4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől

[ware_item id=33][/ware_item]

Gondolod, hogy az USA a szabadok földje? Nos, Edward Snowden nemrégiben tett kijelentései valami teljesen ellentétesek az állítással. Figyelem! A Donald Trump kormánya alatt álló kormánynak teljes hozzáférése van ahhoz, hogy minden amerikai állampolgár digitális lábnyomába bejuthasson és mindent megnézhessen. Az Egyesült Államok kormánya azonban nem rendelkezik rendkívüli mértékű ellenőrzéssel, mint Kína, de továbbra is nyomon tudja követni az amerikai polgárok internetes tevékenységeit.. 


Hol rejtőzködne és hogyan? Nos, itt a megváltó, A legjobb USA VPN szolgáltatás bejön. És miért hívjuk megmentőnek? Ehhez el kell olvasnia és többet meg kell tudnia ezen útmutató lenyűgöző megoldásáról.

Miért lett az USA internetes felügyeletére vonatkozó törvénye strickesebb?? 

Áprilisban Trump elnök aláírta a törvényjavaslatot. A törvényjavaslat szerint az internetszolgáltatók, például a Verizon és az AT&T-nek nem kell a fogyasztók adatait védenie, valójában veszélyeztetve az emberek magánéletét és nyitva hagyva őket a megfigyelés előtt. A nettó semlegességet az FCC elnöke, Ajit Pai is gyengíti, aki szintén meg fogja erõsíteni az internetszolgáltatókat, hogy gyors sávokat hozzanak létre a preferált internetes forgalomhoz, és lelassítsák a többi forrást. Valóban ez a huszonegyedik század? Természetesen a számítógépes jogsértés normává válik, és mi, mint érintettek, mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy névtelenné váljunk.

A VPN használatának előnyei

Manapság minden, amit online teszel, biztonságosnak kell lennie. Nem szeretné, ha személyes adatait bárki másnak átadná, és tudjuk, hogy ez nem lehetetlen feladat.

Százféle módon megmentheti magát az online katasztrófák elől, de nem minden alternatíva olyan hatékony, mint amilyennek látszik. Van azonban néhány életmentő kapcsolat, amely minden kérdésre választ adhat.

Valójában a VPN-k a legjobb eszköz az online biztonság és a biztonságos kapcsolat biztosításához. Az alábbiakban bemutatjuk a VPN használatának előnyeit; 

IP cím maszkolás

A VPN képes megváltoztatni az Ön IP-címét. Így megtekintheti az országában korlátozott tartalmat. Másik IP-címre lesz szüksége ahhoz, hogy az aktuális tartózkodási helyét úgy nézze ki, mintha az adott helyen lennél. 

Online adatvédelem és névtelenség

A VPN online adatvédelmi és névtelenséget biztosít. A VPN segítségével névtelenül böngészhet az interneten. Webhelyeket és webes alkalmazásokat is elérhet anélkül, hogy személyazonosságát fel kellene tárnia.

Olcsó utazási jegyek

Ez egy VPN ritkán ismert előnye, hogy olcsóbb utazási jegyeket kaphat. Ez azonban a földrajzi helyzetétől függ, és így válik trükkövé, amelyet sokan hagynak ki. Az olcsóbb járat megszerzésének legjobb módja az alacsony megélhetési költségekkel rendelkező ország megkeresése.

Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz

A VPN használatának legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi a korlátozott tartalom megtekintését és az országában korlátozott játékok lejátszását.

Mi a legjobb, amire szükséged van - természetesen egy VPN az USA-ban!

Az invazív kiberbiztonsági törvények, az állampolgárok tömeges megfigyelése és a telefonhívások tárolása mindaz, ami az amerikai polgárokat valóban aggasztja digitális jóléte és online magánéletük miatt. Az egyetlen dolog, ami igazán lenyűgöz minket, az, hogy az Egyesült Államok lakói jól ismerik a mai hackeket és rosszindulatú programokat. Ez egyértelműen elegendővé teszi őket, és megtanulják azt a tényt, hogy a kibertér nem olyan fantasztikus és csodálatos, mint gondoljuk.

Sokkal több technikai szempont van, és biztosan el szeretne olvasni róluk, de előtte menjünk a főfúróhoz. Privát, cenzúrázatlan és biztonságos online élményt szeretne, ezért valószínűleg ezért olvasod ezt. Tehát itt vannak a legjobb amerikai VPN-szolgáltatók, amelyekre támaszkodhat az online adatvédelem és biztonság szempontjából:

A legjobb amerikai VPN-ajánlatok

  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • Torguard
  • SaferVPN

ExpressVPN

Ár 8,32 USD / hónap

4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől 30 napos pénzvisszafizetési garancia!
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől Akár 256 bites titkosítás
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől 24/7 élő támogatás
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől 3000+ szerver 160+ országban

Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

NordVPN

Ár 3,49 USD / hó

4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől5341 szerver 59 országban
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől2048 Bit-titkosítás
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértőlTöbbes bejelentkezés 6-ra
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől30 napos pénzvisszafizetési garancia
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértőlTámogatja a Netflix alkalmazást a SmartPlay szolgáltatás segítségével

Olvassa el a NordVPN ismertetőt

Torguard

Ár 9,99 USD / hónap

4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértőlNincs naplózási politika
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértőlA P2P fájlmegosztás jó
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől1 hetes próba & Pénzvisszafizetési garancia
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől3000+ szerver 55 országban
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértőlOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Olvassa el a Torguard Review-t

SaferVPN

Ár 2,50 USD / hó

4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől700+ szerver 34 országban
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől30 napos pénzvisszafizetési garancia
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértőlA Bitcoin fizetését elfogadja
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértőlNetflix barátságos néhány kiszolgálóval
4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértőlTöbb eszköz kompatibilis

Hogyan válasszunk egy jó VPN-t?

A VPN nagy segítséget nyújt az online adatvédelem terén. A kívánt eredmények eléréséhez azonban ki kell választania egy jó VPN-t. Az alábbiakban bemutatunk néhány dolgot, amelyeket meg kell keresnie a VPN-ben;

Adatvédelem és biztonság

Mindig válasszon olyan VPN-t, amely olyan különleges biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint a kikapcsolás és a DNS szivárgás elleni védelem. A jó VPN-nek szintén nincs naplózási irányelve.

Könnyen kezelhető

A jó VPN telepítési és telepítési folyamata általában nagyon egyszerűen használható és felhasználóbarát. Ügyfélszolgálatuknak is nagyszerűnek kell lennie. Mindig keressen olyan VPN-t, amely könnyen használható és jó ügyfél-támogatással rendelkezik.

Teljesítmény

Az egyik legfontosabb dolog, amelyet egy jó VPN-ben keresni kell, a teljesítménye. Gyorsnak kell lennie. Nagyon tetszik, ha a VPN nem lassítja le az internetkapcsolatot. A VPN, amely nagyon lelassítja az internet sebességét, nagyon problematikus lesz.

Jellemzők

 A jó VPN mindig az, amely számos funkciót kínál. A speciális, magas biztonságú szolgáltatások mindig pluszpontot jelentenek. A jó VPN-nek mindig olyan funkciói vannak, mint a kikapcsolás, a kiszolgálóváltás, a portválasztás, a több VPN-protokoll és a DNS-szivárgás elleni védelem. Ön dönti el, hogy mire van szüksége egy VPN-ben, és mi a költségvetése.

Miért olyan népszerű a VPN-ek??

Az USA VPN szolgáltatásai annyira népszerűvé váltak az államok internethasználói körében. Ezek lehetővé teszik a korlátozott tartalom megtekintését és az adatok titkosítását, hogy megkerüljék a megfigyelést. Megváltoztathatja a valódi tartózkodási helyét is. A VPN-k online biztonságot és adatvédelmet biztosítanak, amelyet manapság mindenki szeretne. 

Itt van a négy legjobb amerikai VPN, amelyeket a felhasználók a tulajdonságaik és a teljesítményük alapján rangsoroltak:

NordVPN - A legjobb USA VPN szolgáltatás, időszak!

4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől

A NordVPN a piacon az Egyesült Államok egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. Ha nem elégedett azzal, hogy működik, akkor a regisztrációtól számított 30 napon belül visszatérítheti pénzét. A legtöbb operációs rendszeren fut, beleértve a Windows, OS X és iOS rendszereket. Csak egy VPN-fiókkal hat eszközön futtathatja. A felhasználói naplókat nem őrzik meg, és az erős titkosítás az IKEv2 / IPsec, az OpenVPN, PPTP, L2TP és IPSec segítségével történik.. 

A NordVPN minden népszerű eszközön fut, beleértve a telefonokat, táblagépeket és laptopokat. Ügyfélszolgálatuk gyorsan megoldja azokat a problémákat, amelyekkel a futás közben felmerülhet. A NordVPN több mint hatvan országban helyezkedik el, és a szakértők és a felhasználók egyaránt magas színvonalúnak tekintik.

ExpressVPN - Legerősebb VPN

Az ExpressVPN az egyik legjobb amerikai VPN-szolgáltató. Szerverei vannak több mint 3000 helyszínen világszerte, 160+ országban. Mivel az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, a felhasználói adatvédelemre vonatkozó összetett amerikai törvények nem vonatkoznak.

Az ExpressVPN kompatibilis a főbb operációs rendszerekkel, mint például a Windows, Mac, iOS, Android és Linux. Egyetlen ExpressVPN-fiókkal egyszerre 3 VPN-kapcsolat is lehet. Az adatok biztonságának megőrzése érdekében SSL-t alkalmaz 256 bites titkosítással.

Az ExpressVPN olyan protokollokat támogat, mint az OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP és PPTP. Kicsit az, hogy az ExpressVPN 23 különféle fizetési lehetőséget kínál, beleértve a Bitcoin szolgáltatást. Havi terve 12,95 dollár / hónap kezdődik, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár.

Jelenleg az ExpressVPN 49% -os árengedményt és 3 hónapos extra kedvezményt kínál az 1 éves ExpressVPN előfizetéshez. Ez azt jelenti, hogy 15 hónapot kaphat, ha csak 12 hónapot fizet.

Az ExpressVPN korlátlan sávszélességet, sebességet és szerverkapcsolókat kínál, 99,9% -os felfutási idővel. Az ExpressVPN nem tart naplókat, és kiváló 24/7-es ügyfélszolgálatot kínál.

Tehát itt az ideje, hogy igénybe vegye az egyik legjobb amerikai VPN szolgáltatást a biztonságos internetkapcsolat megtapasztalásához.

TorGuard - Megbízható USA VPN

4 legjobb amerikai VPN szolgáltatás, amely megvédi Önt a nagy testvértől

A TorGuard által kínált szolgáltatási csomagok sokfélesége és ragyogó teljesítménye miatt az egyik legfontosabb amerikai VPN-szolgáltató. Az Anonim proxy havonta 5,95 dollár, az anonim VPN 9,99 dollár / hónap, névtelen e-mail 6,95 dollár / hó és az Adatvédelem-csomag 11,54 USD / hónap. 40% kedvezménnyel kaphatja meg a VPN + proxycsomagot. Csak havi 11,54 dollárba kerül.

A legjobb az egészben, ha kipróbálhatja a TorGuardot. 

Ha nem tetszik annyira, hogy beruházjon, akkor hét napon belül visszatérítheti pénzét. A TorGuard a legmodernebb VPN-szolgáltatásokat több mint ötven országba hozza. A vállalatnak több mint 1600 korszerű szervere van, ami azt jelenti, hogy soha nem kell megbirkóznia a túlterhelt kiszolgálókkal..

Ez nagy sebességű kapcsolatot biztosít a zökkenőmentes streaming és a letöltések mellett. Név nélkül böngészhet, mivel nem tartanak naplót a hatékony titkosítással, és támaszkodnak hasznos ügyfélszolgálatra.

Biztonságosabb VPN - gyors és felhasználóbarát USA VPN

Most már élvezheti a nagysebességű névtelen böngészést a Biztonságosabb VPN segítségével, amely nemcsak naplókat tart, és lehetővé teszi a hozzáférést olyan tartalomhoz, amelyet csak a meghatározott helyeken a felhasználók láthatnak. 256 bites erős titkosítást biztosítanak, OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec és PPTP alkalmazásával több mint harminc országban. Zökkenőmentesen működik minden olyan operációs rendszert futtató eszközön, mint a Windows, Mac, iOS, Android és Chrome. 

Előfordulhat, hogy havonta csak 7,49 dollárt keres, és elégedetlenség esetén tizennégy napon belül lemondhatja előfizetését. A jelenlegi látványos eladásuk 81% -ot kínál, amelyet karácsonykor igénybe vehet. A biztonságosabb VPN a felhasználóbarát alkalmazásokra összpontosít, és akár ingyenes, korlátlan Chrome-kiterjesztést is kínál. Az automatikus Wi-Fi biztonságot az automatikus diagnosztizálás javításával is megkapja. A 24 órás ügyfél-támogatással kapcsolatba léphet élő csevegés és e-mail útján.

További okok:

Nyissa fel az USA online streaming csatornáinak blokkolását

A nem amerikaiak nem tudják megkerülni a tartalom és az igény szerinti csatornák nagy részét, legyen az akár a FIFA világkupájának közvetítése, a nem amerikaiak nem tudnák élőben hozzáférni a Fox Sports-hoz a FIFA játékok számára, tehát erre feltétlenül szükség van egy jó amerikai VPN-re..

Hogyan működik? Nos, helyettesíti az eredeti IP-t az USA szerverének egyikével. Ez tehát lehetővé teszi a webhely felvételét, mivel online megjelenik az Egyesült Államokból, és hozzáférhet minden olyan webhelyhez, amelyet korábban blokkolt az Ön számára, ez a VPN működése és a varázslat!

Védelem a tömeges megfigyelés ellen

Az összes tény, amelyet fentebb tárgyaltunk a magánélet védelmével és a felügyeleti ügynökségek online világunkba történő beavatkozása kapcsán, valóban riasztó.

Nem biztonságos a mobiltelefon, minden letöltött alkalmazás, a közösségi hálózaton végzett tevékenységek, az NSA minden nyomon követhető, legyen az otthoni biztonsági kamera a Home Wifi routeréhez csatlakoztatva.

Ha hisz az Internet szabadságában és a magánéletben, akkor vásárolnia kell egy USA VPN-t. Az USA VPN elrejti a valódi IP-jét, titkosítja az adatokat és egy biztonságos alagúton továbbítja, amelyen senki nem tud kémkedni..

Maradjon névtelen a nyilvános WiFi-n és a hozzáférési pontokon

Valóban úgy gondolja, hogy a nyilvános WiFis-ek a StarBucks, a NewYork Subway vagy bármely más nyilvános helyen biztonságosak?

Csatlakozás egy Hotel WiFi-hez vagy Airport Airport-hoz iPhone vagy Android telefonon keresztül bölcs döntés csak a bejelentkezéshez és az állapotfrissítésekhez?

A nem biztonságos nyilvános hotspotok a hackerek legkedveltebb pontjai a telefonjához való bejutáshoz vagy feltöréshez. Ez egy csésze teát hoz létre, hamis másolatot generál a WiFi-hez, és kémkedhet mindennel, amit online csinál, tehát ne élvezze a csésze teát egy kávézó wifi-jén, mivel valójában egy csésze tea számukra (hackerek számára), amelybe bele lehet csapkodni. telefonod.

Jó VPN nélkül a hackerek ki vannak téve, és elveszítheti értékes adatait, például hitelkártya-adatait és más fontos hitelesítő adatait. Legyen biztonságos online, és szerezzen be egy jó amerikai VPN-t, mielőtt bármilyen nyilvános WiFi-hez csatlakozna.

Kerülje az Egyesült Államok jogsértési törvényeit

Mint fentebb tárgyaltuk, a jogsértési törvények összetettek, és minél többet megtudsz róluk, annál nehezebb megérteni őket. A P2P fájlmegosztás és az internet megjelenése eredményeként a szerzői jogok tulajdonosai szigorú büntetést alkalmaztak az elkövetőkre.

Ne feledje, csak azokat az USA VPN-eket soroljuk fel, amelyek nem tartanak felhasználói naplókat és optimalizálták a P2P-kiszolgálókat a torrenthoz. Ha jogos indokai vannak nagy adatfájlok letöltésére vagy megosztására a P2P technológián keresztül, akkor a fent felsorolt ​​USA VPN segíthet abban, hogy segítséget nyújtson, miközben személyazonosságát védi a jogi hatóságoktól..

További országok:

  • UKUK VPN
  • AusztráliaAusztrália VPN
  • KanadaKanada VPN

Következtetés

Számos ingyenes USA VPN-szolgáltatás létezik, de vigyázzon a megbízhatatlan szolgáltatásokról. Mindig válassza azokat, amelyeket a felhasználók nagyon ajánlottak. Tehát mindig végezzen egy dolgot a végső döntés meghozatala előtt, lépjen a twitter.com webhelyre, és ellenőrizze a VPN-szolgáltató #hashtag-ját, beszélnek-e az emberek a szolgáltatásról, vagy sem? Eközben fejlesztői csapatunk sokkal könnyebbé tette az unalmas feladatot, egy összehasonlító eszköz, amely tisztábbá teszi a képet. 

A kedvezőtlen adatvédelmi törvények áldozatává válásának elkerülése érdekében jobb, ha az Egyesült Államokban nem székhellyel rendelkezik. A fent felsorolt ​​öt legjobb VPN szoftver opciónak nagy a hitelessége a területén. Lehet, hogy fizetnek, de ingyenes próbákat is folytathat az előadások felmérése érdekében. A legígéretesebbek azok, akik az Egyesült Államok területén fizikailag jelenlévő VPN szervereket birtokolnak. A kényelmes árcsomagok sokoldalúságot és megfizethetőséget kínálnak mindenki számára.

Az USA kormányának fejlett felügyelete a világszerte a közelmúltban zajló magas szintű bűncselekmények fényében megsértette a felhasználók magánéletét. Amellett, hogy adatait elmenti és elemezte a kritikus információk szempontjából, vannak helyalapú korlátozások a tartalomra. Egyes streaming webhelyek csak egy kiválasztott országcsoport felhasználói számára teszik lehetővé videóik megtekintését. Ez sok problémát okoz az ezen országokon kívül lakóhellyel rendelkező felhasználók számára.

Az interneten számos webhelyen találkozhat, amelyek az internetes biztonságról és a VPN-ről szólnak, de nagyon okosnak kell lennie, ha az USA VPN-t választja. A Best VPN Deals átfogó kutatást végzett az Egyesült Államok netizensének mindennapi életükben felmerülő problémáiról, így felállt ezekkel a fenti VPN-ekkel, amelyek sokkal jobb helyet fognak tenni az interneten..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments