4 καλύτερα VPN Windows για Ultimate Privacy & Security

[ware_item id=33][/ware_item]

Ενώ τα Windows μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα εκεί έξω στην επιφάνεια εργασίας, σίγουρα δεν μπορεί να ονομαστεί το πιο ασφαλές από το μάτσο. Δεδομένου ότι η Nokia αγοράστηκε από τη Microsoft, αυτές οι ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια διαρρέουν και στα Windows phones. Το καλό είναι ότι υπάρχει μια απλή λύση για να σας προστατεύσει από τους χάκερ και τους οργανισμούς που επιδιώκουν να συγκεντρώσουν τα προσωπικά σας δεδομένα, Ναι, η λύση VPN των Windows είναι η λύση.


Το VPN για υπολογιστές και κινητά είναι διαθέσιμο μέσω πολλών αξιόπιστων παρόχων. Συνιστάται να πάτε για παρόχους VPN που δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής σύνδεσης, δεν βασίζονται στις Η.Π.Α., διαθέτουν δικούς τους διακομιστές και έχουν φυσικούς διακομιστές στην τοποθεσία σας. Παρόλο που τα Windows 10 έχουν εγκαταλειφθεί για λίγο, πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μην ενημερώσουν το σύστημά τους, επειδή τους αρέσουν καλύτερα οι παλαιότερες εκδόσεις. Είναι εντάξει. Μπορείτε απλά να αγοράσετε το VPN για τα Windows 7 αντί για το VPN για τα Windows 10.

Ακολουθεί μια λίστα με τα πέντε καλύτερα VPN για Windows που λειτουργούν ομαλά σε όλες τις μεγάλες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν εκπληκτικά χαρακτηριστικά με λογικές τιμές.

NordVPN - Συνιστάται

Τιμή $ 3,49 / μήνα

4 καλύτερα VPN Windows για Ultimate Privacy & Security 5092+ διακομιστές σε 90+ χώρες
4 καλύτερα VPN Windows για Ultimate Privacy & SecurityΚρυπτογράφηση 2048 bit
4 καλύτερα VPN Windows για Ultimate Privacy & SecurityΠολλαπλή σύνδεση για 6
4 καλύτερα VPN Windows για Ultimate Privacy & Security30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
4 καλύτερα VPN Windows για Ultimate Privacy & SecurityΥποστηρίζει το Netflix με τη λειτουργία SmartPlay στις εφαρμογές

NordVPN

Μια έξυπνη ιδέα των επαγγελματιών του NordVPN ήταν να προσθέσουν ένα δεύτερο επίπεδο προστασίας για τους χρήστες τους ως διπλή κρυπτογράφηση. Αυτό σημαίνει ότι ενώ πληρώνετε την τακτική χρέωση για το δημοφιλές VPN για Windows, έχετε στην πραγματικότητα διπλάσιο όφελος. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας τους, αλλά το καθιστά ελαφρώς πιο αργό από τις άλλες επιλογές. Ωστόσο, η διαφορά είναι αρκετά μικρή και μπορεί εύκολα να παραμεληθεί κατά τη σύγκριση των πελατών VPN για Windows 7 ή Windows 10. Ένα άλλο καταπληκτικό πλεονέκτημα του NordVPN είναι ότι ένας λογαριασμός μπορεί να χειριστεί έως και έξι συσκευές την ίδια στιγμή. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντάς το με φίλους ή οικογένεια και να το τρέχετε στις συσκευές των Windows δίπλα-δίπλα. Είναι επίσης P2P Friendly και προσφέρει διάφορες μεθόδους πληρωμής για την ευκολία σας, όπως Bitcoin και PayPal. Το NordVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN των Windows για χρήστες του Torrent λόγω των ιδιαίτερων αναγκών τους. Θα είστε ασφαλείς από οποιεσδήποτε αγωγές που ενδέχεται να προσπαθήσουν να εντοπίσουν οι αρχές που κάνουν κυνήγι για παράνομη διαρροή. Όταν συνδυάζετε τη λειτουργία P2P με την πληρωμή Bitcoin, μπορείτε να είστε ουσιαστικά ανιχνεύσιμοι και το Torrent στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Το πιο συναρπαστικό μέρος είναι ότι προσφέρουν σήμερα Windows VPN με την απίστευτη τιμή της $ 3,49 ανά μήνα με το δικό τους Σχέδιο 3 ετών! Μπορείτε να λάβετε αποκλειστικές διευθύνσεις IP σε μια ειδική τιμή από το NordVPN. Ο κατάλογος των λαμπρών πρωτοκόλλων τους περιλαμβάνει τα IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP και IPSec για να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε.

Μάθετε περισσότερα: Αναθεώρηση NordVPN

ExpressVPN

4 καλύτερα VPN Windows για Ultimate Privacy & Security

Εάν θέλετε μηδενικούς συμβιβασμούς σχετικά με την ποιότητα, την αξιοπιστία, την απόδοση και την επιθυμία για πλήρη εξάλειψη του κινδύνου τότε έχετε την καλύτερη υπηρεσία VPN για τα Windows: ExpressVPN. Είναι γνωστό για την ανώτερη εργασία του σε άλλα λειτουργικά συστήματα, καθώς και. Υπάρχει μόνο ένα μειονέκτημα για την επιλογή αυτού του προγράμματος-πελάτη VPN για Windows 7 και νεότερες εκδόσεις. Βρίσκονται στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, δεν τηρούν κανένα αρχείο των αρχείων καταγραφής σύνδεσης ή των αρχείων καταγραφής δραστηριοτήτων σας. Όπως πολλοί άλλοι, μπορείτε να εγγραφείτε ως ανώνυμος χρήστης του ExpressVPN, καθώς δέχονται Bitcoin τώρα. Σήμερα προσφέρουν υπηρεσίες σε 94 χώρες με πάνω από 148 τοποθεσίες διακομιστών VPN σε αυτά τα μέρη. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πολλές επιλογές για την εναλλαγή διακομιστών και δεν υπάρχουν δυσλειτουργίες κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Κάτι μοναδικό σχετικά με το ExpressVPN είναι ότι στην πραγματικότητα δημιούργησε ένα πρόγραμμα παραπομπής για τους χρήστες του. Είναι σχετικά ακριβό σε $ 8.32 / μήνα αλλά τα μεγάλα πρωτόκολλα, όπως το OpenVPN (TCP, UDP), το L2TP-IPsec, το SSTP και το PPTP, αξίζουν τα χρήματά σας, γι 'αυτό είναι σίγουρα το δεύτερο καλύτερο VPN των Windows που μπορεί κανείς να επιλέξει. Το καλό είναι να μην εγκατασταθούν ποτέ και πάντα να προσπαθούν να βελτιώσουν και να προσφέρουν περισσότερα, για παράδειγμα: Προσθέτουν νέους διακομιστές και IP κατά διαστήματα και κάνουν τις εφαρμογές τους εξαιρετικά εύκολες να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από έναν απλό. Μπορείτε να εγγραφείτε για ExpressVPN και να δείτε όλες τις δυνατότητες και τις αξιώσεις τους 30 μέρες. Εάν είστε ευχαριστημένοι από το τέλος αυτής της περιόδου, μπορείτε να το κρατήσετε διαφορετικά να έχετε πλήρη επιστροφή χωρίς κινδύνους.

VyprVPN

Αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν καλό παροχέα VPN για τα Windows σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό τότε το VyprVPN θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Έχουν την απλούστερη τιμολόγηση με ένα βασικό σχέδιο στο $ 5 / μήνα και ένα σχέδιο πριμοδότησης στο $ 6.67 / μήνα. Μην ξεγελιέστε από την οικονομική προσιτότητα των υπέροχων σχεδίων τιμών τους. Ακόμα και το βασικό σχέδιο σας παρέχει 3 ταυτόχρονες συνδέσεις VPN με τον ίδιο λογαριασμό. Για μικρό κόστος, το σχέδιο premium αναβαθμίζει τις συνδέσεις από 3 σε 5. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το VyprVPN Cloud και το αποκλειστικό πρωτόκολλο Chameleon. Λειτουργούν σε περισσότερες από 70 τοποθεσίες διακομιστών VPN σε όλο τον κόσμο για να διατηρήσουν την ταχύτητα του Διαδικτύου σας υψηλή με απεριόριστο εύρος ζώνης, ώστε να μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο HD και να κάνετε λήψη μέσα σε λίγα λεπτά. Έχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με ζωντανή συνομιλία, ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε να επιλυθεί μέσα σε λίγα λεπτά και μπορείτε να πάρετε πίσω για να απολαύσετε την περιήγηση απόλυτα ασφαλής. Υπάρχουν τρία βασικά πρωτόκολλα VPN που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι πάροχοι VPN για τα Windows: PPTP, OpenVPN και L2TP. Λειτουργούν θαυμάσια σε μεγάλο αριθμό συσκευών με αυτό το λειτουργικό σύστημα. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του VyprVPN είναι το πρωτόκολλο Chameleon το οποίο δεν μπορεί να προσφέρει κανένα άλλο VPN των Windows. Για να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι το τέλειο VPN για Windows, χρησιμοποιήστε τη δοκιμή 3 ημερών πριν υποβάλλετε αίτηση για ένα πακέτο. Μπορείτε επίσης να λάβετε επιστροφή χρημάτων μετά από 30 ημέρες αν δεν σας αρέσει αυτό που έχει για τους χρήστες.

IPVanish

Αν και οι εμπειρογνώμονες των Windows VPN επανειλημμένα τονίζουν την ανάγκη επιλογής μιας εταιρείας VPN που δεν εδρεύει στις ΗΠΑ, μπορεί να παραβλεφθεί σε ορισμένες περιπτώσεις. Το IPVanish κρύβει τη διεύθυνσή σας IP από οποιονδήποτε αναγκάζει να προσπαθήσει να εισέλθει στο σύστημά σας. Καλύπτει αποτελεσματικά τις διαδρομές σας που τροφοδοτούνται από περισσότερους από 1000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από αυτά που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Εάν υπάρχει ένας συγκεκριμένος ιστότοπος ή μια εφαρμογή με δυνατότητα ροής που δεν μπορείτε να βρείτε έναν κόμβο, απλώς ζητήστε τη ζωντανή υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο 7/7. Υπάρχουν τρία δοκιμασμένα πρωτόκολλα για επιλογή από: OpenVPN, PPTP και L2TP / IPsec. Διαβάστε τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς του καθενός και συγκρίνετε αυτά τα πρωτόκολλα για να βρείτε το πιο κατάλληλο για το σύστημά σας. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά του IPVanish ανώνυμα τότε μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και το φθηνότερο πακέτο τους μέσω Bitcoin μόνο για $ 6.49 / μήνα. Αυτό είναι το σχέδιο 12 μηνών που σας εξοικονομεί περίπου $ 4 κάθε μήνα, καθώς το κανονικό μηνιαίο πακέτο τους κοστίζει $ 10 / μήνα. Το IPVanish είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις κορυφαίες προτάσεις μας για το καλύτερο Windows VPN. Η απεριόριστη λειτουργία κυκλοφορίας P2P ανοίγει συναρπαστικές δυνατότητες για τους χρήστες του Torrent. Έχουν έκπτωση 17% σε αυτό το σχέδιο τιμών τώρα. Καθώς το IPVanish μπορεί να υπερηφανεύεται για διακομιστές σε περισσότερες από εξήντα χώρες και να επεκτείνεται συνεχώς, ίσως να είναι εύκολο να το υπογράψετε. Το πιο cool πράγμα που το καθιστά μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για Windows είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μόνο λογαριασμό IPVanish και να το εκτελέσετε σε πέντε διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών για όλους τους χρήστες.

συμπέρασμα

Αυτά είναι ιδιαίτερα συνιστώμενα βέλτιστα παράθυρα VPN στον υπολογιστή και τα κινητά και τα δύο. Θα μπορείτε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα συλλέγονται ακριβή δεδομένα της τοποθεσίας σας από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε ή τις εφαρμογές για κινητά που χρησιμοποιείτε. Αυτό σας επιτρέπει να καταργήσετε τυχόν περιορισμούς που ενδέχεται να έχουν αυτοί οι ιστότοποι ή οι εφαρμογές σε σχέση με την τοποθεσία. Θα περάσετε μέσα από τους αποκλεισμούς που έχουν τοποθετήσει οι αρχές σε ιστότοπους και εφαρμογές ειδήσεων και ψυχαγωγίας. Αυτά που έχει απαγορεύσει η κυβέρνησή σας για πολιτικούς λόγους είναι άμεσα προσβάσιμα σε εσάς. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να κρατήσετε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς, οι οποίοι οι χάκερ μπορούν να προσπαθήσουν να ανακτήσουν για δικό τους όφελος. Χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο VPN και ένα διακομιστή που σας προσφέρει τη βέλτιστη ταχύτητα και ασφάλεια, έχετε εκπληκτική εμπειρία χρήστη. Η εγκατάσταση και η λειτουργία γίνεται εύκολα με φιλική προς το χρήστη διεπαφή για αρχάριους. Αυτό σας δίνει την ειρήνη ότι το Διαδίκτυο είναι πράγματι ένα ασφαλές μέρος όπου μπορείτε να εργαστείτε ή να παίξετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας όταν είστε συνδεδεμένοι στο καλύτερο Windows VPN.

Τα Windows σας δεν είναι ασφαλή! Αποκτήστε το καλύτερο VPN για Windows και παραμείνετε ασφαλείς on-line

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments