Εδώ είναι τα Best VPNs για Linux το 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN ούτως ή άλλως?

Ένα VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) είναι μια ισχυρή υπηρεσία που σας βοηθά να εξασφαλίσετε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα αποστολής και λήψης δεν ήταν ποτέ ασφαλή. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να αλλάξετε ή να αποκρύψετε την τοποθεσία IP. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας βοηθά επίσης να περιηγηθείτε ανώνυμα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους και περιεχόμενο που ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση διαφορετικά. Εξασφαλίζει την επισκεψιμότητά σας στο διαδίκτυο και σας παρέχει πλήρη ασφάλεια κατά των χάκερ ή των άσχετων snoopers. Δεν είναι μόνο αυτό! Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκπληκτικές υπηρεσίες που δεν προσφέρονται στην IP της χώρας σας. Επομένως, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι στον σημερινό κόσμο Tech, κάποιος χρειάζεται ένα VPN!


Ένας χρήστης Linux; Εδώ γιατί ένα καλό VPN είναι απαραίτητο για εσάς!

Έτσι προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Linux μέσω Microsoft ή Apple iOS; Καλή απόφαση! Φαίνεται σαν κάποιος που θέλει να κρατήσει τα προσωπικά ή επαγγελματικά αρχεία στο Διαδίκτυο ασφαλή. Τώρα που έχετε ήδη συνειδητοποιήσει την ασφάλεια με το Linux, έχοντας ένα καλό VPN Linux είναι σίγουρα το επόμενο βήμα σας προς την τελική ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου.

Αλλά ποιο VPN είναι καλό για εσάς?

Η αγορά έχει αμέτρητους παρόχους VPN. Το ερώτημα είναι, πώς να επιλέξετε το καλύτερο Linux VPN από τόσους πολλούς; Λοιπόν, αν συμβαίνει αυτό τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ακολουθεί μια λίστα με τα κορυφαία 7 Linux VPNs για το 2019 που θα βοηθήσουν το λειτουργικό σας σύστημα Linux (το οποίο είναι ήδη γνωστό για τη διατήρηση των δραστηριοτήτων σας στο Διαδίκτυο ασφαλέστερο από τους mainstream ανταγωνιστές του) να είναι ακόμη ασφαλέστερο!

Τα καλύτερα 7 LINUX VPNs για το 2019

NordVPN - Επιλογή εκδότη

Το NordVPN είναι γνωστό για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για την καλύτερη τιμή. Σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες VPN, το NordVPN προσφέρει διπλάσια ασφάλεια, δηλαδή διπλή τεχνολογία VPN που κρυπτογραφεί δεδομένα δύο φορές. Παρέχει με επιτυχία το "No Log Policy" σε περισσότερες από 60 χώρες με 5092 διακομιστές. Αυτό είναι πόσο ευαίσθητο είναι να διατηρηθεί η απόλυτη ασφάλεια των χρηστών του. Η εγκατάστασή του είναι τόσο εύκολη όσο ένα κλικ. Η φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα σας επιτρέπει να βοηθήσετε τον εαυτό σας, αν όχι, τότε η εξυπηρέτηση πελατών 24/7 είναι πάντα εκεί για να σας καθοδηγήσει. Το NordVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 6 διαφορετικές συσκευές τη φορά. Το Linux σας χρειάζεται σίγουρα αυτό το VPN! Για όλους αυτούς τους καταπληκτικούς λόγους, το NordVPN αποκτά την πρώτη θέση ως το Best Linux VPN.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι γνωστό για τη γρήγορη ταχύτητα, την εύκολη στη χρήση διεπαφή, τις εύκολες μεθόδους πληρωμής και την άμεση υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει τρέξει με επιτυχία σε περίπου 94 χώρες. Επιτρέπει ανώνυμη πρόσβαση στο διαδίκτυο και πολλαπλά πρωτόκολλα VPN μαζί με εκπληκτικές κρυπτογράφησης. Μπορεί να ξεμπλοκάρει όλο το περιεχόμενο (ΝΑΙ, ΟΛΑ) σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε, ειδικά αν έχετε λειτουργικό σύστημα Linux στην επιφάνεια εργασίας σας. Μαζί με αυτό, προσφέρει εύχρηστες εφαρμογές που καθιστούν ακόμα πιο εύκολη τη χρήση του ExpressVPN. 

ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ! Η ExpresssVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία και 30 ημέρες δωρεάν χρήσης, αν την εισαγάγετε σε έναν φίλο. Βασικά σας δίνει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε απευθείας σύνδεση και σας αφήνει χωρίς λόγο να μην πάτε για αυτό ειδικά αν είστε ένας εραστής Netflix (και ψυχρός)! Το ExpressVPN δικαίως αξίζει να είναι στον αριθμό ΔΥΟ!

Torguard

Το TORGUARD, όπως υποδηλώνει το όνομα, προστατεύει το απόρρητό σας ενάντια σε οποιονδήποτε snooper που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στη δραστηριότητα του διαδικτύου σας. Είναι σχετικά νέο στην αγορά, αλλά δεν έχει αποτύχει να ικανοποιήσει τους καταναλωτές που το συνειδητοποίησαν ως ασφάλεια. Είτε είναι η ταχύτητα, η αξία για τα χρήματα ή εκπληκτικές υπηρεσίες. Παρέχει διάφορες φιλικές προς το torrent proxy και υποστηρίζει P2P. Η Εξυπηρέτηση Πελατών της 24x7x365 σας παρέχει όλες τις πληροφορίες ή τη βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε. Εξασφαλίζει 100% ασφάλεια σε ολόκληρη την διαδικτυακή διακίνηση και στις προσωπικές σας πληροφορίες. Επίσης, εξασφαλίζει την μυστικότητα της πραγματικής IP σας. Αυτοί οι λόγοι θα πρέπει να είναι αρκετοί για να επιλέξετε το TorGuard ως VPN Linux, ειδικά αν είστε χρήστης του BitTorrent. Και γι 'αυτό το τοποθετούμε στον αριθμό 3 στη λίστα των κορυφαίων 7 VPNs του Linux 2019.

SaferVPN

Το SaferVPN είναι μια σταθερή υπηρεσία VPN που παρέχει ένα καλύτερο ποσοστό απόδοσης από το μέσο όρο. Είναι γνωστό για την εύχρηστη διασύνδεσή του, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον που δεν διαθέτει ούτε καν αρκετή τεχνογνωσία για τις τεχνικές του VPN. Συνιστάται στους χρήστες του Linux OS να πάνε για το SaferVPN, καθώς υπόσχεται αποκλειστική μυστικότητα στις ηλεκτρονικές δραστηριότητες του χρήστη και σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους ροής που έχουν αποκλειστεί σε ορισμένες διευθύνσεις IP. Το σημείο που διαφοροποιεί το SaferVPN από όλα τα άλλα VPN είναι ότι δημιουργήθηκε από μία ομάδα και κανένα τρίτο δεν είχε τίποτα να κάνει στη διαδικασία. Αυτό εγγυάται την καλύτερη ποιότητά του που έχει ως αποτέλεσμα την άψογη υψηλή ταχύτητα. Τόσο για τόσο λιγότερο; Τι άλλο θα θέλατε; Αυτό είναι σίγουρα το VPN που χρειάζεται ένας χρήστης του Linux το 2019.

VyprVPN

Το VYPRVPN ξεκίνησε με την παροχή αποκλειστικών υπηρεσιών ασφαλείας σε επιχειρήσεις μόνο, αλλά λόγω της τεράστιας επιτυχίας που έλαβε, ακόμη και οι τακτικοί χρήστες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Σκοπός του είναι να αποκρύψει τη γεωγραφική θέση του χρήστη και να δώσει την ανώτατη ασφάλεια στη δραστηριότητα του Διαδικτύου, επιτυγχάνοντας επιτυχία σε περίπου 50 τοποθεσίες στο χάρτη. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών διευθύνσεων IP που βοηθούν τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους που έχουν μπλοκαριστεί διαφορετικά. Προσθέτοντας σε αυτό, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών μαζί με 3 ημέρες ελεύθερης δοκιμής μας αφήνουν χωρίς άλλη επιλογή παρά να την αγοράζουμε για λογικές τιμές. Ως εκ τούτου, είναι αδιαμφισβήτητα προστεθεί στη λίστα μας με τα Best VPNs για Linux.

IPVanish

Το IPVanish κατατάσσεται ως το 6ο Καλύτερο VPN για χρήστες Linux OS. Είναι γνωστό ότι είναι το ταχύτερο VPN στον κόσμο. Για μερικούς, τα χρήματα μπορεί να είναι ένα ζήτημα, αλλά για τους ανθρώπους που αναζητούν υψηλή ποιότητα. Αυτό είναι! Το IPVanish παρέχει Visual Tutorials για τους χρήστες τους. Σας επιτρέπει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη διεύθυνση IP ανάλογα με την πραγματική σας IP που ασφαλίζει την ασφάλειά σας. Εξυπηρετεί σε περίπου 60 χώρες και προσφέρει 7 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που οι χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους. Έτσι, αν οι χρήστες VPN Linux αναζητούν εξαιρετική ταχύτητα λήψης, τότε αυτό είναι το VPN σας για το 2017.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ίσως το καλύτερο VPN που θα πάρετε σε αυτό το εύρος τιμών. Μαζί με τις τεράστιες υπηρεσίες ιδιωτικής ζωής και την ανωνυμία, προσφέρει ένα μηνιαίο πακέτο, ένα εξάμηνο και ένα ετήσιο σχέδιο. Η μέθοδος πληρωμής είναι πολύ εύκολη. Από το Amazon στο CashU στο PayPal μπορείτε να πάτε για το πιο βολικό. Αλλά εάν ανησυχείτε πραγματικά για την ιδιωτικότητά σας, τότε μπορείτε να αγοράσετε κάρτες δώρων από μάρκες όπως το Starbucks και το Bloomingdales και έτσι πληρώνετε, διατηρώντας την ταυτότητα του πελάτη εντελώς ανώνυμη. Με τόσο σφιχτή ασφάλεια και λογική τιμολόγηση, πώς μπορεί ένας χρήστης του Linux να μην πέσει γι 'αυτό?

Πιστωτικές κάρτες εικόνας: vpnmentor.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments