4 najboljših Windows VPN-jev za popolno zasebnost in varnost

[ware_item id=33][/ware_item]

Čeprav je Windows najbolj priljubljen operacijski sistem tam na namizju, ga zagotovo ne moremo imenovati kot najbolj varnega v skupini. Ker je Nokia kupil Microsoft, se ta varnost nanaša tudi na Windows telefone. Dobra stvar je, da obstaja preprosta rešitev, ki vas ščiti pred hekerji in agencijami, ki želijo zbrati vaše zasebne podatke. Da, Windows VPN je rešitev.


VPN za osebne računalnike in mobilne naprave je na voljo prek verodostojnih ponudnikov. Priporočljivo je, da se obrnete na ponudnike VPN, ki ne vodijo dnevnikov povezav, nimajo sedeža v ZDA, imajo svoje lastne strežnike in imajo fizične strežnike na vaši lokaciji. Čeprav Windows 10 že nekaj časa ne obstaja, se je več ljudi odločilo, da ne bo posodabljalo svojega sistema, ker so jim starejše različice bolj všeč. To je vredu. Lahko preprosto kupite VPN za Windows 7 namesto VPN za Windows 10.

Tu je seznam petih najboljših VPN za Windows, ki nemoteno delujejo na vseh večjih lokacijah po svetu in ponujajo neverjetne funkcije z razumnimi cenami.

NordVPN - Priporočljivo

Cena 3,49 USD / mesec

4 najboljših Windows VPN-jev za popolno zasebnost in varnost 5092+ strežnikov v 90+ državah
4 najboljših Windows VPN-jev za popolno zasebnost in varnost2048 bitno šifriranje
4 najboljših Windows VPN-jev za popolno zasebnost in varnostMulti prijava za 6
4 najboljših Windows VPN-jev za popolno zasebnost in varnost30 dni garancije za vračilo denarja
4 najboljših Windows VPN-jev za popolno zasebnost in varnostPodpira Netflix s funkcijo SmartPlay v aplikacijah

NordVPN

Pametna ideja strokovnjakov NordVPN je bila, da dodajo drugo plast zaščite za svoje uporabnike kot dvojno šifriranje. To pomeni, da medtem ko plačujete redno pristojbino za njihov priljubljeni VPN za Windows, dejansko dobite dvakrat ugodnost. Njihova storitev je neverjetna, a je počasnejša od drugih. Vendar je razlika precej majhna in jo je mogoče zlahka zanemariti, če primerjamo VPN odjemalce za Windows 7 ali Windows 10. Druga izjemna prednost NordVPN je, da lahko en račun hkrati upravlja do šest naprav. Denar lahko torej prihranite tako, da ga kupite pri prijateljih ali družini in ga zaženete na svojih napravah Windows drug ob drugem. Prav tako je prijazen P2P in ponuja več načinov plačila za vaše udobje, vključno z Bitcoin in PayPal. Zaradi posebnih pomislekov je NordVPN eden najboljših Windows VPN za Torrentove uporabnike. Varni boste pred kakršnimi koli tožbami, s katerimi bi vas lahko poskusili organi, ki lovijo na nezakonite mučenje. Če združite njihovo P2P funkcijo z njihovim plačilom Bitcoin, ste lahko skoraj brez nadzora in hrepeneti po vsebini vašega srca. Najbolj navdušujoče je, da trenutno ponujajo Windows VPN po neverjetni ceni 3,49 USD na mesec z njihovimi 3 letni načrt! Namenski IP-ji lahko po posebni ceni prejmete od NordVPN. Njihov seznam briljantnih protokolov vključuje IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP in IPSec, tako da lahko preprosto izberete.

Več o tem: NordVPN pregled

ExpressVPN

4 najboljših Windows VPN-jev za popolno zasebnost in varnost

Če želite nič kompromisov glede kakovosti, verodostojnosti, zmogljivosti in želite popolno odpravo tveganja, potem dobite najboljšo storitev VPN za Windows: ExpressVPN. Znano je po tem, da vrhunsko deluje tudi na drugih operacijskih sistemih. Za izbiro tega odjemalca VPN za Windows 7 in novejše različice je samo ena slaba stran. S sedežem na Britanskih Deviških otokih ne vodijo nobenih zapisov o dnevnikih povezav ali dnevnikih dejavnosti. Kot mnogi drugi, se lahko prijavite kot anonimni uporabnik ExpressVPN, saj zdaj sprejemajo Bitcoin. Trenutno ponujajo storitve v 94 države z več kot 148 lokacijami strežnikov VPN v teh krajih. To pomeni, da imate veliko možnosti za zamenjavo strežnikov in med tem postopkom ni napak. Nekaj ​​posebnega pri ExpressVPN je, da je dejansko vzpostavil program za napotitve za svoje uporabnike. To je razmeroma drago pri 8,32 USD / mesec toda odlični protokoli, kot so OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP in PPTP, zaslužijo vaš denar, tako da je to zagotovo drugi najboljši Windows VPN, za katerega se lahko odločite. Dobra stvar pri njih je, da se nikoli ne ustalijo in si vedno prizadevajo izboljšati in ponuditi več, na primer: dodajajo časom nove strežnike in IP-je, kar omogoča, da njihove aplikacije zelo enostavno uporabljajo tudi laiki. Lahko se prijavite na ExpressVPN in si oglejte vse njihove značilnosti in zahtevke 30 dni. Če boste zadovoljni do konca tega obdobja, lahko v nasprotnem primeru zagotovite popolno vračilo, brez tveganja.

VyprVPN

Če poskušate z dobrim proračunom postaviti dobrega ponudnika VPN za Windows, bi bil VyprVPN odlična izbira. Imajo najpreprostejše cene z osnovnim načrtom na 5 USD / mesec in premijski načrt na 6,67 USD / mesec. Naj vas ne zavedejo cenovno ugodni načrti cen. Tudi osnovni načrt vam omogoča 3 hkratne povezave VPN z istim računom. Premijski načrt za majhne stroške nadgradi povezave s 3 na 5. Ne samo to, ampak lahko uporabite tudi njihov oblak VyprVPN Cloud in ekskluzivni protokol Chameleon. Delujejo na več kot 70 lokacijah strežnikov VPN po vsem svetu in tako ohranjajo visoko hitrost interneta z neomejeno pasovno širino, tako da lahko v nekaj minutah prenašate HD video posnetke in jih prenašate. Imajo vrhunsko skrb za stranke s klepetanjem v živo, tako da lahko vsako težavo, s katero se soočite, rešite v nekaj minutah in se lahko vrnete, če želite videti popolnoma varno brskanje. Obstajajo trije osnovni protokoli VPN, ki jih večina ponudnikov VPN uporablja za Windows: PPTP, OpenVPN in L2TP. Čudovito delujejo na velikem številu naprav s tem operacijskim sistemom. Dodaten bonus VyprVPN je njihov protokol Chameleon, ki ga ne more ponuditi noben drug Windows VPN. Če želite zagotoviti, da je to popoln VPN za Windows, izkoristite njihovo 3-dnevno preskusno različico, preden se prijavite za paket. Po 30 dneh lahko dobite tudi povračilo, če vam ni všeč, kaj imajo uporabniki.

IPVanish

Čeprav strokovnjaki za VPN Windows večkrat poudarjajo potrebo po izbiri podjetja za VPN, ki nima sedeža v ZDA, ga v nekaterih primerih morda spregledamo. IPVanish skriva vaš IP naslov pred vsemi, ki se potujejo poizkusi, da bi vdrli v vaš sistem. Učinkovito zajema vaše skladbe, ki jih poganja več kot 1000 strežnikov po vsem svetu. Izberete lahko katero koli od teh, ki vam najbolj ustreza. Če obstaja določeno spletno mesto ali aplikacija za pretakanje, za katero ne morete najti resnice, samo vprašajte njihovo podporo 24/7 v živo. Izbirate lahko med tremi preizkušenimi protokoli: OpenVPN, PPTP in L2TP / IPsec. Preberite si prednosti in omejitve vsakega in primerjajte te protokole, da boste našli najprimernejšega za vaš sistem. Če želite anonimno izkoristiti funkcije IPVanish-a, lahko njihov najcenejši paket kupite samo prek Bitcoina 6,49 USD / mesec. To je njihov cenovni načrt za 12 mesecev, ki vam prihrani približno 4 USD vsak mesec, saj njihov redni mesečni paket stane 10 USD na mesec. IPVanish je nedvomno eno naših najboljših priporočil za najboljši Windows VPN. Njihova neomejena funkcija P2P prometa odpira vznemirljive možnosti za uporabnike Torrentov. Trenutno imajo na tem cenovnem načrtu 17-odstotni popust. Ker se IPVanish ponaša s strežniki v več kot šestdesetih državah in se ves čas širi, se boste verjetno prijavili nanjo. Najbolj kul stvar, zaradi katere je ena najboljših storitev VPN za Windows, je, da lahko ustvarite samo en račun IPVanish in ga zaženete na petih različnih napravah hkrati. Za vse uporabnike imajo tudi 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Zaključek

To so zelo priporočljivi najboljši Windows VPN na PC-ju in mobilnih napravah. Svoj IP naslov boste lahko skrili, kar pomeni, da spletna mesta, ki jih obiščete, ali mobilne aplikacije, ki jih uporabljate, ne bodo zbirali natančnih podatkov o vaši lokaciji. To vam omogoča, da odstranite kakršne koli omejitve, ki jih imajo ta spletna mesta ali aplikacije glede lokacije. Peljali se boste skozi blokade, ki jih oblasti postavijo na novice in zabave na spletnih mestih in v aplikacijah. Tisti, ki jih je vaša vlada prepovedala iz političnih razlogov, vam postanejo takoj dostopni. Ne samo to, ampak lahko ohranite vse svoje zasebne podatke varne, kar bodo hekerji morda poskusili pridobiti v svojo korist. Z uporabo protokola VPN in strežnika, ki vam omogoča optimalno hitrost in varnost, dobite neverjetno uporabniško izkušnjo. Nastavitev in delovanje sta priročna s uporabnikom prijaznim vmesnikom za začetnike. Tako boste imeli mir, da je internet res varen kraj, kjer lahko delate ali se igrate vsebini svojega srca, ko ste povezani na najboljši Windows VPN.

Vaš Windows ni varen! Pridobite najboljši VPN za Windows in ostanite varni na spletu

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments