4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother

[ware_item id=33][/ware_item]

Πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ είναι η χώρα των ελεύθερων; Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του Edward Snowden υποδηλώνουν κάτι εντελώς αντίθετο με την αξίωση. Είστε παρακολουθούμενοι! Η κυβέρνηση υπό τον Donald Trump έχει πλήρη πρόσβαση για να μπει στα ψηφιακά ίχνη όλων των πολιτών των ΗΠΑ και να τα δει όλα. Ωστόσο, η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει υπερβολικό έλεγχο, όπως η Κίνα, αλλά μπορεί ακόμα να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του Διαδικτύου των αμερικανών πολιτών. 


Πού θα κρύβετε και πώς; Λοιπόν, εκεί είναι ο σωτήρας σας, Η καλύτερη υπηρεσία VPN των ΗΠΑ έρχεται και γιατί το ονομάζουμε σωτήρα; Για αυτό, πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την καταπληκτική λύση σε αυτόν τον οδηγό.

Contents

Γιατί οι νόμοι των ΗΠΑ για την επιτήρηση του Διαδικτύου Λάβετε Stricker? 

Τον Απρίλιο, ο Πρόεδρος Trump υπέγραψε ένα νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο ανέφερε ότι οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) όπως η Verizon και η AT&T δεν χρειάζεται να προστατεύει τα δεδομένα των καταναλωτών, πράγμα που θέτει σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή των ανθρώπων και τους ανοίγει στην εποπτεία. Η ουδετερότητα του δικτύου αποδυναμώνεται επίσης από τον πρόεδρο της FCC Ajit Pai, ο οποίος πρόκειται επίσης να ενδυναμώσει τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου για τη δημιουργία ταχείας λωρίδας για την προτιμώμενη κίνηση στο διαδίκτυο και την επιβράδυνση των άλλων πηγών. Είναι αυτό πραγματικά ο εικοστός πρώτος αιώνας; Σίγουρα, η παραβίαση του κυβερνοχώρου γίνεται ένας κανόνας και εμείς, όπως αυτοί που πλήττονται, θα πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε τον εαυτό μας ανώνυμο.

Οφέλη από τη χρήση ενός VPN

Αυτές τις μέρες, όλα όσα κάνετε online πρέπει να είναι ασφαλή. Δεν θα θέλατε να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιοδήποτε άλλο μέρος και γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αδύνατο έργο.

Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι που μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας από online καταστροφές, αλλά δεν είναι όλες οι εναλλακτικές λύσεις τόσο αποτελεσματικές όσο φαίνεται. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες σωζόμενες συνδέσεις που μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Στην πραγματικότητα, τα VPN είναι το καλύτερο εργαλείο για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και μια ασφαλή σύνδεση. Λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός VPN. 

Διεύρυνση διεύθυνσης IP

Ένα VPN μπορεί να αλλάξει τη διεύθυνση IP σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προβάλετε το περιεχόμενο που είναι περιορισμένο στη χώρα σας. Θα χρειαστείτε μια διαφορετική διεύθυνση IP για να φανεί η τρέχουσα θέση σας σαν να βρίσκεστε σε αυτήν τη συγκεκριμένη τοποθεσία. 

Online Απόρρητο και Ανωνυμία

Ένα VPN θα σας παρέχει ιδιωτικό απόρρητο και ανωνυμία στο διαδίκτυο. Με VPN, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ανώνυμα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση τόσο σε ιστότοπους όσο και σε εφαρμογές ιστού χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας.

Φθηνά εισιτήρια ταξιδιού

Αυτό είναι ένα σπάνια γνωστό όφελος ενός VPN ότι μπορείτε να πάρετε φτηνότερα εισιτήρια. Ωστόσο, εξαρτάται από τη γεωγραφική σας θέση και έτσι γίνεται ένα τέχνασμα που πολλοί άνθρωποι χάνουν. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια φθηνότερη πτήση είναι να βρείτε μια χώρα με χαμηλό κόστος ζωής.

Πρόσβαση σε περιεχόμενο περιορισμένο από γεωγραφικό πλάτος

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κατοχής ενός VPN είναι ότι σας επιτρέπει να βλέπετε περιορισμένο περιεχόμενο και να παίζετε τα παιχνίδια που είναι περιορισμένα στη χώρα σας.

Ποιο είναι το καλύτερο που χρειάζεστε - ένα VPN για ΗΠΑ σίγουρα!

Οι επεμβατικοί νόμοι περί ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, η μαζική επιτήρηση των πολιτών και η αποθήκευση τηλεφωνικών κλήσεων είναι όλα όσα έχουν κάνει τους πολίτες των ΗΠΑ να ανησυχούν πραγματικά για την ψηφιακή τους ευημερία και την ιδιωτική ζωή στο διαδίκτυο. Ωστόσο, το ένα πράγμα που πραγματικά μας συναρπάζει είναι ότι οι κάτοικοι των ΗΠΑ γνωρίζουν πολύ καλά τις σύγχρονες αμυχές και τα κακόβουλα προγράμματα. Αυτό το καθιστά αρκετά λογικό και μαθαίνει το γεγονός ότι ο κυβερνοχώρος δεν είναι τόσο φανταχτερός και υπέροχος όσο νομίζουμε ότι είναι.

Υπάρχουν πολλές ακόμα τεχνικές πτυχές και σίγουρα θέλετε να διαβάσετε γι 'αυτά, αλλά πριν από αυτό, ας φτάσουμε στο κύριο τρυπάνι. Θέλετε μια ιδιωτική, χωρίς λογοκρισία και μια ασφαλή εμπειρία στο διαδίκτυο, η οποία είναι πιθανότατα γιατί είστε εδώ διαβάζοντας αυτό. Έτσι, εδώ είναι οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN των ΗΠΑ στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για το απόρρητο και την ασφάλεια του διαδικτύου σας:

Καλύτερες προσφορές VPN στις ΗΠΑ

  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • Torguard
  • SaferVPN

ExpressVPN

Τιμή $ 8,32 / μήνα

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother Κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother Εύκολη χρήση εφαρμογών / λογισμικών
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother 24/7 ζωντανή υποστήριξη
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother 3000+ διακομιστές σε 160+ χώρες

Διαβάστε την αναθεώρηση ExpressVPN

NordVPN

Τιμή $ 3,49 / μήνα

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother5341 σε 59 χώρες
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother2048 Bit Encryption
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherΠολλαπλή σύνδεση για 6
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherΕγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherΥποστηρίζει το Netflix με τη λειτουργία SmartPlay στις εφαρμογές

Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN

Torguard

Τιμή 9,99 δολάρια / μήνα

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherΔεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherΚοινή χρήση αρχείων P2P
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother1 εβδομάδα δοκιμής & Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother3000+ διακομιστές σε 55 χώρες
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & iKEv2

Διαβάστε την αναθεώρηση Torguard

SaferVPN

Τιμή $ 2,50 / μήνα

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother700+ διακομιστές σε 34 χώρες
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherΕγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherΔέχεται την πληρωμή Bitcoin
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherNetflix φιλικό με μερικούς διακομιστές
4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big BrotherΣυμβατό με πολλαπλές συσκευές

Πώς να επιλέξετε ένα καλό VPN?

Ένα VPN είναι πολύ χρήσιμο όταν πρόκειται για ιδιωτικό απόρρητο. Ωστόσο, πρέπει να επιλέξετε ένα καλό VPN για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα VPN.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Πάντα να επιλέγετε ένα VPN που διαθέτει ειδικές λειτουργίες ασφαλείας όπως ένα διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS. Ένα καλό VPN θα έχει επίσης πολιτική μη καταγραφής.

Εύχρηστος

Η διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης ενός καλού VPN είναι ως επί το πλείστον πολύ εύκολο στη χρήση και φιλικό προς το χρήστη. Η εξυπηρέτηση πελατών τους πρέπει επίσης να είναι μεγάλη. Πάντα ψάχνετε για ένα VPN που είναι εύκολο στη χρήση και έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών.

Εκτέλεση

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που ψάχνετε σε ένα καλό VPN είναι η απόδοσή του. Θα πρέπει να είναι γρήγορη. Είναι επίσης πολύ συμπαθής εάν ένα VPN δεν επιβραδύνει τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Ένα VPN που επιβραδύνει πολύ γρήγορα την ταχύτητα του Internet σας, γίνεται πολύ προβληματική.

Χαρακτηριστικά

 Ένα καλό VPN είναι πάντα αυτό που προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών. Τα ειδικά χαρακτηριστικά υψηλής ασφάλειας είναι πάντα ένα σημείο συν. Ένα καλό VPN θα έχει πάντοτε λειτουργίες όπως διακόπτη kill, εναλλαγή διακομιστή, επιλογή θύρας, πολλαπλά πρωτόκολλα VPN και προστασία από διαρροές DNS. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε τι χρειάζεστε σε ένα VPN και ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας.

Γιατί τα δίκτυα VPN είναι τόσο δημοφιλή?

Οι υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου στα κράτη. Σας επιτρέπουν να δείτε το περιορισμένο περιεχόμενο και να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα σας για να παρακάμψετε την επιτήρηση. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την πραγματική σας θέση. Τα VPN σας παρέχουν online ασφάλεια και ιδιωτικό απόρρητο, που όλοι θέλουν αυτές τις μέρες. 

Ακολουθούν τα τέσσερα καλύτερα VPN των Η.Π.Α. που ταξινομούνται από τους χρήστες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις τους:

NordVPN - Η καλύτερη υπηρεσία VPN ΗΠΑ, περίοδος!

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother

Το NordVPN είναι από τους παλαιότερους προμηθευτές υπηρεσιών VPN των ΗΠΑ στην αγορά. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το πώς λειτουργεί, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω μέσα σε 30 ημέρες από την εγγραφή. Λειτουργεί στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, OS X και iOS. Μπορείτε να το εκτελέσετε σε έως έξι συσκευές χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό VPN. Τα αρχεία καταγραφής των χρηστών σας δεν θα διατηρηθούν και η ισχυρή κρυπτογράφηση γίνεται μέσω IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP και IPSec. 

Το NordVPN λειτουργεί σε όλες τις δημοφιλείς συσκευές, όπως τηλέφωνα, tablet και φορητούς υπολογιστές. Η υποστήριξη πελατών τους είναι γρήγορη για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη λειτουργία τους. Το NordVPN έχει ένα στήριγμα σε περισσότερες από εξήντα χώρες και θεωρείται τόσο υψηλής ποιότητας από εμπειρογνώμονες και χρήστες.

ExpressVPN - Το ισχυρότερο VPN

Το ExpressVPN είναι γνωστό ως ένας από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN των ΗΠΑ. Έχει διακομιστές σε περισσότερες από 3000+ θέσεις παγκοσμίως σε 160+ χώρες. Δεδομένου ότι η ExpressVPN εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, δεν ισχύουν οι σύνθετοι νόμοι των ΗΠΑ που αφορούν το απόρρητο των χρηστών.

Το ExpressVPN είναι συμβατό με μεγάλα λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Mac, iOS, Android και Linux. Μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα 3 συνδέσεις VPN με έναν μόνο λογαριασμό ExpressVPN. Για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή, χρησιμοποιεί SSL με κρυπτογράφηση 256-bit.

Το ExpressVPN υποστηρίζει πρωτόκολλα όπως OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP και PPTP. Το κομμάτι είναι ότι το ExpressVPN προσφέρει 23 διαφορετικές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin. Το μηνιαίο του πρόγραμμα ξεκινά από 12,95 δολάρια / μήνα και συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επί του παρόντος, η ExpressVPN προσφέρει μια επίπεδη έκπτωση 49% και επιπλέον 3 μήνες για την 1ετή συνδρομή ExpressVPN. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε 15 μήνες με την καταβολή μόνο για 12 μήνες.

Το ExpressVPN προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, ταχύτητα και διακομιστές με 99,9% up-time. Το ExpressVPN δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής και διαθέτει μια εξαιρετική 24/7 υποστήριξη πελατών.

Επομένως, είναι καιρός να επωφεληθείτε από μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να απολαύσετε ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

TorGuard - αξιόπιστο VPN ΗΠΑ

4 καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ για να σας προστατεύσουν από το Big Brother

Η ποικιλία των πακέτων υπηρεσιών που προσφέρει η TorGuard και η εκπληκτική της απόδοση το καθιστούν έναν από τους κορυφαίους παρόχους VPN των ΗΠΑ. Το Anonymous Proxy είναι για $ 5,95 / μήνα, Anonymous VPN για $ 9,99 / μήνα, Ανώνυμο Email για $ 6,95 / μήνα και Πακέτο Απορρήτου για $ 11,54 / μήνα. Μπορείτε να λάβετε το πακέτο VPN + Proxy με 40% έκπτωση. Θα κοστίσει μόνο 11,54 δολάρια το μήνα.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε έξω TorGuard σε δοκιμαστική βάση. 

Εάν δεν σας αρέσει αρκετά για να επενδύσετε σε αυτό, τότε μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω μέσα σε επτά ημέρες. Η TorGuard προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες VPN σε περισσότερες από πενήντα χώρες. Η εταιρεία κατέχει περισσότερους από 1600 υπερσύγχρονους εξυπηρετητές, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσετε υπερφορτωμένους.

Αυτό παρέχει μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας μαζί με ομαλή ροή και λήψεις. Μπορείτε να περιηγηθείτε ανώνυμα, καθώς δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής με την ισχυρή κρυπτογράφηση και βασίζονται στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Ασφαλέστερο VPN - Ένα γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη VPN των ΗΠΑ

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε ανώνυμη περιήγηση υψηλής ταχύτητας με το Safer VPN, το οποίο όχι μόνο διατηρεί αρχεία καταγραφής και σας επιτρέπει να αποκτάτε πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι ορατό μόνο σε χρήστες συγκεκριμένων τοποθεσιών. Παρέχουν ισχυρή κρυπτογράφηση 256-Bit που χρησιμοποιεί OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec και PPTP σε περισσότερες από τριάντα χώρες. Λειτουργεί ομαλά σε όλες τις συσκευές με λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Mac, iOS, Android και Chrome. 

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μόνο $ 7,49 το μήνα και να ακυρώσετε τη συνδρομή σας εντός δεκατεσσάρων ημερών αν δεν είστε ικανοποιημένοι. Η τρέχουσα εκπληκτική πώληση τους προσφέρει 81% έκπτωση, την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Το Safer VPN επικεντρώνεται σε φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές και προσφέρει ακόμα μια δωρεάν απεριόριστη επέκταση Chrome. Παίρνετε επίσης την αυτόματη ασφάλεια Wi-fi μαζί με την αυτόματη διάγνωση της διάγνωσης. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με την υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο μέσω ζωντανής συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περισσότερα λόγοι:

Αποκλεισμός σε απευθείας σύνδεση καναλιών ροής των ΗΠΑ

Οι μη Αμερικανοί δεν μπορούν να παρακάμψουν μεγάλο μέρος του περιεχομένου και των καναλιών κατά παραγγελία, είτε πρόκειται για ροή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, είτε για Αμερικανούς που δεν θα έχουν πρόσβαση στην Fox Sports για παιχνίδια FIFA, γι 'αυτό θα χρειαστείτε ένα καλό VPN.

Πώς λειτουργεί; καλά, αντικαθιστά την αρχική σας IP με ένα από τα IP του διακομιστή των ΗΠΑ. Έτσι, αυτό σας καθιστά επιλέξιμο για τον ιστότοπο καθώς σας κάνει να εμφανίζεστε σε απευθείας σύνδεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο που προηγουμένως μπλοκαρίστηκε για εσάς, αυτό είναι το πώς λειτουργεί το VPN και κάνει τη μαγεία!

Προστασία κατά της μαζικής επιτήρησης

Όλα τα γεγονότα που συζητήσαμε παραπάνω σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τις εισβολές των Υπηρεσιών Εποπτείας στον ηλεκτρονικό μας κόσμο είναι πραγματικά ανησυχητικά.

Δεν είστε ασφαλείς στα κινητά τηλέφωνα, σε κάθε εφαρμογή που κάνετε λήψη, στις δραστηριότητες στο κοινωνικό δίκτυο, όλα είναι ανιχνεύσιμα από την NSA, είτε πρόκειται για οικιακές κάμερες ασφαλείας που είναι προσαρτημένες στο δρομολογητή Home Wi-Fi.

Εάν πιστεύετε στην ελευθερία του Διαδικτύου και την ιδιωτική ζωή, πρέπει να αγοράσετε ένα VPN των Η.Π.Α. Ένα VPN των Η.Π.Α. θα αποκρύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP, θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας και θα σας δρομολογήσει μέσω ασφαλούς σήραγγας που κανείς δεν μπορεί να κατασκοπεύει.

Μείνετε ανώνυμοι στα δημόσια WiFi και Hotspots

Πιστεύετε πραγματικά ότι το δημόσιο WiFis στο StarBucks, το Metro NewYork ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο χώρο είναι ασφαλές?

Η σύνδεση σε ένα WiFi ή το Airport WiFi μέσω του iPhone ή του κινητού τηλεφώνου Android είναι μια σοφή απόφαση για μόνο check-in και ενημερώσεις κατάστασης?

Τα μη ασφαλή δημόσια hotspots είναι οι hackers το πιο αγαπημένο σημείο για να μπείτε στο τηλέφωνό σας ή να το hack. Είναι ένα φλιτζάνι τσάι για να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο-διπλό WiFi και κατασκοπευτικό για ό, τι κάνετε online, οπότε μην απολαύσετε το φλιτζάνι τσάι σας στο wifi ενός καφέ, καθώς είναι πραγματικά ένα φλιτζάνι τσάι γι 'αυτούς (hackers) το τηλέφωνό σου.

Χωρίς ένα καλό VPN, είστε εκτεθειμένοι σε χάκερ και μπορεί να καταλήξετε να χάσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας όπως πληροφορίες πιστωτικών καρτών και άλλα σημαντικά διαπιστευτήρια. Να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο και να έχετε ένα καλό VPN ΗΠΑ πριν συνδεθείτε σε οποιοδήποτε κοινό WiFi.

Αποφύγετε τους νόμους περί παραβάσεων στις ΗΠΑ

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι νόμοι περί παραβίασης είναι περίπλοκοι και όσο περισσότερο μαθαίνετε για αυτούς, τόσο πιο δύσκολο είναι να κατανοήσουν. Η εμφάνιση της κοινής χρήσης αρχείων P2P και του Διαδικτύου οδήγησε τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων να επιβάλλουν αυστηρές ποινές στους παραβάτες.

Θυμηθείτε, αναφέρουμε μόνο εκείνα τα VPN των Η.Π.Α. που δεν διατηρούν τα αρχεία καταγραφής χρηστών και έχουν βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P για torrenting. Εάν έχετε νόμιμους λόγους να κατεβάσετε ή να μοιραστείτε μεγάλα αρχεία δεδομένων μέσω τεχνολογίας P2P, το VPN των ΗΠΑ που έχουμε απαριθμήσει παραπάνω μπορεί να σας βοηθήσει να παρέχετε βοήθεια, διατηρώντας παράλληλα την ταυτότητά σας προστατευμένη από τις νομικές αρχές.

Περισσότερες Χώρες:

  • Ηνωμένο ΒασίλειοUK VPN
  • ΑυστραλίαΑυστραλία VPN
  • ΚαναδάςΚαναδάς VPN

συμπέρασμα

Υπάρχουν αρκετές δωρεάν υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ, αλλά προσέξτε τις αναξιόπιστες. Πάντα να επιλέγετε αυτά που συνιστώνται ιδιαίτερα από τους χρήστες. Συνεπώς, κάνετε πάντα ένα πράγμα πριν κάνετε την τελική επιλογή σας, μεταβείτε στο twitter.com και ελέγξτε τη σχετική #hashtag για τον πάροχο VPN, οι άνθρωποι μιλούν καλά για την υπηρεσία ή όχι; Εν τω μεταξύ, η ομάδα ανάπτυξης μας έχει κάνει το κουραστικό έργο πολύ πιο εύκολο, ένα εργαλείο σύγκρισης για εσάς που κάνει την εικόνα πιο ξεκάθαρη. 

Είναι καλύτερο να επιλέγετε ένα που δεν βασίζεται στις ΗΠΑ για να αποφύγει να γίνει θύμα των δυσμενών νόμων περί απορρήτου. Οι πέντε καλύτερες επιλογές λογισμικού VPN που αναφέρονται παραπάνω έχουν μεγάλη αξιοπιστία στον τομέα τους. Μπορούν να πληρώνονται αλλά μπορείτε επίσης να διεξάγετε δωρεάν δοκιμές για να μετρήσετε τις επιδόσεις τους. Αυτοί που κατέχουν διακομιστές VPN που βρίσκονται φυσικά στην επικράτεια των ΗΠΑ είναι οι πιο ελπιδοφόροι. Τα βολικά πακέτα τιμών προσφέρουν ευελιξία και προσιτή τιμή για όλους.

Η προηγμένη εποπτεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ υπό το φως των πρόσφατων εγκληματικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο έχει επιπτώσεις στο ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών. Εκτός από τα δεδομένα που αποθηκεύονται και αναλύονται για κρίσιμες πληροφορίες, υπάρχουν περιορισμοί βάσει τοποθεσίας για το περιεχόμενο. Ορισμένες ιστοσελίδες συνεχούς ροής επιτρέπουν στους χρήστες μόνο από μια επιλεγμένη ομάδα χωρών να παρακολουθούν τα βίντεό τους. Αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα για χρήστες που κατοικούν εκτός αυτών των χωρών.

Θα συναντήσετε διάφορους ιστότοπους στο διαδίκτυο που μιλάνε για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και VPN, αλλά πρέπει να είστε πολύ έξυπνοι όταν επιλέγετε ένα VPN των Η.Π.Α. Οι καλύτερες προσφορές VPN έχουν κάνει ολοκληρωμένη έρευνα σχετικά με τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι αμερικανοί νέοι στην καθημερινή τους ζωή και έτσι έχουν καταλήξει σε αυτά τα παραπάνω VPN που θα κάνουν το διαδίκτυο ένα πολύ καλύτερο μέρος.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments