6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában – Kerülje meg a nagy tűzfalat!

[ware_item id=33][/ware_item]

Az interneten való böngészés Kínában nagyon nehéz lehet a „Nagy tűzfalat” szabályozás miatt, amely az online cenzúrát szabályozza a webhelyek blokkolásával, a kulcsszavak kiszűrésével és a kínai kormány elleni beszéd- és tevékenységi bűncselekmények különféle típusainak figyelembevételével. Ennek eredményeként a kínai internethasználók nem férnek hozzá a Nyugaton ennyire népszerű összes nagyobb közösségi média és szórakoztató platformhoz. Ide tartoznak olyan webhelyek és alkalmazások, mint a Google, a Facebook, a YouTube, a Instagram, a Twitter, a Snapchat, a Soundcloud, a Flickr, a Vimeo, a Tinder, valamint a nemzetközi hírportálok / alkalmazások. Nem azért vagyunk itt, hogy megsértsük a kínai embereket, de ezeket a dolgokat figyelembe véve az emberek valóban fulladást érezhetnek, ha először utaznak Kínába..


A legjobb kínai VPN szerepe a nagy tűzfal megkerülésében

Kérdezed, hogyan él túl egy kínai internetes felhasználó? A kínai VPN-kiszolgálók egy bizonyság arról, hogy ezeknek a felhasználóknak nem kell szenvedniük. Vannak ingyenes kínai VPN-szolgáltatások, de ezek közül sok nem működik kielégítően, és a kínai VPN-k legtöbbjét gyakran blokkolja a nagy tűzfal. Ez különösen akkor fordul elő feszült időkben, amikor az országban kormányellenes tüntetések zajlanak.

Ha turizmust, munkahelyet vagy tanulmányokat keres Kínába, akkor szüksége van egy megbízható VPN-re Kínában, amely hozzáférést biztosít a korlátozott tartalomhoz. És hogyan jutottunk erre a következtetésre, hogy tudjuk ajánlani a helyes választást? Nos, felkeresettünk szabadúszóinkhoz és szoftver-elemzőinkhöz Hongkong és Kína régiójában, és felkértük őket, hogy teszteljék a VPN-k listáját, és hozzájárulásuk és jóváhagyásuk után következtetésre jutottunk..

Ne aggódj - nézd meg a 2019 legjobb kínai VPN-t

NordVPN

Az NordVPN biztosítja a szolgáltatót, ha Kínába utazik. Megkérdeztünk mintegy 30 felhasználót, akik különféle okokból Kínában voltak, hogy teszteljék nekünk a NordVPN-t, és 98% -uk nagy remekbe adta nekünk e híres kínai VPN-szolgáltató hatékonyságát. Úgy tűnik, hogy a testreszabott VPN-protokolljai túl erősek a kínai nagy tűzfal számára. A NordVPN a szakértőink közül 2019-ben a legjobb VPN Kínában.

Más legnépszerűbb kínai VPN-k

[/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Torguard
  • IPVanish
  • SwitchVPN

ExpressVPN

Ár 6,67 USD / hó

6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat! 30 napos pénzvisszafizetési garancia!
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat! Akár 256 bites titkosítás
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat! Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat! 24/7 élő támogatás
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat! 100+ szerver 78 országban

Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

VyprVPN

Ár 5,00 USD / hó

6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!Kiváló támogató csapat
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!Jó titkosítási protokollok
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!Korlátlan szerverváltás
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!200 000+ IP & 700+ szerver
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!3 napos próbaverzió elérhető

Olvassa el a VyprVPN ismertetőt

Torguard

Ár 9,99 USD / hónap

6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!Nincs naplózási politika
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!A P2P fájlmegosztás jó
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!1 hetes próba & Pénzvisszafizetési garancia
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!1600+ szerver 50+ országban
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Olvassa el a Torguard Review-t

IPVanish

Ár 6,49 USD / hónap

6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!Kiváló alkalmazás jellemzői
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!Sebesség és megbízhatóság Jó
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!több mint 40 000 névtelen IP
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!225+ szerver több mint 60 országban
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!7 napos pénz-visszafizetési garancia

Olvassa el az IPVanish ismertetőt

SwitchVPN

Ár 6,66 USD / hónap

6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!30 napos pénzvisszafizetési garancia
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!Azonnali beállítás, azonnali aktiválás
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!P2P & VoIP engedélyezett
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!24/7 élő chat támogatás
6 legjobb VPN-szolgáltatás Kínában - Kerülje meg a nagy tűzfalat!Korlátlan sávszélesség az éves tervben

Hasonlítsa össze az összes VPN-t most>>

Részletes elemzés a VPN-szakértők részéről

ExpressVPN

Kezével lefelé, az ExpressVPN híres, hogy Kína eddig a legjobb VPN-je. Erős SSL-jével rendelkezik, 256 bites titkosítással, ragyogó protokollokkal, például OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP és PPTP. Csak a Brit Virgin-szigetek rendeleteire vonatkozik, ami azt jelenti, hogy nem adná ki az Ön adatait, ha a kormány az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező VPN szolgáltatókkal ellentétben kéri. Valójában az ExpressVPN nulla naplózási politikával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasználói nyilvántartást nem fogják megőrizni. Szolgáltatásainak 94 országa van, köztük Kína.

Nincs más VPN Kínában több mint 2000 szerverrel büszkélkedhet, amelyek szétszórva vannak a világon. Minél nagyobb a kiszolgálók száma, annál erősebb és gyorsabb a kapcsolat.

Az ExpressVPN nagysebességű internetet biztosít korlátlan sávszélességgel az összes asztalon, táblagépen és mobil eszközön, vitathatatlanul a legjobb VPN Kínában. A szoftver számos operációs rendszerrel kompatibilis, mint például a Windows, Mac, iOS, Android, Router és Linux. Nagyon kényelmes a kiszolgálók cseréje, amikor csak akarja, és a problémákat a 24 órás ügyfélszolgálat gyorsan megoldja. Az árszervezés havi 12,95 USD-től kezdődik, egy áttételi rendszerrel, egy 30 napos pénzvisszafizetési ajánlattal és szinte huszonhárom fizetési módszerrel. Pénzt takaríthat meg a 15 hónapos előfizetésükkel, mindössze 6,67 dollár havonta. Az egyszerű háromlépcsős regisztrációs folyamathoz csak a kiválasztott árat, az e-mail címet és a fizetést kell igényelnie. Részletes támogatási rendszerük van az új felhasználók számára, teljes kézikönyvekkel a különféle operációs rendszerekre és böngésző-kiterjesztésekre.

VyprVPN

Végül, van egy VyprVPN, amely valóban elképesztő értéket teremt pénzének az olcsó 5 USD / hó csomaggal. Prémium árai szerint 5 eszközcsatlakozás csak 6,67 USD / hó lehet. Ez tökéletesvá teszi a hallgatók és a kisvállalkozások tulajdonosai számára, akik valóban nem tudnak befektetni Kínában drágább VPN-ekbe, mint például az ExpressVPN. Mivel olcsó VPN, nem teszi sokkal kevésbé hatékonynak. Itt van a szépsége VyprVPN hazugság. Jelentős hitelességet teremtett Kína és több mint 94 másik ország felhasználói körében. Testreszabott alkalmazásokat hozott létre az Apple és az Android telefonos felhasználók számára az üzlet édesítésére. Mac OS, Windows és Linux a VyprVPN is támogatja. Ezt a nagysebességű VPN-t egyszerre 3-5 eszközön is futtathatja. Tehát nemcsak útközben futtathatja okostelefonján vagy táblagépén, hanem megoszthatja a kapcsolatot szobatársakkal vagy családtagjaival. Ezzel pénzt takarít meg, különben több előfizetésre költve. A PPTP, az OpenVPN és az L2TP mellett saját Chameleon protokollal rendelkezik, amely védi a rendszert és elrejti az Ön IP-címét. Ha erős, exkluzív protokollt keres, akkor ez lehet a legjobb kínai VPN. Számos közös fizetési lehetőségük van, köztük az Alipay és az élő csevegés az ügyfélszolgálat részeként. Tudod kap egy teljesen ingyenes 3 napos próbaverzió és még visszatérítést is kaphat 30 nap ha elégedetlen.

IPVanish

Ha megfizethető VPN-megállapodást keres, akkor az IPVanish csak 6,49 USD / hónap (1 éves terv), a jelenlegi akár 60% -os megtakarítással gyorsan regisztrálhat. Nem csak ezt, de ha úgy találja, hogy a szolgáltatások nem megfelelnek az Ön igényeinek, akkor lépjen tovább, és 7 napon belül törölje számláját, hogy visszatérítse a befizetését. Vitathatatlanul az ExpressVPN az egyik legjobb kínai VPN, 6,67 dollárért/ hónap kissé drágább, mint az IPVanish, és a VyperVPN alaptervének költségei csak Havonta 6,67 USD. Mindegy, hogy mely szolgáltatások és házirendek vannak a legmegfelelőbbek, és melyik VPN rendelkezik a legjobb szerverrel az Ön tartózkodási helyéhez. Arra biztatjuk a felhasználókat, hogy válasszák a 12 hónapos előfizetéseket, mivel ezek általában a legolcsóbbak. Több mint 60 országban működik, és több mint 1000 megbízható szervert biztosít, az IPVanish biztosítja a legjobb ár-érték arányt. Védi a magánéletét 256 bites AES titkosítással és nagyszerű protokollokkal, beleértve az OpenVPN, PPTP és L2TP / IPsec fájlokat. Élvezze a korlátlan sávszélességet és a zökkenőmentes böngészést akár öt eszközzel, amelyek egyidejűleg kapcsolódnak egy fiókhoz. Tehát itt az IPVanish veri a többi VPN-t Kínában. Nincs korlátozás a kiszolgálók váltására, és az átmenet zökkenőmentes. A 24 órás ügyfélszolgálati program nagyszerű hatékonyan megoldja a problémákat, amelyekkel jó szolgáltatásaik ellenére felmerülhetnek.

Olvas: IPVanish Review

TorGuard

A kiszolgálók száma és a TorGuard árcsomagok sokfélesége révén a 2019. kínai VPN-üzlet egyik legjobbjává válik. Képzelje el, hogy választhat több mint 1600 nagy teljesítményű, kapcsolható szervert, amelyek támogatják az Ön böngészési élményét. A névtelen proxycsomagot csak 5,95 dollárért havonta lehet igénybe venni, ami a normál VPN csomagok felének fele. A névtelen VPN-csomagot havonta 5 dollárért kaphatja meg, többek között az üzletek között. Ez az ár csak az éves tervre vonatkozik, de féléves és negyedéves tervvel is rendelkeznek, ésszerű áron. Ez valószínűleg a legjobb ár-érték arány, amelyet egy kínai VPN bármely felhasználó számára kínálhat.

Próbáld ki, és nézd meg, hogy a TorGuard a legmegfelelőbb-e az Ön számára. Ha még mindig boldogtalan vagy, megteheti visszaszerezze pénzét az adott csomag megvásárlásától számított 7 napon belül. Készítsen listát az összes korlátozott webhelyről és alkalmazásról, és nézd meg magad a TorGurad teljesítményét. Patak tartalma és kipróbálhatja annak torrenting funkcióit is. Kína csak egy az 50 ország közül, ahol ez a fantasztikus VPN-szolgáltatás működik. Több mint 3000 szerverrel rendelkeznek ezeken a helyeken. Ügyfélszolgálatuk dicséretre méltó, és a sebesség félelmetes az streaming és a letöltés számára. A TorGuardnál nincs fogalom a felhasználói naplók vezetésére, így aggódhat az adatvédelem megsértése miatt.

SwitchVPN

Ez a lehetőség kiváló felhasználói felülettel rendelkezik, amely segít a kezdőknek megérteni, hogy a VPN szolgáltatás valójában hogyan működik. A SwitchVPN minden nagyobb VPN protokollt kiválaszthat. Tehát kérheti OpenVPN, SSTP, L2TP vagy PPTP fájlokat, hogy a munka gyorsabban megtörténjen. Ez sok időt hagy arra, hogy felvegye a kedvenc TV-műsorokat, és hozzáférést biztosítson a blokkolt webhelyekhez és alkalmazásokhoz. Bármikor válthat a megbízható szerverek között, és azonnali értesítést kaphat a frissített verziók elérhetőségéről. Nem számít, ha nem tudsz angolul, mert a SwitchVPN több nyelvet támogat Kínában és Ázsia más részein. Csatlakoztasson öt telefonját, laptopját vagy táblagépét egyetlen fiókra a kiváló sebesség és nulla korlátozás nélküli böngészés érdekében. A havi tervük: Havonta 9,95 USD és most kínálnak 42% kedvezmény a 12 hónapos árai alapján.

Ez azt jelenti, hogy havonta csak 5,82 dollárért kap egy gyors, biztonságos internetet, amely kemény versenyt biztosít a legjobb kínai VPN-k számára. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállaltak, így senki sem hagyhatja figyelmen kívül őket. A SwitchVPN hálózati gyilkossági kapcsolót biztosít a maximális védelem érdekében, így azonnal leszakad, mielőtt valaki megpróbál felismerni téged. Ezenkívül több gigabites sebességet ígérnek a játékosok és a felhasználók csábítására, akik szeretnek online játszani vagy közvetíteni.

A Nagy tűzfal valójában nem olyan nagy probléma, hogy ezek a csodálatos kínai VPN-szolgáltatások Kínában elérhetők. Könnyen beállíthatók, és a költségvetésükhöz igazodva különféle árat kínálnak. A titkosítás, a sebesség, a hozzáférés, a szerverek és az ügyfélszolgálat mind megéri a befektetést. A kínai VPN-kiszolgálók azonban időről időre átmenetileg blokkolódnak, mivel a kínai kormánynak nem jobb dolgai, hanem szorosan figyelemmel kísérik a megfigyelést. De nincs semmi aggódás vagy összetévesztés, a kínai fentebb felsorolt ​​legjobb VPN-k továbbra is erőteljesen ellenállnak a Nagy Tűzfal támadásának..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments