4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου – Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!

[ware_item id=33][/ware_item]

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια σειρά από κακές ειδήσεις για όλους τους torrentors. Ενώ τα παιδιά με προϋπολογισμό χρησιμοποιούσαν για να έχουν απεριόριστη πρόσβαση στις αγαπημένες τους εποχές και ταινίες, οι ηλικιωμένοι μπορούσαν να απολαμβάνουν τις κωμικές σειρές χωρίς να μετακινούνται ένα φτερό. Αλλά περίμενε? Που πηγαν?


Πού πήγαν οι Torrentors?

Το θλιβερό μήνυμα που εμφανίζεται στο Chrome "αυτός ο ιστότοπος έχει αποκλειστεί από τον ISP σας" έχει σαρώσει ολόκληρο τον πληθυσμό κάτω από την κουβέρτα πένθους. Η κυβέρνηση έχει λάβει αυστηρή δράση και τελικά έχει περάσει τους απαιτούμενους λογαριασμούς για να πάρει ένα χέρι στο ιστορικό αναζήτησης όλων, συμπεριλαμβανομένου του torrenting.

4 Best VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο έφερε σε σας!

Αυτό είναι όπου θα έρθουμε σε δράση για να σας δώσουμε τον σκοτεινό ιππότη που θα σώσει την ημέρα σας, τις καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου: [/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

  • VyprVPN
  • IPVanish
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Νικητής

VyprVPN

Τιμή $ 2,50 / μήνα

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Εξαιρετική ομάδα υποστήριξης
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Καλό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!200.000+ IPs & 700+ διακομιστές
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Προτεινόμενη δοκιμαστική έκδοση 3 ημερών

Διαβάστε την αναθεώρηση VyprVPN

IPVanish

Τιμή $ 3.25 / μήνα

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Εξαιρετικά χαρακτηριστικά εφαρμογής
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Ταχύτητα και αξιοπιστία Καλό
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!περισσότερες από 40.000+ ανώνυμες διευθύνσεις IP
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!225+ διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Διαβάστε την αναθεώρηση IPVanish

ExpressVPN

Τιμή $ 8,32 / μήνα

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί! Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί! Κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί! Εύκολη χρήση εφαρμογών / λογισμικών
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί! 24/7 ζωντανή υποστήριξη
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί! 3000+ διακομιστές σε 94+ χώρες

Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

NordVPN - Νικητής

Τιμή $ 3,49 / μήνα

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί! 5092+ διακομιστές σε 60+ χώρες
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Κρυπτογράφηση 2048 bit
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Πολλαπλή σύνδεση για 6
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!Υποστηρίζει το Netflix με τη λειτουργία SmartPlay στις εφαρμογές

Διαβάστε το Nordvpn Review

Τι είναι το VPN?

Ένα VPN με τους απλούστερους όρους είναι πώς κατεβάζετε το κατάσκοπος του παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου σας. Αυτό που κάνει ένα VPN είναι ότι αλλάζει τη διεύθυνση IP (IP) που σας παρέχει ο ISP, σας συνδέει με έναν άλλο διακομιστή (της επιλεγμένης) της εταιρείας και σας κάνει να μοιάζετε ότι είστε απλώς ένας χρήστης του Διαδικτύου μιας τυχαίας επιλογής χώρας. Ακόμη δεν έχετε καταλάβει; Λοιπόν, μην ανησυχείτε, ας αναλύσουμε το VPN σε απλή γλώσσα απλού ανθρώπου. Ένα VPN απλά σας κάνει ανώνυμο μπροστά από τους ISPs και οποιαδήποτε υπηρεσία εποπτείας που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να κρατήσει μια διαδρομή για ό, τι κάνετε online, περισσότερο σαν ένα ανώνυμο δικαίωμα; Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο και πιο ανώνυμο. Πόσο υπέροχο είναι αυτό!

Πού είναι το Free VPN UK?

Υπάρχουν πολλοί διακομιστές / υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου που υπόσχονται να παρέχουν την ίδια διαπραγμάτευση δωρεάν, οπότε οι άνθρωποι προτιμούν να σκέφτονται γιατί να πάνε πρώτα για τις αμειβόμενες; Λοιπόν, πρέπει να έχετε ακούσει ότι δεν υπάρχει τίποτα όπως δωρεάν γεύμα. Όλα τα δωρεάν έχουν δοκιμαστεί από επαληθευμένες πηγές και όλοι έχουν το ίδιο συμπέρασμα, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Είτε η κρυπτογράφηση δεν γίνεται τέλεια είτε η ροή είναι τρομακτικά αργή. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει Netflix και φιλί αντίο στο Piratebay που όλοι αγαπάμε.

Στη συνέχεια, ποια είναι τα καλύτερα VPN του Ηνωμένου Βασιλείου?

Ας συζητήσουμε τις γνωστές υπηρεσίες VPN.

Η επιλογή των συντακτών

NordVPN - Βαθμολογήθηκε με αριθμό 1 UK VPN

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου - Αποφύγετε την Spying Βρετανοί!
Αυτό το VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ως επί το πλείστον για επαγγελματική και επαγγελματική χρήση καθώς παρέχει διπλή κρυπτογράφηση που επιβραδύνει αυτόματα τη διαδικασία. Όμως, για όσους δεν επιθυμούν τίποτε άλλο παρά να κρατήσουν τη μύτη της κυβέρνησης έξω από τις επιχειρηματικές τους λεπτομέρειες, το NordVPN θα παρέχει τα γρηγορότερα πόδια και την ασφαλέστερη πύλη στον ουρανό.

Έρχεται με ένα 'Kill Switch' που σας βοηθά να κλείσετε όλες τις δραστηριότητές σας σε περίπτωση που πέσει η σύνδεση VPN. Το NordVPN έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της υποστήριξης του Tor σε ένα VPN που είναι η μέγιστη ασφάλεια που θα μπορούσε να αποκτήσει ένας άνθρωπος, οπότε η NordVPN καταλήγει εύκολα στην κορυφή της βέλτιστης υπηρεσίας VPN του Ηνωμένου Βασιλείου 2019.

Τεράστια ποικιλία IP και διακομιστών
Καταπληκτικές και εύχρηστες εφαρμογές

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διασκέδαση είναι στο ύψος του, οπότε γιατί να μην τσιμπήσετε παρακολουθήσετε αυτές τις παραστάσεις που δεν θα μπορούσατε να πάρετε τα χέρια σας; Ρίξτε μια ματιά στα VPN που παίζουν το ρόλο του Batman.

ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει τα καλύτερα σχόλια πελατών στο ιστορικό VPN. Από τις σημαντικές σημειώσεις καταγραφής στην ταχύτερη ταχύτητα έως την τέλεια ανωνυμία, δεν υπάρχει κανένας βασικός παράγοντας που να μην κερδίζει την καρδιά του χρήστη από το ExpressVPN. Επιπλέον, το ExpressVPN μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες τους για ένα μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων μία μηνός. Δεν προσφέρουμε απλώς ένα VPN στην κορυφή μέχρι και αν δεν ανταποκρίνονται πραγματικά στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και θα δώσουν στους πελάτες μια αίσθηση ικανοποίησης και ένας ευτυχισμένος πελάτης είναι αυτό που χρειαζόμαστε!

Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του ExpressVPN περιλαμβάνουν 3 ταυτόχρονες συνδέσεις μέσω 3 συσκευών, άριστες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών διαθέσιμες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις σε streaming.

Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

VyprVPN

Μια εταιρεία με έδρα την Ελβετία, VyprVPN, έχει το μοναδικό όφελος να παραμείνει κρυμμένη από "5 μάτια". Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα κάθε πελάτη παραμένουν ασφαλή και δεν υπερβαίνουν τα όριά τους για να προκαλέσουν βλάβη σε αυτά. Ακόμα κι αν διατηρούν αρχεία καταγραφής για 30 ημέρες, δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα. Το VyprVPN επιτρέπει στους χρήστες του να συνδεθούν από τον ίδιο λογαριασμό μέσω πέντε διαφορετικών συσκευών. μια δυνατότητα σκοπιμότητας που επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί υπηρεσίες VyprVPN οπουδήποτε από οποιαδήποτε συσκευή.

IP Vanish

IP Vanish είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για όλους τους casual χρήστες του Διαδικτύου. Με το χαμηλό κόστος ανά μήνα, το καλύτερο περιβάλλον χρήστη, την ταχύτερη ταχύτητα και την πολιτική μηνυμάτων μηδέν, το VPN έχει φτάσει στην καρδιά των περισσότερων χρηστών. Ο λόγος για τα φθηνά πακέτα είναι ότι έχει μικρότερο αριθμό χαρακτηριστικών από άλλες υπηρεσίες VPN που φορτώνονται. Διατηρώντας τη σχετικά απλή, είναι ακόμα όλα όσα θα χρειαστείτε από ένα VPN. Γι 'αυτό συνιστάται ιδιαίτερα για εκείνους τους ανθρώπους που κατοικούν στη Βρετανία που αναζητούν "το απλούστερο, το καλύτερο".

Διαβάστε την αναθεώρηση IPVanish

Κίνδυνοι εταιρειών VPN που βασίζονται στις Η.Π.Α.

Σημαντική τεχνολογική εξέλιξη έχει αποδοθεί σε άτομα και μάρκες που ανήκουν στις Η.Π.Α. Διαθέτουν υπερσύγχρονο λογισμικό που έχει χρησιμοποιηθεί παντού από το FBI στο Internet των πραγμάτων που υπάρχουν στις οικιακές συσκευές. Αν νομίζετε ότι τα VPN των ΗΠΑ είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή, σκεφτείτε ξανά! Παρόλο που η τεχνολογία τους είναι εντυπωσιακή, οι νόμοι που αποσκοπούν στην εξασφάλιση της εθνικής ασφάλειας, στην πραγματικότητα, παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών τους.

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών είναι διαβόητες για την άδικη συλλογή των προσωπικών δεδομένων των πολιτών χωρίς την άδειά τους. Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα του να είναι ένας κάτοχος πράσινης κάρτας ή κάτοικος των ΗΠΑ Το χειρότερο είναι ότι θα υποβληθείτε στην ίδια αδικία όταν καταναλώνετε υπηρεσίες που παρέχονται από επιχείρηση νόμιμα καταχωρημένη εντός των ΗΠΑ. Η εταιρεία VPN που εδρεύει στις ΗΠΑ θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα δικαιώματά της και τους σχετικούς κινδύνους.

Εάν ζείτε στη Μεγάλη Βρετανία, η πιο λογική επιλογή για εσάς θα είναι ένα πακέτο που προσφέρεται από τις υπηρεσίες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν κάποιες πολύ τακτοποιημένες εταιρείες παροχής VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά τι γίνεται αν το καλύτερο UK VPN δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις σας; Μετά από όλα, ο απώτερος στόχος ενός VPN είναι να σας παρέχει ασφάλεια και ανωνυμία με τους όρους σας. Κάθε χρήστης έχει διαφορετικές ανάγκες και δεν αφορά μόνο την οικονομική προσιτότητα. Η τοποθεσία έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να βρείτε μια εταιρεία VPN που διαθέτει τους μέγιστους διακομιστές VPN κοντά στον προορισμό σας.

Ποια είναι η λύση εάν έχετε ήδη επιλέξει έναν ορισμένο αριθμό προμηθευτών VPN που βασίζονται σε Η.Π.Α. υψηλής ποιότητας ή έχετε πληρώσει για τη συνδρομή τους; Προς το παρόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε ψάξει για δύο πράγματα: Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής και καμία ανταλλαγή πληροφοριών χρηστών. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η τήρηση αρχείων καταγραφής των χρηστών που πραγματοποιούν σύνδεση και έξοδο από τους λογαριασμούς VPN είναι μια μορφή παρακολούθησης. Οι οργανισμοί συλλογής πληροφοριών μπορούν να δημιουργήσουν προφίλ χρηστών μέσω τέτοιων δεδομένων και να τα παρουσιάσουν ως αποδεικτικά στοιχεία εναντίον χρηστών σε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Φυσικά, δεν είναι το μυαλό ότι η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών όπως το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός πιστωτικής κάρτας κ.λπ. θα μπορούσε να οδηγήσει τις αρχές κατευθείαν σε σας κατά τη διάρκεια μιας έρευνας. Συνεπώς, παραμείνετε ασφαλείς με αυτές τις λίγες συμβουλές.

Οι περιορισμοί και οι κίνδυνοι του τελευταίου κυβερνητικού νομοσχεδίου

Η λογοκρισία των σεξουαλικών ιστοτόπων από την κυβέρνηση έχει κολλήσει μια βελόνα σε τόσα πολλά άτομα. Για να καταργηθεί αυτή η λογοκρισία, πρέπει να περάσετε από την πιο ενοχλητική κλήση της ζωής κάποιου στο ISP του χρήστη και να ζητήσετε να απενεργοποιηθεί σαν να έχουν τα φίλτρα ρυθμισμένα αυτόματα, εκτός εάν ζητηθεί να απενεργοποιηθούν, οπότε γιατί να μην πάτε για το VPN του Ηνωμένου Βασιλείου Υπηρεσίες? Δεύτερον, η κυβέρνηση έχει επίσης στερήσει το έθνος της σεξουαλικής παιδείας καθώς και όλες τις πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση, τα σεξουαλικά δικαιώματα και τους χώρους με hobos. Αυτό έχει προκαλέσει ένα εμπόδιο στην αιτία της καλής και της ψυχαγωγίας για μερικούς. Επίσης, οι πρόσφατες επιθέσεις στο Μάντσεστερ που έλαβαν χώρα τον Μάιο του 2017 έχουν καταστήσει τα πράγματα πιο περίπλοκα, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει σφίξει την εποπτεία σε απευθείας σύνδεση και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό μέχρι και αν δεν κερδίσει ένα αξιόπιστο VPN που δεν βασίζεται στο ΗΒ.

Σαφής ανάγκη για το καλύτερο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο

Το τελευταίο κυβερνητικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει ποινή φυλάκισης 2 έως 10 ετών σε περίπτωση που κάποιος συλληφθεί. Έχει γίνει πραγματικά ζήτημα ζωής τώρα και δεν πρέπει να ενεργεί στο διαδίκτυο χωρίς VPN με κάθε κόστος.

Πάρτε την ελευθερία σας!

Πού είναι τα υποσχεθέντα δικαιώματα ελευθερίας των βρετανών; Εάν τα δικαιώματα απομακρύνονται, έχουμε τρόπους να τους επιστρέψουμε. Αγοράστε το κατάλληλο VPN σας τώρα και εκμεταλλευθείτε το καλύτερο. Απολαύστε το χρόνο σας με απεριόριστες τηλεοπτικές σειρές, Βρετανοί!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments