4 legjobb kanadai VPN-szolgáltatás – vigyázzon az öt szemre!

[ware_item id=33][/ware_item]

Ha VPN-t használ Kanadában?

Nos, határozottan igen. Sajnos azonban kevés kanadai ismeri a fenyegetések számát. Mivel egy rendkívül digitalizált ország és egyike azon kevés országoknak, amelyek szerint az ingyenes WiFi alapvető emberi szükséglet, Kanadában tele van a „tudatlanság egy boldogság” levegővel! Az azonban, hogy technofil ország, nem azt jelenti, hogy mentes a kockázatoktól.


A legfrissebb statisztikák szerint a kanadai vállalatok 97% -át fenyegeti a cyber-heist vagy a számítógépes bűnözők által végrehajtott rosszindulatú programok.

Minél több helyen vagy vállalkozásban van internet-felhasználó, annál nagyobb a veszélye. A McAfee legfrissebb jelentéseiben arról számoltak be, hogy a kiberbűnözés okozta 400 milliárd dolláros veszteségből Kanada csupán 3 milliárd dollárt szenvedett el. Tehát annak érdekében, hogy megmentse magát a kibertámadásoktól, az egyéneknek és a szervezeteknek védőrendszerrel kell rendelkezniük, amely biztosítja, hogy senki sem kémkedjen a rendszerén, nem is beszélve arról, hogy csapkodjon rájuk. És nincs semmi jobb, mint egy VPN, amely biztonságot nyújt az internet felhasználók számára.

Miért nem tudott a kanadai VPN-ről?

Kanadában a legkevésbé cenzúrázott webhelyek vannak a világ többi országához képest, mindaddig, amíg nem tartalmazza a gyermekpornográfiát..

Ez az egyetlen ok, amiért a kanadaiak többségét soha nem kényszerítették arra, hogy gondolkodjanak, mi és hogyan kell használni a kanadai VPN szolgáltatást, mivel még soha nem érezték annak szükségességét. Mint azonban korábban elmondták, a kanadaiak általában nem tudják a hackelés és a veszélyek nyomon követésének veszélyeit, amelyek veszélyeztethetik őket, ha nem a földrajzi korlátozások elkerülése érdekében..

Jellemzők a VPN használatáról a kiszolgálókkal Kanadában

Általában a VPN-felhasználók többsége olyan közös zónákhoz kapcsolódik IP-vel, mint például az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság. A felhasználók ritkán gondolják, hogy egy kanadai IP gyorsabban futhat, mint bármelyik másik.

Hogy lehet ez? Nos, valójában és amint azt korábban tárgyaltuk, csak azért, mert a földrajzi korlátozás Kanadában nem jelent problémát, sok kanadai sajnos nem használ VPN-t.

Következésképpen a kanadai VPN-kiszolgálók kevesebb forgalommal rendelkeznek, így optimális sebességet tudnak adni. Tehát, még ha VPN-t is használ az Egyesült Államokban vagy másutt, a kanadai szerverek szintén fellendíthetik az Internet sebességét. Mellesleg, az alábbiakban felsorolt ​​összes VPN-szolgáltatónak kanadai szerverek vannak, tehát tudod, milyen plusz átalakításuk van most.

Kanada felügyelete alatt áll?

Sajnos igen. A C-51 terrorizmusellenes törvényjavaslat tartalmaz záradékokat, amelyek felhatalmazást adnak a kormánynak, hogy minden kanadai online tevékenységet bepillantjon és kémkedjen. Kanada, tagja az „5 szemnek” (azon országok listájának, amelyek felmérik az emberek online tevékenységeit: Austrailia, Kanada, Newzealand, USA és Egyesült Királyság), és minden adatát meg kell osztania a másik négy országgal..

Ez azt jelenti, hogy nem csak az Ön országa felett van felügyelete, és személyes adatai lassan nyilvánosságra kerülnek. Annak érdekében, hogy véget vessen ennek, az a legtöbb, amit nem használ a nyilvános WiFis-t olyan banki tranzakciókhoz, amelyek hackelési eseményekhez vezethetnek. Másodszor, és ami még fontosabb, akkor is használjon kanadai VPN-t, még normál kapcsolat használata esetén is.

A legjobb kanadai VPN-szolgáltatás 2020-ra

A legjobb kanadai VPN megtalálása félelmetes és leküzdhetetlen feladat lehet, amely túl költséges ahhoz, hogy tanúvallomást nyújtson, ha 480+ VPN szolgáltatást ellenőriz az összes vásárlásával. Mivel ez a bizalom, a biztonság és a védelem kérdése, itt található a legjobb Kanada VPN felsorolása megkülönböztető tulajdonságaival, hogy kiválassza, melyik felel meg legjobban az igényeinek. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN - Az összes legerősebb VPN!

Ha igazán fáradt vagyok attól, hogy a kormány nyomon követi, vagy ha valami igazán megbízható és megbízható akarja lenni, amely segít abban, hogy nyugodj meg, anélkül hogy még aggódnod is ezen az oldalon, NordVPN van-e dupla védőlap biztosítása.

Kísérnek téged az internetet használó helyről a kívánt helyre. A kettős titkosítás veszélyezteti az optimális sebességet, amelyet elérni képes, de ha nem választották meg a kettős titkosítást, akkor ez olyan jó, mint bármelyik fent említett kanadai VPN-szolgáltatás. Jelenleg ezeket a csodálatos funkciókat csak a meghökkentő áron megragadhatja Havonta 3,49 dollár 3 évre + 3 hónapra.

Nem csak 6 eszközt tud összekapcsolni ugyanazzal a fiókkal, hanem szoftverük is kompatibilis a 6 legnépszerűbb operációs rendszerrel.

A gyilkos kapcsoló és a P2P beállításai az egyik legjobb kanadai VPN-nek teszik őket. A 30 napos pénz-visszatérítési politikával együtt a NordVPN biztosítja, hogy csak akkor válasszon őket, ha tetszett nekik, amire végül is vágysz, hanem megengedi, hogy ha még mindig nem vagy meggyőződve arról, hadd tegyem hozzá: „A NordVPN-nek több, mint 5092 szervereket 60+ országok."

.

ExpressVPN

Az ExpressVPN nagyszerű csomagban van. Ez egy VPN, amely valóra vált az álmot, hogy teljes mértékben eltávolítja az internetes tevékenységeit.

Azok számára, akik teljesen törölni akarják az internethasználat nyomát, amelyre még az Sherlock Holmes sem tud találni, az ExpressVPN a hibabiztos válasz..

Az ExpressVPN használatának előnyei a legjobb streaming sebességek, feltétlenül csodálatos ügyfélszolgálat, könnyű és gyors telepítés, valamint három eszközön történő használat lehetősége.. 

Világszerte több mint 3000 szervert biztosítanak az Ön számára, hogy megfeleljen a hatékony VPN protokollokhoz. Ez a legjobb kanadai VPN, mivel hozzáférést nyit meg más kontinensek számára, amelyek szerzői jogi kérdések miatt tiltottak Kanadában a tartalmat..

Mivel az ExpressVPN 94 országot szolgál fel, kiszolgálói hálózatuk elég hatalmas ahhoz, hogy gyakorlatilag semmilyen tartalom ne maradjon korlátozva az Ön számára. Az Ön kényelme érdekében világszerte több mint 148 városban vannak csúcsminőségű szerverek.

Mindezeket a kedvezményeket a következő helyen szerezheti meg: 8,32 USD havonta a 12 hónapos tervükkel. Ez tűnhet dráganak, ám a kanadai VPN szolgáltatás magas szintjét állították fel. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia édessé teszi az üzletet.

IP Vanish

Az IP Vanish a második helyezett a legjobb kanadai VPN versenyében. Szigorú nulla naplózású politikája mellett a lángoló sebesség, amely túlságosan csábítóvá teszi, amikor az ügyfelek az ár fölé gondolkodnak, mivel az kissé olcsóbb, mint az ExpressVPN. Éves tervük költségekbe kerül Havonta 3,25 USD megtakarítás 73% évente.

Pénz-visszafizetési garanciájuk korlátozása mindössze 7 napig tart, ami nem hangzik különösen nagylelkűen. A világos oldalról még mindig fut a legjobb kanadai VPN, mert nem 3 vagy 5, hanem összesen 10 egyidejű kapcsolatot kínál különböző eszközökön ugyanazt az IPVanish-fiókot használva.

Könnyen megoszthatja a költségeket mások között, akik veled élnek, hogy még néhány dollárt takarítson meg. Ez a kanadai VPN-szolgáltatás több mint 60 szerverrel, több mint 60 országban érdemes kipróbálni.

PureVPN

A PureVPN a Mikulás ajándéka sok kanadai szerpentinnek és különösen a kábítószernek, akik értesítést kapnak az internetszolgáltatótól, amely 2000 és 20 000 dollár közötti finom csúszáshoz vezet..

Ez a VPN biztosítja, hogy megszabaduljon a torzításoktól anélkül, hogy a lehető legnagyobb sebességgel elkapná az összes kanadai VPN-szolgáltatást.

Szerencsére a PureVPN külön csomagokat biztosít az ügyfél által igényelt szolgáltatáshoz. A Downloader és a Streamers terv a felhasználó igényei szerint van felépítve és programozva, és ez nagyon olcsó! A PureVPN felhasználóbarát alkalmazásokat kínál 5 általános operációs rendszerben, valamint egy ingyenes bemutatót az első felhasználók számára.

Ha egy hónapig kipróbálni akarja a PureVPN-t, ez költségekbe kerül $ 10.95 havonta. Mindazonáltal a legkedvezőbb ajánlatuk csak a díjakat számolja fel 1,92 USD havonta. Bármely kérdést feltehet képzett képviselőitől az élő csevegés során, és ez a Kanada VPN szolgáltatás a felhasználók többségének a végső választása.

Székhelye Hong Kongban található, ahol a felhasználói adatvédelmi törvények nem annyira szigorúak, mint más országokban, tehát nem meglepő, hogy a legjobb kanadai VPN-listán szerepeltek..

A cseresznye a kanadai VPN használatához

A VPN-en keresztül csatolhat néhány igazán csodálatos TV-műsorhoz, amelyet a Netflix USA tárol a saját lakosai számára. Bár a VPN-szolgáltatásokat sok VPN-szolgáltatás blokkolja, a fentebb említett VPN-ekkel továbbra is elérhető. Sőt, a BBC iPlayer megköveteli, hogy nézői az USA-ban legyenek.

Nehéz ne érezni a hátrányos megkülönböztetést, amikor ez történik, de ne aggódjon többé, mivel a kanadai VPN segítségével az exkluzív BBC iPlayer segítségével bármit megnézhet..

Torrent felhasználók megismerhetik a Kickass és a Pirate Bay újbóli használatának szabadságát, és óriási örömöt élvezhetik, ha kezüket kapják az úgynevezett érinthetetlen személyekre! Viszlát viszont szeretnénk mondani, hogy jobb, ha biztonságban vagyunk, mint sajnálom, kanadaiak. Szerezzen egy kanadai VPN szolgáltatást most, és kezdje el élni az igazi szabadság életét az interneten keresztül; olyan szabadság, ahol nincs megfigyelés, korlátozás, nyomon követés vagy csapkod!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments