5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online

[ware_item id=33][/ware_item]

Ett av de vanligaste sätten att enkelt dela filer på internet är genom Torrenting som också kallas P2P eller peer to peer fildelning. Magin börjar hända när vi använder BitTorrent Protocol torrenting och filer börjar ladda ner direkt från såddarsystemet. Ett stort hot som alla Torrent-användare står inför övervakas dock av DMCA och ISP: er. Om de fastnar, utsätts de för tunga böter i samband med brott mot upphovsrätt och till och med stämningar. Det är främst ett brott på internet. De berömda Torrent-jättarna som TorrentHound, Kickass och Torrentz har nyligen skjutits ner av DCMA.


Vad är lösningen?

Torrning kan verkligen vara kul men bara när du gör det rätt! Om du klickar på massor av värdelösa länkar tar du dig ingenstans, istället får du mycket problem. Så det är här vi vill lösa ditt problem, vi måste få dig en trevlig VPN som håller din tunnling skyddad och krypterad. Gör dig till en främling framför ISP: er. Så nu vet du verkligen vilken magi dina få utgifter för en pålitlig VPN-tjänst kunde göra? Det är först efter att Torrentälskare lär känna den bästa VPN för Torrenting att de spelar smartare och skyddar deras integritet. DCMA och ISP: er kan inte överträffa VPN-skölden, vilket är det enda Torrentälskare önskar!

De förmåner du får med VPN för Torrenting

Med Torrents VPN kan du enkelt ladda ner dina berömda torrents av Arrow, Game of Thrones, Mr.Robot, Netflix's House of Cards, HBO-program och vad inte utan att ens oroa dig för dessa meddelanden om upphovsrättsintrång och begränsningar.

Snabblänkar till bästa VPN för Torrenting

 • NordVPN
 • Privat internetuppkoppling
 • ExpressVPN
 • Torguard
 • IPVanish

NordVPN

Pris $ 3,49 / månad (3-årig plan)
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online 5000+ servrar i över 60 länder
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online2048-bitars kryptering
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineMultinloggning för 6 användare samtidigt
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online30-dagars pengarna tillbaka-garanti
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineStöder Netflix med SmartPlay-funktion på appar

Privat internetuppkoppling

Pris $ 3,33 / månad (1-års plan)
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineErbjuder anonyma betalningsalternativ
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineKvalitetskvalitet med 7-dagars pengarna tillbaka-garanti
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineInga loggar & Obegränsad bandbredd
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online24/7 kundtjänst
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online3284+ servrar i 24 länder

ExpressVPN

Pris 8,32 USD / månad (1-årsplan)
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online Upp till 256-bitars kryptering
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online Lätt att använda appar / programvara
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online 24/7 Live Support
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online 100+ servrar i 78 länder

Torguard

Pris $ 9,99 / månad
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineIngen loggpolicy
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineBra P2P-fildelning
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online1 veckors rättegång & Pengar tillbaka garanti
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online1600+ servrar i 50+ länder
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

IPVanish

Pris $ 6,49 / månad
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineFantastiska appfunktioner
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlineBra hastighet och pålitlighet
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym onlinemer än 40 000 anonyma IP: er
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online225+ servrar i över 60 länder
5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online7-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Jämför VPN: s efter funktioner och protokoll med det här enkla verktyget.

Förstå Torrent VPN

torrentvpn förbättrade torrentionshastigheten

Få supersnabb hastighet med bästa Torrent VPN

Med enkla ord är Torrent VPN ett virtuellt privat nätverk som särskilt används som ett säkerhets- och sekretessverktyg. Hela processen med säkerhet och skydd händer med en krypterad tunnel över internet och dina enheter som håller din identitet dold. Inte bara det, utan en VPN skyddar också dina data med stark kryptering. Därför, även om en hacker invaderar din nätverkssäkerhet, kommer han inte att kunna undersöka dina personuppgifter, eftersom allt vem som helst kan se är den kodade versionen av din information. Kontrollera också: Bästa Torrenting-webbplatser under 2019 Det viktigaste är att ingenting hindrar dig från att ladda ner obegränsade torrenter när du använder det bästa VPN för Torrenting. Du kan ladda ner dina favorit Captain America, Doctor Strange, Person of Interest, Jason Bourne, X Files och många fler utan några hinder. Oroa dig inte för att vi inte nämnde de senaste och aktuella utgåvorna, du kan ladda ner dem alla via torrentwebbplatser men kom ihåg att ansluta till en torrent VPN på din enhet. nordvpn för torrenting

Torrent VPN säkrar din integritet till nästa nivå

Vi vet redan att innehavare av upphovsrätt alltid letar efter offer för intrång i upphovsrätten. Men hur gör de det? De hittar dig antingen med din IP-adress som ger din verkliga plats, eller så övervakar du din internettrafik. Precis som du lägger till en torrentfil är din torrentklient, IP-adress och land direkt synliga för alla. Med det kan copyright-troll enkelt spåra din plats. Den bästa VPN för Torrenting stoppar din ISP-internetleverantör för att registrera dina aktiviteter online.

Så vad är den bästa VPN för Torrenting?

Vi vet vad Torrentälskare egentligen letar efter: Säkerhet, skydd och snabbhet. Det är därför vi, efter att ha genomfört några tester på VPN, kom med 5 bästa Torrent VPN 2019 som ger dig allt du vill ha som en Torrentälskare. Ja, vi laddade ner hur jag träffade din mamma, Prison Break, Game of Thrones och Flash innan vi gav dig vår dom om vilken VPN-tjänst som är ansedd och pålitlig. Så gör ditt val och låt oss veta i kommentaravsnittet om det finns något i innehållet som stör dig.

NordVPN - Bästa VPN för Torrent

5 bästa Torrent VPN för att hålla dig anonym online

Det är så bekvämt att flera användare anser det som det bästa Torrent VPN för p2p-syfte. De flesta Torrent-användare gillar det eftersom det är ganska prisvärd för en VPN-kvalitet, dvs $ 6,99 / månad för ett årligt paket med förmånerna att njuta av frihet på internet utan någon form av censur och geo-restriktioner. Detta är deras 1-årsplan som lovar 41% besparingar. Vad är bättre? De har gett dig ännu mer frestande prissättning. Du kan tappa dina favoritprogram till endast $ 3,49 / månad med deras 3-åriga plan som sparar 70% på ditt prenumeration.

Läs också: Hur man trycker på säkert sätt

Du kan också njuta av:

 • Rensa loggpolicy
 • Obegränsad bandbredd
 • Utbud av paket att välja mellan
 • Inga geobegränsningar eller censurfrågor
 • Geografiskt distribuerat servernätverk
 • Kundtjänstsystem med Live Chats
 • Torrent stöds
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Du har ännu inte hört den mest imponerande funktionen: 4500 servrar över hela världen! Det stämmer, det finns en stor chans att du har ett maximalt val av servrar med NordVPN oavsett var du bor. Detta innebär att torrenthastigheten blir snabbare eftersom belastningen är uppdelad på 4500 servrar över hela världen.

Läs NordVPN Review

nordvpn för torrenting

Privat internetuppkoppling

Om du vill ha en bra balans mellan hastighet och pris är privat internetåtkomst det du vill gärna använda. Det finns över 3000 servrar på över 26 serverplatser. Privat Internet Access är en attraktiv VPN för Torrenting bland studenter och Torrent-användare som inte har råd att spendera för mycket på en pålitlig VPN varje månad. Deras årliga plan förintar totalt NordVPN: s $ 3,33 / månad! Det är ganska nära vad NordVPN tar ut för sin tvåårsplan. Är du redo att höra om deras tvåårsplan? $ 2,91 / månad är förmodligen den billigaste höghastighets VPN där ute! Du kan också använda:

 • Billigt prenumerationsår
 • Stort serverval
 • Stöder 5 enheter samtidigt
 • DNS- och IPv6-läckeskydd
 • 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti

När det gäller prestanda är privat internetåtkomst inte den bästa. Men för Torrenting skulle det kunna leverera mycket bra. De erbjuder inte längre gratis test, det är bara i sju dagar. Testning visade dock att både nedladdningen och hastigheten är utmärkta.

ExpressVPN

Fördelarna med att använda ExpressVPN kan fylla sidor och sidor eftersom det är en av de topplistade VPN för alla ändamål, å andra sidan är dess nackdelar nästan försumbara jämfört med fördelarna det ger. Först och främst ger det en 30-dagars återbetalningsgaranti vilket gör det till ett bra alternativ för denna förmån eftersom de var de första som vacklade en månads garanti. Andra fördelar inkluderar:

 • Inga loggar
 • Tre samtidiga anslutningar
 • Ojämförbar kundservice
 • Servrar i 78 länder
 • Gratis smarta domännamnsystem (DNS).

Express VPN har sina huvudservrar på de brittiska Jungfruöarna, vilket ger dem bättre tjänster för skydd och säkerhet. Våra test visar dock att det finns minimala anslutningsloggar och inga användarloggar alls. P2P- eller Torrent-användare är vanligtvis ganska nöjda med att använda detta VPN på grund av det skydd som det erbjuder utan någon rädsla för juridisk återgivande.

Kontrollera din Torrent-IP-adress

Det är också bra när det gäller kundrelationer med livechattforum och 24/7 service med mycket vänliga och hjälpsamma kundvårdsrepresentanter. Det erbjuder också användarvänliga appar som svarar på OS, Windows, iOS och Android. En fantastisk fördel är att det driver stealth-servrar särskilt i Hong Kong som väsentligt hjälper besegra Kinas stora brandvägg och internetcensur överallt i världen. Det finns bara en nackdel som är ganska märkbar och det är dess pris. Men den dyrbara taggen är fortfarande inte orimlig eftersom vi ser på de fantastiska tjänster som VPN erbjuder.

IPVanish

När det gäller att vara en allroundare sitter IPVanish överst på listan. Det ger utmärkt P2P-trafik med över 700 servrar runt mer än 60 platser över hela världen. De har över 40 000 IP-adresser som används för att skydda din riktiga IP-adress från myndigheterna. Det är ett smart val om du vill ha en VPN för torrenting eftersom de ger starka protokoll som OpenVPN och L2TP / IPsec. IPVanish-programvaran är kompatibel med åtta populära operativsystem. Andra fördelar är:

 • Ingen loggpolicy
 • Stöder 5 enheter åt gången via nätverket
 • Imponerande nedladdningshastighet
 • Automatisk dödsbrytare
 • 7-dagars återbetalningsgaranti

Priset är emellertid det enda negativa som någon kan välja ut. IPVanish erbjuder inte en lång kostnadsfri testperiod på 30 dagar. Ettårsabonnemangsplanen är den bästa vi kan rekommendera eftersom du sparar 46% och betalar $ 6,49 / månad. Deras 1-månadersplan är förvånansvärt dyr och är nästan dubbelt så stor som den som NordVPN debiterar till $ 10 / månad. De tillhandahåller också en 3-månadersplan till $ 8,99 / månad som säger att de inte äventyrar priserna. Testning visar emellertid att det är över genomsnittet i alla VPN-funktioner, så namnet på ”all-rounder” passar det bra.

Torguard

Det är den bästa VPN för gamla VPN-användare på grund av deras förståelse för vad TorGuard verkligen erbjuder. TorGuard har över 1600 servrar på över 50 serverplatser. Du kanske också gillar:

 • Konfigurerbarhet på expertnivå
 • Stort serverval
 • Stödjer 5 användare åt gången
 • 24/7 kundsupport
 • dödsbrytare och förebyggande av läckage av DNS
 • erbjuder massor av konfigurationsalternativ

När det gäller prestanda är det kanske inte det bästa valet för nedladdning och uppladdning var inte extra. Skillnaden var dock inte så märkbar eftersom när vi testade TorGuard var latensen ganska hög. Läs också: Alternativ för Kickass Torrent En av nackdelarna är att det bara erbjuder en 7-dagars gratis återbetalningsperiod och att det också med en komplikation att du kan få tillbaka pengarna om du begär det inom sju dagar efter köp. Med sina fyra prisplaner finns det ett genomsnittligt värde för pengarna. Vi rekommenderar dock att du använder den sexmånadersplanen som erbjuder det bästa värdet enligt våra tester, dvs $ 29,99 för hela paketet. Å andra sidan är det årliga prenumerationen inte något vi tyckte attraktivt eftersom det inte ger en billigare ränta.

Torrent VPN i ett nötskal Ett eller flera av dessa imponerande val bland de bästa Torrent-VPN: nna måste ha fångat ditt öga nu! Det finns gott om billiga alternativ för VPN för Torrenting där ute. Vi har dock sammanställt en lista över de mest pålitliga som erbjuder dig bästa valuta för pengarna och som fungerar bäst för strömning. Kom ihåg att fastställa dina prioriteringar innan du går igenom den här artikeln igen eftersom varje Torrent-användare har sina specifika krav.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments