Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε ταξιδιώτης πρέπει να χρησιμοποιεί ένα VPN το 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ή ας πούμε μόνο ταξίδια και να ανακαλύψετε διαφορετικές πόλεις ή κωμοπόλεις της πατρίδας τους. Ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι χιλιάδες δολάρια, υπεραγορές, να προετοιμαστείτε για το ταξίδι ταξιδιού σας, υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να προσθέσετε στον "κατάλογο των πραγμάτων που έχετε όταν ταξιδεύετε". Και τι υποθέτετε ότι πρέπει να είναι; Ας μιλήσουμε για την ασφάλειά σας, συγκεκριμένα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το ταξίδι είναι διασκέδαση μόνο όταν είστε ασφαλείς, αλλιώς, γίνεται ένας εφιάλτης. Καθώς ταξιδεύετε, χρησιμοποιείτε αναπόφευκτα δημόσια hotspots Wi-Fi, σε καφετέριες, στο αεροδρόμιο και σε άλλα μέρη.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε ταξιδιώτης πρέπει να χρησιμοποιεί ένα VPN το 2019

Τώρα, ας πούμε απλώς ότι κάνετε κράτηση για ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο με τη χρήση δημόσιου Wi-Fi, δεν φοβάστε ότι κάποιο άγνωστο άτομο μπορεί να καρφώσει δεξιά στα προσωπικά σας στοιχεία; Καλά. αυτό δεν προκαλεί έκπληξη! Οι κυβερνοεγκληματίες είναι πάντοτε πιθανό να εντοπίσουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορούν εύκολα να αποκτήσουν τα ονόματα χρηστών, τις πληροφορίες πιστωτικών καρτών και τους κωδικούς πρόσβασης, όταν τα δεδομένα σας δεν είναι κρυπτογραφημένα. Και ποιος θα μπορούσε να είναι τα καλύτερα θύματά τους από τους ταξιδιώτες?

Έτσι, είστε ασφαλείς καθώς χρησιμοποιείτε δημόσια Wi-Fi; Καθόλου! Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια λύση σε όλα. Στην περίπτωση αυτή, η λύση δεν είναι άλλη από ένα VPN. Η χρήση ενός VPN για ταξίδια μπορεί να σας εξοικονομήσει από πολλά απρόβλεπτα προβλήματα. Εάν ψάχνετε τρόπους για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα, τότε μην ψάξετε άλλο. Εδώ είναι η κατευθυντήρια γραμμή για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όταν ταξιδεύετε, γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και ποιοι είναι οι καλύτεροι παροχείς VPN.

Γιατί ένα VPN πρέπει να έχει το ταξίδι σας?

Ένα VPN δημιουργεί πραγματικά μια γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο και δεν υπάρχει κανένας τρόπος για οποιοδήποτε άλλο μέρος να εισέλθει στις λεπτομέρειες σας. Δεν κάνει αυτό το VPN το καλύτερο για ταξίδια; Σίγουρα, ναι! Ας δούμε τι άλλα εκπληκτικά πράγματα μπορεί να κάνει ένα VPN κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σας δίνει πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους

Με VPN για ταξίδια, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους που συχνά αποκλείονται σε ορισμένες χώρες. Τι άλλο χρειάζεστε; Για παράδειγμα Netflix. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλες τις χώρες, αλλά μπορείτε να τραβήξετε ένα all-nighter, παρακολουθώντας την αγαπημένη σας σειρά με τη χρήση ενός VPN.

Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζετε πώς ένα VPN κάνει ακριβώς αυτό? κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο, αποκρύπτει την τοποθεσία και τη διεύθυνση IP σας, καθιστώντας σας έτσι ανώνυμη μέσω του Διαδικτύου. Αυτό, με τη σειρά του, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους σε ορισμένες χώρες. Έτσι, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook στην Κίνα ή το Solo Traveler σε ορισμένες χώρες όπου είναι μπλοκαρισμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όταν ταξιδεύετε στην Κίνα ή οπουδήποτε και να σπάσει τον περιορισμό και να περιηγηθείτε ελεύθερα στο Facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο αποκλεισμένο ιστότοπο. Έτσι, αισθάνεται πραγματικά δωρεάν, ενώ τα ταξίδια είναι μόνο το καλύτερο VPN ταξιδιού μακριά!

Επιπλέον, αυτό το όφελος δεν είναι μόνο χρήσιμο ενώ ταξιδεύετε, αλλά ακόμα και όταν κάθεστε στο σπίτι. Πρόκειται απλώς για σύνδεση με έναν ιστότοπο ή διακομιστή σε άλλη χώρα και για boom, πρόσβαση σε όλες τις ιστοσελίδες που θέλετε, ελεύθερα!

Σας προστατεύει από τα ψεύτικα Hotspots Wi-Fi

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου πηγαίνουν στη θάλασσα και μάλιστα δημιουργούν ψεύτικα σημάδια Wi-Fi, έτσι ώστε εύκολα να παγιδευτείτε. Με το VPN, ακόμη και αν συνδεθείτε στο Wi-Fi, η ηλεκτρονική σας δραστηριότητα θα κρυπτογραφηθεί, προστατεύεται έτσι. Πόσο cool είναι η χρήση του δωρεάν Wi-Fi του χάκερ χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια!

Διατηρεί τον προσωπικό σας ήχο πληροφοριών

Τα δεδομένα που εισάγετε, όπως οι κωδικοί πρόσβασης, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας προστατεύονται από κάθε είδους ατυχίες λόγω του VPN. Μπορείτε να κλείσετε μια πτήση χρησιμοποιώντας Wi-Fi στο αγαπημένο σας καφέ, χωρίς να ανησυχείτε για κάποιον άλλο που ψάχνει τα τραπεζικά σας στοιχεία. Δεν είναι χρήσιμο; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το ξενοδοχείο σας, να ανταλλάξετε χρήματα στους λογαριασμούς σας, να κάνετε τις ηλεκτρονικές σας τραπεζικές δραστηριότητες και τι όχι! Δεδομένου ότι τα δεδομένα σας πρόκειται να κρυπτογραφηθούν, δεν θα ληφθούν υπόψη ούτε έχουν αποκαλυφθεί. Ακόμη και οι υπηρεσίες VPN έχουν τις πολιτικές για να μην συνδεθούν στη χρήση δεδομένων που σας εξοικονομούν από κάθε είδους ανησυχίες.

Τα καλύτερα VPN ταξιδιών που πρέπει να επενδύσετε

NordVPN

Ένας από τους ισχυρότερους παρόχους VPN εκεί έξω είναι πάνω από το διάγραμμα μας. Έχει περισσότερους από 5000 διακομιστές σχεδόν σε κάθε μεγάλη χώρα του κόσμου που προσφέρει φιλική προς το χρήστη εφαρμογή. Παρέχει στους χρήστες του ένα πολύ ισχυρό επίπεδο κρυπτογράφησης δεδομένων το οποίο καθιστά σχεδόν αδύνατο για τους χάκερ να σπάσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά σας δεδομένα ακόμη και σε δημόσιο wifi που πρέπει να χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια ταξιδιών. Ως εκ τούτου, αυτός ο παροχέας VPN είναι απαραίτητο VPN για ταξιδιώτες.

ExpressVPN

Το Express VPN έχει την καλύτερη κατάταξη ανάμεσα σε όλα τα άλλα δίκτυα VPN. Σας διευκολύνει με ασφαλή σύνδεση και εργαλεία προστασίας προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα, όπως πάντα. Το Express VPN αποτιμά επίσης τις καλύτερες υπηρεσίες προστασίας και γι 'αυτό το σύστημά τους δεν συνδέεται με τη χρήση των δεδομένων σας. Παραμένετε ανώνυμοι, αυστηρά ανώνυμοι.

VyprVPN

Όπως γνωρίζουμε τώρα πόσο επικίνδυνα είναι οι δραστηριότητες μας στο διαδίκτυο ενώ ταξιδεύουμε, έχει γίνει η πρώτη μας προτεραιότητα να λάβουμε πρώτα τα μέτρα ασφαλείας. Και, με το VyprVPN, κανένας χάκερ και ηχογράφος δεν μπορεί να κλέψει τα προσωπικά σας δεδομένα. Το VyprVPN είναι το καλύτερο διαθέσιμο VPN για την υπηρεσία σας. Σίγουρα κρυπτογραφεί και σας επιτρέπει να έχετε μια ασφαλή σύνδεση, παραβιάζει τους κυβερνητικούς περιορισμούς και δεν δίνει κανένα τρόπο σε κάποιον χάκερ. Έχει περίπου 70 τοποθεσίες διακομιστή έτσι ώστε η επιλογή είναι απεριόριστη. Έχετε όλους τους ιστότοπους, τις διευθύνσεις IP, τις τοποθεσίες σας και τις ηλεκτρονικές σας δραστηριότητες προστατεύονται με VyprVPN.

Ανάγνωση: VyprVPN Αναθεώρηση 2019

Παραδόξως, λειτουργεί επίσης αποτελεσματικά στην Κίνα. Η Κίνα είναι μια από τις χώρες που προσπαθεί να μπλοκάρει ακόμη και τις υπηρεσίες VPN, καθώς σας βοηθάει να περιηγηθείτε στα περιοδικά τους. Όμως, το VyprVPN δεν έχει όρια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το VPN όταν ταξιδεύετε στην Κίνα. Ο λόγος για τον οποίο είναι χρησιμοποιήσιμο στην Κίνα είναι ότι η VyprVPN δεν έχει διακομιστές που να λειτουργούν στην Κίνα, επομένως είναι πιθανό ότι δεν ακολουθούν κυβερνητικούς κανονισμούς.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ακόμη και τις μικρές λεπτομέρειες όταν πρόκειται να ταξιδέψετε. Η ασφάλεια του Διαδικτύου πρέπει να είναι η πρωταρχική προτεραιότητα, ανεξάρτητα από το τι. Ακριβώς όπως δεν ξεχάσετε να πάρετε τα χέρια σας στο αγαπημένο σας μπικίνι, μην ξεχάσετε την ηλεκτρονική σας ασφάλεια πριν χτυπήσετε το αγαπημένο σας μέρος. Το PIA θα πρέπει να είναι η επόμενη επιλογή σας στη λίστα ταξιδιών VPN. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε έως και 5 συσκευές χωρίς κανένα περιορισμό και σας εξυπηρετεί με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

Έτσι, έχουμε αποκαλύψει πόσο σημαντικό είναι ένα VPN για ταξίδια και ποιο VPN θα πρέπει να επιλέξετε. Δεν αποτελεί έκπληξη αυτές τις μέρες ότι οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου σας χρεώνουν, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Αλλά, με ένα VPN ταξιδιού, μπορείτε να αποθηκεύσετε σημαντικές ατυχίες στο διαδίκτυο. Σίγουρα σας προστατεύει από κάθε είδους κλοπές ταυτότητας και σας κάνει να χρησιμοποιείτε τους απρόσιτους ιστούς. Εγγραφείτε για το καλύτερο VPNS για ταξίδια και απολαύστε το ταξίδι σας.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments