4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem

[ware_item id=33][/ware_item]

Ali menite, da so ZDA dežela svobodnih? No, nedavna razkritja Edwarda Snowdena nakazujejo nekaj povsem nasprotnega trditvi. Vas gledajo! Vlada pod Donaldom Trumpom ima popoln dostop, da vstopi v digitalne odtise katerega koli ameriškega državljana in si vse ogleda. Vendar ameriška vlada nima tako velikega nadzora, kot to počne Kitajska, vendar lahko še vedno spremlja internetno delovanje ameriških državljanov. 


Kje bi se skrivali in kako? No, tu je vaš rešitelj, Najboljša storitev VPN v ZDA In zakaj ga imenujemo odrešenika? Za to morate še naprej brati in vedeti več o neverjetni rešitvi v tem priročniku.

Zakaj so zakoni ZDA za internetni nadzor postali bolj strogi? 

Predsednik Trump je aprila podpisal predlog zakona. V predlogu zakona je bilo navedeno, da ponudniki internetnih storitev (ISP), kot sta Verizon in AT&Ni treba varovati podatkov o potrošnikih, saj dejansko ogrožajo zasebnost ljudi in jih odpirajo za nadzor. Nevtralnost omrežja oslabi tudi predsednik FCC Ajit Pai, ki bo okrepil tudi ponudnike internetnih storitev za izdelavo hitrih pasov za prednostni internetni promet in upočasnil ostale vire. Je to res enaindvajseto stoletje? Seveda, kibernetska kršitev postaja norma, mi pa moramo kot prizadeti storiti vse, da bomo postali anonimni.

Prednosti uporabe VPN-ja

V teh dneh mora biti varno vse, kar počnete prek spleta. Ne bi želeli, da bi bili vaši osebni podatki razkriti nobeni drugi stranki, in vemo, da to ni nemogoča naloga.

Obstaja sto načinov, kako se lahko rešite pred spletnimi nesrečami, vendar ni vsaka druga možnost tako učinkovita, kot se zdi. Vendar pa obstaja nekaj reševalnih povezav, ki vam lahko dajo odgovore na vsa vaša vprašanja.

Pravzaprav so VPN najboljše orodje za vašo spletno varnost in varno povezavo. Spodaj so prednosti uporabe VPN-ja; 

Zakrivanje naslova IP

VPN lahko spremeni vaš IP naslov. Tako si lahko ogledate vsebino, ki je v vaši državi omejena. Potrebovali boste drug naslov IP, da bo vaša trenutna lokacija videti, kot da ste na določeni lokaciji. 

Spletna zasebnost in anonimnost

VPN vam bo zagotovil spletno zasebnost in anonimnost. S pomočjo VPN-ja lahko po internetu anonimno brskate. Do spletnih mest in spletnih aplikacij lahko dostopate, ne da bi morali razkriti svojo identiteto.

Poceni vozovnice

To je redka znana ugodnost VPN, da lahko dobite cenejše potovalne vozovnice. Vendar je odvisno od vaše zemljepisne lege in tako mnogi postanejo trik, ki ga pogrešajo. Najboljši način za poceni let je iskanje države z nizkimi življenjskimi stroški.

Dostop do vsebine z omejenim geografskim dostopom

Največja prednost VPN-ja je, da omogoča ogled vsebine z omejenimi možnostmi in igranje iger, ki so v vaši državi omejene..

Kaj je najboljše, kar potrebujete - VPN za ZDA Zagotovo!

Invazivni zakoni o kibernetski varnosti, množični nadzor državljanov in shranjevanje telefonskih klicev so vse stvari, zaradi katerih so državljani ZDA resnično zaskrbljeni zaradi njihove digitalne blaginje in zasebnosti na spletu. Vendar pa nas resnično fascinira samo to, da prebivalci ZDA dobro poznajo novodobne kraje in zlonamerne programske opreme. To jim očitno daje dovolj smiselnosti in se naučijo dejstva, da kibernetski prostor ni tako fajn in čudovit, kot si mislimo.

Obstaja veliko več tehničnih vidikov in zagotovo želite prebrati o njih, a še prej, pojdimo na glavni vaji. Želite zasebno, necenzurirano in varno spletno izkušnjo, zato je to najverjetneje razlog, da to berete tukaj. Tukaj so najboljši ponudniki storitev VPN v ZDA, na katere se lahko zanesete v svoji zasebnosti in varnosti na spletu:

Najboljše ponudbe VPN za ZDA

  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • Torguard
  • Varnejši VPN

ExpressVPN

Cena 8,32 $ / mesec

4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem Upto 256-bitno šifriranje
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem Enostavna uporaba aplikacij / programske opreme
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem 24/7 podpora v živo
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem 3000+ strežnikov v 160+ državah

Preberite Pregled ExpressVPN

NordVPN

Cena 3,49 USD / mesec

4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem5341 strežniki v 59 državah
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem2048 Bit Šifriranje
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big BrotherjemMulti prijava za 6
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big BrotherjemPodpira Netflix s funkcijo SmartPlay v aplikacijah

Preberite NordVPN Pregled

Torguard

Cena 9,99 USD / mesec

4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big BrotherjemBrez pravilnika o dnevniku
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big BrotherjemSkupna raba datotek P2P
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem1 tedenski preizkus & Jamstvo za vračilo denarja
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem3000+ strežnikov v 55 državah
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big BrotherjemOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & iKEv2

Preberite Torguardov pregled

Varnejši VPN

Cena 2,50 USD / mesec

4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem700+ strežnikov v 34 državah
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big BrotherjemSprejema Bitcoin Payment
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big BrotherjemNetflix prijazen z malo strežniki
4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big BrotherjemZdružljivo z več napravami

Kako izbrati dobro VPN?

VPN je v veliko pomoč, ko gre za spletno zasebnost. Vendar pa morate izbrati dobro VPN, da dobite želene rezultate. Spodaj je nekaj stvari, ki jih morate iskati v VPN;

Zasebnost in varnost

Vedno izberite VPN, ki ima posebne varnostne funkcije, kot sta stikalo za uničenje in zaščita pred puščanjem DNS. Dober VPN bo imel tudi politiko brez dnevnika.

Enostaven za uporabo

Postopek namestitve in nastavitve dobrega VPN je večinoma zelo enostaven za uporabo in uporabniku prijazen. Tudi njihova podpora strankam mora biti odlična. Vedno poiščite VPN, ki je enostaven za uporabo in ima dobro podporo strankam.

Izvedba

Ena izmed najpomembnejših stvari, ki jo je treba iskati v dobrem VPN-ju, je njegova zmogljivost. Hitro bi moralo biti. Zelo je všeč tudi, če VPN ne upočasni vaše internetne povezave. VPN, ki močno upočasni vašo hitrost interneta, postane zelo problematičen.

Lastnosti

 Dober VPN je vedno tisti, ki ponuja različne funkcije. Posebne, visoko varnostne funkcije so vedno plus. Dober VPN bo imel vedno funkcije, kot so stikalo za ubijanje, preklapljanje strežnika, izbira vrat, več protokolov VPN in zaščita pred puščanjem DNS. Na vas je, da se odločite, kaj potrebujete v VPN in kakšen je vaš proračun.

Zakaj so VPN-ji tako priljubljeni?

ZDA VPN storitve so postale tako priljubljene med uporabniki interneta v ZDA. Omogočajo vam ogled vsebine z omejenim dostopom in šifriranje vaših podatkov za izogibanje nadzoru. Prav tako lahko spremenite svojo resnično lokacijo. VPN-ji vam zagotavljajo spletno varnost in zasebnost, ki si jo v teh dneh želijo vsi. 

Tu so štirje najboljši VPN-ji v ZDA, ki jih uporabniki razvrstijo glede na lastnosti in zmogljivosti:

NordVPN - Najboljša storitev VPN ZDA!

4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem

NordVPN je eden najstarejših ponudnikov storitev VPN v ZDA na trgu. Če niste zadovoljni s tem, kako deluje, lahko svoj denar vrnete v 30 dneh po prijavi. Deluje v večini operacijskih sistemov, vključno z Windows, OS X in iOS. Zaženete ga lahko na do šestih napravah z uporabo samo enega računa VPN. Vaši uporabniški dnevniki ne bodo hranjeni in izvaja se močno šifriranje prek IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP in IPSec. 

NordVPN deluje na vseh priljubljenih napravah, vključno s telefoni, tablicami in prenosnimi računalniki. Njihova podpora strankam hitro odpravi vse težave, s katerimi se lahko srečujete med izvajanjem. NordVPN se je uveljavil v več kot šestdesetih državah, strokovnjaki in uporabniki pa ocenjujejo visoko kakovost.

ExpressVPN - Najmočnejši VPN

ExpressVPN je znan kot eden najboljših ponudnikov storitev VPN v ZDA. Ima strežnike na več kot 3000+ lokacijah po vsem svetu v 160+ državah. Ker ima sedež ExpressVPN na Britanskih Deviških otokih, se zapleteni zakoni ZDA, ki vplivajo na zasebnost uporabnikov, ne uporabljajo.

ExpressVPN je združljiv z večjimi operacijskimi sistemi, kot so Windows, Mac, iOS, Android in Linux. Lahko imate hkrati 3 VPN povezave z enim računom ExpressVPN. Za varovanje podatkov uporablja SSL z 256-bitno šifriranjem.

ExpressVPN podpira protokole, kot so OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP in PPTP. Bit je v tem, da ExpressVPN ponuja 23 različnih možnosti plačila, vključno z Bitcoini. Njen mesečni načrt se začne pri 12,95 USD na mesec in ima 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Trenutno ExpressVPN ponuja 49% pavšalni popust in 3 mesece dodatnega na enoletno naročnino ExpressVPN. To pomeni, da lahko dobite 15 mesecev, če samo plačate 12 mesecev.

ExpressVPN ponuja neomejeno pasovno širino, hitrost in strežniška stikala z 99,9% časom delovanja. ExpressVPN ne vodi nobenih dnevnikov in ima na voljo odlično 24/7 podporo za stranke.

Čas je, da izkoristite eno od najboljših storitev VPN ZDA, da izkusite varno internetno povezavo.

TorGuard - Zanesljiv VPN ZDA

4 najboljše storitve VPN ZDA za zaščito pred Big Brotherjem

Raznolikost paketov storitev, ki jih ponuja TorGuard, in njegova briljantna zmogljivost ga uvrščajo med najboljše ponudnike VPN v ZDA. Anonimni strežnik proxy je za 5,95 USD / mesec, anonimni VPN za 9,99 USD / mesec, anonimni e-poštni naslov za 6,95 USD / mesec in paket zasebnosti za 11,54 USD / mesec. Paket VPN + Proxy lahko dobite s popustom 40%. Stane le 11,54 dolarja na mesec.

Najboljši del je, da lahko TorGuard preverite na preizkusni osnovi. 

Če vam ni všeč dovolj, da bi vanj vlagali, potem lahko denar vrnete v sedmih dneh. TorGuard prinaša vrhunske VPN storitve v več kot petdeset držav. Podjetje ima v lasti več kot 1600 najsodobnejših strežnikov, kar pomeni, da vam nikoli ne bo treba prenašati preobremenjenih.

To omogoča visoko hitro povezavo, skupaj z gladkim pretakanjem in prenosi. Lahko brskate anonimno, saj ne vodijo dnevnikov s svojim močnim šifriranjem in se zanašajo na njihovo koristno skrb za stranke.

Varnejši VPN - hiter in uporabniku prijazen VPN v ZDA

Zdaj lahko uživate v hitrem anonimnem brskanju z varnejšim VPN, ki ne samo vodi dnevnike in omogoča dostop do vsebine, ki je vidna samo uporabnikom na določenih lokacijah. Zagotavljajo 256-bitno močno šifriranje, ki uporablja OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec in PPTP v več kot tridesetih državah. Brezhibno deluje na vseh napravah z operacijskimi sistemi, kot so Windows, Mac, iOS, Android in Chrome. 

Morda začnete z zgolj 7,49 USD na mesec in prekličete naročnino v štirinajstih dneh, če niste zadovoljni. Njihova trenutna spektakularna prodaja ponuja 81% popusta, ki ga lahko izkoristite med božičem. Varnejši VPN se osredotoča na uporabniku prijazne aplikacije in celo ponuja brezplačno neomejeno razširitev za Chrome. Prav tako dobite samodejno varnost Wi-Fi skupaj s samodejnim odpravljanjem diagnoze. S klepetom in e-pošto v živo lahko stopite v stik z njihovo 24/7 podporo strankam.

Več razlogov:

Odblokirajte spletne pretočne kanale v ZDA

Neameričani ne morejo mimo večine kanalov vsebine in na zahtevo, pa naj bo to FIFA-in pretok v svetovnem pokalu. Neameričani ne bi mogli v živo dostopati do Fox Sports za igre FIFA, zato zagotovo za to potrebujete dober ameriški VPN.

Kako deluje? dobro, zamenja vaš prvotni IP z enim od IP svojega strežnika v ZDA. To pomeni, da ste upravičeni do spletnega mesta, saj se v Združenih državah pojavite v spletu in lahko dostopate do katerega koli spletnega mesta, ki je bilo prej blokirano za vas, to je način, kako deluje VPN in dela čarovnijo!

Zaščita pred množičnim nadzorom

Vsa dejstva, o katerih smo govorili zgoraj, v zvezi z zasebnostjo in vdorom nadzornih agencij v naš spletni svet, so resnično zaskrbljujoča.

Niste varni pred mobilnimi telefoni, vsako aplikacijo, ki jo prenesete, dejavnosti v družabnem omrežju, vse lahko spremlja NSA, pa naj bodo to domače varnostne kamere, pritrjene na vaš usmerjevalnik Home Wifi.

Če verjamete v internetno svobodo in zasebnost, morate kupiti VPN ZDA. Ameriški VPN bo skrival vaš pravi IP, šifriral vaše podatke in jih usmeril skozi varen predor, za katerega nihče ne more vohuniti.

Ostanite anonimni na javnem WiFi in vročih točkah

Ali res mislite, da so javni WiFis v StarBucks, NewYork Subway ali katerem koli drugem javnem kraju varni?

Povezava s hotelom WiFi ali letališko WiFi prek telefona iPhone ali Android je pametna odločitev za samo prijave in posodobitve stanja?

Nezavarovane javne vroče točke so hekerji najbolj priljubljeno mesto, da vstopijo v telefon ali ga vklenejo. Skodelica čaja ustvarja lažno podvojen WiFi in vohuni za vse, kar počnete prek spleta, zato ne uživajte v skodelici čaja na wifiju v kavarni, saj je v resnici skodelica čaja za njih (hekerji) tvoj telefon.

Brez dobrega VPN-ja ste izpostavljeni hekerjem in lahko izgubite svoje dragocene podatke, kot so podatki o kreditnih karticah in druge pomembne poverilnice. Bodite varni na spletu in si zagotovite dobro VPN ZDA, preden se povežete s katerim koli javnim WiFi.

Izogibajte se zakonom o kršitvah v ZDA

Kot je razloženo zgoraj, so zakoni o kršitvah zapleteni in več ko se o njih naučite, težje jih je razumeti. Pojav izmenjave datotek P2P in interneta je povzročil, da so imetniki avtorskih pravic preiskovali stroge kazni za kršitelje.

Ne pozabite, naštejemo samo tiste VPN-je v ZDA, ki ne vodijo dnevnikov uporabnikov in imajo optimizirane strežnike P2P za hudournike. Če imate zakonite razloge za nalaganje ali skupno rabo velikih podatkovnih datotek prek tehnologije P2P, vam lahko VPN ZDA, ki smo ga našteli zgoraj, pomaga pri zagotavljanju pomoči, hkrati pa zaščitite svojo identiteto pred zakonskimi organi.

Več držav:

  • UKUK VPN
  • AvstralijaAvstralski VPN
  • KanadaKanadski VPN

Zaključek

Obstaja več brezplačnih storitev VPN ZDA, vendar bodite pozorni na nezanesljive storitve. Vedno se odločite za tiste, ki jih uporabniki zelo priporočajo. Torej vedno naredite eno stvar, preden se dokončno odločite, pojdite na twitter.com in preverite ustrezni #hashtag za ponudnika VPN, ali ljudje dobro govorijo o storitvi ali ne? Medtem je naša razvojna ekipa veliko bolj olajšala dolgočasno nalogo, primerjalno orodje za vas, ki naredi sliko bolj jasno. 

Bolje je izbrati takšno, ki nima sedeža v ZDA, da ne postanete žrtev neugodnih zakonov o zasebnosti. Naštete pet najboljših možnosti programske opreme VPN imajo na svojem področju veliko verodostojnosti. Morda bodo plačani, vendar lahko izvedete tudi brezplačne preizkuse, da preverite njihovo predstavo. Najbolj obetavni so tisti, ki imajo na ozemlju ZDA lastnike VPN strežnikov. Ugodni cenovni paketi omogočajo vsestranskost in cenovno ugodnost za vse.

Napredni nadzor vlade ZDA glede na nedavne kriminalne dejavnosti na visoki ravni po vsem svetu je vplival na zasebnost uporabnikov. Poleg tega, da se vaši podatki shranjujejo in analizirajo zaradi kritičnih informacij, obstajajo tudi omejitve glede vsebine. Določena spletna mesta omogočajo gledanje njihovih video posnetkov samo uporabnikom izbrane skupine držav. To ustvarja veliko težav uporabnikom, ki prebivajo zunaj teh držav.

Na spletu boste naleteli na različna spletna mesta, ki govorijo o internetni varnosti in VPN-jih, vendar morate biti zelo pametni, če se odločite za ZDA VPN. Best VPN Deals je opravil obsežne raziskave v zvezi z vprašanji, s katerimi se v vsakdanjem življenju srečujejo ameriški netiziranci, in tako je ustvaril te zgornje VPN-je, s katerimi bo internet veliko boljši.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments