6 najboljših VPN storitev na Kitajskem – Obvozite Great Firewall!

[ware_item id=33][/ware_item]

Brskanje po internetu je na Kitajskem lahko zelo težko zaradi zakonodaje o "velikem požarnem zidu", ki ureja spletno cenzuro z blokiranjem spletnih mest, filtriranjem ključnih besed in obravnavanjem določenih vrst kaznivih dejanj govora in dejavnosti proti kitajski vladi. Zato kitajski uporabniki interneta nimajo dostopa do vseh pomembnejših socialnih medijev in zabavnih platform, tako priljubljenih na Zahodu. Sem spadajo spletna mesta in aplikacije, kot so Google, Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Snapchat, Soundcloud, Flickr, Vimeo, Tinder in mednarodna spletna mesta / aplikacije za novice. Nismo tukaj, da bi užalili Kitajce, vendar se ob upoštevanju teh stvari ljudje lahko resnično zadušijo, če prvič potujejo na Kitajsko.


Vloga najboljšega VPN-ja za Kitajsko pri obhodu Velikega požarnega zidu

Kako vprašate internetni uporabnik na Kitajskem? VPN strežniki na Kitajskem so pričevanje, da tem uporabnikom ni treba trpeti. Obstajajo brezplačne kitajske VPN storitve, vendar se mnoge od njih ne izvajajo zadovoljivo in večino kitajskih VPN pogosto blokira Veliki požarni zid. To se dogaja zlasti v napetih časih, ko v državi potekajo protivladni protesti.

Če boste Kitajsko obiskali zaradi turizma, dela ali študija, potem potrebujete zanesljiv VPN za Kitajsko, ki vam bo omogočil dostop do omejene vsebine. In kako smo prišli do tega, da lahko priporočamo pravo izbiro? No, pristopili smo k našim samostojnim in programskim analitikom v Hong Kongu in na Kitajskem ter jih prosili, naj preizkusijo seznam VPN-jev in po njihovem soglasju in odobritvi smo prišli do tega zaključka.

Ne skrbi - oglejte si najboljši kitajski VPN 2019

NordVPN

NordVPN je ponudnik, ki ga potrebujete, če potujete na Kitajsko. Vprašali smo približno 30 uporabnikov, ki so bili na Kitajskem iz različnih razlogov, da bi preizkusili NordVPN za nas, kar 98% pa nam je namenilo velik razmislek o učinkovitosti tega znanega ponudnika VPN na Kitajskem. Zdi se, da so njegovi zelo prilagojeni protokoli VPN preveč močni za kitajski Veliki požarni zid. NordVPN je izbira naših strokovnjakov za najboljši VPN za Kitajsko v letu 2019.

Drugi najboljši VPN na Kitajskem

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Torguard
  • IPVanish
  • SwitchVPN

ExpressVPN

Cena 6,67 USD / mesec

6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall! 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall! Upto 256-bitno šifriranje
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall! Enostavna uporaba aplikacij / programske opreme
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall! 24/7 podpora v živo
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall! 100+ strežnikov v 78 državah

Preberite Pregled ExpressVPN

VyprVPN

Cena 5,00 USD / mesec

6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Odlična podporna ekipa
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Dobri protokoli šifriranja
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Neomejeno preklapljanje strežnika
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!200.000+ IP-jev & 700+ strežnikov
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Ponujena tridnevna preizkusna različica

Preberite VyprVPN Pregled

Torguard

Cena 9,99 USD / mesec

6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Brez pravilnika o dnevniku
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Skupna raba datotek P2P
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!1 tedenski preizkus & Garancija za vračilo denarja
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!1600+ strežnikov v 50+ državah
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & iKEv2

Preberite Torguardov pregled

IPVanish

Cena 6,49 $ / mesec

6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Vrhunske funkcije aplikacije
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Hitrost in zanesljivost Dobro
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!več kot 40.000 anonimnih IP-jev
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!225+ strežnikov v več kot 60 državah
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!7-dnevno jamstvo vračila denarja

Preberite IPVanish pregled

SwitchVPN

Cena 6,66 $ / mesec

6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!30 dnevno jamstvo za vračilo denarja
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Hitra namestitev, takojšnja aktivacija
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!P2P & VoIP je dovoljen
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!24/7 podpora v živo
6 najboljših VPN storitev na Kitajskem - Obvozite Great Firewall!Neomejena pasovna širina na letnem načrtu

Primerjajte zdaj vse VPN>>

Podrobna analiza strokovnjakov VPN

ExpressVPN

Roke navzdol, ExpressVPN je znan po tem, da je bil najboljši VPN za Kitajsko do zdaj. Ima močan SSL s 256-bitnim šifriranjem, izvedenim prek briljantnih protokolov, kot so OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP in PPTP. Zanj veljajo samo predpisi na Britanskih Deviških otokih, kar pomeni, da ne bo posredoval vaših podatkov, če vlada zaprosi za razliko od ponudnikov VPN s sedežem v ZDA. Pravzaprav ima ExpressVPN pravilnik o ničelnem dnevniku, kar pomeni, da se podatki o uporabi ne bodo hranili. Njegove storitve obsegajo 94 držav, vključno s Kitajsko.

Nihče drug VPN za Kitajsko ponaša se z več kot 2000 strežniki, razpršenimi po vsem svetu. Večje kot je število strežnikov, večja je moč in hitrost vaše povezave.

ExpressVPN vam omogoča hiter internet z neomejeno pasovno širino na vseh namiznih, tabličnih in mobilnih napravah, nedvomno najboljši VPN za Kitajsko. Programska oprema je združljiva s številnimi operacijskimi sistemi, kot so Windows, Mac, iOS, Android, usmerjevalniki in Linux. Resnično je priročno menjati strežnike, kadar koli želite, kakršna koli vprašanja pa hitro reši njihova 24/7 podpora za stranke. Cenovni načrti se začnejo pri 12,95 USD na mesec z napotitvenim sistemom, 30-dnevno ponudbo vračila denarja in skoraj triindvajsetimi načini plačila. Z 15-mesečno naročnino prihranite denar za samo 6,67 USD / mesec. Njihov preprost postopek v treh korakih zahteva le izbrani načrt, e-poštni naslov in plačilo. Imajo podroben podporni sistem za nove uporabnike s popolnimi priročniki za različne operacijske sisteme in razširitve brskalnika.

VyprVPN

Končno imamo VyprVPN, ki vam prinaša resnično neverjetno vrednost za svoj denar s poceni paketom 5 USD na mesec. Njihov premijski cenovni načrt omogoča 5 povezav z napravo za samo 6,67 USD / mesec. To je kot nalašč za študente in lastnike malih podjetij, ki resnično ne morejo vlagati v dražje VPN-je na Kitajskem, kot je ExpressVPN. Biti poceni VPN ne pomeni veliko manj zmogljivega. Tu je lepota VyprVPN laži. Med uporabniki na Kitajskem in v več kot 94 drugih državah je ustvaril veliko verodostojnost. Ustvaril je prilagojene aplikacije za uporabnike telefonov Apple in Android za slajenje posla. Mac OS, Windows in Linux jih podpira tudi VyprVPN. Ta hitri VPN lahko hkrati poganjate na 3 do 5 napravah. Torej, ne samo, da ga lahko zaženete na poti na svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, ampak tudi delite povezavo s sostanovalci ali družinskimi člani. Tako prihranite denar, ki ga sicer porabite za več naročnin. Poleg PPTP, OpenVPN in L2TP ima še svoj protokol Chameleon, ki varuje vaš sistem in skriva vaš IP naslov. Če iščete močan ekskluzivni protokol, je to morda najboljši kitajski VPN za vas. Imajo veliko skupnih možnosti plačila, vključno z Alipayom in klepetom v živo kot del skrbi za stranke. Lahko dobite popolnoma brezplačno 3-dnevno preskusno obdobje in celo dobil vračilo v roku 30 dni če ste nezadovoljni.

IPVanish

Če iščete cenovno ugodno ponudbo VPN, potem IPVanish le za 6,49 USD / mesec (1-letni načrt) s trenutnim prihrankom do 60%, na katerega se lahko hitro prijavite. Ne samo to, ampak če ugotovite, da funkcije niso po vaših željah, lahko v 7 dneh prekličete svoj račun in vrnete svoj polog. Verjetno je ExpressVPN eden najboljših kitajskih VPN-jev za 6,67 USD/ mesec je nekoliko cenejši od stroškov IPVanish in VyperVPN-jevega osnovnega načrta 6,67 USD / mesec. Vse se nanaša na to, katere funkcije in pravilniki vam najbolj ustrezajo in kateri VPN ima najboljše strežnike za vašo lokacijo. Uporabnike spodbujamo, da se odločijo za 12-mesečno naročnino, ker so na splošno najcenejše. Deluje v več kot 60 državah in nudi več kot 1000 zanesljivih strežnikov, zato vam IPVanish omogoča najboljši znesek. Ščiti vašo zasebnost z 256-bitnim AES šifriranjem in odličnimi protokoli, vključno z OpenVPN, PPTP in L2TP / IPsec. Uživajte v neomejeni pasovni širini in brezhibnem brskanju z do petimi napravami, povezanimi v en račun hkrati. V tem primeru IPVanish premaga druge VPN-je za Kitajsko. Za preklapljanje strežnikov ni omejitev in prehod je gladek. Njihov program za varstvo strank 24/7 je odličen za učinkovito reševanje kakršnih koli težav, s katerimi se lahko srečujete kljub njihovim dobrim storitvam.

Preberi: IPVanish pregled

TorGuard

Veliko število strežnikov in vsestranskost cenovnih paketov, ki vam jih prinaša TorGuard, so ena najboljših ponudb za Kitajsko VPN 2019. Predstavljajte si, da imate na izbiro več kot 1600 močnih preklopnih strežnikov, ki bodo podpirali vašo izkušnjo brskanja. Paket Anonymous Proxy lahko izkoristite za samo 5,95 USD / mesec, kar je polovica stroškov običajnih paketov VPN. Med drugimi ponudbami lahko dobite paket Anonymous VPN za 5 USD na mesec. Ta cena je samo za njihov letni načrt, imajo pa tudi polletne in četrtletne načrte z razumnimi cenami. To je verjetno najboljša vrednost za denar, ki jo VPN za Kitajsko lahko ponudi vsakemu uporabniku.

Poskusite in preverite, ali je TorGuard najbolj primeren za vas. V primeru, da ste še vedno nesrečni, lahko vrnite denar v 7 dneh od nakupa tega svežnja. Sestavite seznam vseh spletnih mest in aplikacij z omejenimi možnostmi ter preverite uspešnost TorGurada zase. Pretočite vsebino in preizkusite tudi njene funkcije Torrenting. Kitajska je le ena od 50 držav, v katerih deluje ta super storitev VPN. Na teh lokacijah imajo več kot 3000 strežnikov. Njihova podpora strankam je hvalevredna in hitrost je izjemna za pretakanje in prenos. Na TorGuardu ni nobenega koncepta vodenja uporabniških dnevnikov, zato lahko ostanete brez skrbi, da bi bila vnešena vaša zasebnost.

SwitchVPN

Ta možnost ima vrhunski uporabniški vmesnik, s pomočjo katerega lahko začetniki razumejo, kako storitev VPN dejansko deluje. SwitchVPN vam omogoča izbiro vseh glavnih protokolov VPN tam. Torej, lahko hitreje opravite svoje delo za OpenVPN, SSTP, L2TP ali PPTP. Tako vam ostane dovolj časa, da se s svojimi najljubšimi televizijskimi oddajami ujamete in omogočite dostop do blokiranih spletnih mest in programov. Kadar koli preklopite med zanesljivimi strežniki in prejemajte takojšnja obvestila o razpoložljivosti posodobljenih različic. Ni važno, če ne znate angleško, ker SwitchVPN podpira več jezikov, ki se govorijo na Kitajskem in v drugih delih Azije. Pet mobilnih telefonov, prenosnih računalnikov ali tabličnih računalnikov povežite skupaj samo na enem računu za odlično hitrost in ničelno brskanje. Njihov mesečni načrt se začne ob 9,95 USD na mesec in prav zdaj jih ponujajo 42% popusta na njihovem cenovnem načrtu za 12 mesecev.

To pomeni, da lahko dobite hiter varen internet za samo 5,82 USD / mesec, kar daje ostro konkurenco najboljšim kitajskim VPN-jem. Uvedli so 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, zaradi česar jih nihče ne more prezreti. SwitchVPN ponuja stikalo za omrežje, ki zagotavlja največjo zaščito, tako da boste takoj odrezani, preden vas nekdo poskuša zaznati. Obljubljajo tudi več gigabitno hitrost, da bi vabili igralce in uporabnike, ki radi igrajo na spletu ali v toku.

Veliki požarni zid v resnici ni tako velik problem, ko so na Kitajskem na voljo vse te čudovite storitve VPN na Kitajskem. So preproste za nastavitev in ponujajo različne cenovne načrte, ki ustrezajo vašemu proračunu. Šifriranje, hitrost, dostop, strežniki in podpora strankam so vredni naložbe. Vendar pa se strežniki VPN na Kitajskem občasno začasno blokirajo, saj kitajska vlada nima boljših stvari, ampak pozorno spremljati nadzor. Vendar ni treba ničesar skrbeti ali se zmediti, najboljši VPN-ji na Kitajskem, našteti zgoraj, so tisti, ki še vedno stojijo močno proti napadu Great Firewall-a.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments