5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!

[ware_item id=33][/ware_item]

Δεν σκέφτεστε δύο φορές πριν συνδεθείτε με ένα δωρεάν Wi-Fi στη συσκευή σας Android, αλλά εδώ δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε: το απόρρητό σας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Κάθε δεδομένα που μεταδίδονται μέσω εφαρμογών και προγραμμάτων περιήγησης μπορεί εύκολα να παρεμποδιστούν από οποιονδήποτε μπορεί να παρακολουθεί το δίκτυο Wi-Fi. Ίσως αισθάνεστε πιο ασφαλείς χρησιμοποιώντας τη δική σας σύνδεση Wi-Fi που πληρώσατε με έναν ειδικό κωδικό πρόσβασης, αλλά ακόμα και τότε θα μπορούσατε να έχετε πρόβλημα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε το γεγονός ότι το τηλέφωνό σας Android είναι υπό πολιορκία από όλες τις πλευρές και επίσης πρέπει να αναγνωρίσετε ότι δεν υπάρχει κανένα ανόητο μέσο για την προστασία του Android τηλεφώνου σας, αλλά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι πάντα να κρατάτε τη σύνδεσή σας κρυπτογραφημένη μέσω αξιόπιστης υπηρεσίας VPN που θα προτείνουμε παρακάτω. 


Υπάρχει άφθονο λογισμικό, tutorials και εργαλεία για hacking εκτός από τους εμπειρογνώμονες hackers, έτσι τι σας κάνει να νομίζετε ότι δεν θα μπορούσατε να γίνετε θύμα; Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει τους κωδικούς σας και να μπείτε μέσα στο σύστημά σας χωρίς να το γνωρίζετε. Σκεφτείτε όλους τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τους λογαριασμούς πληρωμένων υπηρεσιών και τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που επισκέπτεστε ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Όλοι αυτοί οι λογαριασμοί θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν χάκερ, αν κάποιος μπαίνει στο δίκτυό σας Wi-Fi. Οι κωδικοί πρόσβασης, τα δεδομένα, οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα ιδιωτικά μηνύματα και οι πληρωμένοι λογαριασμοί σας είναι όλοι εκτεθειμένοι σε εγκληματίες που θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν καλά.

Δημιουργήστε ισχυρό κωδικό πρόσβασης με το εργαλείο

Οι ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές και τα ψώνια θα μπορούσαν να γίνουν ένας πλήρης εφιάλτης αν κάποιος έλαβε τα κρυμμένα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Όλοι γνωρίζουν πόσο συχνή κλοπή πιστωτικών καρτών γίνεται αυτές τις μέρες χάρη στο δωρεάν λογισμικό hacking που είναι προσβάσιμο σε εγκληματικές ιδέες.

Είμαι ασφαλής χωρίς υπηρεσία Android VPN?

Αυτή είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου επειδή μια προσωπική απώλεια συνήθως απλά σας επηρεάζει. Τι συμβαίνει αν κάποιος συλλέξει τις προσωπικές πληροφορίες της εταιρείας για την οποία εργάζεστε μέσω του ευάλωτου συστήματος; Παίρνετε απολύσεις θα ήταν ίσως το λιγότερο δυσάρεστο πράγμα που θα συμβεί. Η εταιρεία σας θα μπορούσε να χάσει εκατομμύρια δολάρια και να τελειώσει πριν μπορέσετε να πείτε ότι έχετε χάσει. Δεν υπάρχουν πολλές δουλειές εκεί έξω για υπαλλήλους που θεωρούνται ανεύθυνοι. Σκληρή αλλά αληθινή. Επομένως, η χρήση ενός VPN δεν φαίνεται να είναι μια σοφή απόφαση, παρά τα πράγματα ασφάλειας που προσφέρει το τηλέφωνο, θα παραμείνει ανασφαλές, όχι για να προσβάλει τους χρήστες του Android, αλλά για τα γεγονότα και την καθημερινή αύξηση των ιών και των επιθέσεων.

Γρήγορες συνδέσεις με τα καλύτερα δίκτυα VPN Android:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 5. VyprVPN

Τα πλεονεκτήματα του VPN για το Android

Έτσι, ποιο θα ήταν το υπεύθυνο πράγμα; Βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια του συστήματός σας είναι εκτός λειτουργίας! Ευτυχώς, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό χωρίς υπερβολική ενέργεια ή χρήματα. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) είναι η απόλυτη λύση για τον τερματισμό αυτών των εγκληματικών δραστηριοτήτων μία για πάντα στις συσκευές σας Android. Δεν λειτουργούν μόνο στο Android, αλλά και σε άλλα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα για κινητά, tablet και υπολογιστές, ελέγχουν επίσης το VPN για παράθυρα & VPN για iPhone. Το καλύτερο Android VPN όχι μόνο σας προστατεύει από τους χάκερ αλλά και με άλλα εκπληκτικά προνόμια που δεν μπορείτε να χάσετε.

Ασφάλεια δεδομένων

Αντί να αφήνετε όλα τα δεδομένα Wi-Fi να μεταδίδονται προς και από τη συσκευή σας Android έξω, η εφαρμογή Android VPN στέλνει αυτό μόνο μέσω μιας σήραγγας VPN. Πρόκειται για μια κλειστή βαριά κρυπτογραφημένη σήραγγα που δεν επιτρέπει σε κανέναν χρήστη να παραβιάζει τη δραστηριότητά σας. Η εφαρμογή VPN για Android διαθέτει ισχυρά πρωτόκολλα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Εκτός αυτού, μπορείτε να αλλάξετε διακομιστές για να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό για την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Απεριόριστη πρόσβαση

Ο αποκλεισμός στο Διαδίκτυο είναι πραγματικά σκληρός και αδικία, πρέπει να υπάρχει δωρεάν στο διαδίκτυο και να αφήσουμε τον online κόσμο ελεύθερο από όλα τα όρια. Το γεω-περιορισμένο περιεχόμενο μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό, πώς; έχετε ανοίξει ποτέ έναν δημοφιλή ιστότοπο ροής μόνο για να αντιμετωπίσετε περιορισμούς που αφορούν συγκεκριμένες τοποθεσίες; Δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε εάν έχετε εγκαταστήσει ένα VPN για ένα τηλέφωνο Android. Αυτό κρύβει τελείως τη διεύθυνση IP, ώστε ο ιστότοπος να μην μπορεί να ανακαλύψει την πραγματική σας τοποθεσία. Ως εκ τούτου, οποιοιδήποτε γεωγραφικοί περιορισμοί θα ακυρωθούν αυτόματα καθώς επιλέγετε μια τοποθεσία όπου οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του συγκεκριμένου ιστότοπου.

Torrent downloads

Υπάρχουν νομικές συνέπειες που σχετίζονται με τη λήψη περιεχομένου μέσω torrents. Πρόσφατα, ο μεγαλύτερος πόρος για torrents έκλεισε για αυτόν τον λόγο. Χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο VPN για Android μπορείτε να συνεχίσετε να κατεβάζετε τα torrents undetected. Με τη σωστή επιλογή του VPN! Το torrenting σας είναι ασφαλές και ασφαλές από όλα τα λάθη σε απευθείας σύνδεση. Έχοντας μια ικανοποίηση της online ανωνυμίας, ενώ κάνετε P2P / torrenting είναι πραγματικά διασκεδαστικό και κάποιος πρέπει πραγματικά να πάρει ανώνυμο torrenting σοβαρά για να αποφύγετε τις ειδοποιήσεις DMCA.

Αναστολείς διαφημίσεων

Οι εφαρμογές Android είναι διαβόητες για τις διαφημίσεις, επειδή οι εφαρμογές στο Google Play Store είναι ως επί το πλείστον δωρεάν με τη διαφήμιση εντός εφαρμογής. Σίγουρα μπορείτε να οδηγήσετε τις διαφημίσεις να εμφανίζονται και να εκτελούνται. Ωστόσο, εάν βιάζεστε και χρειάζεστε συνεχή λειτουργία, τότε ένα κορυφαίο Android VPN είναι χρήσιμο για να αποκλείσετε ανεπιθύμητες διαφημίσεις.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο Android VPN

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε για ένα VPN για τηλέφωνο Android, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

  • Ένα VPN για Android που βασίζεται στις Η.Π.Α. μπορεί να είναι πραγματικά κακό επειδή είναι υποχρεωμένο να απελευθερώνει δεδομένα χρήστη όπως τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης εάν μια κρατική υπηρεσία το απαιτεί νόμιμα κατά τη διάρκεια μιας έρευνας.  
  • Η ταχύτητα είναι πάντα ανησυχητική επειδή η μεταφορά δεδομένων μέσω σήραγγας VPN καθιστά συνήθως το διαδίκτυο σας πιο αργό από ό, τι είναι ήδη. Αυτό εξαρτάται από το συνδυασμό πρωτοκόλλου διακομιστή που χρησιμοποιείτε κατά περιόδους.
  • Τα πιο ισχυρά πρωτόκολλα ενός Android VPN σας προσφέρουν το καλύτερο για εσάς να επιλέξετε ποιο λειτουργεί καλύτερα για εσάς.
  • Η θέση του διακομιστή VPN είναι εξαιρετικά σημαντική για βέλτιστη απόδοση. Ο διακομιστής πρέπει να είναι φυσικός στην τοποθεσία σας και φυσικά πρέπει να υπάρχει στη θέση που θέλετε να εμφανίσετε.
  • Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς του παρόχου VPN σας. Είναι πολύ προτιμότερο να μην διατηρούν καθόλου αρχεία καταγραφής σύνδεσης.
  • Το είδος των χαρακτηριστικών που αναζητάτε πρέπει να παρέχεται από την εν λόγω υπηρεσία VPN και να έχει καλές κριτικές χρηστών.
  • Η επιλογή μιας εταιρείας VPN που ειδικεύεται σε εφαρμογές είναι έξυπνη, αφού ενδέχεται να χρησιμοποιείτε αρκετές εφαρμογές καθημερινά στη συσκευή σας Android.
 • Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πακέτα τιμών που προσφέρονται από παρόχους VPN που θα ταιριάζουν με τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις σας.

Ελέγξτε αυτές τις εξαιρετικά συνιστώμενες επιλογές που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων Android VPN 2019

NordVPN

nordvpn ιστοσελίδα

Το NordVPN προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για το Android. Αυτός ο φοβερός πάροχος VPN δίνει στις συσκευές σας το Android αυτό το σημαντικό στοιχείο πρόσθετης ασφάλειας, καθιστώντας τη συσκευή σας ένα ασφαλές φρούριο μπροστά από τους hackers και τα snoopers δεδομένων. Η στρατιωτική κρυπτογράφηση είναι αυτό που χρειάζεσαι αν θέλεις την απόλυτη ηρεμία. Το NordVPN είναι η επιλογή μας την καλύτερη εφαρμογή VPN για Android το 2019. 

Επισκέψου την ιστοσελίδα

ExpressVPN

Ο ανεπίσημος ηγέτης του καλύτερου Android VPN μεταξύ της παλιάς και της νέας παρτίδας, το ExpressVPN τσεκάρει όλα τα κουτιά με το μοναδικό con ότι είναι ελαφρώς ακριβό για τον μέσο χρήστη. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι μακριά από σας $ 12.95 / μήνα, αλλά μπορείτε να το πάρετε για πολύ φθηνότερο με μεγαλύτερη συνδρομή. Ένα σχέδιο 12 μηνών κοστίζει μόνο $ 8.32 / μήνα γι 'αυτό μην παραλείψετε τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του! Παρέχει 148 διακομιστή τοποθεσίες σε 94 χώρες έτσι πολλοί χρήστες το βρίσκουν προσβάσιμο. Δεν θα έχετε μόνο τη δυνατότητα επιλογής από έναν μεγαλύτερο αριθμό διακομιστών στην τοποθεσία σας, αλλά θα σας επιτρέψει επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο σε 94 χώρες. Ακούγεται σαν το ιδανικό VPN για το Android, σωστά; Τροφοδοτείται από τέσσερα από τα καλύτερα πρωτόκολλα VPN που παρέχουν 99,9% uptime. Προσφέρουν ακόμη και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, εάν διαπιστώσετε ότι η υπηρεσία δεν είναι ικανοποιητική.

IPVanish

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για το Android, επειδή είναι γεμάτη από χαρακτηριστικά ακόμα φθηνά. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα πέντε συσκευές στον ίδιο λογαριασμό VPN και να απολαύσετε τρία αξιόπιστα πρωτόκολλα σε συνδυασμό με αυτά 1000 διακομιστές VPN. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα κάθε μήνα, αν μοιράζεστε αυτή τη συνδρομή με τους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε. Όχι ότι αυτό το εντυπωσιακό VPN για το Android είναι ιδιαίτερα ακριβό, αρχικά. Δικα τους 12 μήνες πακέτο είναι σε μέτρια τιμή στο $ 6.49 / μήνα το οποίο είναι πολύ πιο προσιτό από το κανονικό τους $ 10 / μήνα χρέωση. Εάν διαπιστώσετε ότι είναι ακατάλληλο για τις ανάγκες σας, μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας εντός 7 ημέρες. Αποδέχονται επίσης το Bitcoin, που σημαίνει ότι μπορείτε όχι μόνο να σερφάρετε στο διαδίκτυο, αλλά και να πληρώσετε ανώνυμα. Το IPVanish είναι φιλικό προς το Torrent, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα δίκτυα Android VPNs γύρω.

Διαβάστε την πλήρη: IPVanish Review>>

Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο - PIA

Παρόλο που η PIA εδρεύει στις ΗΠΑ, προσφέρει τέσσερα ισχυρά πρωτόκολλα VPN με περισσότερα από 3533 διακομιστή VPN σε 31 χώρες. Παίρνετε τόσες πολλές επιλογές για την εναλλαγή διακομιστών και μεγαλύτερη πιθανότητα βελτιωμένης απόδοσης. Είναι ένα όνειρο VPN για Android αν ενδιαφέρεστε για το Torrenting επειδή η PIA έχει αφιερώσει υποστήριξη για την κοινή χρήση P2P. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα 5 συσκευές με έναν μόνο λογαριασμό. Είναι συμβατό με ένα επιβλητικό 39 λειτουργικά συστήματα! Μπορείτε να παραμείνετε χαλαροί επειδή η PIA δεν κρατάει αρχεία καταγραφής σχετικά με την κυκλοφορία ή τις αιτήσεις σας. Αποδέχονται διάφορες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των καρτών Bitcoin και δώρων. Είναι πολύ προσιτή φόρτιση μόνο $ 3.33 / μήνα στο Ετήσιο σχέδιο τους και τους Σχέδιο 2 ετών εκπληκτικά κοστίζει $ 2.91 / μήνα. Έρχεται με πολιτική επιστροφής χρημάτων για 7 ημέρες.

VyprVPN

Αυτή είναι μια μικρότερη εταιρία VPN, αλλά είναι πολύ δημοφιλής επειδή η μεγάλη αξία που παρέχει στους χρήστες με το πρωτόκολλο Chameleon εκτός από άλλα τρία. Δεν υπάρχει άλλο VPN για Android που προσφέρει αποκλειστικό πρωτόκολλο VPN στο σπίτι χωρίς πρόσθετη χρέωση. Δεν θα πιστέψετε πόσο προσιτό VyprVPN συγκρίνεται με το καλύτερο Android VPN, παρόλο που παρέχει το πρωτόκολλο Chameleon. Μπορείτε να επιλέξετε από δύο πακέτα: βασικά και premium. Το βασικό τους επιτρέπει τη σύνδεση με 3 συσκευές ταυτόχρονα σε $ 5 / μήνα. Το προνομιακό σχέδιο τιμών προσφέρει 5 συνδέσεις δίπλα-δίπλα ακριβώς $ 6.67 / μήνα. Έρχεται επίσης με το VyprVPN Cloud, έτσι αυτό είναι ένα άλλο επίδομα. ΕΝΑ 30 ημέρες πολιτική επιστροφής των καταθέσεων, Δοκιμασία 3 ημερών οι τρέχουσες και βολικές επιλογές πληρωμής την καθιστούν ελκυστική επιλογή για πολλούς χρήστες. Μπορείτε να δοκιμάσετε άνετα τις λειτουργίες τους κατά τη διάρκεια αυτών 3 ημέρες.

Διαβάστε ολόκληρο Vyprvpn Επανεξέταση>>

Δεδομένου ότι έχετε τόσα πολλά δημοφιλή Android VPN για να επιλέξετε από δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε τη σύνδεσή σας ανοιχτή σε εγκληματίες και κυβερνητικούς οργανισμούς.

Σύνοψη μερικών καλύτερων υπηρεσιών VPN Android - Ενημερώθηκε 2019

VyprVPN

Τιμή $ 5,00 / μήνα

5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Εξαιρετική ομάδα υποστήριξης
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Καλό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!200.000+ IPs & 700+ διακομιστές
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Προτεινόμενη δοκιμαστική έκδοση 3 ημερών

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Τιμή $ 3,33 / μήνα

5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Προσφέρει ανώνυμες επιλογές πληρωμής
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Κρυπτογράφηση ποιότητας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής & Απεριόριστο εύρος ζώνης
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Υποστήριξη Πελατών 24/7
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!3284+ εξυπηρετητές σε 24 χώρες

Αγοράστε τώρα PIA>>

ExpressVPN

Τιμή $ 8,32 / μήνα

5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών! Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών! Κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών! Εύκολη χρήση εφαρμογών / λογισμικών
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών! 24/7 ζωντανή υποστήριξη
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών! 100+ εξυπηρετητές σε 78 χώρες

IPVanish

Τιμή $ 6.49 / μήνα

5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Εξαιρετικά χαρακτηριστικά εφαρμογής
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Ταχύτητα και αξιοπιστία Καλό
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!περισσότερες από 40.000+ ανώνυμες διευθύνσεις IP
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!225+ διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες
5 καλύτερες εφαρμογές VPN Android για την ασφάλεια των κινητών σας συσκευών!Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments