4 najboljše storitve VPN v Kanadi – Pazite na pet oči!

[ware_item id=33][/ware_item]

Če uporabljate VPN v Kanadi?

No, vsekakor da. Vendar se žal veliko Kanadčanov ne zaveda števila groženj, ki so jim izpostavljeni. Kanada je neizmerno digitalizirana država in ena redkih držav, ki menijo, da je brezplačni WiFi osnovna človeška nuja, zato je Kanada polna zraka "nevednost je blaženost"! Vendar pa biti tehnofilna država ne pomeni, da je brez tveganj.


V zadnjih statističnih podatkih za 97% podjetij v Kanadi obstaja nevarnost kibernetskih napadov oz napadi zlonamerne programske opreme s strani kibernetskih kriminalcev.

Bolj kot ima mesto ali podjetje internetne uporabnike, večja je ogroženost. V zadnjih poročilih McAfeeja je poročalo, da je Kanada od 400 milijard dolarjev izgube zaradi kibernetske kriminalitete utrpela samo tri milijarde dolarjev. Da bi se rešili pred temi kibernetskimi napadi, morajo posamezniki in organizacije imeti zaščitni sistem, ki zagotavlja, da nihče ne more vohuniti za njihovimi sistemi, kaj šele, da bi jih pokvaril. In ni nič boljšega kot VPN, s katerim lahko zaščitimo internetne uporabnike.

Zakaj niste vedeli za VPN Kanada

Kanada ima dejansko najmanj cenzuriranih spletnih mest v primerjavi z drugimi državami na svetu, če ne vključuje otroške pornografije.

To je edini razlog, da večina Kanadčanov ni bila nikoli prisiljena razmišljati, kaj in kako uporabljati kanadsko VPN storitev, saj tega nikoli niso čutili potrebe. Kakor že prej rečeno, se Kanađani običajno ne zavedajo nevarnosti taksistiranja in sledenja nevarnosti, če se ne izognejo geografskim omejitvam, če bi se jim izognili..

Perks uporabe VPN s strežniki v Kanadi

Običajno se večina uporabnikov VPN poveže z IP iz skupnih con, kot sta ZDA ali Velika Britanija. Uporabniki redko mislijo, da lahko kanadski IP teče hitreje kot kateri koli drug.

Kako je to lahko? V bistvu in kot smo že razpravljali, samo zato, ker geo-omejitev v Kanadi ni vprašanje, mnogi Kanadci žal ne uporabljajo VPN.

Posledično imajo kanadski strežniki VPN manj prometa, zato lahko dajo optimalno hitrost. Tudi če uporabljate VPN v ZDA ali drugje, lahko kanadski strežniki hitro povečajo tudi vašo hitrost interneta. Mimogrede, vsi ponudniki VPN na spodaj omenjenem seznamu imajo kanadske strežnike, tako da veste, kakšne dodatne ugodnosti imajo zdaj.

Ali je Kanada pod nadzorom?

Na žalost da. Predlog zakona o proti terorizmu C-51 vsebuje klavzule, ki vladi omogočajo, da pokuka in vohuni o vseh kanadskih spletnih dejavnostih. Kanada, ki je članica „5 oči“ (seznam držav, ki pregledujejo spletne dejavnosti ljudi, ki vključujejo: Avstralijo, Kanado, Newzealand, ZDA in Veliko Britanijo), mora vse svoje podatke deliti z drugimi štirimi državami.

To pomeni, da ste pod nadzorom več kot le svoje države in vaši osebni podatki počasi postajajo javni. Največ, kar lahko storite, da to preprečite, je, da javne WiFis ne uporabljate za bančne transakcije, ki lahko privedejo do hekerskih incidentov. Drugič, in kar je še pomembneje, uporabite kanadski VPN, tudi če uporabljate normalno povezavo.

Najboljša kanadska VPN storitev za leto 2020

Najti najboljši kanadski VPN je lahko zastrašujoča in nepremostljiva naloga, ki je predraga, če bi lahko pričela, če kdo začne preverjati 480+ VPN storitev tako, da jih kupi. Ker gre za zaupanje, varnost in zaščito, je tukaj seznam Best Canada VPN z njihovimi značilnostmi, da izberete, kaj najbolje ustreza vašim potrebam. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN - najmočnejši VPN vseh!

Če ste resnično napeti nad zasledovanjem vlade ali če želite imeti nekaj resnično zanesljivega in zanesljivega, kar vam bo pomagalo, da se boste sprostili, ne da bi se na tej strani sploh skrbeli., NordVPN je tu za zagotovitev dvojne zaščite.

Odpravili vas bodo od mesta, kjer uporabljate internet, do kraja, v katerem želite biti. Dvojno šifriranje ogroža optimalno hitrost, ki jo lahko zagotovi, če pa dvojna enkripcija ni izbrana, je dobra kot katera koli od zgoraj omenjenih kanadskih VPN storitev. Trenutno lahko vse te neverjetne lastnosti zgrabite samo po osupljivi ceni 3,49 USD na mesec za 3 leta + 3 mesece.

Ne le, da lahko z istim računom povežete 6 naprav, temveč je njihova programska oprema združljiva s 6 najbolj priljubljenimi operacijskimi sistemi.

Zaradi njihovega stikala za ustavljanje in nastavitev P2P so ena izmed najboljših kanadskih VPN-jev. NordVPN poleg 30-dnevne politike vračanja denarja poskrbi, da ste jih izbrali le, če so vam všeč, kar boste na koncu tudi želeli, če pa še vedno niste prepričani, naj dodam: „NordVPN ima več kot 5092 strežniki v 60+ države. "

.

ExpressVPN

ExpressVPN prihaja v odličnem paketu. To je VPN, ki uresničuje sanje o popolni odstranitvi sledov internetne dejavnosti.

Za vse tiste, ki želite popolnoma izbrisati sledi svoje internetne uporabe, o katerih niti Sherlock Holmes iz IT ne najde namigov, je ExpressVPN odgovor brez napak.

Prednosti uporabe ExpressVPN so najboljše hitrosti pretakanja, popolnoma čudovita skrb za stranke, enostavna in hitra namestitev ter možnost uporabe v treh napravah. 

Ponujajo več kot 3000+ strežnikov po vsem svetu, da se boste ujemali z zmogljivimi protokoli VPN. Najboljši kanadski VPN, ker odpira dostop do drugih celin, ki so prepovedale vsebino za Kanado zaradi avtorskih pravic.

Ker ExpressVPN uporablja 94 držav, je njihovo strežniško omrežje dovolj obsežno, da zagotavlja, da vsebina za vas praktično ne bo omejena. Za lažje udobje imajo strežnike v več kot 148 mestih po vsem svetu.

Vse te ugodnosti lahko pridobite pri 8,32 USD na mesec z njihovim 12-mesečnim načrtom. Morda se zdi drago, vendar so postavili najvišjo raven za kanadsko VPN storitev. Njihova 30-dnevna garancija za vračilo denarja poslabša posel.

IP Vanish

IP Vanish je drugo mesto na dirki za najboljši kanadski VPN. Ima močno politiko ničelnega dnevnika, skupaj z bliskovito hitrostjo, zaradi česar je vse preveč mamljivo, ko kupci razmišljajo o ceni, saj je nekoliko cenejša od ExpressVPN. Njihov letni načrt vas stane 3,25 USD na mesec prihranili vas 73% letno.

Omejitev jamstva za vračilo denarja traja le 7 dni, kar se ne sliši posebej radodarno. Na drugi strani je še vedno v teku za najboljši kanadski VPN, saj ponuja ne 3 ali 5, temveč skupno 10 hkratnih povezav na različnih napravah z istim računom IPVanish.

Stroške lahko enostavno razdelite med druge, ki živijo z vami, in tako prihranite še nekaj dolarjev. Kanado VPN storitev z več kot 1000 strežniki v več kot 60 državah je vredno poskusiti.

PureVPN

PureVPN je Božičkovo darilo mnogim kanadskim stremerjem in še posebej hudournikom, ki dobijo obvestila od svojega ponudnika internetnih storitev, ki se konča v dobrih spodrsljajih od 2000 do 20 000 dolarjev.

Ta VPN zagotavlja, da se boste zbežali s hudourniki, ne da bi se ujeli z največjo hitrostjo, ki je na voljo med vsemi kanadskimi VPN storitvami.

Na srečo PureVPN ponuja ločene pakete za potrebno storitev, ki jo stranka išče. Načrt prenašalcev in načrt strežnikov sta strukturirana in programirana prav glede na potrebe uporabnika in je res poceni! PureVPN ponuja uporabnikom prijazne aplikacije v 5 običajnih operacijskih sistemih in brezplačno predstavitev za prve uporabnike.

Če želite PureVPN preizkusiti en mesec, vas bo to stalo 10,95 USD na mesec. Vendar pa njihove cene z najboljšo vrednostjo zaračunajo samo 1,92 USD na mesec. Njihovim usposobljenim predstavnikom lahko postavite kakršna koli vprašanja o klepetu v živo, s čimer je ta kanadska storitev VPN najboljša izbira večine uporabnikov.

Sedež ima v Hong Kongu, kjer zakoni o zasebnosti uporabnikov niso tako ostri kot v drugih državah, zato ne preseneča, da so ga uvrstili na naš seznam najboljših kanadskih VPN.

Češnja na vrhu za uporabo kanadskega VPN

Preko VPN se lahko postavite na nekatere resnično neverjetne TV-oddaje, ki jih ima Netflix US za svoje prebivalce. Čeprav Netflix številne storitve VPN blokira, je še vedno dostopen z zgoraj navedenimi VPN. Poleg tega BBC iPlayer od svojih gledalcev zahteva, da so v ZDA.

Ko se to zgodi, je težko ne čutiti diskriminacije, vendar ne skrbite več, saj vam kanadski VPN pomaga, da na ekskluzivnem BBC iPlayerju gledate karkoli želite.

Torrent uporabniki lahko znova dobijo svobodo uporabe Kickass in Pirate Bay in dobijo neizmerno zadovoljstvo, da se bodo prijeli tako imenovani nedotakljivi! V pozdravni opombi želimo povedati, da je bolje biti varen kot žal Kanadčani. Pridružite se kanadski VPN storitvi zdaj in začnite živeti resnično svobodo prek interneta; svoboda, kjer niste nadzorovani, omejeni, izsledeni ali zlorabljeni!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments