Tu so najboljši VPN-ji za Linux v letu 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Zakaj bi kljub temu potrebovali VPN?

VPN (virtualno zasebno omrežje) je zmogljiva storitev, ki vam pomaga zaščititi svoje dejavnosti na internetu. Pošiljanje in prejemanje podatkov ni bilo nikoli tako varno. Z uporabo VPN lahko spremenite ali skrijete svojo IP lokacijo. Ne samo to, ampak vam tudi pomaga anonimno brskati in dostopati do spletnih mest in vsebin, do katerih morda ne boste mogli dostopati drugače. Zagotavlja vaš spletni promet in vam nudi popolno varnost pred hekerji ali nepomembnimi ostrostrelci. To še ni vse! Dostopate lahko do neverjetnih storitev, ki niso na voljo v vašem IP. Torej ne moremo zanikati, da v današnjem tehnološkem svetu potrebujemo samo VPN!


Uporabnik Linuxa? Tu je razlog, da je dobro VPN nujno za vas!

Torej raje uporabljate operacijski sistem Linux nad Microsoft ali Apple iOS? Dobra odločitev! Videti je kot nekdo, ki rad hrani svoje osebne ali profesionalne internetne zapise. Zdaj, ko že uporabljate Linux, imate dober VPN Linuxa zagotovo vaš naslednji korak do popolne varnosti prek interneta.

Toda kateri VPN je dober za vas?

Na trgu je nešteto ponudnikov VPN. Vprašanje je, kako izbrati najboljši Linux VPN od toliko? No, če je temu tako, ste prišli na pravo mesto. Tu je seznam najboljših 7 VPN-jev Linux za leto 2019, s pomočjo katerih bo vaš operacijski sistem Linux (ki je že znan po tem, da vaše internetne dejavnosti varnejši od svojih glavnih konkurenčnih konkurentov) postal celo varnejši!

Najboljših 7 LINUX VPN-jev za leto 2019

NordVPN - Urednikova izbira

NordVPN je znan po tem, da nudi najboljšo storitev za najboljšo ceno. V primerjavi z drugimi storitvami VPN NordVPN ponuja dvojno varnost, kar pomeni dvojno tehnologijo VPN, ki podatke dvakrat šifrira. Svojo “no log Policy” uspešno zagotavlja v več kot 60 državah s 5092 strežniki. TO je, kako občutljivo je ohraniti absolutno varnost za svoje uporabnike. Njegova namestitev je tako preprosta kot klik. S svojim uporabnikom prijaznim spletnim mestom lahko pomagate sami, če ne, potem je njihova služba za stranke 24/7 vedno na voljo za vas. NordVPN lahko hkrati uporabljate na 6 različnih napravah. Vaš Linux zagotovo potrebuje to VPN! Zaradi vseh teh neverjetnih razlogov je NordVPN uvrščen v prvo mesto kot najboljši Linux VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN je znan po hitri hitrosti, enostavnem vmesniku, enostavnih plačilnih sredstvih in 24/7 odzivni podpori strankam. Ni čudno, da uspešno deluje v približno 94 državah. Omogoča anonimni dostop do interneta in več protokolov VPN skupaj z neverjetnimi šifriranji. Odklene lahko vso vsebino (DA, VSE) na kateri koli napravi, ki jo uporabljate, še posebej, če imate na namizju operacijski sistem Linux. Poleg tega ponuja enostavne aplikacije, s katerimi je uporaba ExpressVPN še enostavnejša. 

ALI NAJBOLJŠE TAKO JE TAKO, KI JE TREBA BITI TEKO ExpresssVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja v primeru, da niste zadovoljni s storitvijo, in 30 dni brezplačne uporabe, če jo predstavite prijatelju. V bistvu vam ponuja najboljšo možno spletno izkušnjo in vas pušča brez razloga, da ne bi šli zanj, še posebej, če ste ljubitelj Netflixa (in ohlajanja)! ExpressVPN si upravičeno zasluži, da je na številki DVE!

Torguard

TORGUARD, kot že ime pove, varuje vašo zasebnost pred vsakim drsalcem, ki poskuša dostopati do vaše internetne dejavnosti. Na trgu je razmeroma nov, a svojih varnostnih potrošnikov tako ali tako ni uspel zadovoljiti. Naj bo to hitrost, vrednost za denar ali neverjetne storitve. Ponuja različne strežnike prijazne proxy in podpira P2P. Služba za stranke 24x7x365 vam nudi vse informacije ali pomoč, ki jih morda potrebujete. Zagotavlja 100-odstotno varnost celotne spletne trgovine in osebnih podatkov. Prav tako zagotavlja tajnost vašega resničnega IP-ja. Ti razlogi bi morali biti dovolj, da boste za svoj VPN Linux izbrali TorGuard, še posebej, če ste uporabnik BitTorrent-a. In zato ga uvrščamo na številko 3 na seznamu najboljših 7 Linux VPN-jev 2019.

Varnejši VPN

SaferVPN je solidna storitev VPN, ki zagotavlja boljšo stopnjo učinkovitosti od povprečne. Znan je po tem, da je vmesnik enostaven za uporabo, ki ga lahko uporablja nekdo, ki niti nima veliko znanja o tehničnih lastnostih VPN. Uporabnikom operacijskega sistema Linux svetujemo, da gredo za SaferVPN, saj obljublja izključno tajnost uporabnikovih spletnih aktivnosti in omogoča, da odblokirate pretočna mesta, ki so blokirana v nekaterih IP-jih. Bistvo, ki SaferVPN razlikuje od vseh drugih VPN-jev je, da ga je ustvarila ena ekipa in nobena tretja oseba ni imela ničesar storiti. To jamči za svojo najboljšo kakovost, kar ima za posledico tako brezhibno veliko hitrost. Toliko za toliko manj? Kaj bi si še kdo želel? To je zagotovo VPN, ki ga mora uporabnik Linuxa imeti v letu 2019.

VyprVPN

VYPRVPN je začel izvajati varnostne storitve iz svojih razredov samo za podjetja, vendar se zaradi velikega uspeha niti redni uporabniki niso mogli upreti. Njegov namen je skriti geografsko lokacijo uporabnika in zagotoviti najvišjo varnost internetne dejavnosti, s čimer bo uspešen na približno 50 lokacijah na zemljevidu. Omogoča široko paleto različnih naslovov IP, ki uporabnikom pomagajo do dostopa do spletnih mest, ki so drugače blokirana. Če k temu dodamo, nam 30-dnevna garancija za vračilo denarja in 3-dnevna brezplačna preizkusna različica ne dopuščajo drugega, kot da ga kupimo po razumnih cenah. Zato je nepopisno dodan na našem seznamu najboljših VPN-jev za Linux.

IPVanish

IPVanish je uvrščen na 6. mesto najboljšega VPN-ja za uporabnike operacijskega sistema Linux. Znano je, da je najhitrejši VPN na svetu. Za nekatere je denar morda težava, vendar za ljudi, ki iščejo kakovost. To je to! IPVanish nudi Visual Vadnice za svoje uporabnike. Omogoča vam, da izberete najprimernejši IP naslov glede na vaš resnični IP in zavarujete svojo varnost. Služi v približno 60 državah in nudi 7-dnevno garancijo vračila denarja, če uporabniki niso zadovoljni s svojimi storitvami. Če uporabniki VPN Linuxa iščejo odlično hitrost prenosa, je to vaš VPN za leto 2017.

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta je verjetno najboljši VPN, ki ga dobite v tem cenovnem razredu. Skupaj z ogromnimi storitvami zasebnosti in anonimnostjo ponuja mesečni paket, pol leta in letni načrt. Način plačila je tudi zelo enostaven. Od Amazona do CashU-a do PayPala boste morda šli za najugodnejšega. Če ste resnično zaskrbljeni zaradi svoje zasebnosti, lahko kupite darilne kartice pri blagovnih znamkah, kot so Starbucks in Bloomingdales, in tako plačujete, pri čemer bo identiteta stranke popolnoma anonimna. Kako lahko uporabnik Linuxa s tako strogo varnostjo in razumnimi cenami ne pride v poštev?

Slikovni sliki: vpnmentor.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments