A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett

[ware_item id=33][/ware_item]

Nos, a válasz nem olyan egyszerű, mint az igen vagy a nem. Szeretnénk, ha eldöntené, hogy van-e olcsó VPN-szolgáltatás 2020-ban, vagy csak elmejáték. De hogyan mondanád? Ha már tudja, miért kellene VPN-t használnia, akkor ez a bejegyzés elegendő ahhoz, hogy biztonságosan és helyesen eljuttassa az olcsó VPN-szolgáltatás vásárlási folyamatához. Olvassa el tovább, hogy oktathassa magát a világ minden VPN-csomagjáról, és arról, hogy miként ragadhatja meg az Ön által kínált lehetőségeket.


Miért keresnek az emberek olcsó VPN-szolgáltatásokat??

A Gazillion internet-használói szerte a világon új módszereket találnak, hogy a legtöbbet hozhassák ki internetes szolgáltatásaikból, akár gyors internetkapcsolaton, akár olyan szolgáltatáson keresztül, amely javíthatja a felhasználói élményt. Mivel annyi szolgáltatás van, mint a csillagok az égen, és még több szolgáltató számít, mint a számok számítanának, az emberek gyakran zavarodnak abban, hogy melyik szolgáltatót választják. Ez valószínűbb egy VPN kiválasztása esetén, mivel a szolgáltatók hatalmas hálózata van ott. Ezért az intelligens felhasználók számára nagyon fontos tudni, hogy melyik a legjobb választás számukra.

Miért van szükségem VPN-re??

Gondolt már az internet-kapcsolat biztonságára? Nos, ez az internethasználók többségének a problémája. Amikor feltettük ugyanezt a kérdést a közösségi média fiókunkban, a legtöbb válasz valóban meglepő és gyerekes volt. Tehát itt van egy vödör tanácsot!

"Egy egyszerű jelszó nem elég jó ahhoz, hogy megakadályozza a hackereket abban, hogy behatoljanak a rendszerébe, vagy a rendészeti szervek és a hirdetők gyűjtsék az Ön személyes adatait.".

Vagy ha a Jelszó-előállító eszköz segítségével nem határozta meg nagyon erőteljesen és biztonságosan a jelszavát

Minden alkalommal, amikor online böngészi, tucatnyi kockázatnak van kitéve. A virtuális magánhálózat (VPN) nemcsak védelmet nyújt a fenyegetésekkel szemben, hanem hozzáférést biztosít a webhelyekhez és az alkalmazásokhoz, földrajzi korlátozásokkal. Az utóbbi időben rávilágított újdonság, hogy a kutatások szerint az internethasználók többsége nem technikus hozzáértés, tehát nem értik az alapvető elektronikus tudást és az alapvető fenyegetéseket, amelyekkel ki vannak téve. Ebben az esetben létfontosságúvá válik a VPN-igény, hogy megvédje Önt e fenyegetésektől és kockázatoktól.

Egy másik nagy oka annak, hogy a felhasználóknak szükségük van VPN-re, a szórakozás, mert ez leginkább az, amiért a legtöbb felhasználó az internetet használja. Sok makacs webhely, amely irritálja Önt, de nem nyitja meg az átadást egy VPN előtt. Így a VPN „Open Sesame” -vé válik, és úgy érzi magát, mint Ali Baba, ugyanolyan valódi boldogsággal, mint amikor a blokkolás nélküli webhelyek kincsét látja közvetlenül előtted.

Problémák az olcsó VPN-ekkel

Most, hogy tudja, milyen fontos a VPN elérése, még fontosabb a keresés szűkítése. Az emberek gyakran olyan lehetőségeket keresnek, ahol néhány dollárt megtakaríthatnak, ez azonban még több pénzt is elkölthet ahhoz, mint amit egy egyszeri jó befektetésre lehet költeni egy jobb lehetőség érdekében. Ha még nem ismeri a VPN-ket, vagy csak nem akar túl sok pénzt költeni, akkor biztosan alacsony áron keres VPN-t. Az igazság az, hogy a drága VPN-k valóban a legjobb ügyfélszolgálatot és biztonságot nyújtják. Másrészt vannak olyan költségvetési VPN-k, amelyek alig nyújtanak védelmet. Egyesek korlátozott szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek csak az e-mailekre terjednek ki. Biztosan nem képesek felszabadítani a streaming webhelyek blokkolását. Ha a legjobb olcsó VPN-t keresi a torrenthoz, akkor el kell utasítania az ilyen olcsó VPN-ket. A legrosszabb esetben a legolcsóbb elérhető VPN lehet egy átverés, ezért próbáld meg kerülni az árnyékos olcsó VPN-szolgáltatásokat 2020-ban. Ugyanakkor nem minden gazdasági lehetőség hamis. A legfontosabb az, hogy egy kicsit okos legyen a választással, és átmenjen a VPN szolgáltatásaival, mielőtt megkeresné. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Gyors linkek a legolcsóbb VPN-ekhez

 • NordVPN
 • VyprVPN
 • Privát internet-hozzáférés
 • LimeVPN
 • PureVPN
 • Az IP elrejtése

NordVPN

Ár 2,99 USD / hó a hároméves tervért

A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett 5000+ szerver 60 országban
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett2048 bites titkosítás
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettTöbbes bejelentkezés 6-ra
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett30 napos pénzvisszafizetési garancia
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettTámogatja a Netflix alkalmazást a SmartPlay szolgáltatás segítségével

Olvassa el az ismertetőt

VyprVPN

Ár 5,00 USD / hó

A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettKiváló támogató csapat
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettJó titkosítási protokollok
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettKorlátlan szerverváltás
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett200 000+ IP & 700+ szerver
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett3 napos próbaverzió elérhető

Olvassa el az ismertetőt

Privát internet-hozzáférés

Ár 5,99 USD / hónap az egyéves tervért Ár 3,49 USD / hó a kétéves tervért

A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettNévtelen fizetési lehetőségeket kínál
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettMinőségi titkosítás 7 napos pénzvisszafizetési garanciával
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettNincs napló & Korlátlan sávszélesség
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett24 órás ügyfélszolgálat
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett3284+ szerver 24 országban

Olvassa el az ismertetőt

LimeVPN

Ár $ 1 / hó

A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett256 bites katonai osztályú titkosítás
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettPPTP, SSTP, L2TP, OpenVPN és Softether
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett19 VPN hely világszerte, 6000+ IP, 24/7
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettRendkívül hasznos élő chat
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett7 napos pénz-visszafizetési garancia

PureVPN

Ár 1,92 USD / hó a 3 éves terv szerint

A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettNulla naplózási politika
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett80 000 IP & 750+ szerver 141 + országban
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett7 napos pénz-visszafizetési garancia
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettCsodálatos élő chat támogatás
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettAkár 256 bites titkosítás

Vásároljon PureVPN-t most>>

Az IP elrejtése

Ár 2,91 USD / hónap

A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettAz ön IP-jének elrejtése magabiztosan
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettSzellemi tulajdonjogok több mint 110 városban
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettA SmartDNS proxy szolgáltatás hozzáadva
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettEgyidejűleg 5 eszközön használható
A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettBármikor törölheti

Hasonlítsa össze az olcsó VPN-eket Protokoll, Szerverlista, Titkosítás és még sok más használatával VPN összehasonlító eszköz

NordVPN

(3,49 USD havonta a 3 éves + 3 hónapos ingyenes terv alapján)

NordVPN-Cyber-Deal

Ez az opció határozottan jobb, mint bármely más olcsó VPN. Az 1 hónapos számla költségeik $ 11.95, de az ár csaknem felét csak az éves terv csökkenti $ 6.99 / hó. A fizetési módok széles választéka vonzóvá teszi a NordVPN-t a felhasználók számára világszerte. Élvezze a nagysebességű biztonságos internetet, miközben teljesen anonim módon fizet, és olyan kriptovalutákkal fizet, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Ripple. Miután létrehozott egy fiókot, kipróbálhatja azt a szíve tartalma előtt 30 nap mielőtt eldöntené, hogy teljes visszatérítéssel törli-e azt.

A 24/7 élő támogatásuk nagyon hasznos, különösen akkor, ha fel akarja engedni egy streaming webhely blokkolását, és konkrét kiszolgálókat kell kérnie. Nem csak minőségi szolgáltatásokat kap, hanem vonzó előnyöket is, mint például 6 eszköz csatlakoztatása egyszerre, egyetlen NordVPN fiók segítségével. Képzelje el, mennyi pénzt takaríthat meg Ön és szobatársai, ha mindenki egyszer fizet egy számlára, és megosztja azt. Nos, ezt nevezzük olcsó VPN-szolgáltatásnak! Egyéni alkalmazásuk van a Windows, Mac, iOS, Android és Chrome számára. Ezért az okostelefon-felhasználók fantasztikus felhasználói élményt élvezhetnek a legolcsóbb VPN árán. A NordVPN 60 országban működik, és azt állítják, hogy több mint 3200 szerverrel rendelkezik, amelyekkel könnyedén felhasználhatja a helyek azonnali cseréjét. Nincsenek naplózásukra vonatkozó politikáik, ami azt jelenti, hogy személyes adatait soha nem adják át a szimatoló hatóságoknak.

Az olcsó VPN szolgáltatásaik mellett ezek a közelmúltban frissítették csomagjaikat, amelyek tartalmazzák a 3 éves + 3 hónapos ingyenes csomagot tartalmazó megatakarékos csomagot, csak Havonta 3,49 dollár amelyet erősen ajánlunk. Általában a NordVPN az egyik VPN, amely kiterjedt csomagot kínál. Az emberek haboznak egy hosszú távú csomag választásával, ám nem veszik észre, hogy havi VPN kiválasztásával valójában sokkal többet költenek, mint amennyire szükség van. Könnyen tesztelheti a VPN szolgáltatást az ingyenes próbaverzió vagy a 30 napos pénz-visszafizetési garancia időtartama alatt.

Extra tipp: Mintha inkább nagykereskedelmi termékeket vásárol, mert olcsók, ne feledje, a VPN-k olcsóbbak, hosszabb csomagokkal is. Minél hosszabb a csomagolási időszak, annál olcsóbb a VPN szolgáltatás. 

VyprVPN

(2,50 USD havonta)

Bár a VyprVPN sokkal jobb, mint bármely olcsó VPN, továbbra is igénybe veheti a 3 napos ingyenes próbaverzióját annak eldöntésére, hogy fel akar-e fizetni a szolgáltatásra. Függetlenül attól, hogy a legolcsóbb VPN-t keresi a torrentinghez vagy a streaminghez - ez az opció biztonságos és kiváló minőségű. Két vonzó árképzési tervük van, különféle jellemzőkkel. Az alapvető VyprVPN terv évente számlázásra kerül, és lehetővé teszi 3 csatlakozóval összesen egy számlán, egyszerre. A VyprVPN prémium csomagja egy VyprVPN felhővel érkezik. Ráadásul a különleges Chameleon Protokoll díszes élvezetével jár, amely híres egy extra biztonsági réteg hozzáadásáról az internetkapcsolathoz. Ez ára: $ 2.50 / hó éves számlázással, de lehetővé teszi 5 eszköz csatlakoztatását a fiókjába egyszerre. Vannak olyan alkalmazások, amelyek Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre vannak optimalizálva. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a biztonságos gyors internetet ezen operációs rendszerek bármelyikén keresztül, egyszerre akár 5 eszközt összekötve. Jelenleg parcellát fizet ebből a lenyűgöző, mégis olcsó VPN szolgáltatásból hitelkártyával, PayPal vagy Alipay-lal.

Világszerte több mint 700 szervert üzemeltetnek. Saját VPN szervereik vannak, tehát nincs olyan harmadik fél, amely fenyegetheti személyes adatainak szivárgását. A kiszolgálók váltásáért sem számítanak fel díjat. Egész éven keresztül 24 órás ügyfélszolgálatot kínálnak, hogy válaszolhassanak kérdéseire, ezáltal ügyfélszolgálatukban is jót tesznek nekik. A VyprVPN szolgáltatásait több mint 70 országba terjesztette, így nagy esély van arra, hogy szinte bárhonnan hozzáférhet tartalmakhoz..

Privát internet-hozzáférés

3,33 USD / hó egyéves tervre

Ha pillantást vet a PIA havi tervére, $ 6.95 / hó ami meglehetősen megfizethető, de nem túl olcsó. Felülvizsgálták az általános árképzést, de ez jóhiszeműen történt. Mivel az ár az egyik legfontosabb tényező, a PIA továbbra is megnyeri a versenyt felülvizsgált csomagjaikkal. Egyéves csomagjuk puszta $ 3.33 / hó felajánlás egy óriási 67% megtakarítás előfizetésed minden évében. Ez hihetetlen üzlet! Nyolc kényelmes fizetési módjuk van, ideértve a márkanevek, például a Starbucks, a Costco és a Best Buy ajándékkártyáit is. A legolcsóbb VPN-t névtelenül meg lehet vásárolni 100% -os védelem céljából olyan kriptovalutákkal, mint a Bitcoin. Még akkor is, ha a feliratkozás után nem elégedett vagy, elmondhatja számláját 7 napon belül, és visszatérítheti a befizetését.

Széles szerverhálózatuk több mint 3505 államból áll, amelyek 30 országot fednek le. Három nagyszerű protokolljuk (OpenVPN, PPTP & IPSEC / L2TP) kompatibilisek a Windows, Linux, MAC, Apple és Android rendszerekkel. El tudja hinni, hogy valójában jobb lesz, mint ez? Ezen általános választásokon kívül 34 másik operációs rendszeren élvezheti ezt a kielégítő olcsó VPN szolgáltatást.

LimeVPN éves számla

Ár $ 1 havonta

A piac legolcsóbb VPN-jének tekintik, évenkénti előfizetésével $ 17.95, havi igazságos számlát $ 1. Nem érheti el a sebességet, és a LimeVPN titkosítást máshol ilyen olcsón kínálhat. 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik a felhasználók számára. A LimeVPN megbízható VPN-szolgáltató, mivel nem ad hamis állításokat, ami nyilvánvalóvá válik, amikor az üzletoldalukon egy olyan nyilatkozatot látsz, amely szerint a szolgáltatásaik nem működnek együtt a Netflix és a Hulu céggel; őszinteségük vezetővé teszi őket, és tudatában van a felhasználóknak az előnyeik és hátrányaik egyaránt. Nagyon könnyű a regisztráció folyamata az összes általánosan használt fizetési móddal, hogy a felhasználói élmény érdemessé váljon.

PureVPN

Ez a hibás VPN-szolgáltató az egyik nem ajánlott választás, mivel a tesztünk rámutatott az alkalmazások gyenge teljesítményére. A havi előfizetőknek fizetniük kell $ 10.95 / m ami kétszer drágább, mint a népszerű VPN-szolgáltatások némelyike. Jobb ajánlat van az éves tervükben 4,15 USD / m. Az egyetlen, ami vonzóvá teszi, az ellenállhatatlan 3 éves csomagja csak a (z) $ 1.92 / m így ugyanolyan előnyöket kaphat a legolcsóbb VPN árán. Ha ez nem elég, 7 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak a Bitcoin-fizetéssel együtt.

Bár a protokollok kompatibilisek több mint 20 népszerű személyes eszközzel, lehetővé téve 5 eszköz egyidejű csatlakoztatását egy fiókhoz (Lehet, hogy leválasztással és rossz tapasztalatokkal kell szembenéznie). Fejlesztettek alkalmazásokat a prémium felhasználói élmény érdekében több operációs rendszerben. Szolgáltatásuk több mint 141 országban bővült, és több mint 750 szerver tulajdonosa van.

Az IP elrejtése

Havonta 2,91 USD

Elrejteni az IP erős titkosítását és az ésszerű árazást nagyjából a 2020-as vagy az eljövendõ idõszak egyik legjobb olcsó VPN szolgáltatásának kategóriájába sorolja. Ennek ellenére egy dolog valóban megteheti, hogy megtörténjen, vagyis ha fenn tudják tartani árukat a jövőben. Olyan alacsonyan indulnak Havonta 2,91 USD és bármikor lemondhatja azt, hogy a felhasználók elégedettséggel érezzék magukat azáltal, hogy bármely más olcsó VPN szolgáltatáshoz képest elrejtik az IP-t..

A Hide My IP-fiókjával hozzáférhet az IP-khez a világ több mint 120 városában. Könnyen használható alkalmazást / szoftvert kínálnak különféle eszközökön, például Mac, Linux, iOS, Android és még sok más. Hide My IP kompatibilis 5 különféle operációs rendszerrel. 8 különféle módon fizethet a legolcsóbb VPNért az idén. Ez egy nagyon alacsony ár, de lenyűgöző az, hogy egyszerre akár 5 eszközt is csatlakoztathat egyetlen Hide My IP-fiókhoz. Az egyik nagyon ritka dolog a Hide My IP elnevezésében az ügyfeleknek nyújtott hívás-támogatás, ami nagyon kevés VPN-szolgáltatás.

További olcsó VPN-beállításokat szeretne?

Getflix

A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellett

Csakúgy, mint minden más VPN-szolgáltató, ők garantálják a biztonságos és privát internet-hozzáférést az ügyfelek számára. Két verzió van:

 1. Getflix VPN ingyenes hívóeszközök. A kezdőknek nem ajánlott, mert egy kicsit bonyolultabb. 

Néhány problémát találtak az elmúlt években a Getflix VPN-ben, és ezek a következők:

 • Csak natív alkalmazásokat kínál Mac, Android és IOS rendszerekhez
 • Nem kínál Windows alkalmazásokat
 • Nem azoknak szól, akik nem tudják, hogyan működik a DNS-kiszolgálók
 • Ijedt proxyhiba fordulhat elő
 • A Windows 10 nem hivatalosan támogatott
 • A felhasználók néhány hibával és technikai nehézségekkel is szembesültek

látogasson el a weboldalra

CyberGhost

A 2020-as legolcsóbb VPN-szolgáltatások a legjobb ár-érték arány mellettA Cyberghost segítségével élvezheti a nyílt internetet, és korlátozások nélkül teljes körű adatvédelmi lehetőséget biztosít. Különösen a streaming és a torrenting szempontjából a Cyberghost az egyik legnépszerűbb VPN.

Nincsenek naplóik és nyomkövető politikájuk. Nagyon felhasználóbarát, és nem is bonyolult. Ezenkívül van egy kill kapcsoló.

Ez szintén meglehetősen olcsó, tekintve az általuk nyújtott minőségi és korlátlan lehetőségeket, 2,75 USD / hó 45 napon belül visszatérítéssel elég jó üzlet, de ehhez meg kell vásárolnia a 3 éves tervet..

A Cyberghost valóban az egyik legjobban ajánlott VPN, de mint minden más VPN szolgáltatás, ez sem mentes a hiányosságoktól, azonban nem sok, és ezek a következők:

 • Kínában nem működik
 • A kapcsolatok létrehozása szintén lassú
 • Ez nem a leggyorsabb VPN

A Cyberghost alkalmazásokat kínál:

 • Android
 • ios
 • Mac
 • ablakok

Ezenkívül támogatást nyújt:

 • Linux
 • NAS
 • A Chromebook
 • Routerek
 • Firefox

A Cyberghost aranypontot szerez, mivel ügyfelei soha nem észleltek szivárgást. Jó titkosítási szabványokkal rendelkezik, és nagyon könnyen használható, és ezek a fő okok, amelyek miatt a Cyberghost nagyon jó hírnevet szerzett magának. A telepítés is nagyon egyszerű, és még a kezdőnek sem lesz gondja. Kompatibilis a TOR-nal és a legtöbb egyéb proxyval is. Kiváló ügyfélszolgálatával is rendelkezik, ami csak növeli a aranypontok megszerzését a Cyberghost számára.

látogasson el a weboldalra

Hogyan lehet megfizethető VPN szolgáltatást szerezni?

A gyors és gyakran ingyenes internethozzáférés okostelefonokon, számítógépeken, táblagépeken és más eszközökön keresztül teljesen új világot nyitott meg a felhasználók számára az egész világon. Mindenki számára széleskörű információ kincs található, de van néhány dolog, amelyet a felhasználóknak tudniuk kell, hogy egy lépéssel előrehaladjanak és okos felhasználókká váljanak. A VPN-ekkel kapcsolatban sok ember olcsó VPN-ket választ, csak azért, mert költségvetésükbe esnek. Nem tudják azonban, hogy bármilyen választást megfizethető VPN-ként tehetnek meg.

Mivel a digitális megtévesztés ebben a korszakában mindenki őrültebbé válik a biztonság, a védelem és az anonimitás miatt az interneten keresztül, a VPN iránti igény gyorsabban növekszik, mint gondolnánk. És természetesen az eladók tudják, mennyire van szüksége biztonságra, így okosan eszközként használják fel arra, hogy felhívják a figyelmüket, mondván, hogy ezek a legolcsóbb VPN-szolgáltatások a városban. Most nem azt mondjuk, hogy bolondozzák Önt, hogy megragadja az ügyleteiket; tudnia kell, hogy ez a marketingstratégia, és ezen a világon egyetlen iparágban sem egyetlen vállalat sem figyelmen kívül hagyta ezt.

Tehát a lényeg valójában nem az olcsóbb lehetőségek kereséséről szól, hanem a megfelelő VPN-ről, amely rendelkezik a szükséges szolgáltatásokkal. Ha olcsóbb opciókat keres, vagy kiszámítja és összehasonlítja a csomagok árait, akkor előfordulhat, hogy egy olyan VPN-t választ, amely meglehetősen új, kevesebb szerverrel rendelkezik, vagy bármilyen más kompromisszumot kínál, amelyet még olcsóbb áron sem engedhet meg magának..

A valóság az, hogy egyes VPN-ekhez az „olcsó VPN” címke tartozik, a minőség rovására, míg mások kissé drágák, de ugyanazt a szolgáltatást nyújtják, mint amit állítanak. Tehát egy okos felhasználó tudni fogja, hogy a cél a "szintén" a legjobb VPN megtalálása, és nem pusztán egy olcsó VPN (mindkettőt meg kell céloznia). De akkor mi lesz a megtakarítással, amelyet keresett és amely idehozott? Ne aggódjon, nyilvánosságra fogunk hozni egy titkot, amely segít abban, hogy bármilyen VPN-t (az Ön igényeinek leginkább megfelelőt) válasszon egy olcsó lehetőséget. Tehát keressük meg a legjobb olcsó VPN-eket ezzel a trükkövel!

Válassza ki a legjobb VPN-t, és néhány trükkövel tegye magát megfizethetővé

A legjobb megoldás az, ha inkább a közismert VPN-ket használja, mint az alacsony minőségű olcsókat, és úgy választja meg a csomagot, hogy az Ön számára megfizethető legyen. Ennek megértésének kulcsa az, hogy a trükk az általuk kínált árazási tervekben rejlik. Javaslataink általánosítása érdekében minden VPN-tanácsot közmondásos idézetben fogunk mondani, hogy ezt logikai alapokra vezetõ filozófiai alapokon keresztül lehessen magyarázni. Olvassa el az alábbiakat a sorok között, hogy megismerje a legjobb olcsó VPN megtalálásának trükköit.

„Ha úgy gondolja, hogy okos vagy, gondoljon kétszer is okosabbra.” - Toba Beta

Hol van a hiba pontosan a legjobb olcsó VPN kiválasztásán? A legtöbb felhasználó hibát okoz az, hogy rosszul választja meg a szavakat a Google kereséshez. Például, ha „2020 olcsó VPN szolgáltatásait” írja be, akkor csak a közepes szolgáltatások listáját kapja, kevés gyenge kiszolgálóval, amelyek alig fizetnek a szolgáltatónak, és cserébe olcsó VPN szolgáltatásokat nyújtanak. Ezenkívül a legtöbb felhasználó a javasolt olcsó VPN-re kattint a hirdetésekben, így csak alacsony árú VPN-ket találnak megkérdőjelezhető minőséggel.

„Nem tudjuk megoldani a problémáinkat ugyanolyan gondolkodásmóddal, amely létrehozta őket” - Albert Einstein

Ne feledje, hogy a mantra az, hogy megtalálják a legjobb VPN-ket, és megfizethetővé tegyék őket. Tehát a legfontosabb az, hogy megtalálják a csomag- vagy árazási tervüket. Ezért az utolsó trükkö integrálása ez a trükkö az Ön számára is hasznos lesz. Ha a megfelelő kifejezésre keresi az árazási terveket, akkor megtalálja a legjobb olcsó VPN-ket. Kattintson a „vásárlás” elemre a megfelelő VPN-k webhelyein, vagy keresse meg a „VPN vásárlása” kifejezést annak érdekében, hogy az árazási tervek listája a keresés során egyenesen megjelenjen..

"Tegye azt, ami helyes, nem pedig azt, ami könnyű, vagy mi népszerű." - Roy T. Bennett,

A Google azonban nem mutat szűrőket, a teljes keresési mechanizmus a szűrőkön működik. Ezeknek a szűrőknek sok köze van a kiválasztott kulcsszavakhoz. Tehát ne felejtsen el minden olyan szót, amelyet ezek az ujjak gépelnek, számít a keresésben. Vannak speciális kulcsszavak a VPN-ekhez kapcsolódó egyes segédprogramokhoz. Például vannak különböző VPN-ek különböző célokra, például a legjobb olcsó VPN-ok a torrentinghez. Az ilyen kifejezések keresése egy olcsó VPN-címkével együtt megadja azon VPN-ek listáját, amelyekhez pontosan keres. Tehát feltétlenül írja be a megfelelő kulcsszót a keresés szűréséhez. A Torrentinghez elérhető legolcsóbb VPN felsorolása lehet az a drága lehetőség, amelyet először elkerülte, amikor a legjobb olcsó Kodi VPN-re van szüksége. Tehát vigyázzon a szavak választására, és ügyeljen arra, hogy szűkítse le a keresést, mint egy okos felhasználó!

Ne hagyja a pénzbe vetett bizalmát, hanem a bizalmat. Oliver Wendell Holmes

Most az utolsó trükk, de nem utolsósorban. Tudod, hogy a tömeges vásárlás sokkal olcsóbb, nem igaz? Pontosan így találja meg a legolcsóbb VPN-t. Miután kiválasztotta a legmegfelelőbb VPN-t ugyanazzal a szolgáltatásminőséggel, mint amire szüksége volt, ahelyett, hogy megvizsgálná a szolgáltató csomagjait havi számlázással, fedezze fel a 6 hónapos, 1 éves, 2 éves vagy akár egész életre szóló tervüket. A matematika elvégzésekor rájössz, hogy valójában kevesebbet fizetnek havonta ha hosszabb előfizetéssel járnak, mint akár a költségvetési VPN, amelyet korábban figyelembe vettél.

"Bármit is csinálsz, jelentéktelen lesz, de nagyon fontos, hogy csináld." - Mahatma Gandhi

Végül a látszólag drága VPN megfizethetőbb és biztonságosabb, mint az úgynevezett alacsony árú VPN. Próbáljon ki minden szakértői trükköt, és keresse meg a legjobb olcsó VPN-t a kívánt szolgáltatásokkal.

Most, hogy tudod, mi a trükk a legjobb olcsó VPN megtalálásához, közzétesszük az olcsó VPN-ek listáját, amelyekről tudod, hogy nemcsak olcsók, hanem a legjobbak is.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments