4 legjobb brit VPN-szolgáltatás – Kerülje el a kémkedéses briteket!

[ware_item id=33][/ware_item]

Az elmúlt két év rossz hír volt minden kínzó számára. Míg a költségvetésből származó gyerekek korlátlanul élvezhetik kedvenc évszakjukat és filmeiket, addig az idősebbek a tollak mozgatása nélkül élvezhetik a kompozíciókat. De várj? Hova mentek?


Hol ment az özöntők??

A Chrome-on megjelenő szomorú üzenet, hogy „ezt a webhelyet az Ön internetszolgáltatója blokkolta” az egész lakosságot gyásztakaró alá söpörte. A kormány szigorú lépéseket tett, és végül letette a szükséges számlákat, hogy mindenki keresési történetét megkapja, ideértve a torzítást is.

Az Egyesült Királyság 4 legjobb VPN-je!

Itt lépünk fel a sötét lovag biztosítása érdekében, amely mentheti a napot, a legjobb brit VPN szolgáltatások: [/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

  • VyprVPN
  • IPVanish
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Győztes

VyprVPN

Ár 2,50 USD / hó

4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!Kiváló támogató csapat
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!Jó titkosítási protokollok
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!Korlátlan szerverváltás
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!200 000+ IP & 700+ szerver
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!3 napos próbaverzió ajánlott

Olvassa el a VyprVPN ismertetőt

IPVanish

Ár 3,25 USD / hó

4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!Kiváló alkalmazás jellemzői
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!Sebesség és megbízhatóság Jó
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!több mint 40 000 névtelen IP
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!225+ szerver több mint 60 országban
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!7 napos pénz-visszafizetési garancia

Olvassa el az IPVanish ismertetőt

ExpressVPN

Ár 8,32 USD / hónap

4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket! 30 napos pénzvisszafizetési garancia!
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket! Akár 256 bites titkosítás
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket! Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket! 24/7 élő támogatás
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket! 3000+ szerver több mint 94 országban

Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

NordVPN - Győztes

Ár 3,49 USD / hó

4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket! 5092+ szerver több mint 60 országban
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!2048 bites titkosítás
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!Többes bejelentkezés 6-ra
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!30 napos pénz-visszafizetési garancia
4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!Támogatja a Netflix alkalmazást a SmartPlay szolgáltatás segítségével

Olvassa el a Nordvpn ismertetőt

Mi a VPN??

A VPN legegyszerűbben szólva adja meg az internetszolgáltató kémjegyzékét. A VPN megváltoztatja az Internet-címet (IP), amelyet az internetszolgáltató nyújt Önnek, összekapcsol egy másik (kiválasztott) vállalat szerverével, és úgy néz ki, mintha csak egy másik véletlenszerűen kiválasztott ország internetes felhasználója lenne. Még mindig nem értetted meg? Nos, ne aggódjon, elemezzük a VPN-et egyszerű laikus nyelven. A VPN egyszerűen névtelenné tesz téged az internetszolgáltatók és bármely Felügyeleti Ügynökség előtt, ami azt jelenti, hogy senki sem tudja nyomon követni, hogy mit csinálsz online, inkább inkognitómód? Valójában jobb és anonim. Milyen csodálatos ez!

Hol van a Free VPN UK?

Számos brit VPN szerver / szolgáltatás ígéri, hogy ugyanazt az üzletet ingyen nyújtja, tehát az emberek inkább azt gondolják, hogy miért kell fizetni? Nos, biztosan hallotta, hogy nem létezik olyan ingyenes ebéd. Az összes ingyenes hiteles forrás kipróbálta, és mindegyikük ugyanazon következtetéssel rendelkezik, NEM MŰKÖDIK! Vagy a titkosítás nem történik meg tökéletesen, vagy a streaming félelmetesen lassú. Ez azt jelenti, hogy nincs Netflix és elbúcsúzzunk Piratebay-vel, amelyet mindannyian szeretünk.

Akkor mi a legjobb brit VPN-ek?

Beszéljünk a híres VPN-szolgáltatásokról.

Szerkesztők választása

NordVPN - 1. rangsorolt ​​UK VPN

4 legjobb brit VPN-szolgáltatás - Kerülje el a kémkedéses briteket!
Ez az Egyesült Királyságban használt VPN főként professzionális és üzleti használatra szolgál, mivel kettős titkosítást biztosít, amely automatikusan lelassítja a folyamatot. De azok számára, akik semmit nem akarnak, csak hogy a kormány orra elkerülhető legyen üzleti részletei miatt, az NordVPN biztosítja a leggyorsabb lábat és a legbiztonságosabb kaput az égbe..

Jön egy „Kill Switch”, amely segítséget nyújt minden tevékenységének bezárásában, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Az NordVPN olyan funkciója, hogy támogatja a Tor-ot egy VPN-en keresztül, amely a maximális biztonság, amelyet egy személy megszerezhet. Ezért a NordVPN könnyen elérhetővé teszi a csúcspontot a 2019-es brit VPN-szolgáltatás számára..

Hatalmas IP-k és kiszolgálók köre
Csodálatos és könnyen használható alkalmazások

Itt van a nyár, és a tetején van a móka, akkor miért nem nézi azokat a műsorokat, amelyekre nem tudta megkapni a kezét? Vessen egy pillantást a Batman szerepét játszó VPN-kre.

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb ügyfél-visszajelzést kapja a VPN-történelem során. A fontos naplózási megjegyzésektől kezdve a leggyorsabbig a tökéletes névtelenségig, nincs olyan kulcstényező, hogy az ExpressVPN nem nyeri el a felhasználó szívét. Ezenkívül az ExpressVPN lehetővé teszi számunkra, hogy egy hónapig igénybe vegyük szolgáltatásaikat egy hónapos pénz-visszatérítési garancia mellett. Nem egyszerűen addig értékeljük a VPN-t, amíg és hacsak nem igazán teljesítik a meghatározott követelményeket, és az ügyfelek elégedettségét érzékelik, és egy boldog ügyfélre van szükségünk!

Az ExpressVPN további érdekes tulajdonságai közé tartozik a 3 egyidejű csatlakozás 3 eszközön keresztül, kiváló ügyfélszolgálati szolgáltatások elérhetőek a nap 24 órájában, és kiváló teljesítményt nyújtanak a streamingben.

Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

VyprVPN

A svájci székhelyű vállalat, a VyprVPN kizárólagos előnye, hogy az 5 szem elől rejtve maradjon. Ez azt jelenti, hogy minden ügyfél adatai biztonságban vannak és messze meghaladják a rendelkezésre állásukat, hogy ártalmasak legyenek számukra. Még ha naplókat is tart 30 napig, ez nem okoz problémát. A VyprVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanazon fiókból öt különböző eszközön csatlakozzanak; megvalósíthatósági funkció, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bárhol, bármilyen eszközről felhasználhassa a VyprVPN szolgáltatásokat.

IP Vanish

Az IP Vanish olyan álom, mintha valóra vált minden alkalmi internetező. Ez a VPN az alacsony havi költséggel, a legjobb felhasználói felülettel, a leggyorsabb sebességgel és a nulla naplózás politikájával a legtöbb felhasználó szívébe vezetett. Olcsó csomagjainak oka az, hogy kevesebb funkcióval rendelkezik, mint más betöltött VPN-szolgáltatásoknál. Ha viszonylag egyszerűnek tartja, ez még mindig minden, amire szüksége van egy VPN-ből. Ezért erősen ajánlott azoknak az embereknek, akik Nagy-Britanniában laknak, akik „egyszerűbbet, annál jobbat” keresnek.

Olvassa el az IPVanish ismertetőt

Az Egyesült Államokban működő VPN-társaságok kockázata

Jelentős technológiai fejlődést tulajdonítottak az Egyesült Államokhoz tartozó egyéneknek és márkáknak. Korszerű szoftverük van, amelyet az FBI-tól kezdve a tárgyak internetéig mindenütt alkalmaznak a háztartási készülékekben. Ha úgy gondolja, hogy az amerikai VPN-k a legmegbízhatóbb választás, gondoljon újra! Noha technológiájuk lenyűgöző, a nemzetbiztonságot biztosító törvények valójában sértik polgáraik jogait.

Az amerikai hírszerző ügynökségek hírhedtek, hogy tisztességtelen módon gyűjtik a polgárok személyes adatait engedélyük nélkül. Ez jelentős hátránya annak, hogy zöld kártya birtokosa vagy az USA-ban lakóhellyel rendelkezik. A legrosszabb az, hogy ugyanolyan igazságtalanságnak kell kitéve, amikor az Egyesült Államokban jogszerűen bejegyzett vállalkozás szolgáltatásait fogyasztja. Bármely internetes szörfös, aki kipróbál egy Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező VPN-társaságnak tisztában kell lennie jogaival és az ezzel járó kockázatokkal.

Ha Nagy-Britanniában él, a logikusabb lehetőség az Egyesült Királyság VPN szolgáltatásai által kínált csomag. Kétségtelen, hogy van néhány nagyon ügyes VPN-szolgáltató az Egyesült Királyságban, de mi van, ha a legjobb brit VPN nem felel meg az Ön igényeinek? Végül is a VPN végső célja az, hogy biztonságot és névtelenséget nyújtson az Ön feltételei szerint. Minden felhasználónak különféle igényei vannak, és nem csak a megfizethetőségről szól. A helyszín nagyon fontos, és meg kell találnia egy olyan VPN-társaságot, amelynek maximális VPN-kiszolgálója van a rendeltetési hely közelében.

Mi a megoldás, ha már kiválogatott néhány kiváló minőségű amerikai VPN-szolgáltatót, vagy fizetett az előfizetésért, akkor most két dolgot kell keresnie: nincs napló és nincs megosztva a felhasználói adatok. Mint már említésre került, a VPN-fiókjaikba bejelentkező és kijelentkező felhasználók naplózása a nyomon követés egyik formája. A hírszerző ügynökségek ilyen adatok alapján felépíthetnek felhasználói profilokat, és bizonyítékként bemutathatják azokat a felhasználókkal szemben egy adott esetben. Természetesen nem bátor, hogy a személyes adatok, például név, cím, hitelkártya-szám stb. Megosztása a hatóságokat a nyomozás során egyenesen hozzád vezetheti. Tehát maradjon biztonságban ezen néhány tipptel.

A legutóbbi internetes törvény korlátozásai és veszélyei

A szexuális webhelyek kormány általi cenzúrázása becsapta a tűt oly sok ember lábába. Annak érdekében, hogy ezt a cenzúrát eltávolítsák, át kell mennie az élet leginkább kínos hívására az internetszolgáltatónak, és kérnie kell annak kikapcsolását, mintha a szűrők automatikusan bekapcsolnának, kivéve, ha azt kérték, hogy kapcsolja ki. Miért ne keresse az Egyesült Királyságbeli VPN-t? szolgáltatásokat? Másodszor, a kormány megfosztotta nemzetétől a szexuális oktatást, valamint a szexuális zaklatásról, a szexuális jogokról és a hobosokkal foglalkozó webhelyekről szóló összes információt. Ez akadályt okozott a jó és a szórakoztatás okában. Ezenkívül a 2017 májusában Manchesteriben elkövetett közelmúltbeli támadások bonyolultabbá tették az Egyesült Királyság kormányát, az Egyesült Királyság kormánya szigorította az online megfigyelést, és senki sem menekülhet el mindaddig, amíg nem kapnak megbízható, nem Egyesült Királyságbeli VPN-t.

Egyértelmű igény a legjobb VPN-re az Egyesült Királyságban

A kormány által legutóbb elfogadott számítógépes törvényjavaslat 2-10 év börtönbüntetést biztosított mindenki számára, ha gyötrelmet szenvednek. Valójában életkérdé vált és az VPN nélkül mindenki nem járhat semmi áron.

Szerezd meg a szabadságod!

Hol vannak a britek számára megígért szabadságjogok? Ha elveszítik a jogokat, megvan a módja annak, hogy visszatérjünk hozzájuk. Most vásárolja meg a megfelelő VPN-t, és minél többet hozhat ki belőle. Élvezze időt korlátlan TV sorozatokkal, brit!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments