4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother

[ware_item id=33][/ware_item]

Adakah anda berfikir bahawa Amerika Syarikat adalah tanah yang bebas? Nah, pendedahan baru-baru ini oleh Edward Snowden membayangkan sesuatu yang sama sekali bertentangan dengan tuntutan itu. Anda ditonton! Kerajaan di bawah Donald Trump mempunyai akses penuh untuk masuk ke jejak kaki digital mana-mana warganegara AS dan melihatnya. Bagaimanapun, kerajaan AS tidak mempunyai kawalan yang sangat melampau, seperti China, tetapi masih boleh memantau aktiviti internet rakyat Amerika Syarikat. 


Di manakah anda akan menyembunyikan dan bagaimana? Nah, itulah tempat penyelamat anda, Perkhidmatan VPN USA Terbaik masuk. Dan mengapa kita menyebutnya penyelamat? Untuk itu, anda perlu terus membaca dan mengetahui lebih lanjut tentang penyelesaian hebat dalam panduan ini.

Kenapa Undang-undang Amerika Syarikat Untuk Pengawasan Internet Dapatkan Stricker? 

Pada bulan April, Presiden Trump menandatangani satu rang undang-undang. Rang undang-undang itu menyatakan bahawa penyedia perkhidmatan internet (ISP) seperti Verizon dan AT&T tidak perlu melindungi data pengguna, yang menjejaskan privasi orang ramai dan membuka mereka ke pengawasan. Neutrality bersih juga lemah oleh Pengerusi FCC Ajit Pai yang juga akan menguatkan ISP untuk membuat lorong pantas untuk trafik internet yang lebih disukai dan melambatkan sumber lain. Adakah ini benar dua puluh abad pertama? Sudah tentu, pelanggaran siber menjadi norma, dan kami, sebagai orang yang terpengaruh, harus melakukan apa sahaja yang kami boleh untuk membuat diri kami tanpa nama.

Manfaat Menggunakan VPN

Hari-hari ini, semua yang anda lakukan dalam talian perlu selamat. Anda tidak mahu maklumat peribadi anda didedahkan kepada mana-mana pihak lain, dan kami tahu bahawa ini bukan tugas yang mustahil.

Terdapat seratus cara anda boleh menyelamatkan diri dari bencana dalam talian tetapi tidak setiap alternatif adalah berkesan seperti yang dijangkakan. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa sambungan penjimatan hayat yang boleh memberikan jawapan kepada semua soalan anda.

Sebagai hakikatnya, VPN adalah alat terbaik untuk keselamatan dalam talian anda dan sambungan selamat. Diberikan di bawah adalah manfaat menggunakan VPN; 

Alamat IP Masking

VPN mampu menukar alamat IP anda. Dengan cara ini, anda boleh melihat kandungan yang terhad di negara anda. Anda memerlukan alamat IP yang berbeza untuk menjadikan lokasi semasa anda kelihatan seperti di lokasi tertentu. 

Privasi Dalam Talian dan Ketidakpastian

VPN akan memberikan anda privasi dalam talian dan tanpa nama. Dengan VPN, anda boleh melayari internet tanpa nama. Anda boleh mengakses kedua-dua tapak web dan aplikasi web tanpa perlu mendedahkan identiti anda.

Tiket Perjalanan Murah

Ini adalah faedah yang jarang diketahui oleh VPN yang anda boleh mendapatkan tiket perjalanan yang lebih murah. Walau bagaimanapun, ia bergantung kepada lokasi geografi anda dan itulah cara ia menjadi silap mata yang banyak orang terlepas. Cara terbaik untuk mendapatkan penerbangan murah adalah mencari negara dengan kos sara hidup yang rendah.

Akses kepada Kandungan Geo-Terbatas

Manfaat terbesar mempunyai VPN ialah ia membolehkan anda melihat kandungan terhad dan memainkan permainan yang dibatasi di negara anda.

Apa yang Anda Perlu - VPN untuk AS Tepat!

Undang-undang keselamatan siber invasif, pengawasan massa rakyat, dan penyimpanan panggilan telefon adalah semua perkara yang telah membuatkan rakyat Amerika Syarikat benar-benar prihatin tentang kesejahteraan digital dan privasi dalam talian mereka. Walau bagaimanapun, satu perkara yang sangat menggembirakan kami ialah penduduk AS menyedari hacks dan malware moden. Ini jelas menjadikan mereka cukup masuk akal dan mempelajari hakikat bahawa ruang siber tidak begitu mewah dan indah seperti yang kita fikirkan.

Terdapat banyak lagi aspek teknikal, dan anda pasti mahu membaca tentang mereka, tetapi sebelum itu, mari kita sampai ke gerudi utama. Anda mahu pengalaman dalam talian yang tidak dipertingkatkan dan selamat, yang paling mungkin mengapa anda di sini membaca ini. Oleh itu, berikut adalah pembekal perkhidmatan VPN terbaik Amerika Syarikat yang anda boleh bergantung pada privasi dan keselamatan dalam talian anda:

Tawaran USA VPN Terbaik

  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • Torguard
  • SaferVPN

ExpressVPN

Harga $ 8.32 / bulan

4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother Jaminan Wang Balik 30 hari!
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother Sehingga 256-bit Penyulitan
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother Mudah untuk Menggunakan Apps / Softwares
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother 24/7 Sokongan Langsung
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother 3000+ Pelayan di 160+ negara

Baca Ulasan ExpressVPN

NordVPN

Harga $ 3.49 / bulan

4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother5341 Pelayan di 59 Negara
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother2048 Bit Encryption
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherMulti Login untuk 6
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherJaminan Pulangan Wang 30 Hari
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherMenyokong Netflix dengan ciri SmartPlay di Apps

Baca Kajian NordVPN

Torguard

Harga $ 9.99 / bulan

4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherTiada Dasar Log
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherPerkongsian Fail P2P Baik
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother1 minggu perbicaraan & Jaminan Wang Balik
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother3000+ pelayan di 55 Negara
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & iKEv2

Baca Torguard Kajian

SaferVPN

Harga $ 2.50 / bulan

4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother700+ pelayan di 34 negara
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherJaminan Pulangan Wang 30 Hari
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherMenerima Pembayaran Bitcoin
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherNetflix Ramah dengan Pelayan Sedikit
4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big BrotherBerbilang Peranti yang Serasi

Cara Pilih VPN yang Baik?

VPN adalah sangat membantu ketika datang ke privasi dalam talian. Walau bagaimanapun, anda mesti memilih VPN yang baik untuk mendapatkan hasil yang anda inginkan. Diberikan di bawah adalah beberapa perkara yang perlu anda cari dalam VPN;

Privasi dan Keselamatan

Sentiasa pilih VPN yang mempunyai ciri keselamatan khas seperti suis bunuh dan perlindungan kebocoran DNS. VPN yang baik juga akan tidak mempunyai dasar log.

Mudah untuk digunakan

Proses pemasangan dan persediaan VPN yang baik kebanyakannya sangat mudah digunakan dan mesra pengguna. Sokongan pelanggan mereka mesti juga hebat. Sentiasa cari VPN yang mudah digunakan dan mempunyai sokongan pelanggan yang baik.

Prestasi

Salah satu perkara yang paling penting untuk dicari dalam VPN yang baik ialah prestasinya. Ia sepatutnya pantas. Ia juga sangat disukai jika VPN tidak melambatkan sambungan internet anda. VPN yang memperlahankan kelajuan internet anda banyak, menjadi sangat bermasalah.

ciri-ciri

 VPN yang baik sentiasa menjadi ciri yang menawarkan pelbagai ciri. Keistimewaan, ciri keselamatan tinggi sentiasa menjadi titik tambah. VPN yang baik akan sentiasa mempunyai ciri-ciri seperti suis bunuh, pensuisan pelayan, pemilihan pelabuhan, pelbagai protokol VPN, dan perlindungan kebocoran DNS. Terserah kepada anda untuk menentukan apa yang anda perlukan dalam VPN, dan belanjawan anda.

Mengapa VPN begitu Popular?

Perkhidmatan VPN AS telah menjadi sangat popular di kalangan pengguna internet di Amerika Syarikat. Mereka membenarkan anda melihat kandungan terhad dan menyulitkan data anda untuk memintas pengawasan. Anda boleh menukar lokasi sebenar anda juga. VPN memberikan anda keselamatan dan privasi dalam talian, yang semua orang mahu hari ini. 

Berikut adalah empat VPN AS terbaik yang disenaraikan oleh pengguna mengikut ciri dan prestasi mereka:

NordVPN - Perkhidmatan VPN USA Terbaik, tempoh!

4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother

NordVPN adalah antara penyedia perkhidmatan VPN Amerika tertua di pasaran. Jika anda tidak berpuas hati dengan cara ia berfungsi, anda boleh mendapatkan kembali wang anda dalam masa 30 hari selepas mendaftar. Ia berjalan pada kebanyakan sistem operasi termasuk Windows, OS X, dan iOS. Anda boleh menjalankannya sehingga enam peranti menggunakan hanya satu akaun VPN. Log pengguna anda tidak akan disimpan dan penyulitan yang kuat dilakukan melalui IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP, dan IPSec. 

NordVPN berjalan pada semua peranti yang popular termasuk telefon, tablet, dan komputer riba. Sokongan pelanggan mereka cepat untuk menyelesaikan sebarang masalah yang mungkin anda hadapi semasa menjalankannya. NordVPN mempunyai kedudukan lebih dari enam puluh negara dan dianggap berkualiti tinggi oleh pakar dan pengguna kedua-duanya.

ExpressVPN - VPN terkuat

ExpressVPN dikenali sebagai salah satu penyedia perkhidmatan VPN USA terbaik. Ia mempunyai pelayan di lebih daripada 3000+ lokasi di seluruh dunia di 160+ negara. Sejak ExpressVPN berpusat di British Virgin Islands, undang-undang Amerika Syarikat yang kompleks yang mempengaruhi privasi pengguna tidak berlaku.

ExpressVPN adalah serasi dengan sistem operasi utama seperti Windows, Mac, iOS, Android dan Linux. Anda boleh mempunyai 3 sambungan VPN pada masa yang sama dengan satu akaun ExpressVPN. Untuk memastikan data anda selamat, ia menggunakan SSL dengan penyulitan 256-bit.

ExpressVPN menyokong protokol seperti OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP dan PPTP. Sedangkan ExpressVPN menawarkan 23 pilihan pembayaran yang berbeza termasuk Bitcoin. Pelan bulanannya bermula pada $ 12.95 / bulan dan dilengkapi dengan jaminan wang kembali 30 hari.

Pada masa ini, ExpressVPN menawarkan diskaun rata-rata 49% dan tambahan 3 bulan pada langganan ExpressVPN 1 tahun. Ini bermakna anda boleh mendapatkan 15 bulan dengan membayar selama 12 bulan.

ExpressVPN menawarkan jalur lebar tanpa had, kelajuan dan suis pelayan dengan 99.9% up-time. ExpressVPN tidak menyimpan sebarang log dan mempunyai sokongan pelanggan 24/7 yang hebat.

Jadi, sudah tiba masanya anda menggunakan salah satu Perkhidmatan VPN USA Terbaik untuk mengalami sambungan internet yang selamat.

TorGuard - VPN Amerika Syarikat yang boleh dipercayai

4 Perkhidmatan USA VPN Terbaik untuk Melindungi Anda dari Big Brother

Pelbagai rangkaian perkhidmatan yang ditawarkan oleh TorGuard dan prestasinya yang cemerlang menjadikannya salah satu penyedia VPN Amerika Syarikat. Proksi Anonymous adalah $ 5.95 / bulan, VPN Anonymous untuk $ 9.99 / bulan, Email Anonymous untuk $ 6.95 / bulan dan Bundle Privasi untuk $ 11.54 / bulan. Anda boleh mendapatkan Bundle Proxy VPN + pada 40%. Ia hanya berharga $ 11.54 sebulan.

Bahagian yang terbaik ialah anda boleh menyemak TorGuard secara percubaan. 

Jika anda tidak menyukainya untuk melabur di dalamnya, maka anda boleh mendapatkan wang anda kembali dalam masa tujuh hari. TorGuard membawa perkhidmatan VPN terkemuka ke lebih daripada lima puluh negara. Syarikat ini memiliki lebih daripada 1600 pelayan yang canggih, yang bermaksud bahawa anda tidak akan perlu bersabar dengan kelebihan beban.

Ini memberikan sambungan kelajuan tinggi bersama-sama dengan aliran lancar dan muat turun. Anda boleh melayari secara tanpa nama kerana mereka tidak menyimpan log dengan penyulitan yang kuat dan bergantung pada penjagaan pelanggan yang membantu mereka.

VPN selamat - VPN Amerika Syarikat yang laju dan mesra pengguna

Kini anda boleh menikmati pelayaran tanpa nama yang berkelajuan tinggi dengan Safer VPN, yang bukan sahaja menyimpan log dan membolehkan anda mengakses kandungan hanya dapat dilihat oleh pengguna di lokasi tertentu. Mereka menyediakan penyulitan kuat 256-Bit yang menggunakan OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec dan PPTP di lebih dari tiga puluh negara. Ia berjalan dengan lancar pada semua peranti dengan sistem operasi seperti Windows, Mac, iOS, Android dan Chrome. 

Anda boleh memulakan dengan hanya $ 7.49 sebulan dan membatalkan langganan anda dalam tempoh empat belas hari jika tidak puas. Jualan Spektakular Semasa mereka menawarkan 81% off, yang boleh anda gunakan semasa Krismas. VPN selamat memberi tumpuan kepada aplikasi mesra pengguna dan bahkan menawarkan sambungan Chrome tanpa had percuma. Anda juga mendapat keselamatan Wi-fi automatik bersama dengan menetapkan diagnosis automatik. Anda boleh berhubung dengan sokongan pelanggan 24/7 mereka melalui sembang langsung dan e-mel.

Lebih Alasan:

Buka Barisan Saluran Streaming Amerika Syarikat Online

Bukan orang Amerika tidak boleh memintas kebanyakan kandungan dan saluran yang dikehendaki, sama ada streaming Piala Dunia FIFA, orang bukan Amerika tidak dapat mengakses Fox Sports untuk permainan FIFA secara langsung, jadi pasti untuk itu, anda memerlukan VPN USA yang baik.

Bagaimanakah ia berfungsi? baik, ia menggantikan IP asal anda dengan salah satu IP server AS. Jadi, ini menjadikan anda layak untuk laman web kerana ia membuat anda muncul dalam talian dari Amerika Syarikat dan anda boleh mengakses mana-mana laman web yang sebelumnya disekat untuk anda, seperti bagaimana VPN berfungsi dan melakukan sihir!

Perlindungan terhadap Pengawasan Massa

Semua fakta yang kami telah dibincangkan di atas mengenai privasi dan pencerobohan agensi pengawasan ke dalam dunia dalam talian kami sangat membimbangkan.

Anda tidak selamat di telefon bimbit, setiap aplikasi yang anda muat turun, aktiviti di rangkaian sosial, semuanya dapat dikesan oleh NSA, sama ada kamera keselamatan rumah yang dipasang pada penghala Wifi Utama anda.

Sekiranya anda percaya pada Kebebasan Internet dan privasi anda mesti membeli VPN Amerika Syarikat. VPN USA akan menyembunyikan IP sebenar anda, menyulitkan data anda dan mengarahkannya melalui terowong yang selamat yang tidak ada yang dapat mengintip.

Tinggal Anonymous di WiFi Awam dan Hotspot

Adakah anda benar-benar berfikir WiFis awam di StarBucks, NewYork Subway atau mana-mana tempat awam yang lain selamat?

Menyambung ke Hotel WiFi atau WiFi Lapangan Terbang melalui iPhone atau telefon Android adalah keputusan yang bijak untuk kemas kini dan kemas kini status sahaja?

Hotspot awam tidak selamat adalah penggodam tempat paling kegemaran untuk masuk ke dalam telefon anda atau menggodamnya. Dengan secawan teh untuk membuat WiFi palsu dan pengintip pada semua yang anda lakukan dalam talian, jadi jangan menikmati secangkir teh di wifi kafe kerana ia benar-benar adalah secawan teh untuk mereka (penggodam) untuk menggodam telefon awak.

Tanpa VPN yang baik, anda terdedah kepada penggodam dan mungkin kehilangan data berharga anda seperti maklumat kad kredit dan bukti penting lain. Menjadi selamat dalam talian dan dapatkan VPN Amerika Syarikat yang baik sebelum menyambung ke mana-mana WiFi awam.

Elakkan Undang-undang Pelanggaran di Amerika Syarikat

Seperti yang dibincangkan di atas, undang-undang pelanggaran adalah rumit dan semakin banyak anda belajar tentangnya, semakin sukar mereka memahami. Kemunculan perkongsian fail P2P dan Internet telah mengakibatkan pemegang hak cipta mengejar hukuman yang ketat untuk pesalah.

Ingat, kami hanya menyenaraikan VPN Amerika Syarikat yang tidak menyimpan log pengguna dan mengoptimumkan pelayan P2P untuk mengurai. Sekiranya anda mempunyai sebab yang sah untuk memuat turun atau berkongsi fail data yang besar melalui teknologi P2P, VPN Amerika Syarikat yang kami telah tersenarai di atas boleh membantu anda memberikan bantuan sambil mengekalkan identiti anda dilindungi dari pihak berkuasa undang-undang.

Lebih Banyak Negara:

  • UKUK VPN
  • AustraliaAustralia VPN
  • KanadaKanada VPN

Kesimpulannya

Terdapat beberapa perkhidmatan VPN USA percuma tetapi berhati-hati dengan yang tidak boleh dipercayai. Sentiasa memilih orang yang sangat disyorkan oleh pengguna. Oleh itu, selalu lakukan satu perkara sebelum membuat pilihan terakhir anda, pergi ke twitter.com, dan semak #hashtag yang berkaitan untuk penyedia VPN, adakah orang yang bercakap dengan baik tentang perkhidmatan itu atau tidak? Sementara itu, pasukan pembangunan kami telah menjadikan tugas membosankan lebih mudah, alat perbandingan untuk anda yang membuat gambar lebih jelas. 

Lebih baik memilih salah satu yang tidak berpusat di Amerika Syarikat untuk mengelakkan menjadi mangsa kepada undang-undang privasi yang kurang baik. Lima pilihan perisian VPN terbaik yang disenaraikan di atas mempunyai banyak kredibiliti dalam bidang mereka. Mereka boleh dibayar tetapi anda juga boleh melakukan percubaan percuma untuk menilai persembahan mereka. Yang memiliki pelayan VPN yang terdapat secara fizikal di wilayah Amerika Syarikat adalah yang paling menjanjikan. Pakej harga yang mudah mampu fleksibiliti dan kemampuan untuk semua orang.

Pengawasan Kerajaan Amerika Syarikat yang canggih berdasarkan kegiatan jenayah peringkat tinggi baru-baru ini di seluruh dunia telah mengambil tol pada privasi pengguna. Selain daripada data anda yang disimpan dan dianalisis untuk maklumat penting, terdapat sekatan berdasarkan lokasi pada kandungan. Sesetengah laman web penstriman hanya membenarkan pengguna dari sekumpulan negara terpilih untuk menonton video mereka. Ini menimbulkan banyak masalah bagi pengguna yang tinggal di luar negara ini.

Anda akan mencari pelbagai laman web di internet yang bercakap mengenai keselamatan internet dan VPN tetapi anda perlu menjadi sangat pintar apabila memilih untuk VPN Amerika Syarikat. Tawaran VPN Terbaik telah melakukan kajian komprehensif mengenai isu-isu yang dihadapi oleh netizens AS dalam kehidupan seharian mereka dan dengan itu telah menghasilkan VPN di atas yang akan menjadikan internet tempat yang lebih baik.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments