5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!

[ware_item id=33][/ware_item]

Ne razmišljate dvaput prije povezivanja s besplatnim Wi-Fi-om na Android uređaju, ali evo što ne shvaćate: vaša je privatnost u ozbiljnoj opasnosti. Sve podatke koji se prenose putem aplikacija i preglednika lako može presresti svatko tko nadgleda tu Wi-Fi mrežu. Možda ćete se osjećati sigurnije koristeći vlastitu plaćenu Wi-Fi vezu s posebnom lozinkom, ali čak i tada možete doći u probleme. Trebali biste shvatiti činjenicu da je vaš Android telefon pod opsadom sa svih strana, a također trebate priznati da ne postoji glupo sredstvo za zaštitu vašeg android telefona, ali najbolje što možete učiniti je uvijek da vaša veza bude šifrirana putem pouzdane VPN usluge koju ćemo u nastavku preporučiti. 


Osim stručnih hakera, postoji puno softvera, vodiča i alata za hakiranje, pa zašto mislite da ne biste mogli postati žrtva? Svatko bi mogao dešifrirati vaše lozinke i ući u vaš sustav bez da to uopće znate. Razmislite o svim računima e-pošte, računima društvenih medija, računima plaćenih usluga i web lokacijama e-trgovine koje posjetite dok ste na mreži. Svi se ti računi lako mogu hakirati ako netko uđe u vašu Wi-Fi mrežu. Vaše lozinke, podaci, fotografije, videozapisi, privatne poruke i plaćeni računi izloženi su kriminalcima koji bi to mogli dobro iskoristiti..

Napravite jaku lozinku s alatom

Internetsko bankarstvo i kupovina mogli bi postati potpuna noćna mora ako je netko dobio vaše skrivene podatke o kreditnoj kartici. Svi znaju kako ovih dana postaje uobičajena krađa kreditnih kartica zahvaljujući besplatnom softveru za hakiranje koji je dostupan kriminalnim umovima.

Jesam li siguran bez Android VPN usluge?

To je samo vrh ledenog brijega, jer osobni gubitak obično utječe na vas. Šta kažete ako je netko prikupio privatne podatke tvrtke u kojoj radite preko vašeg ranjivog sustava? Otkaz bi vam vjerojatno bila najmanje neugodna stvar. Vaša tvrtka mogla bi izgubiti milijune dolara i biti gotova prije nego što kažete hakirana. Nema puno poslova tamo za zaposlenike koji se smatraju neodgovornim. Oštro, ali istinito. Izgleda da nije korištenje VPN-a mudra odluka, bez obzira na sigurnosne stvari koje telefon nudi ostat će nesigurno, ne vrijeđati korisnike Androida, ali pričajući o činjenicama i svakodnevnom porastu virusa i napada.

Brze veze do najboljih Android VPN-ova:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. Privatni pristup internetu
 5. VyprVPN

Prednosti VPN-a za Android

Pa, što bi bila odgovorna stvar? Osigurajte sigurnost vašeg sustava, naravno! Srećom, postoji vrlo jednostavan način da se to postigne bez previše utrošene energije ili novca. Virtualna privatna mreža (VPN) vrhunsko je rješenje za zaustavljanje ovih kriminalnih aktivnosti jednom za svagda na svojim Android uređajima. Oni ne rade samo na Androidu, ali i drugim popularnim operativnim sustavima za mobitele, tablete i računala, također provjeravaju VPN za Windows & VPN za iPhone. Najbolji Android VPN ne štiti vas samo od hakera, već nudi i druge nevjerojatne perkese koje ne možete propustiti.

Sigurnost podataka

Umjesto da se svi vaši Wi-Fi podaci prenose na i sa vašeg Android uređaja na otvorenom, Android VPN aplikacija to šalje isključivo putem VPN tunela. Ovo je zatvoreni jako šifrirani tunel koji ne dozvoljava niti jednom korisniku da se uvjeri u vašu aktivnost. VPN aplikacija za Android dolazi s moćnim protokolima za koje imate izbor. Osim toga, možete prebaciti poslužitelje kako biste pronašli savršenu kombinaciju za vašu trenutnu lokaciju.

Neograničen pristup

Neograničenje na Internetu je stvarno okrutno i nepravda, Internet bi trebao biti besplatan na internetu i neka internet svijet ostavi slobodan od svih granica. Geo ograničeni sadržaj može biti vrlo bolan, kako? da li ste ikada otvorili popularno web mjesto za streaming samo radi suočavanja s ograničenjima koja se tiču ​​lokacije? Ne morate to trpjeti ako ste instalirali VPN za Android telefon. Ovo u potpunosti skriva vašu IP adresu tako da web mjesto ne može otkriti vašu pravu lokaciju. Stoga će se svaka geo-ograničenja automatski ukinuti kad odaberete lokaciju na kojoj korisnici imaju pristup uslugama te web stranice.

Torrent preuzimanja

Postoje zakonske posljedice povezane s preuzimanjem sadržaja putem bujica. Nedavno je zbog toga isključen najveći resurs za bujice. Korištenjem pouzdanog VPN-a za Android možete i dalje nesmetano preuzimati bujice. Uz pravi izbor VPN-a! Vaša bujica je sigurna i zaštićena od svih pogrešnih očiju na mreži. Zadovoljstvo internetskom anonimnošću dok radite P2P / torrenting zaista je zabavno i treba se stvarno uzeti anonimna bujica ozbiljno izbjegavati obavijesti o DMCA.

Blokatori oglasa

Android aplikacije su notorne po oglasima jer su aplikacije u Trgovini Google Play uglavnom besplatne s oglašavanjem unutar aplikacija. Sigurno možete dovesti oglase da se prikazuju i prikazuju. Međutim, ako ste u žurbi i morate raditi neprekidno, tada je Top Android VPN zgodan za blokiranje neželjenih oglasa.

Kako odabrati najbolji Android VPN

Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir pri odlučivanju o VPN-u za Android telefon, uključujući sljedeće:

  • VPN za Android sa sjedištem u SAD-u zapravo može biti loša stvar jer su dužni objaviti korisničke podatke poput zapisnika veza ako ih vladina agencija zakonski zahtijeva tijekom istrage.  
  • Brzina je uvijek zabrinjavajuća jer transport podataka putem VPN tunela obično čini vaš internet sporijim nego što već jest. Ovo ovisi o kombinaciji poslužitelja-protokola koji koristite ponekad.
  • Što moćniji protokoli nude Android VPN, to je bolje da odaberete koji vam najbolje odgovara.
  • Položaj VPN poslužitelja izuzetno je važan za optimalne performanse. Poslužitelj mora biti fizički prisutan na vašoj lokaciji i, naravno, mora postojati na mjestu koje želite prikazati.
  • Budite vrlo oprezni u pogledu pravila i propisa svog VPN davatelja. Vrlo je poželjno da oni uopće ne vode zapisnike veza.
  • Vrsta značajke koje tražite mora vam pružiti ta VPN usluga i imati dobre korisničke recenzije.
  • Odlučiti se za VPN tvrtku koja je specijalizirana za aplikacije pametno je jer možda svakodnevno koristite nekoliko aplikacija na Android uređaju.
 • Postoji mnoštvo različitih cjenovnih paketa koje nude pružatelji VPN-a koji će odgovarati vašem proračunu i zahtjevima.

Pogledajte ove vrlo preporučene opcije koje su svrstane među najbolje Android VPN 2019

NordVPN

web stranica nordvpn

NordVPN nudi korisničku aplikaciju za android. Ovaj nevjerojatan dobavljač VPN-a pruža vašim Android uređajima važan element dodatne sigurnosti, čineći vaš uređaj zaštićenom utvrdom ispred hakera i podataka snoopersa. Njihovo vojno šifriranje ono je što vam treba ako želite potpuni mir. NordVPN je naš izbor najbolja VPN aplikacija za Android u 2019. godini. 

posjetite web stranicu

ExpressVPN

Neslužbeni čelnik najboljeg VPN-a za Android među starim i novim serijama, ExpressVPN odlaže sve kutije s jedinom uvjerenjem da je prosječan korisnik malo skup. Možda mislite da je izvan vašeg dosega $ 12,95 / mjesecu, ali možete ga nabaviti za puno jeftinije uz duže pretplate. Plan od 12 mjeseci zapravo košta samo 8,32 $ / mjesečno tako da ne propustite njegove fantastične osobine! To pruža 148 poslužitelj lokacije u 94 zemlje tako da ga mnogi korisnici smatraju pristupačnim. Ne samo da ćete moći da odaberete veći broj poslužitelja na vašoj lokaciji, već će vam omogućiti i pristup ograničenom sadržaju u 94 zemlje. Zvuči kao idealan VPN za Android, zar ne? Pokreću ga četiri najbolja VPN protokola 99,9% produžetka. Oni čak nude 30-dnevno jamstvo povrata novca ako smatrate da njihova usluga nije zadovoljavajuća.

IPVanish

Ovo je jedna od najboljih VPN aplikacija za Android jer je izvrsna, a opet jeftina. Na isti VPN račun možete istovremeno povezati pet uređaja i uživati ​​u tri pouzdana protokola u kombinaciji s 1000 VPN poslužitelja. Možete uštedjeti mnogo novca svakog mjeseca ako ovu jedinstvenu pretplatu podijelite s ljudima s kojima živite. Nije važno da je ovaj impresivni VPN za Android posebno skup, za početak. njihov 12 mjesec paket je po umjerenim cijenama 6,49 USD mjesečno što je puno pristupačnije od njihovog redovnog 10 USD mjesečno naplatiti. Ako smatrate da nije prikladan za vaše potrebe, u roku možete otkazati pretplatu 7 dana. Također prihvaćaju Bitcoin što znači da ne možete samo surfati Internetom bez nadzora, već i anonimno plaćati. IPVanish je Torrent-friendly što ga čini jednim od najboljih Android VPN-ova širom svijeta.

Pročitajte cijelo: Pregled IPVanish>>

Privatni pristup internetu - PIA

Iako je PIA sa sjedištem u SAD-u, nudi četiri snažna VPN protokola s više od 3533 VPN poslužitelj lokacije u 31 zemlji. Dobivate toliko izbora za prebacivanje poslužitelja i veće šanse za poboljšane performanse. VPN za Android iz snova je ako vas zanima Torrenting jer je PIA posvetila podršku za dijeljenje P2P-a. Istovremeno možete povezati 5 uređaja samo sa jednim računom. Kompatibilno je s ogromnim 39 operativni sustavi! Možete ostati opušteni jer PIA ne vodi evidencije o vašem prometu ili zahtjevima. Prihvaćaju nekoliko načina plaćanja, uključujući Bitcoin i poklon kartice. To je vrlo pristupačno samo punjenje 3,33 USD mjesečno u njihov godišnji plan i njihov Dvogodišnji plan iznenađujuće košta 2,91 $ / mjesečno. Dolazi sa 7-dnevnom politikom povrata novca.

VyprVPN

Riječ je o manjoj VPN tvrtki, ali vrlo popularnoj, jer veliku vrijednost nudi korisnicima svojim Chameleon protokolom, osim tri druge. Ne postoji drugi VPN za Android koji nudi ekskluzivni interni VPN protokol bez dodatnih troškova. Nećete vjerovati koliko je VyprVPN pristupačan u usporedbi s najboljim Android VPN-om iako nude Chameleon protokol. Možete birati između dva paketa: osnovnog i premium. Njihov osnovni omogućuje istovremeno povezivanje s 3 uređaja na $ 5 / mjesečno. Plan premijskih cijena nudi 5 priključaka jedan pored drugog 6,67 $ / mjesečno. Također dolazi s oblakom VyprVPN, tako da je ovo još jedan bonus. 30 dana politika povrata depozita, 3-dnevno suđenje pokretanje i praktične mogućnosti plaćanja čine ga privlačnim izborom za mnoge korisnike. Možete udobno isprobati njihove značajke tijekom njih 3 dana.

Pročitajte cijelo Vyprvpn pregled>>

Budući da imate toliko popularnih Android VPN-ova koje možete izabrati, nema razloga da svoju vezu ostavljate otvorenom za kriminalce i vladine agencije.

Sažetak nekih najboljih Android VPN usluga - Ažurirano 2019

VyprVPN

Cijena 5,00 USD mjesečno

5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!Odličan tim za podršku
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!Dobri protokoli šifriranja
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!Neograničeno prebacivanje poslužitelja
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!200.000+ IP-ova & 700+ poslužitelja
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!Ponudjena probna verzija od 3 dana

Privatni pristup internetu

Cijena 3,33 USD mjesečno

5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!Nudi anonimne mogućnosti plaćanja
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!Kvaliteta šifriranja sa 7-dnevnim jamstvom povrata novca
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!Nema zapisnika & Neograničena propusnost
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!24/7 korisnička podrška
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!3284+ poslužitelja u 24 zemlje

Kupite sada PIA>>

ExpressVPN

Cijena 8,32 USD mjesečno

5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja! 30 dana garancije povrata novca!
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja! Upto 256-bitna enkripcija
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja! Jednostavan za uporabu Aplikacije / Softver
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja! Podrška uživo 24/7
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja! 100+ poslužitelja u 78 zemalja

IPVanish

Cijena 6,49 USD mjesečno

5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!Izvrsne značajke aplikacije
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!Brzina i pouzdanost dobra
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!više od 40 000+ anonimnih IP adresa
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!225+ poslužitelja u više od 60 zemalja
5 najboljih Android VPN aplikacija za osiguravanje vaših mobilnih uređaja!7-dnevno jamstvo povrata novca

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments