5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!

[ware_item id=33][/ware_item]

Umorno od tretiranja kao drugorazredni globalni netizen?

Dok koristite svoj iPhone, kad čujete glas Star World-a koji vam govori nakon začinjenog zadirkivanja na Internetu "Dohvati svoju omiljenu emisiju samo na Star World HD-u", znaš da je ona nepravedno dostupna u SAD-u. To vas ostavlja iznenadnim paljenjem zavisti kada možete učiniti sve što je potrebno da dobijete ovaj zabranjeni rajski plod. Dok se osjećate bespomoćno, žudite za pravima: "I mi plaćamo kabel!" "I mi smo ljudi!" "Kako se usuđujete da nas ovako ostavljate u vrhuncu priče ?!".


Ali znate da vaši prigovori neće ništa učiniti i odjednom se osjećate kao da se sve ovo događa. Tada tražite rješenje i evo vam VPN-a na iPhoneu!

Pročitajte i: Najbolji Mac VPN

Zaštitite se najboljim VPN-om za iPhone!

Ove iPhone VPN usluge nalik su onim bajkama, koje vam daju krila za letjenje svijetom. Drugim riječima, vi birate zemlju po vašem izboru i VPN čini da izgledate kao bilo koji drugi građanin izabrane zemlje putem interneta! Kako je to lako?

Odmah aktivirajte svoj štit pomoću VPN-a! Best VPN Deals nudi vam popis najboljih iPhone VPN usluga koje vas mogu čuvati na Internetu bez otkrivanja vašeg identiteta i mjesta stanovanja..

NordVPN - rangiran na broju 1

Nord je spasitelj za sve koji ne žele riskirati izlaganje svoje veze / stvarne IP adrese ni na sekundu. To je koliko je jak i nepobjediv ovaj postupak tuneliranja VPN-a. Sa najjačim zidovima koji vas virtualno skrivaju preko VPN poslužitelja širom svijeta, automatski osjetite magnetsku privlačnost između kažiprsta i gumba za preuzimanje za Nord VPN.

Ako to nije dovoljno uvjerljivo, tada će vam opcija Tor over VPN raznijeti glavu. Ovo je poput dva čuvara na vratima kako bi se osigurala maksimalna zaštita. Dobivate potpunu anonimnost s ovom značajkom. Osim toga, ovaj iPhone VPN obećava za kvalitetne VPN usluge u svom trogodišnjem planu, koji postaje prilično ekonomičan i istovremeno bez ikakvih problema. Ovaj svojevrsni trogodišnji plan bez ikakvih problema teško je predložen od strane drugih VPN-a, tako da VPN korisnici obično dobiju ruku nakon što čuju ovaj nevjerojatan paket.

Pogledajte cijene NordVPN-a:

5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!

ExpressVPN

Ovaj iOS VPN dolazi iznad ostalih VPN-ova čak i nakon što su njegovi paketi malo cjenovniji od svojih konkurenata. U korist ExpressVPN-a znamo da ima puno više poslužitelja u većem broju zemalja od bilo koje druge iPhone VPN usluge. Njegova brza brzina struje i vrhunska mogućnost enkripcije uvjeravaju nas da uložimo dodatnih dva ili dva dolara za našu sigurnost. Dakle, malo je diskutabilno o njegovoj cijeni, ali ExpressVPN sigurno ulazi na vrh popisa za najbolji iPhone VPN prije ostalih VPN-a za iPhone. 

PrivateInternetAccess (PIA)

5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Taj VPN sa sjedištem u SAD-u mogao bi vas odložiti zbog njegove lokacije, ali postoji još mnogo toga što može i vas impresionirati. Njegova politika no-log uvjerava nas da ne može dati nikakve podatke o našoj aktivnosti na Internetu samo zato što ih nikad ne drže na prvom mjestu!

PIA nas je u prvi pogled očarala svojom jednostavnom upotrebljivošću i izborom boja za svoju iPhone VPN aplikaciju. Pruža nam osjećaj da smo posebno napravljeni za iPhone.

Pored ovih značajki, 7-dnevno probno razdoblje i 6,49 USD mjesečno (ako ste pretplaćeni tijekom cijele godine) osvaja srca tisuća ljudi zbog najbolje iPhone usluge VPN i već su se postavili na njihove početne ekrane.

IPVanish

IPVanish ima čarobna vrata u područje sigurnosti i pristupačnosti putem interneta. Pouzdanu i jednostavnu aplikaciju jednostavnije je instalirati u usporedbi s ostalim iOS VPN uslugama dostupnim na iTunes. Ima politiku nulte evidencije koja dodatno osigurava da nitko ne može pratiti vašu aktivnost, čak ni najpametniji opaki haker širom svijeta.

Zahvaljujući lokaciji njegovih poslužitelja u preko 60 zemalja, imat ćete nesmetan pristup bilo kojem sadržaju, web mjestu, aplikaciji, glazbi ili TV emisiji širom svijeta. Svakako, najbolji iPhone VPN od kojeg se može nabaviti! Dakle, pritisnite gumb za stranicu posjeta, provjerite pakete i kupite odmah i riješite se svih pogrešnih očiju koje vas špijuniraju!

SaferVPN

Sigurniji vas je morao učiniti sigurnijim sigurniji. Svim stremerima koji traže oko sebe kako bi još više stvari zasmetali neuobičajenom brzinom brzih brzina, ovaj iPhone VPN upravo je prava riba koju trebate uloviti. SaferVPN je jedno izvedivo preuzimanje s kojim ćete zaspati svoju nevjerojatnu širinu pojasa. Uz njegovu brzinu kroz neprobojnu enkripciju, čuvajući vas kroz i naprijed, to jednostavno ne možete reći ne.

Iako ova aplikacija čuva interne zapise kao dio svoje politike, ne treba se brinuti ništa ozbiljno niti nešto što bi vašem davatelju internetskih usluga trebalo. Kao što im ime kaže, čuvaju vaše zapisnike jer i oni jednostavno trebaju biti sigurniji sa svoje strane. Sa savršenim vodstvom iznimne brige o kupcima, ne možete učiniti ništa s takvim VPN-om u vašim rukama. Snaga je sva tvoja. Zgrabite sigurnost, zgrabite SaferVPN. 

Ovisan o iPhoneu?

Evo činjenice: Jednom zauvijek korisnik iPhonea. Samo korisnici iPhonea znaju svoje iskušenje. Kad provjerite novi model iPhonea koji nadolijeva vašu newsfeed svakih 6 mjeseci, vaši iPhone pupoljci žude za njim baš kao i vaši pupoljci kada vidite blistavi cheeseburger od Burger Kinga. Kao što je primamljivo ugasiti žeđ za iPhoneom, znate da je jednako jeftinije kao i vaš organ koji vas žedni. Dakle, što je sljedeće što vam postane opsesija nakon što ste sebi kupili ovaj skupi uređaj? Pazite na to! Pa, istina je da je Internet gladan vuk koji se trudi da proždire vaš voljeni uređaj. Morate ga čuvati. Ali je li to jedini razlog zašto ga morate čuvati?

Ima li više za iPhone sigurnost?

Pa da, tu je i više nego samo čuvanje iPhonea. Ne biste ni zamislili, ali vaš voljeni iPhone zapravo vam može naštetiti. Usput, može vam otkloniti štednju u banci i vašu privatnost ako se ne koristi pametno. Zapravo, iPhone osigurava auru visokotehnološke sigurnosti i savršenstva u svojoj arhitekturi koja korisnicima olakšava i zadržava ih u osjećaju neznanja-blaženstva. Taj osjećaj sigurnosti donekle vrijedi, ali postoji jedna niša koja bi mogla postati izvor ranjivosti za vas. A cyber kriminalci su u zasjedi zbog vaše ranjivosti! Dakle, ono što vas može učiniti bezbrižnim u vezi s iPhone-om i vlastitom sigurnošću?

Rastuća potreba za VPN-om za iOS

Kad god koristite javni WiFi, postoji 99% šanse da haker koristi tu vezu kako bi zavirio u vaš telefon. Na primjer, u trgovačkom centru ste i shvatili ste da trebate obaviti bankarsku transakciju na najlakši način, tj. Mobilno bankarstvo.

Ako unesete svoj PIN kôd na javnoj mreži, vjerojatno možete shvatiti razinu ranjivosti. U ovom trenutku, cyber-kriminalac može dobiti podatke o vašem računu, a na kraju mjeseca nećete znati čak ni oko 90% transakcija izvršenih putem vaših bankovnih podataka.

Tada se igra VPN za iPhone i vodi vas upute kako uštedjeti svoje vrijeme i novac uz najveću povjerljivost. Potrošiti nekoliko dolara za digitalno blagostanje dobra je strategija. Ne želimo uvrijediti nijednog obožavatelja iPhonea ili Stevea Joba, samo je sigurnost i osiguravanje interneta, a ne skretanje očiju sa stvarnosti. Ne samo iPhonei, već i svi drugi telefoni, uređaji, prijenosna računala i računala zahtijevaju internetsku sigurnost s VPN-om, međutim, naš smo centar usredotočili na iPhone uređaje samo zato što mnogi misle da telefon elitne klase poput iPhonea dolazi sa svim ugrađenim sigurnosima, ali to je lažno i opasno vjerovanje. Da, vaš je iPhone apsolutno siguran kada je internet isključen, ali čim ga upotrebljavate, izložite se rizicima. Baš kao što vam je potreban poklopac vašeg skupog telefona da biste ga zaštitili od oštećenja, tako vam je potreban i VPN da biste se zaštitili od mrežnih napada tako što ćete postati anonimni korisnik. 

Znajući za sve prisutne rizike i oštećenja, vaše sigurnosne jakne nazvane iPhone VPN napravljene su da vas zaštite! Pogledajte popis spomenutih VPN-a i odaberite onaj najbolji koji odgovara vašim potrebama. Zatim isprobajte iPhone VPN uz garanciju povrata novca.

Sažetak najbolje iPhone VPN usluge

  • ExpressVPN
  • Nordvpn
  • Privatni pristup internetu
  • IPVanish
  • Safervpn

ExpressVPN

Cijena 8,32 USD mjesečno

5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta! 30-dnevno jamstvo povrata novca!
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Gore 256-bitna enkripcija
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta! Jednostavan za uporabu Aplikacije / Softver
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta! Podrška uživo 24/7
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta! 100+ poslužitelja u 78 zemalja

Pročitajte recenziju

Nordvpn

Cijena 5,75 dolara mjesečno

5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta! 650+ poslužitelja u 50+ zemalja
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!2048 bitna enkripcija
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Multi prijava za 6 korisnika
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!30-dnevno jamstvo povrata novca
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Podržava Netflix sa značajkom SmartPlay na aplikacijama

Pročitajte recenziju

Privatni pristup internetu

Cijena 3,33 USD mjesečno

5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Nudi anonimne mogućnosti plaćanja
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Kvaliteta šifriranja sa 7-dnevnim jamstvom povrata novca
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Nema zapisnika & Neograničena propusnost
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!24/7 korisnička podrška
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!3284+ poslužitelja u 24 zemlje

Pročitajte recenziju

IPVanish

Cijena 6,49 USD mjesečno

5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Izvrsne značajke aplikacije
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Dobra brzina i pouzdanost
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!više od 40 000+ anonimnih IP adresa
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!225+ poslužitelja u više od 60 zemalja
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!7-dnevno jamstvo za povrat novca

Pročitajte recenziju

Safervpn

Cijena 3,49 USD mjesečno

5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!150+ poslužitelja u 24 zemlje
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!30-dnevna garancija povrata novca
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Prihvaća plaćanje Bitcoin-om
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Netflix prijateljski s malo poslužitelja
5 najboljih VPN-a za iPhone za deblokiranje i zaštitu interneta!Kompatibilnost s više uređaja

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments