4 Perkhidmatan VPN Kanada Terbaik – Waspadalah terhadap Lima Mata!

[ware_item id=33][/ware_item]

Sekiranya Anda Menggunakan VPN di Kanada?

Nah, pasti ya. Bagaimanapun, malangnya, tidak ramai orang Kanada mengetahui tentang ancaman yang mereka hadapi. Sebagai sebuah negara yang sangat digital dan salah satu daripada negara paling sedikit yang percaya WiFi percuma adalah keperluan asas manusia, Kanada dipenuhi dengan 'kejahilan adalah kebahagiaan' udara! Walau bagaimanapun, menjadi negara technophile tidak bererti ia bebas daripada risiko.


Dalam statistik baru-baru ini, 97% daripada firma Kanada berisiko merosakkan siber atau serangan malware oleh penjenayah siber.

Semakin banyak tempat atau perniagaan mempunyai pengguna internet, semakin berisiko. Dalam laporan terbaru oleh McAfee, dilaporkan bahawa daripada $ 400 bilion kerugian disebabkan oleh jenayah siber, Kanada mengalami $ 3 bilion sahaja. Oleh itu, untuk menyelamatkan diri dari serangan siber ini, individu dan organisasi mesti mempunyai sistem perlindungan yang memastikan tidak ada yang dapat mengintip sistem mereka apalagi hack mereka. Dan tidak ada yang lebih baik daripada VPN untuk menampung pengguna internet dengan perlindungan.

Kenapa Anda Tidak Tahu Mengenai VPN Kanada

Kanada sebenarnya mempunyai jumlah tapak web yang tidak diperiksa berbanding dengan negara lain di seluruh dunia selagi ia tidak termasuk pornografi kanak-kanak.

Inilah sebab utama majoriti orang Kanada tidak pernah dipaksa untuk memikirkan apa dan cara menggunakan perkhidmatan VPN Kanada kerana mereka tidak pernah merasakan keperluan untuk melakukannya. Walau bagaimanapun, seperti yang dikatakan sebelum ini, jika tidak untuk mengelakkan geo-restriction, orang Kanada tidak biasanya menyedari bahaya penggodaman dan pelacak yang mereka boleh menjadi mangsa.

Menggunakan Penggunaan VPN dengan Pelayan di Kanada

Biasanya, kebanyakan pengguna VPN menyambung dengan IP dari zon biasa seperti AS atau UK. Pengguna jarang berfikir bahawa IP Kanada boleh berjalan lebih cepat daripada yang lain.

Bagaimana ini boleh terjadi? Nah, sebagai hakikatnya, dan seperti yang dibincangkan sebelumnya, hanya kerana geo-restriction bukan masalah di Kanada, ramai orang Kanada tidak menggunakan VPN, sayangnya.

Akibatnya, pelayan VPN Kanada mempunyai sedikit trafik sehingga mereka dapat memberikan kelajuan yang optimum. Oleh itu, walaupun anda menggunakan VPN di Amerika Syarikat atau di tempat lain, pelayan Kanada juga boleh memberi boom ke kelajuan Internet anda. Dengan cara ini, semua pembekal VPN pada senarai yang disebutkan di bawah ini mempunyai pelayan Kanada, jadi anda tahu apa yang mereka lakukan sekarang.

Adakah Kanada Di bawah Pengawasan?

Malangnya, ya. Rang undang-undang Anti-keganasan C-51 mempunyai klausa yang memberi kuasa kepada kerajaan untuk mengintip dan mengintip setiap aktiviti dalam talian Kanada. Kanada, sebagai ahli "mata 5" (senarai negara-negara yang mengawasi aktiviti dalam talian orang ramai yang termasuk: Austrailia, Kanada, Newzealand, Amerika Syarikat, dan UK), ia perlu berkongsi semua datanya dengan empat negara lain.

Ini bermakna anda berada di bawah pengawasan lebih daripada sekadar negara anda dan maklumat peribadi anda perlahan-lahan menjadi terbuka. Yang paling anda boleh lakukan untuk menghentikan perkara ini adalah tidak menggunakan WiFis awam untuk urus niaga perbankan yang boleh menyebabkan insiden penggodaman. Kedua, dan yang lebih penting, gunakan VPN Kanada walaupun menggunakan sambungan normal.

Perkhidmatan VPN Kanada Terbaik untuk tahun 2020

Mencari VPN Kanada terbaik boleh menjadi tugas yang sukar dan tidak dapat diatasi yang terlalu mahal untuk memberi keterangan jika seseorang mula menyemak perkhidmatan VPN 480+ dengan membeli mereka semua. Oleh kerana itu adalah kepercayaan, keselamatan dan perlindungan, di sini adalah senarai Best Canada VPN dengan ciri khas mereka untuk memilih apa yang paling sesuai dengan keperluan anda. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN - VPN yang paling kuat bagi Semua!

Sekiranya anda benar-benar ditegaskan untuk dikesan oleh kerajaan atau jika anda ingin mempunyai sesuatu yang benar-benar kukuh dan boleh dipercayai, ia akan membantu anda berasa selesa tanpa bimbang di sisi ini, NordVPN ada untuk menyediakan perlindungan dua helai.

Mereka akan mengawal anda dari tempat yang anda gunakan di internet ke tempat yang anda mahu berada di. Penyulitan berganda ini menjejaskan kelajuan optimum yang boleh disediakan tetapi jika penyulitan berganda tidak dipilih, ia sama seperti mana-mana perkhidmatan VPN Kanada yang disebutkan di atas. Pada masa ini, anda boleh merebut semua ciri-ciri hebat ini dengan harga yang mengejutkan sahaja $ 3.49 sebulan selama 3 tahun + 3 bulan.

Bukan sahaja anda boleh menghubungkan 6 peranti bersama dengan akaun yang sama tetapi perisian mereka serasi dengan 6 sistem operasi yang paling popular.

Suis bunuh mereka dan tetapan P2P menjadikan mereka salah satu VPN Kanada terbaik. Bersama dengan dasar pulangan wang 30 hari, NordVPN memastikan anda memilih mereka hanya jika anda menyukai mereka yang anda akan lakukan pada akhirnya, tetapi memasangkan, jika anda masih tidak yakin, biarkan saya menambah "NordVPN mempunyai lebih daripada 5092 pelayan di 60+ negara. "

.

ExpressVPN

ExpressVPN datang dalam pakej yang hebat. Ia adalah VPN yang menjadikan impian sepenuhnya menghilangkan aktiviti internet anda menjadi kenyataan.

Bagi semua orang yang ingin memadam sepenuhnya laluan internet anda yang juga Sherlock Holmes IT tidak dapat mencari petunjuk untuk, ExpressVPN adalah jawaban yang gagal.

Pro menggunakan ExpressVPN adalah kelajuan penstriman terbaik, penjagaan pelanggan yang benar-benar mengagumkan, mudah dan cepat dipasang dan keupayaan untuk menggunakannya dalam tiga peranti. 

Mereka menyediakan lebih 3000+ pelayan di seluruh dunia untuk anda sepadan dengan protokol VPN yang kuat. Ia VPN Kanada terbaik kerana ia membuka akses ke benua lain yang telah melarang kandungan untuk Kanada disebabkan oleh isu hak cipta.

Oleh kerana ExpressVPN berfungsi untuk 94 negara, rangkaian pelayan mereka cukup luas untuk memastikan hampir tiada kandungan tetap terhad untuk anda. Mereka mempunyai pelayan terkemuka di lebih daripada 148 bandaraya di seluruh dunia untuk kemudahan anda.

Anda boleh mendapatkan semua faedah ini di $ 8.32 sebulan dengan pelan 12-bulan mereka. Ia mungkin kelihatan mahal tetapi mereka telah menetapkan tahap tinggi untuk perkhidmatan VPN Kanada. Jaminan balik wang tunai 30 hari mereka menyegarkan perjanjian itu.

IP lenyap

IP Vanish berdiri tempat kedua dalam perlumbaan sebagai VPN Terbaik Kanada. Ia mempunyai dasar sifar log yang kukuh bersama-sama dengan kelajuan yang membuatnya terlalu menggoda apabila pelanggan merenung harga kerana ia lebih murah daripada ExpressVPN. Pelan tahunan mereka membebankan anda $ 3.25 sebulan menjimatkan anda 73% setiap tahun.

Had jaminan wang balik mereka hanya berlangsung selama 7 hari yang tidak terdengar sangat murah hati. Di sisi yang terang, ia masih berjalan untuk VPN Kanada terbaik kerana ia menawarkan tidak 3 atau 5 tetapi sejumlah 10 sambungan serentak pada peranti yang berbeza menggunakan akaun IPV yang sama.

Anda boleh dengan mudah membahagikan kos antara orang lain yang tinggal bersama dengan anda untuk menyimpan beberapa dolar lagi. Perkhidmatan VPN Kanada dengan lebih daripada 1000 pelayan di lebih daripada 60 buah negara patut dicuba.

PureVPN

PureVPN adalah hadiah Santa untuk banyak pita-pita Kanada dan terutamanya pemintal yang mendapat notis dari ISP mereka yang berakhir dengan slaid halus dari $ 2000 hingga $ 20,000.

VPN ini memastikan bahawa anda dapat melarikan diri dengan torrenting tanpa tertangkap pada kelajuan tertinggi yang tersedia di antara semua perkhidmatan VPN Kanada.

Untungnya, PureVPN menyediakan pakej berasingan untuk perkhidmatan yang diperlukan yang dicari oleh pelanggan. Rancangan pengunderaitan dan pelan Streamers 'disusun dan diprogramkan tepat mengikut keperluan pengguna dan ia benar-benar murah! PureVPN menyediakan aplikasi mesra pengguna di seluruh 5 sistem pengendalian biasa dan demo percuma untuk pengguna pertama kali.

Jika anda ingin menguji PureVPN selama sebulan ia akan dikenakan bayaran $ 10.95 sebulan. Walau bagaimanapun, caj harga terbaik mereka hanya dikenakan $ 1.92 sebulan. Anda boleh meminta wakil-wakil terlatih mereka apa-apa soalan di obrolan langsung menjadikan perkhidmatan VPN Kanada ini pilihan utama majoriti pengguna.

Ia adalah berdasarkan di Hong Kong di mana undang-undang privasi pengguna tidak begitu keras seperti yang berlaku di negara lain sehingga tidak mengherankan bahawa mereka membuatnya ke senarai kami VPN Kanada terbaik.

Cherry di Atas untuk Menggunakan Kanada VPN

Melalui VPN, anda boleh menyentuh beberapa rancangan TV yang benar-benar menakjubkan bahawa Netflix AS telah menyimpan untuk penduduknya sendiri. Walaupun banyak perkhidmatan VPN disekat oleh Netflix, ia masih boleh diakses dengan VPN yang dinyatakan di atas. Tambahan pula, BBC iPlayer menuntut penontonnya berada di Amerika Syarikat.

Adalah sukar untuk tidak diskriminasi apabila ini berlaku, tetapi bimbang tidak lebih kerana VPN Kanada membantu anda menonton apa sahaja yang anda mahukan di BBC iPlayer eksklusif.

Pengguna Torrent boleh mendapatkan kebebasan mereka menggunakan Kickass dan Pirate Bay sekali lagi dan mendapatkan keseronokan yang besar untuk mendapatkan tangan mereka ke apa yang tidak disebutkan yang tidak dapat dilupakan! Pada nota selamat tinggal, kami ingin mengatakan bahawa lebih baik selamat daripada maaf, Kanada. Dapatkan perkhidmatan VPN Kanada sekarang dan mula menjalani kehidupan kebebasan sejati melalui Internet; kebebasan di mana anda tidak diselidiki, dihadkan, dikesan atau digodam!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments