4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami

[ware_item id=33][/ware_item]

Javni Wi-Fi je ena najboljših brezplačnih storitev, ki jih lahko uživate danes. Lahko se usedete na udoben stol, potegnete svoj iPhone ali MacBook in začnete brez brskanja po internetu. Študentje pogosto uporabljajo toast kavarne in kavarne za dokončanje nalog. Pogosti popotniki tudi zelo cenijo brezplačen javni Wi-Fi. Vendar se zavedate nevarnosti, ki nastanejo skupaj z njeno uporabo? No, če ne potem resnično veste, kaj lahko na vas povzroči in kaj je lahko rešitev.


Zakaj potrebujete odjemalca VPN za Mac

Kiber kriminala je resnična grožnja

Po podatkih PWC je kibernetska kriminaliteta drugi najpogostejši gospodarski zločin, prijavljen letos. Tako je! Kako se torej lahko kdo počuti varno na spletu? Ko delate z brezplačnim javnim brezžičnim internetom, varnost ni nič. Vsak drugi uporabnik lahko vdre v vaš sistem in dostopa do programov, občutljivih dokumentov, slik, videoposnetkov, podatkov o kreditnih karticah in vseh računov. Toliko težav lahko povzroči kiber kriminalec, če ne sprejmete ukrepov za zaščito svojega sistema pred njimi.

To je eden od razlogov, da uporabniki oklevajo pri transakcijah prek spletnega bančništva in plačevanju prek aplikacij. Dobra novica je, da so razvijalci pripravili vrhunsko programsko opremo, ki vas lahko varuje pred hekerji, ki delujejo v skladu z različnimi programi. Nekateri so profesionalni hekerji, ki so najeti za kriminalne dejavnosti. Obstajajo tudi tisti, ki to počnejo samo za zabavo, da bi bili lahko nedolžna žrtev. Hakanje na visoki ravni se izvaja po naročilu vladnih služb za nacionalno varnost. Če menijo, da so vaše dejavnosti na nek način grožnja, na primer proti vladne sheme v nekaterih državah, boste lahko za to kaznivo dejanje pravno obtoženi. Pomislite na vse načine, kako vas lahko storijo za kaznivo dejanje, ki ga niste zagrešili, če heker vstopi v vaš sistem in naloži lažne podatke. To je razlog, da bi lahko celo posnetek vaših povezav povzročil preizkus, da bi vdrli v vaš sistem.  

Neomejen dostop do omejene vsebine

Ne gre samo za to, kdo lahko poseže v vaš sistem, ampak koliko lahko doseže tudi vaš lasten doseg. Po vsem svetu je na milijone prepovedanih spletnih mest in aplikacij, odvisno od političnih okoliščin in vladne politike. Predstavljajte si, da se odpravite na potovanje na Kitajsko in se pripravite na razburljivo epizodo Stranger Things, da bi ugotovili, da je Netflix blokiran zaradi geo-omejitev. Zdaj bi bilo to bolj strašno kot fantomi v Ameriški zgodbi groze. Če obiščete državo, v kateri so glavna spletna mesta in aplikacije, kot je New York Times, prepovedana, se boste počutili popolnoma odrezani od zunanjega sveta. Obstaja več spletnih strani za pretakanje, ki ljudem, ki prebivajo na lokacijah zunaj njegovega seznama, ne omogočajo dostopa. To pomeni, da četudi imate pravni račun in ste naročeni na to storitev, bo vaš denar zapravil, dokler se boste fizično znašli na lokaciji, kjer njegove storitve niso na voljo. Kot študent lahko imate dostop do milijonov virov, ki so vam bili prej onemogočeni zaradi vaše lokacije.

Kaj je VPN?

Navidezno zasebno omrežje (VPN) je brezhiben način za reševanje vseh teh vprašanj v zvezi z zasebnostjo in dostopom naenkrat. V bistvu izberete ponudbo VPN za MAC, ki omogoča močno šifriranje, ki skriva vse vaše osebne podatke, medtem ko prikriva vaš IP naslov. To je dvostranski pristop, ki zagotavlja neverjetno brskanje po internetu in velja tudi za aplikacije. Ali imate vodenje a poceni VPN na Macu ali vašem iPhone-u bi moral delovati brezhibno in vas varovati tudi v brezplačni javni Wi-Fi povezavi. Ne glede na to, kje trenutno prebivate, bodo ničelne omejitve glede vsebine, ki si jo lahko ogledate, ko izberete primerno lokacijo na VPN Mac, kot so Združene države Amerike ali Združeno kraljestvo, kjer uporabniki običajno lahko izkoristijo večino spletnih mest in aplikacij zaradi brez omejitev, zahvaljujoč VPN!

Ali je VPN za Mac potreben za vse nas?
Tu je nekaj najboljših ponudnikov Mac VPN, ki so jih uporabniki z vsega sveta prejeli visoko. Kot boste izvedeli, imajo namenske strežnike v več državah na skupnih lokacijah. Vsak strežnik uporablja različne protokole VPN, ki nudijo močno zaščito, saj se odjemalec Mac VPN poveže z izbranim strežnikom, ki omogoča optimalno delovanje.

1. NordVPN - Najboljši VPN za Mac

Lastnost, zaradi katere NordVPN izstopa med svojimi konkurenti, je dvojno šifriranje, kar pomeni, da za ceno enega dobite ne enega, temveč dva neverjetna sloja zaščite. Ponaša se tudi z zmožnostjo ravnanja z do šestimi napravami hkrati na enem VPN računu. Zaradi svoje vrhunske varnostne odeje je kot nalašč za nalaganje P2P. Enega od paketov NordVPN lahko kupite anonimno z Bitcoin ali uporabite PayPal med drugimi metodami. Nima dvoma o tem, da je Nord VPN najboljši med najboljšimi Mac VPN.

Cene NordVPN

4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami

2. ExpressVPN

Nedvomno je najboljši VPN za Mac ExpressVPN, čeprav je v primerjavi z drugimi na trgu v tem trenutku nekoliko na ceno. Vendar pa dobite odlične funkcije in neomejeno pasovno širino, zaradi česar je ExpressVPN vreden 12,95 USD / mesec, določen za svoj redni načrt cen. Svoje storitve je razširil na 87 držav, tako da je njegova dostopnost največja privlačnost, skupaj s štirimi močnimi protokoli VPN in uporabnikom prijaznim vmesnikom je najboljši mac vpn na našem seznamu.

3. IPVanish

Odlična stvar IPVanish-a je, da se ne nahaja v Združenih državah Amerike. Morda mislite, da to zmanjšuje njegovo verodostojnost, vendar v resnici ne drži nobenih škodljivih zakonov o zasebnosti uporabnikov, ki veljajo za ponudnike VPN s sedežem v Združenih državah Amerike. IPVanish deluje v več kot 60 državah in širi svoje briljantne storitve, kot govorimo. Je priljubljen kot najhitrejši VPN za Mac, zato ga je vsekakor vredno poskusiti.

Lahko ga zaženete v petih napravah hkrati, tako da sploh ni slabo.  

4. TorGuard

Če vlagate naložbo v VPN, če želite oklevati, pojdite na TorGuard, ki ima 7-dnevno garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni s kakovostjo, ki jo ponujajo. To je zelo malo verjetno, saj ima TorGuard z več kot 1600 strežniki impresivno mesto. V več kot 50 državah so izbira strežnikov in cenovni načrti odlični. Dobiš neomejeno pasovno širino, povezava pa je hitra in omogoča neverjetno pretakanje in prenos.

Ni boljše možnosti kot storitev mac vpn, s katero zaščitite svoj sistem pred hekerji in vohljanjem vladnih agencij, medtem ko uživate v neomejenem dostopu, nato pa se prijavite za zanesljivega ponudnika VPN, ki ima na vaši lokaciji zmogljive strežnike in je prejel visoke ocene zadovoljnih uporabnikov.   

Povzetek za Best Mac VPN

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN
  • NordVPN - zmagovalec

IPVanish

Cena: 6,49 USD / mesec

4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampamiVrhunske funkcije aplikacije
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampamiHitrost in zanesljivost Dobro
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampamiveč kot 40.000 anonimnih IP-jev
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami225+ strežnikov v več kot 60 državah
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami7-dnevno jamstvo vračila denarja

Preberi pregled

Torguard

Cena 9,99 USD / mesec

4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampamiBrez pravilnika o dnevniku
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampamiDobra izmenjava datotek P2P
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami1 tedenski preizkus & Garancija za vračilo denarja
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami1600+ strežnikov v 50+ državah
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampamiOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & iKEv2

Preberi pregled

ExpressVPN

Cena 8,32 $ / mesec za letno naročnino

4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami Upto 256-bitno šifriranje
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami Enostavna uporaba aplikacij / programske opreme
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami 24/7 podpora v živo
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami 100+ strežnikov v 78 državah

Preberi pregled

NordVPN - zmagovalec

Cena 8,32 $ / mesec za letno naročnino.

4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami 650+ strežnikov v 50+ državah
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami2048 bitno šifriranje
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampamiMulti prijava za 6
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampami30 dnevno jamstvo za vračilo denarja
4 najboljših VPN-jev za Mac za zaščito naprave pred krampamiPodpira Netflix s funkcijo SmartPlay v aplikacijah

Preberi pregled

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments