5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!

[ware_item id=33][/ware_item]

Preden se povežete z brezplačnim Wi-Fi-jem na napravi Android, ne razmišljate dvakrat, ampak tukaj je tisto, česar ne veste: vaša zasebnost je v resni nevarnosti. Vsakdo, ki morda spremlja to omrežje Wi-Fi, zlahka prestreže vse podatke, ki se pošiljajo prek aplikacij in brskalnikov. Morda se boste počutili varnejše z lastno plačljivo povezavo Wi-Fi s posebnim geslom, toda tudi takrat lahko pridete v težave. Zavedati bi se morali dejstva, da je vaš Android telefon oblegan z vseh strani, prav tako pa morate priznati, da ni zaščiten telefon Android brez zaščite, ampak najboljše, kar lahko storite, je vedno ohraniti povezavo šifrirano prek zanesljive storitve VPN ki jih bomo priporočili v nadaljevanju. 


Poleg strokovnih hekerjev je na voljo veliko programske opreme, vadnic in orodij, zaradi česar mislite, da ne bi mogli postati žrtev? Vsakdo lahko dešifrira vaša gesla in vstopi v vaš sistem, ne da bi sploh vedel. Pomislite na vse e-poštne račune, račune v družbenih medijih, račune za plačljive storitve in spletna mesta za e-trgovino, ki jih obiskujete med spletom. Vse te račune bi lahko zlahka vdrli, če nekdo vstopi v vaše omrežje Wi-Fi. Vaša gesla, podatki, fotografije, videoposnetki, zasebna sporočila in plačani računi so izpostavljeni kriminalcem, ki bi ga lahko dobro izkoristili.

Z orodjem naredite močno geslo

Spletno bančništvo in nakupovanje bi lahko postalo popolna nočna mora, če bi nekdo dobil vaše skrite podatke o kreditni kartici. Vsi vemo, kako pogosta kraja kreditnih kartic v teh dneh postane zahvaljujoč brezplačni programski opremi, ki je dostopna kriminalnim možem.

Ali sem varen brez storitve Android VPN?

To je samo vrh ledene gore, ker vas osebna izguba običajno prizadene. Kaj pa, če je kdo zbral zasebne podatke podjetja, za katerega delate, preko vašega ranljivega sistema? Odpuščanje bi bilo verjetno najmanj neprijetna stvar. Vaše podjetje bi lahko izgubilo milijone dolarjev in bi bilo lahko končano, še preden bi lahko rekli, da je oster. Tam ni veliko delovnih mest za zaposlene, ki se jim zdijo neodgovorni. Huda, a resnična. Zato se zdi, da uporaba VPN-ja ni pametna odločitev, kljub varnostnim stvarem, ki jih telefon ponuja, ostaja nevarno, da ne bo užaljenih Androidovih uporabnikov, ampak o dejstvih in vsakodnevnem porastu virusov in napadov.

Hitre povezave do najboljših VPN-jev za Android:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. Zasebni dostop do interneta
 5. VyprVPN

Prednosti VPN za Android

Kaj bi torej odgovorno storili? Zagotovite varnost svojega sistema izven poti! Na srečo obstaja zelo preprost način, da to dosežemo brez preveč porabljene energije ali denarja. Navidezno zasebno omrežje (VPN) je najboljša rešitev, da se te kriminalne dejavnosti enkrat za vselej končajo na vaših napravah Android. Ne delujejo samo na Androidu, ampak tudi v drugih priljubljenih operacijskih sistemih za mobilne telefone, tablične računalnike in osebne računalnike. & VPN za iPhone. Best Android VPN vas ne varuje samo pred hekerji, ampak tudi z drugimi neverjetnimi perki, ki jih ne morete zgrešiti.

Varnost podatkov

Namesto da bi vse svoje podatke Wi-Fi pustil na in z naprave Android na prostem, aplikacija Android VPN to pošlje izključno skozi tunel VPN. To je zaprt močno šifriran tunel, ki nobenemu uporabniku ne dovoli, da bi zasliševal vašo dejavnost. Aplikacija VPN za Android ima močne protokole, za katere imate izbiro. Poleg tega lahko preklapljate strežnike in tako najdete popolno kombinacijo za vašo trenutno lokacijo.

Neomejen dostop

Neomejevanje interneta je resnično surovo in krivico, internet naj bo brezplačen, internetni svet pa pustimo brez vseh meja. Geografsko omejena vsebina je lahko zelo boleča, kako? ste že kdaj odprli priljubljeno spletno mesto za pretakanje, da bi se spopadali z omejitvami, ki so značilne za lokacijo? Tega vam ni treba trpeti, če ste namestili VPN za telefon Android. To popolnoma skriva vaš IP naslov, tako da spletno mesto ne more odkriti vaše prave lokacije. Zato se morebitne geo-omejitve samodejno odpravijo, ko izberete lokacijo, kjer imajo uporabniki dostop do storitev tega spletnega mesta.

Torrent prenosi

Z nalaganjem vsebine prek hudournikov obstajajo pravne posledice. Pred kratkim so zaradi tega zaprli največji vir hudournikov. Z uporabo zanesljivega VPN-ja za Android lahko še naprej neomejeno prenašate hudournike. S pravilno izbiro VPN! Vaše hudourništvo je varno in varno pred vsemi napačnimi očmi v spletu. Zadovoljstvo spletne anonimnosti med izvajanjem P2P / torrenting je res zabavno in res bi si ga morali vzeti anonimno hudourništvo resno, da se izognete obvestilom DMCA.

Blokatorji oglasov

Aplikacije za Android so za oglase zelo znane, saj so aplikacije v trgovini Google Play večinoma brezplačne z oglaševanjem v aplikacijah. Seveda lahko privedete do prikazovanja in prikazovanja oglasov. Če pa se vam mudi in morate delati neprekinjeno, je Top Android VPN primeren za blokiranje neželenih oglasov.

Kako izbrati najboljši Android VPN

Pri odločanju o VPN za telefon Android morate upoštevati nekaj stvari, vključno z naslednjim:

  • VPN za Android, ki ima sedež v ZDA, je pravzaprav lahko huda stvar, saj so dolžni objaviti podatke o uporabnikih, kot so dnevniki povezav, če jih vladna agencija med preiskavo zakonsko zahteva..  
  • Hitrost je vedno zaskrbljujoča, saj prenos podatkov po tunelu VPN običajno naredi vaš internet počasnejši, kot že je. To je odvisno od kombinacije strežnika-protokola, ki jo včasih uporabljate.
  • Močnejši protokoli, ki jih ponuja Android VPN, boste bolje izbrali, kateri vam najbolj ustreza.
  • Lokacija strežnika VPN je izredno pomembna za optimalno delovanje. Strežnik mora biti fizično prisoten na vaši lokaciji in seveda mora obstajati na lokaciji, ki jo želite prikazati.
  • Bodite zelo previdni glede pravil in predpisov ponudnika VPN. Zelo je zaželeno, da sploh ne vodijo dnevnikov povezav.
  • Vrste funkcij, ki jih iščete, mora zagotavljati VPN storitev in imeti dobre ocene uporabnikov.
  • Odločitev za podjetje VPN, ki je specializirano za aplikacije, je pametno, saj morda v napravi Android uporabljate več aplikacij dnevno.
 • Ponudniki VPN ponujajo veliko različnih paketov cen, ki bodo ustrezali vašemu proračunu in zahtevam.

Oglejte si te zelo priporočljive možnosti, uvrščene med najboljše Android VPN 2019

NordVPN

spletno mesto nordvpn

NordVPN ponuja uporabniku prijazno aplikacijo za android. Ta izjemen ponudnik VPN daje vašim napravam Android tisti pomemben element dodatne varnosti, zaradi česar je vaša naprava zavarovana trdnjava pred hekerji in podatkovnimi ostrostrelci. Njihovo vojaško šifriranje je tisto, kar potrebujete, če želite popoln mir. NordVPN je naš izbor najboljša aplikacija VPN za Android v letu 2019. 

obisk spletnega mesta

ExpressVPN

Neuradni vodja najboljšega VPN-ja za Android med starim in novim sklopom ExpressVPN odkljuka vse škatle s svojim edinim prepričanjem, da je za povprečnega uporabnika nekoliko drag. Morda mislite, da ni dosegljivo 12,95 USD / mesec, vendar ga lahko dobite za precej cenejše z daljšo naročnino. Dvanajstmesečni načrt dejansko stane samo 8,32 USD / mesec zato ne zamudite njegovih odličnih lastnosti! Zagotavlja 148 strežnik lokacije v 94 držav zato ga veliko uporabnikom zdi dostopno. Ne boste mogli samo izbirati med večjim številom strežnikov na vaši lokaciji, ampak vam bo omogočil tudi dostop do omejene vsebine v 94 državah. Zveni kot idealen VPN za Android, kajne? Napajajo ga štirje najboljši VPN protokoli 99,9% podaljška. Ponujajo celo 30-dnevno garancijo vračila denarja, če se vam zdi njihova storitev nezadovoljiva.

IPVanish

To je ena najboljših aplikacij VPN za Android, saj ima svoje funkcije še tako poceni. Na isti račun VPN lahko hkrati povežete pet naprav in uživate v treh zanesljivih protokolih skupaj 1000 VPN strežnikov. Vsak mesec lahko prihranite veliko denarja, če to enotno naročnino delite z ljudmi, s katerimi živite. Ne da je ta impresivni VPN za Android še posebej drag, za začetek. Njihovi 12 mesec paket zmerno ceno 6,49 USD / mesec kar je veliko bolj dostopno kot njihovo redno 10 USD na mesec napolniti. Če se vam zdi neprimerno za vaše potrebe, lahko prekličete naročnino v roku 7 dni. Sprejemajo tudi bitcoin, kar pomeni, da ne morete samo brskati po internetu, ampak tudi anonimno plačevati. IPVanish je Torrentu prijazen, zato ga uvrščamo med najboljše Android-ove VPN.

Preberite v celoti: Pregled IPVanish>>

Zasebni dostop do interneta - PIA

Čeprav PIA ima sedež v ZDA, ponuja štiri močne VPN protokole z več kot 3533 strežnik VPN lokacije v 31 državah. Dobiš toliko izbire za preklapljanje strežnikov in večje možnosti za izboljšanje delovanja. To je sanjski VPN za Android, če vas zanima Torrenting, ker je PIA namenila podporo za skupno rabo P2P. Hkrati lahko povežete 5 naprav samo z enim računom. Združljiv je s ogromno 39 operacijski sistemi! Morda boste ostali sproščeni, ker PIA ne vodi dnevnikov o vašem prometu ali prošnjah. Sprejemajo več načinov plačila, vključno z Bitcoin in darilnimi karticami. To je zelo dostopno samo polnjenje 3,33 USD / mesec v letnem načrtu in njihovi 2 letni načrt presenetljivo stane 2,91 USD / mesec. Priložena je 7-dnevna politika vračila.

VyprVPN

To je manjše podjetje VPN, vendar zelo priljubljeno, saj poleg treh drugih uporabnikom nudi veliko vrednost s svojim protokolom Chameleon. Za Android ni drugega VPN-ja, ki ponuja ekskluzivni interni protokol VPN brez doplačila. Ne boste verjeli, kako cenovno je dostopen VyprVPN v primerjavi z najboljšim Android VPN, čeprav omogočajo protokol Chameleon. Izbirate lahko med dvema paketoma: osnovnim in premium. Njihova osnovna omogoča povezavo s tremi napravami hkrati 5 USD / mesec. Načrt premium cen ponuja 5 priključkov tik ob drugem 6,67 USD / mesec. Priložen je tudi oblak VyprVPN, tako da je to še en bonus. A 30-dnevni politika vračila vlog, 3-dnevno preskušanje teče in priročne možnosti plačila naredijo privlačno izbiro za številne uporabnike. Med njimi lahko udobno preizkusite njihove lastnosti 3 dni.

Preberite v celoti Vyprvpn pregled>>

Ker imate toliko priljubljenih Android VPN-jev, ki jih lahko izbirate, ni razloga, da bi svojo povezavo prepustili kriminalcem in vladnim agencijam.

Povzetek nekaterih najboljših storitev VPN za Android - Posodobljeno 2019

VyprVPN

Cena 5,00 USD / mesec

5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!Odlična podporna ekipa
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!Dobri protokoli šifriranja
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!Neomejeno preklapljanje strežnika
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!200.000+ IP-jev & 700+ strežnikov
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!Ponudba za preizkusno različico 3 dni

Zasebni dostop do interneta

Cena 3,33 USD / mesec

5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!Ponuja anonimne možnosti plačila
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!Kakovostno šifriranje s 7-dnevno garancijo vračila denarja
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!Brez dnevnikov & Neomejena pasovna širina
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!24/7 Podpora strankam
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!3284+ strežnikov v 24 državah

Kupite PIA zdaj>>

ExpressVPN

Cena 8,32 $ / mesec

5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav! 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav! Upto 256-bitno šifriranje
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav! Enostavna uporaba aplikacij / programske opreme
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav! 24/7 podpora v živo
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav! 100+ strežnikov v 78 državah

IPVanish

Cena 6,49 $ / mesec

5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!Vrhunske funkcije aplikacije
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!Hitrost in zanesljivost Dobro
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!več kot 40.000 anonimnih IP-jev
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!225+ strežnikov v več kot 60 državah
5 najboljših aplikacij Android VPN za zaščito mobilnih naprav!7-dnevno jamstvo vračila denarja

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments