što su brzina, broj poslužitelja, cijena, razina sigurnosti, pa čak i usluge kupcima. Međutim, znamo da su najvažnije značajke koje tražite brzina i broj poslužitelja, zbog čega smo se najviše fokusirali na ove značajke kako bismo vam predložili najbolji VPN za igranje 2019..

VPN po redovima

NordVPN - Urednikov izbor

5 najboljih igara za VPN 2019 za DieHard igrače

Imenujete bilo koji kontinent osim Antarktike, a NordVPN na njemu ima poslužitelj 5092 poslužitelja u 60 različite zemlje, od lipnja 2019. Gradovi nisu navedeni; međutim, sigurno možete isprobati servere u određenoj regiji i omiljeno vam je onaj koji je najbrži na tom mjestu za kasniju upotrebu. Neke od najboljih karakteristika NordVPN-a navedene su u nastavku:

 • Ugrađena anti-DOS zaštita koja vam daje izuzetno stabilnu vezu
 • Broj čitanja kilometara između vas i poslužitelja koji vam daje predstavu o vremenu pinganja
 • Ogromni popusti koji se nude s vremena na vrijeme za godišnje veze ili više
 • Nudi mnoge statičke IP poslužitelje bez dodatnih troškova za hosting igara putem interneta, osim značajke preusmjeravanja luka
 • 5 najboljih igara za VPN 2019 za DieHard igračeNordVPN cijene

ExpressVPN

5 najboljih igara za VPN 2019 za DieHard igrače

Ovaj je odabir dugo vremena relativno nižih cijena; međutim, oni su nedavno prilagodili svoju cijenu na priličnu razinu. Ne možemo reći koliko dugo može trajati, ali prema našem mišljenju, čak i prije snižavanja njihove cijene, bilo je dovoljno fer imajući na umu njihove izvrsne usluge. To se posebno odnosi na najučinkovitije poslužitelje, ovaj VPN ističe se na popisu s učinkovitim poslužiteljima u 90 zemalja. To su još uvijek samo zemlje u kojima su postavljeni poslužitelji; ExpressVPN, u stvari, pokriva sve udaljene lokacije širom svijeta. Ispod su neke od najboljih funkcija ExpressVPN-a:

 • Jednostavne aplikacije
 • NAT vatrozid i DDoS zaštita najprikladniji su za igranje
 • 3000+ poslužitelja u 94+ zemalja (ažurirano od lipnja 2019.)
 • Unaprijed konfigurirani usmjerivači za igrače na konzoli koji koriste Xbox i PlayStation za korištenje besplatnog softvera rutera za neke modele
 • Jednostavan pristup za prebacivanje poslužitelja
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Ugrađeni ispitivač brzine u aplikaciji za radne površine omogućuje brzo biranje najbržih poslužitelja za svoje favorite

5 najboljih igara za VPN 2019 za DieHard igračeCijene ExpressVPN

VyprVPN

VyprVPN

Ovo je posebno najbolji odabir ako se odlučite za veliku propusnost i malo ili nimalo zaostajanja. To je zato što VyprVPN ima mrežu Tier 1 i posjeduje sve poslužiteljske infrastrukture širom svijeta. Svoje poslužitelje podataka ima u više od 60 zemalja. Ostale zanimljivosti su:

 • Vrijeme pinga prikazano u aplikacijama za radne površine
 • Ugrađeni NAT zaštitni zid
 • Laka zaštita od DDoS napada
 • 3-dnevno besplatno probno razdoblje

IPVanish

5 najboljih igara za VPN 2019 za DieHard igrače

Ako vam je VPN za igranje bez zastoja vaš prioritet, tada bi IPVanish mogao biti najbolji izbor za vas sa 500+ poslužitelja u 60 zemalja zajedno s Tier 1 brzim mrežama. To je zato što su među rijetkim pružateljima usluga koji nemaju iznajmljene poslužitelje, ali svoje. Neki veliki recenzenti također su tvrdili da IPVanish ima servere optimizirane za igre. Također, ne vodi zapise i daje pristojnu razinu enkripcije koja je 128- i 256-bitna. Evo zašto bi to mogao biti pravi izbor za vas:

 • Prikaz ping-a i vremena učitavanja svakog poslužitelja
 • Filtrira vašu pretragu po protokolima, ping-vremenu i zemlji
 • Dostupan je NAT vatrozid
 • Poboljšava i ažurira poslužitelje redovito za bolje rezultate i brzinu
 • Prihvaća Bitcoin

PureVPN

purevpn-web-zaslona

Ime je poznato po tome što je jeftino, zajedno s posjedovanjem više od 500 poslužitelja u 141 različitim zemljama. Samo sigurnosni standardi nisu toliko visoki kao drugi na popisu, jer je stabilnost veze pri testiranju briga. Međutim, osim ovoga, pronaći ćete mnogo razloga zbog kojih biste to trebali uzeti u obzir i zato:

 • PureVPN tvrdi i prolazi test kako bi smanjio maksimalno zaostajanje uz sprečavanje DDoS napada
 • Ugrađeni NAT zaštitni zid
 • Aplikacija ukazuje na brzinu i vrijeme pinga na svakom poslužitelju

VPN za oblačno igranje

Vijest o svemoćnom Googleu koji je lansirao svoje usluge igara u oblaku pod nazivom Stadia već se proširila poput divlje vatre. Prema Wikipediji, Google Stadia moći će strujati igre do 4 k razlučivosti brzinom od 60 sličica / sek uz podršku za (HDR) visoko-dinamički raspon igračima kroz nekoliko tvrtkinih podatkovnih centara širom svijeta. Sada možete zamisliti kako će igranje u oblaku biti sljedeća velika stvar u svijetu igara, jer je u vlasništvu kompanije # 1 u svijetu Alphabet. Međutim, postoji pitanje kojem se stručnjaci pitaju; kako bi bilo moguće strujati igre bez problema s punjenjem i kašnjenjem?

Prije nego što razmislimo o gore navedenom pitanju, prvo razmotrimo o čemu se radi u oblačnim igrama. Pa, kao što ime sugerira, igranje u oblaku je usluga u oblaku koja ugošćuje igre na oblaku. Znači da možete igrati igre bez kupnje igračkog diska ili preuzimanja s Interneta. To je poput Netflixa igre. S Google Stadia možete igrati igrice dok ih struji, stavljajući sav teret na oblak koji je domaćin igricama.

Sada se vraćam pitanju. Svi stručnjaci za igre vani vjeruju da će doći do problema s kašnjenjem u strujanju igara i da će korisnici morati pričekati 5G vezu kako bi im iskustvo streaminga igre bilo vrijedno za njih. Pa, možda su u pravu, ali ovdje igra igra VPN. VPN za igre ili u ovom slučaju VPN za igranje u oblaku smanjit će zaostajanje, ping i dati stabilnost streamingu vaše igre, omogućujući vam da igrate bez ikakvog prekida. Trebate samo slijediti nekoliko koraka kao u nastavku:

 • Iskoristite jednog od gore navedenih VPN pružatelja usluga
 • Pitajte svog davatelja VPN-a za namjenski IP igraći
 • Povežite se s VPN poslužiteljem s namjenskim IP-om

Voila, uživajte u igranju neograničenih igara, bez brige o DDoS napadu ili bilo kakvim problemima kašnjenja!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments