4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές

[ware_item id=33][/ware_item]

Το δημόσιο Wi-Fi είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα. Μπορείτε να πετάξετε κάτω σε μια άνετη καρέκλα, να μασκάρετε το iPhone ή το MacBook σας και να ξεκινήσετε να περιηγείστε στο Διαδίκτυο χωρίς απολύτως χρέωση. Οι φοιτητές χρησιμοποιούν συχνά τοστιέρες καφετέριες και καφέ για να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους. Οι συχνές ταξιδιώτες έχουν επίσης βαθιά εκτίμηση για δωρεάν δημόσιο Wi-Fi. Εντούτοις, γνωρίζετε τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση ενός; Λοιπόν, αν δεν το κάνετε τότε πραγματικά έχετε να ξέρετε τι μπορεί να σας προκαλέσει και ποια μπορεί να είναι η λύση σε αυτό.


Γιατί χρειάζεστε ένα πρόγραμμα VPN Client για Mac

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο αποτελεί πραγματική απειλή

Σύμφωνα με την PWC, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο είναι το δεύτερο πιο συνηθισμένο οικονομικό έγκλημα που αναφέρθηκε φέτος. Σωστά! Πώς μπορεί κανείς να αισθάνεται ασφαλής στο διαδίκτυο; Όταν εργάζεστε με δωρεάν δημόσιο WiFi, υπάρχει μηδενική εγγύηση ασφάλειας. Οποιοσδήποτε άλλος χρήστης μπορεί να εισέλθει στο σύστημά σας και να αποκτήσει πρόσβαση σε προγράμματα, ευαίσθητα έγγραφα, εικόνες, βίντεο, πληροφορίες πιστωτικών καρτών και λογαριασμούς κάθε είδους. Αυτό είναι το πόσο πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει ένας εγκληματίας στον κυβερνοχώρο εάν δεν λάβετε μέτρα για την προστασία του συστήματός σας από αυτά.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες διστάζουν να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής και πληρωμής μέσω εφαρμογών. Τα καλά νέα είναι ότι οι προγραμματιστές έχουν βρει το απόλυτο λογισμικό που μπορεί να σας κρατήσει ασφαλές από τους χάκερ που εργάζονται για διαφορετικές ατζέντες. Υπάρχουν ορισμένοι επαγγελματίες χάκερ που προσλαμβάνονται για εγκληματικές δραστηριότητες. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που το κάνουν μόνο για διασκέδαση, ώστε να μπορούσατε να είστε ένα αθώο θύμα. Το hacking υψηλού επιπέδου πραγματοποιείται σύμφωνα με τις εντολές των κυβερνητικών υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας. Εάν πιστεύουν ότι οι δραστηριότητές σας απειλούν με κάποιο τρόπο, όπως αντι-κυβερνητικά προγράμματα σε ορισμένες χώρες, μπορείτε να κατηγορηθείτε νομικά για αυτό το έγκλημα. Σκεφτείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να πλαισιώσετε για ένα έγκλημα που δεν διαπράξατε αν ένας εισβολέας μπαίνει στο σύστημά σας και φυτεύει ψευδείς πληροφορίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακόμη και μια καταγραφή των συνδέσεών σας θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει για μια δοκιμή για να χάσει το σύστημά σας.  

Απεριόριστη πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο

Δεν είναι μόνο για το ποιος μπορεί να φτάσει στο σύστημά σας αλλά πόσο μακριά μπορεί να επεκταθεί και η δική σας έκταση. Υπάρχουν εκατομμύρια απαγορευμένων ιστότοπων και εφαρμογών σε όλο τον κόσμο ανάλογα με τις πολιτικές συνθήκες και τις κυβερνητικές πολιτικές. Φανταστείτε να πηγαίνετε σε ένα ταξίδι στην Κίνα, προετοιμάζοντας για ένα συναρπαστικό επεισόδιο Stranger Things μόνο για να διαπιστώσετε ότι το Netflix είναι αποκλεισμένο λόγω των γεω-περιορισμών. Τώρα, αυτό θα ήταν πιο τρομακτικό από τα φαντάσματα της αμερικανικής ταινίας τρόμου. Εάν επισκέπτεστε μια χώρα όπου απαγορεύονται σημαντικές ιστοσελίδες ειδήσεων και εφαρμογές όπως οι The New York Times, θα αισθανθείτε εντελώς αποκομμένοι από τον έξω κόσμο. Υπάρχουν αρκετοί ιστοτόποι ροής που προσφέρουν περιορισμένη πρόσβαση σε άτομα που κατοικούν σε τοποθεσίες εκτός της λίστας τους. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν έχετε νόμιμο λογαριασμό και έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία αυτή, τα χρήματά σας θα σπαταληθούν όσο είστε φυσικά σε μια θέση όπου οι υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες. Ως φοιτητής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια πόρων που σας είχαν αποκλεισθεί προηγουμένως λόγω της δικής σας θέσης.

Τι είναι το VPN?

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) είναι ένας ανόητος τρόπος για να λύσετε όλα αυτά τα ζητήματα απορρήτου και πρόσβασης με ένα χτύπημα. Βασικά, επιλέγετε τη συμφωνία VPN για MAC που παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση που κρύβει όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, ενώ αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας. Πρόκειται για μια προσέγγιση δύο όψεων που εγγυάται καταπληκτική περιήγηση στο διαδίκτυο και ισχύει και για εφαρμογές. Είτε τρέχετε ένα φθηνό VPN στο Mac ή στο iPhone σας, θα πρέπει να λειτουργεί ομαλά και να σας κρατά ασφαλή ακόμα και σε μια δωρεάν δημόσια Wi-Fi σύνδεση. Όπου κι αν βρίσκεστε σήμερα, θα υπάρχουν μηδενικοί περιορισμοί σχετικά με το περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε όταν επιλέγετε μια κατάλληλη τοποθεσία στο VPN Mac, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες ή το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι χρήστες μπορούν κανονικά να επωφεληθούν από τις περισσότερες ιστοσελίδες και εφαρμογές λόγω χωρίς περιορισμούς, χάρη στο VPN!

Είναι απαραίτητο το VPN για Mac για όλους μας?
Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους παρόχους Mac VPN που έχουν δώσει υψηλές αξιολογήσεις από χρήστες από όλο τον κόσμο. Όπως θα μάθετε, έχουν εξειδικευμένους διακομιστές σε πολλές χώρες σε κοινές τοποθεσίες. Κάθε διακομιστής χρησιμοποιεί διάφορα πρωτόκολλα VPN που προσφέρουν ισχυρή προστασία, καθώς ο πελάτης Mac VPN συνδέεται με έναν επιλεγμένο διακομιστή που παρέχει τη βέλτιστη απόδοση.

1. NordVPN - Καλύτερο VPN για Mac

Το χαρακτηριστικό που κάνει το NordVPN να ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών του είναι η διπλή κρυπτογράφηση του, που σημαίνει ότι δεν παίρνεις ένα αλλά δύο εκπληκτικά επίπεδα προστασίας για την τιμή ενός. Διαθέτει επίσης την ικανότητα χειρισμού έως και έξι συσκευών ταυτόχρονα σε έναν μόνο λογαριασμό VPN. Είναι ιδανικό για λήψη αρχείων P2P λόγω της ανώτερης καλύπτρας ασφαλείας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα πακέτα NordVPN ανώνυμα με το Bitcoin ή να χρησιμοποιήσετε το PayPal μεταξύ άλλων μεθόδων. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι το Nord VPN βρίσκεται στα top 2 του Best Mac VPN.

Τιμολόγηση NordVPN

4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές

2. ExpressVPN

Αναμφισβήτητα, το καλύτερο VPN για Mac είναι το ExpressVPN, αν και είναι ελαφρώς πιο ακριβά σε σύγκριση με άλλα στην αγορά αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά, έχετε εξαιρετικά χαρακτηριστικά και απεριόριστο εύρος ζώνης που καθιστά το ExpressVPN αξίζει τον κόπο των 12,95 δολαρίων / μήνα που έχουν καθοριστεί για το κανονικό σχέδιο τιμών. Έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε 87 χώρες έτσι ώστε η προσβασιμότητά της είναι η μεγαλύτερη έκκληση μαζί με τα τέσσερα ισχυρά πρωτόκολλα VPN και φιλική προς το χρήστη διεπαφή καθιστά το βέλτιστο mac vpn στη λίστα μας.

3. IPVanish

Το μεγάλο πράγμα για την IPVanish είναι ότι δεν βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ίσως να πιστεύετε ότι αυτό μειώνει την αξιοπιστία του, αλλά στην πραγματικότητα, κρατά τα πόδια της από τους επιβλαβείς νόμους περί απορρήτου των χρηστών που ισχύουν για τους παρόχους VPN που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η IPVanish λειτουργεί σε περισσότερες από 60 χώρες και εξαπλώνει τις λαμπρές υπηρεσίες της, όπως μιλάμε. Είναι δημοφιλές ως το ταχύτερο VPN για Mac, οπότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

Μπορείτε να το εκτελέσετε ταυτόχρονα σε πέντε συσκευές, ώστε να μην είναι καθόλου κακή.  

4. TorGuard

Εάν αισθάνεστε διστακτικοί στο να κάνετε μια επένδυση σε ένα VPN τότε πηγαίνετε για TorGuard, η οποία έχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα που προσφέρουν. Αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο επειδή με περισσότερους από 1600 διακομιστές, το TorGuard κατέχει μια εντυπωσιακή κατάταξη. Σε περισσότερες από 50 χώρες, η επιλογή των εξυπηρετητών και τα σχέδια τιμολόγησης είναι εξαιρετικά. Παίρνετε απεριόριστο εύρος ζώνης και η σύνδεση αναβοσβήνει γρήγορα για απίστευτη ροή και λήψεις.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή εκτός από την υπηρεσία mac vpn για να κρατάτε το σύστημά σας ασφαλή από hackers και snooping κυβερνητικούς οργανισμούς ενώ απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση στη συνέχεια εγγραφείτε για έναν αξιόπιστο παροχέα VPN που έχει ισχυρούς διακομιστές στην τοποθεσία σας και έχει λάβει υψηλές βαθμολογίες από ευχαριστημένους χρήστες.   

Περίληψη για το Best Mac VPN

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Νικητής

IPVanish

Τιμή: $ 6.49 / μήνα

4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςΕξαιρετικά χαρακτηριστικά εφαρμογής
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςΤαχύτητα και αξιοπιστία Καλό
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςπερισσότερες από 40.000+ ανώνυμες διευθύνσεις IP
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές225+ διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςΕγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Διαβάστε την αναθεώρηση

Torguard

Τιμή 9,99 δολάρια / μήνα

4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςΔεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςΚαλή κοινή χρήση αρχείων P2P
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές1 εβδομάδα δοκιμής & Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές1600+ διακομιστές σε 50+ χώρες
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & iKEv2

Διαβάστε την αναθεώρηση

ExpressVPN

Τιμή $ 8,32 / μήνα για ετήσια συνδρομή

4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές Κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές Εύκολη χρήση εφαρμογών / λογισμικού
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές 24/7 ζωντανή υποστήριξη
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές 100+ εξυπηρετητές σε 78 χώρες

Διαβάστε την αναθεώρηση

NordVPN - Νικητής

Τιμή $ 8,32 / μήνα για ετήσια συνδρομή.

4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχές 650+ διακομιστές σε 50+ χώρες
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςΚρυπτογράφηση 2048 bit
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςΠολλαπλή σύνδεση για 6
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςΕγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
4 καλύτερα δίκτυα VPN για Mac για τη διασφάλιση της συσκευής σας από τις αμυχέςΥποστηρίζει το Netflix με τη λειτουργία SmartPlay στις εφαρμογές

Διαβάστε την αναθεώρηση

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments