6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China – Bypass The Firewall yang Hebat!

[ware_item id=33][/ware_item]

Menyemak imbas internet boleh menjadi sangat sukar di China kerana undang-undang "The Great Firewall" yang mengawal penapisan dalam talian dengan menyekat laman web, memfilter kata kunci dan mempertimbangkan jenis-jenis ucapan dan kegiatan tertentu terhadap kerajaan China. Akibatnya, pengguna internet Cina tidak mempunyai akses kepada semua media sosial dan hiburan utama yang begitu popular di Barat. Ini termasuk laman web dan Aplikasi seperti Google, Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Snapchat, Soundcloud, Flickr, Vimeo, Tinder, dan laman web / aplikasi berita antarabangsa. Kami tidak berada di sini untuk menyinggung perasaan orang-orang Cina, namun, dengan mempertimbangkan perkara-perkara ini, orang benar-benar boleh berasa sesak jika mereka melakukan perjalanan untuk pertama kalinya ke China.


Peranan VPN Terbaik untuk China dalam Bypassing The Great Firewall

Bagaimanakah pengguna internet di China bertahan, anda bertanya? Pelayan VPN di China adalah kesaksian bahawa pengguna ini tidak perlu menderita. Terdapat perkhidmatan VPN China percuma tetapi kebanyakannya tidak berfungsi dengan memuaskan dan kebanyakan VPN Cina kerap disekat oleh The Great Firewall. Ini berlaku terutamanya di sekitar masa tegang apabila protes anti-kerajaan sedang berlaku di negara ini.

Jika anda akan melawat China untuk pelancongan, kerja atau kajian maka anda memerlukan VPN yang boleh dipercayai untuk China yang akan memberikan anda akses kepada kandungan terhad. Dan bagaimana kita sampai pada kesimpulan ini bahawa kita dapat mencadangkan pilihan yang tepat? Nah, kami menghampiri penganalisis freelancers dan perisian kami di wilayah Hong Kong dan China dan meminta mereka untuk menguji senarai VPN dan selepas persetujuan dan kelulusan mereka, kami telah mencapai kesimpulan ini.

Bimbang Tidak - Semak Yang Terbaik China VPN 2019

NordVPN

NordVPN adalah penyedia yang anda perlukan jika anda sedang dalam perjalanan ke China. Kami meminta sekitar 30 pengguna, yang berada di China atas pelbagai sebab untuk menguji NordVPN untuk kami dan 98% daripada mereka memberi kami peluang besar mengenai kecekapan penyedia VPN yang terkenal ini di China. Nampaknya protokol VPN yang disesuaikan dengannya terlalu kuat untuk The Great Firewall of China. NordVPN adalah pakar kami sebagai VPN terbaik untuk China pada tahun 2019.

Lain-lain VPN China Terbaik

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Torguard
  • IPVanish
  • SwitchVPN

ExpressVPN

Harga $ 6.67 / bulan

6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat! Jaminan Jaminan 30 hari!
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat! Sehingga 256-bit Penyulitan
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat! Mudah untuk Menggunakan Apps / Softwares
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat! 24/7 Sokongan Langsung
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat! 100+ pelayan di 78 negara

Baca Ulasan ExpressVPN

VyprVPN

Harga $ 5.00 / bulan

6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Pasukan Sokongan Cemerlang
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Protokol Penyulitan Baik
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Beralih pelayan tanpa had
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!200,000+ IP & 700+ pelayan
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Versi Percubaan 3 Hari Ditawarkan

Baca Kajian VyprVPN

Torguard

Harga $ 9.99 / bulan

6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Tiada Dasar Log
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Perkongsian Fail P2P Baik
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!1 minggu perbicaraan & Jaminan Wang Balik
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!1600+ pelayan di 50+ Negara
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & iKEv2

Baca Torguard Kajian

IPVanish

Harga $ 6.49 / bulan

6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Ciri App Hebat
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Kelajuan dan Kebolehpercayaan Baik
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!lebih daripada 40,000 + IP tanpa nama
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!225+ pelayan di lebih daripada 60 buah negara
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Jaminan Hari Wang 7 Hari

Baca Ulasan IPVanish

SwitchVPN

Harga $ 6.66 / bulan

6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Jaminan 30 Hari Wang Kembali
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Persediaan segera, pengaktifan serta-merta
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!P2P & VoIP dibenarkan
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!24/7 Sokongan Sembang Langsung
6 Perkhidmatan VPN Terbaik Untuk China - Bypass The Firewall yang Hebat!Bandwidth Unlimited pada Pelan Tahunan

Bandingkan Semua VPN Sekarang>>

Analisis terperinci oleh Pakar VPN

ExpressVPN

Hands down, ExpressVPN terkenal kerana menjadi VPN terbaik untuk China sehingga kini. Ia mempunyai SSL kuat dengan penyulitan 256-bit yang dilaksanakan melalui protokol cemerlang seperti OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP dan PPTP. Ini tertakluk kepada peraturan British Virgin Islands sahaja, yang bermaksud ia tidak akan menyerahkan maklumat anda jika kerajaan meminta tidak seperti pembekal VPN yang berpangkalan di Amerika Syarikat. Malah, ExpressVPN mempunyai dasar log kosong yang bermaksud rekod penggunaan anda tidak akan disimpan. Perkhidmatannya merangkumi 94 negara termasuk China.

Tiada yang lain VPN untuk China mempunyai lebih daripada 2000 pelayan yang bertaburan di seluruh dunia. Semakin banyak bilangan pelayan, lebih baik kekuatan dan kelajuan sambungan anda.

ExpressVPN memberikan anda internet berkelajuan tinggi dengan lebar jalur tanpa had pada semua desktop, tablet dan peranti mudah alih anda, tanpa disedari VPN terbaik untuk China. Perisian ini serasi dengan beberapa sistem operasi seperti Windows, Mac, iOS, Android, Routers, dan Linux. Ia sangat mudah untuk menukar pelayan bila-bila masa anda mahu dan apa-apa isu dengan cepat ditangani oleh sokongan pelanggan 24/7 mereka. Rancangan harga bermula pada $ 12.95 / bulan dengan sistem rujukan, tawaran balik wang 30 hari dan hampir dua puluh tiga kaedah pembayaran. Jimat wang dengan langganan 15 bulan mereka pada hanya $ 6.67 / bulan. Proses mendaftar 3 langkah mudah mereka hanya memerlukan pelan harga pilihan anda, alamat e-mel, dan pembayaran. Mereka mempunyai sistem sokongan terperinci untuk pengguna baru dengan manual lengkap untuk sistem pengendalian dan pelanjutan penyemak imbas yang berlainan.

VyprVPN

Akhirnya, kami mempunyai VyprVPN yang membawa anda nilai yang sangat menakjubkan untuk wang anda dengan pakej murah USD 5 / bulan. Pelan harga Premium mereka membolehkan 5 sambungan peranti pada hanya $ 6.67 / bulan. Ini menjadikannya sesuai untuk pelajar dan pemilik perniagaan kecil yang benar-benar tidak boleh melabur dalam VPN yang lebih mahal di China seperti ExpressVPN. Menjadi VPN murah tidak menjadikannya kurang berkuasa. Di sinilah keindahan VyprVPN kebohongan. Ia telah membina kredibiliti yang besar di kalangan pengguna di China dan lebih daripada 94 negara lain. Ia telah mencipta aplikasi tersuai untuk pengguna telefon Android dan Android untuk memantapkan perjanjian itu. Mac OS, Windows, dan Linux juga disokong oleh VyprVPN. Anda boleh menjalankan VPN berkelajuan tinggi ini pada 3 hingga 5 peranti pada masa yang sama. Jadi, bukan sahaja anda boleh menjalankannya di telefon pintar atau tablet anda tetapi juga berkongsi sambungan dengan rakan sebilik atau ahli keluarga anda. Ini menjimatkan wang yang dibelanjakan untuk berbilang langganan. Selain PPTP, OpenVPN dan L2TP, ia mempunyai protokol Chameleon sendiri yang melindungi sistem anda dan menyembunyikan alamat IP anda. Jika anda mencari protokol eksklusif yang kuat maka ini mungkin VPN China terbaik untuk anda. Mereka mempunyai banyak pilihan pembayaran biasa termasuk Alipay dan sembang langsung sebagai sebahagian daripada penjagaan pelanggan. Anda boleh mendapatkan sepenuhnya percubaan 3 hari percuma dan juga mendapatkan bayaran balik dalam 30 hari jika anda tidak berpuas hati.

IPVanish

Jika anda mencari tawaran VPN yang berpatutan, maka IPVanish hanya untuk $ 6.49 / bulan (pelan 1 Tahun) dengan penjimatan semasa hingga 60% anda boleh mendaftar dengan cepat. Bukan itu sahaja tetapi jika anda mendapati bahawa ciri-ciri tersebut tidak sesuai dengan keinginan anda, anda boleh meneruskan dan membatalkan akaun anda dalam masa 7 hari untuk mendapatkan deposit anda kembali. Boleh dikatakan, ExpressVPN menjadi salah satu daripada VPN China terbaik untuk $ 6.67/ bulan adalah sedikit lebih mahal daripada IPVanish dan kos asas VyperVPN sahaja $ 6,67 / bulan. Semuanya datang kepada apa ciri dan dasar yang sesuai dengan anda dan VPN mempunyai pelayan terbaik untuk lokasi anda. Kami menggalakkan pengguna untuk memilih langganan 12 bulan kerana mereka biasanya paling murah. Beroperasi di lebih dari 60 buah negara dan menyediakan lebih dari 1000 pelayan yang boleh dipercayai, IPVanish memberi anda peluang terbaik untuk mendapatkan wang anda. Ia melindungi privasi anda dengan penyulitan AES 256-bit dan protokol yang hebat termasuk OpenVPN, PPTP dan L2TP / IPsec. Nikmati lebar jalur tanpa had dan melayari lancar dengan sehingga lima peranti yang disambungkan ke satu akaun secara serentak. Oleh itu, ini adalah di mana IPVanish mengalahkan VPN lain untuk China. Tiada sekatan untuk menukar pelayan dan peralihan adalah lancar. Program penjagaan pelanggan 24/7 mereka hebat untuk menyelesaikan sebarang masalah dengan cekap yang mungkin dihadapi walaupun perkhidmatan mereka yang baik.

Baca: Kajian IPVanish

TorGuard

Jumlah pelayan dan fleksibiliti pakej harga TorGuard membawa anda, menjadikannya salah satu tawaran VPN China terbaik 2019. Bayangkan mempunyai pilihan lebih daripada 1600 pelayan boleh ubah yang kuat yang akan menyokong pengalaman penyemakan imbas anda. Anda boleh memanfaatkan bungkusan Anonymous Anonymous untuk hanya $ 5.95 / bulan, iaitu separuh biaya pakej VPN biasa. Anda boleh mendapatkan bungkusan VPN Anonymous selama $ 5 sebulan di antara tawaran lain. Harga ini hanya untuk pelan tahunan mereka tetapi mereka juga mempunyai rancangan separa tahunan dan suku tahunan dengan kadar yang berpatutan. Ini mungkin nilai terbaik untuk wang VPN untuk China boleh ditawarkan kepada mana-mana pengguna.

Cuba dan lihat jika TorGuard adalah muktamad bagi anda. Sekiranya anda masih tidak berpuas hati, anda boleh dapatkan kembali wang anda dalam masa 7 hari selepas membeli belian tertentu itu. Buat senarai semua laman web dan apl yang terhad dan periksa prestasi TorGurad untuk diri sendiri. Kandungan aliran dan menguji ciri Torrentingnya juga. China adalah hanya satu daripada 50 negara di mana perkhidmatan VPN yang hebat ini berfungsi. Mereka mempunyai lebih dari 3000 pelayan di lokasi ini. Sokongan pelanggan mereka adalah pujian-layak dan kelajuan hebat untuk streaming dan memuat turun. Tiada konsep menyimpan log pengguna di TorGuard, jadi anda tidak boleh bimbang tentang privasi anda yang diserang.

SwitchVPN

Pilihan ini mempunyai antara muka pengguna yang luar biasa untuk membantu pemula memahami bagaimana perkhidmatan VPN benar-benar berfungsi. SwitchVPN memberi anda pilihan setiap protokol VPN utama di luar sana. Jadi, anda boleh pergi untuk OpenVPN, SSTP, L2TP atau PPTP untuk menyelesaikan tugas anda dengan lebih cepat. Ini memberi anda banyak masa untuk mengejar rancangan TV kegemaran anda dengannya, memberikan anda akses ke laman web dan apl yang disekat. Beralih antara pelayan yang boleh dipercayai pada bila-bila masa dan menerima pemberitahuan segera mengenai ketersediaan versi terkini mereka. Tidak kira jika anda tidak tahu bahasa Inggeris kerana SwitchVPN menyokong beberapa bahasa yang dituturkan di China dan bahagian lain di Asia. Sambungkan lima telefon, komputer riba atau tablet anda bersama-sama pada hanya satu akaun untuk melayari kelajuan tinggi dan sifar. Pelan bulanan mereka bermula pada $ 9.95 sebulan dan sekarang mereka menawarkan 42% off pada pelan harga 12 bulan mereka.

Ini bermakna anda boleh mendapatkan internet yang selamat dengan cepat untuk hanya $ 5.82 / bulan yang memberikan persaingan sengit kepada VPN China terbaik. Mereka telah membuang jaminan jaminan wang 30 hari yang menjadikannya mustahil bagi sesiapa sahaja untuk mengabaikannya. SwitchVPN menyediakan Switch Kill Network untuk memastikan perlindungan maksimum supaya anda segera dipotong sebelum seseorang cuba untuk mengesan anda. Mereka juga menjanjikan kelajuan pelbagai gigabit untuk menarik pemain dan pengguna yang suka bermain dalam talian atau aliran.

Firewall Besar tidak benar-benar masalah besar sekarang bahawa semua perkhidmatan VPN China yang menarik ini tersedia di China. Mereka mudah untuk membuat persediaan dan menawarkan pelbagai pelan harga untuk memenuhi anggaran anda. Penyulitan, kelajuan, akses, pelayan dan sokongan pelanggan semuanya bernilai pelaburan. Bagaimanapun, pelayan VPN di China cenderung untuk disekat buat sementara waktu dari semasa ke semasa kerana kerajaan China tidak melakukan perkara yang lebih baik tetapi tetap mengawasi pengawasan. Tetapi tidak ada yang perlu dibimbangkan atau dikelirukan, VPN terbaik untuk China yang disenaraikan di atas adalah yang masih berdiri teguh terhadap serangan The Great Firewall.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments