4 beste VPN’s voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen

[ware_item id=33][/ware_item]

Openbare Wi-Fi is een van de beste gratis diensten om vandaag van te genieten. Je kunt neerploffen op een comfortabele stoel, je iPhone of MacBook pakken en beginnen met surfen zonder kosten. Studenten gebruiken vaak geroosterde coffeeshops en cafés om hun opdrachten te voltooien. Frequente reizigers hebben ook een diepe waardering voor gratis openbare Wi-Fi. Bent u zich echter bewust van de gevaren die gepaard gaan met het gebruik ervan? Nou, als je dat niet doet, moet je echt weten wat het je kan aandoen en wat de oplossing kan zijn.


Waarom u een VPN-client voor Mac vereist

Cybercriminaliteit is een echte bedreiging

Volgens PWC is cybercriminaliteit dit jaar de op één na meest voorkomende economische criminaliteit. Dat is juist! Dus hoe kan iemand zich online veilig voelen? Wanneer u werkt met gratis openbare wifi, is er geen garantie op beveiliging. Elke andere gebruiker kan uw systeem hacken en toegang krijgen tot programma's, gevoelige documenten, afbeeldingen, video's, creditcardgegevens en allerlei soorten accounts. Dat is het probleem dat een cybercrimineel kan veroorzaken als u geen maatregelen neemt om uw systeem hiertegen te beschermen.

Dit is een van de redenen waarom gebruikers aarzelen om transacties uit te voeren via online bankieren en betaling via apps. Het goede nieuws is dat ontwikkelaars de ultieme software hebben bedacht die u kan beschermen tegen hackers die naar verschillende agenda's werken. Sommigen zijn professionele hackers die worden ingehuurd voor criminele activiteiten. Er zijn ook mensen die het gewoon voor de lol doen, zodat je een onschuldig slachtoffer kunt zijn. Hacken op hoog niveau wordt uitgevoerd in opdracht van de nationale veiligheidsdiensten van de overheid. Als ze het gevoel hebben dat uw activiteiten op een of andere manier een bedreiging vormen, zoals anti-regeringsprogramma's in sommige landen, kunt u wettelijk worden aangeklaagd voor deze misdaad. Denk aan alle manieren waarop u kunt worden ingelijst voor een misdrijf dat u niet heeft begaan als een hacker uw systeem binnendringt en valse informatie plant. Dit is de reden waarom zelfs een record van uw verbindingen mogelijk in aanmerking komt voor een proef om uw systeem te hacken.  

Onbelemmerde toegang tot beperkte inhoud

Het gaat niet alleen om wie uw systeem kan bereiken, maar ook hoe ver uw eigen bereik kan reiken. Er zijn miljoenen verboden websites en apps over de hele wereld, afhankelijk van politieke omstandigheden en overheidsbeleid. Stel je voor dat je op reis gaat naar China en je voorbereidt op een spannende aflevering van Stranger Things om te ontdekken dat Netflix geblokkeerd is vanwege geografische beperkingen. Nu, dat zou enger zijn dan fantomen in American Horror Story. Als je een land bezoekt waar grote nieuwswebsites en apps zoals The New York Times zijn verboden, voel je je volledig afgesloten van de buitenwereld. Er zijn verschillende streaming-websites die beperkt tot geen toegang bieden aan mensen die zich op locaties buiten de lijst bevinden. Dit betekent dat zelfs als u een legale account hebt en op die service bent geabonneerd, uw geld verloren gaat zolang u zich fysiek op een locatie bevindt waar de services niet beschikbaar zijn. Als student kun je toegang krijgen tot miljoenen bronnen die eerder vanwege je eigen locatie waren geblokkeerd.

Wat is een VPN?

Een virtueel particulier netwerk (VPN) is een onfeilbare manier om al deze privacy- en toegangsproblemen in één keer op te lossen. Kortom, u kiest de VPN-deal voor MAC die krachtige codering biedt die al uw persoonlijke gegevens verbergt terwijl uw IP-adres wordt verborgen. Dit is een tweeledige aanpak die verbazingwekkend surfen op internet garandeert en ook van toepassing is op apps. Of u een goedkope VPN op Mac of uw iPhone, zou deze soepel moeten werken en u veilig houden, zelfs bij een gratis openbare Wi-Fi-verbinding. Het maakt niet uit waar u momenteel woont, er zijn nul beperkingen voor welke inhoud u kunt bekijken wanneer u een geschikte locatie op VPN Mac zoals de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk selecteert waar gebruikers normaal gesproken van de meeste websites en apps kunnen profiteren vanwege geen beperkingen, dankzij VPN!

Is VPN voor Mac vereist voor ons allemaal?
Hier zijn enkele van de beste Mac VPN-providers die hoge beoordelingen hebben gekregen van gebruikers van over de hele wereld. Zoals u zult leren, hebben ze dedicated servers in verschillende landen op gemeenschappelijke locaties. Elke server maakt gebruik van verschillende VPN-protocollen die krachtige bescherming bieden als Mac VPN-client verbinding maakt met een geselecteerde server die optimale prestaties levert.

1. NordVPN - Beste VPN voor Mac

Het kenmerk dat NordVPN onderscheidt van zijn concurrenten is de dubbele codering, wat betekent dat u niet één maar twee verbazingwekkende beschermingslagen krijgt voor de prijs van één. Het biedt ook de mogelijkheid om tot zes apparaten tegelijkertijd op één VPN-account te verwerken. Het is perfect voor P2P-downloads vanwege zijn superieure beveiligingsdeken. U kunt anoniem een ​​van de NordVPN-pakketten kopen met Bitcoin of PayPal onder andere gebruiken. Er is geen twijfel over het feit dat Nord VPN in de top 2 van Best Mac VPN staat.

NordVPN-prijzen

4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen

2. ExpressVPN

Ongetwijfeld is de beste VPN voor Mac ExpressVPN, hoewel het iets duurder is in vergelijking met anderen op dit moment. U krijgt echter uitstekende functies en onbeperkte bandbreedte, waardoor ExpressVPN de $ 12,95 / maand waard is die is ingesteld voor zijn normale prijsplan. Het heeft zijn diensten uitgebreid naar 87 landen, dus zijn toegankelijkheid is de grootste aantrekkingskracht, samen met zijn vier sterke VPN-protocollen en gebruiksvriendelijke interface maakt het de beste mac vpn op onze lijst.

3. IPVanish

Het mooie van IPVanish is dat het zich niet in de Verenigde Staten bevindt. Je denkt misschien dat dit zijn geloofwaardigheid verlaagt, maar in feite houdt het zijn benen buiten de schadelijke privacywetten voor gebruikers die van toepassing zijn op VPN-providers in de Verenigde Staten. IPVanish is actief in meer dan 60 landen en verspreidt momenteel zijn briljante diensten. Het is populair als de snelste VPN voor Mac, dus het is zeker de moeite van het proberen waard.

Je kunt het op vijf apparaten tegelijkertijd gebruiken, dus het is helemaal geen slechte deal.  

4. TorGuard

Als u aarzelt om een ​​investering in een VPN te doen, kies dan voor TorGuard, dat een geld-terug-garantie van 7 dagen heeft voor het geval u niet tevreden bent met de kwaliteit die zij bieden. Dat is zeer onwaarschijnlijk, want met meer dan 1600 servers heeft TorGuard een indrukwekkende rang. In meer dan 50 landen zijn de keuze aan servers en prijsplannen uitstekend. Je krijgt onbeperkte bandbreedte en de verbinding is razendsnel voor ongelooflijke streaming en downloads.

Er is geen betere optie dan de Mac VPN-service om uw systeem te beschermen tegen hackers en snuffelende overheidsinstanties terwijl u geniet van onbeperkte toegang. Meld u dan aan voor een betrouwbare VPN-provider die krachtige servers op uw locatie heeft en hoge beoordelingen heeft ontvangen van tevreden gebruikers.   

Samenvatting voor de beste Mac VPN

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Winnaar

IPVanish

Prijs: $ 6,49 / maand

4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligenFantastische app-functies
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligenSnelheid en betrouwbaarheid Goed
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligenmeer dan 40.000 anonieme IP's
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen225+ servers in meer dan 60 landen
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen7 dagen geld-terug-garantie

Beoordeling lezen

Torguard

Prijs $ 9,99 / maand

4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligenGeen logboekbeleid
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligenGoede P2P-bestandsdeling
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen1 week op proef & Geldteruggarantie
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen1600+ servers in 50+ landen
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligenOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Beoordeling lezen

ExpressVPN

Prijs $ 8,32 / maand voor jaarabonnement

4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen 30-dagen geld terug garantie
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen Tot 256-bit codering
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen Makkelijk te gebruiken apps / software
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen 24/7 live ondersteuning
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen 100+ servers in 78 landen

Beoordeling lezen

NordVPN - Winnaar

Prijs $ 8,32 / maand voor jaarabonnement.

4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen 650+ servers in 50+ landen
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen2048 bit encryptie
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligenMulti-login voor 6
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligen30-dagen geld terug garantie
4 beste VPN's voor Mac om uw apparaat tegen hacks te beveiligenOndersteunt Netflix met SmartPlay-functie op apps

Beoordeling lezen

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments