Tässä ovat Linuxin parhaat VPN: t vuonna 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Miksi tarvitset VPN: ää joka tapauksessa?

VPN (virtuaalinen yksityinen verkko) on tehokas palvelu, joka auttaa suojaamaan toimintasi Internetissä. Tietojen lähettäminen ja vastaanottaminen ei koskaan ollut näin turvallista. Käyttämällä VPN: ää voit muuttaa tai piilottaa IP-sijaintisi. Sen lisäksi, että se auttaa sinua myös selaamaan nimettömästi ja pääsemään sivustoihin ja sisältöön, johon et ehkä pääse muutoin. Se turvaa verkkoliikenteesi ja antaa sinulle täydellisen turvallisuuden hakkereita tai merkityksettömiä snooppereita vastaan. Ei siinä kaikki! Voit käyttää uskomattomia palveluita, joita ei tarjota kotimaasi IP: ssä. Joten emme voi kiistää sitä, että nykypäivän tekniikan maailmassa tarvitaan vain VPN!


Linux-käyttäjä? Tästä syystä hyvä VPN on pakollinen sinulle!

Joten haluat käyttää Linux-käyttöjärjestelmää Microsoftin tai Apple iOS: n kanssa? Hyvä päätös! Vaikuttaa siltä, ​​että joku haluaa pitää henkilökohtaiset tai ammatilliset Internet-tietueet turvassa. Nyt kun käytät jo tietoturvallisesti Linuxia, hyvä Linux VPN on varmasti seuraava askel kohti lopullista tietoturvaa Internetissä.

Mutta mikä VPN on hyvä sinulle?

Markkinoilla on lukemattomia VPN-palveluntarjoajia. Kysymys kuuluu, kuinka valita paras Linux VPN niin monista? No, jos niin on, olet jo tullut oikeaan paikkaan. Tässä on luettelo seitsemästä parhaasta Linux-VPN: stä vuodelle 2019, jotka auttavat Linux-käyttöjärjestelmääsi (joka on jo tunnettu pitämään Internet-toimintasi turvallisempana kuin valtavirran kilpailijat) entistä turvallisempaa!

Parhaat 7 LINUX VPN-verkkoa vuodelle 2019

NordVPN - Toimittajan valinta

NordVPN tunnetaan tarjoavan parasta palvelua parhaaseen hintaan. Verrattuna muihin VPN-palveluihin, NordVPN tarjoaa kaksinkertaisen turvallisuuden, mikä tarkoittaa kaksinkertaista VPN-tekniikkaa, joka salaa tiedot kahdesti. Se on toimittanut "Ei kirjauskäytäntöä" menestyksekkäästi yli 60 maassa 5092 palvelimella. Se on kuinka herkkä ylläpitää käyttäjiensä ehdotonta turvallisuutta. Sen asennus on yhtä helppoa kuin napsautuksella. Sen käyttäjäystävällinen verkkosivusto antaa sinun auttaa itseäsi, jos ei, niin heidän ympäri vuorokauden toimiva asiakaspalvelu on aina paikalla ohjaamaan sinua. NordVPN: ää voidaan käyttää kuudessa eri laitteessa kerrallaan. Linux tarvitsee ehdottomasti tätä VPN: tä! Kaikista näistä uskomattomista syistä NordVPN tulee olemaan ensimmäisellä sijalla parhaana Linux-VPN: nä.

ExpressVPN

ExpressVPN tunnetaan nopeasta nopeudesta, helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, helpoista maksutavoista ja 24/7 reagoivasta asiakastuesta. Ei ihme, että se on menestynyt menestyksekkäästi noin 94 maassa. Se sallii nimettömän pääsyn Internetiin ja useita VPN-protokollia sekä uskomattomia salauksia. Se voi estää kaiken sisällön (KYLLÄ, KAIKKI) käyttämästäsi laitteesta, varsinkin jos työpöydälläsi on Linux-käyttöjärjestelmä. Yhdessä tämä tarjoaa helppokäyttöisiä sovelluksia, jotka helpottavat ExpressVPN: n käyttöä. 

MITÄ PARHAIN ASIA ON VOITTAVA vielä! ExpresssVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen palveluun, ja 30 päivän ilmaisen käytön, jos esität sen ystävällesi. Periaatteessa se antaa sinulle parhaan mahdollisen verkkokokemuksen eikä jätä mitään syytä olla tekemättä sitä, varsinkin jos olet Netflix (ja chill) rakastaja! ExpressVPN ansaitsee perustellusti olla toisessa numero!

Torguard

TORGUARD, kuten nimestä voi päätellä, suojaa yksityisyyttäsi kaikilta snooppereilta, jotka yrittävät päästä Internetiin. Se on suhteellisen uusi markkinoilla, mutta se ei ole joka tapauksessa onnistunut tyydyttämään turvallisuustietoisia asiakkaitaan. Olipa se nopeus, vastinetta rahalle tai uskomattomia palveluita. Se tarjoaa erilaisia ​​torrent-ystävällisiä välityspalvelimia ja tukee P2P: tä. Sen 24x7x365-asiakaspalvelu tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tai ohjeet. Se takaa 100% turvallisuuden koko verkkoliikenteellesi ja henkilökohtaisille tietoillesi. Lisäksi se takaa oikean IP: n salaisuuden. Näiden syiden pitäisi olla riittäviä, jotta valitset TorGuardin Linux VPN: ksi, varsinkin jos olet BitTorrent-käyttäjä. Ja siksi sijoitamme sen numeroon 3 suosituimpien 2019: n Linux VPN: n luettelossa.

SaferVPN

SaferVPN on vankka VPN-palvelu, joka tarjoaa keskimääräistä paremman suorituskyvyn. Se on tunnettu helppokäyttöisestä käyttöliittymästään, jota voi käyttää joku, jolla ei edes ole paljon tietämystä VPN-tekniikoista. Linux-käyttöjärjestelmän käyttäjien on suositeltavaa etsiä SaferVPN-palvelua, koska se lupaa yksinoikeuden salaisuuteen käyttäjän online-toiminnoissa ja antaa sinulle mahdollisuuden estää joidenkin IP-osoitteiden estettyjen suoratoistosivustojen estäminen. Asia, joka erottaa SaferVPN: n kaikista muista VPN-verkoista, on se, että sen on luonut yksi joukkue eikä millään kolmannella osapuolella ole mitään tekemistä prosessissa. Tämä takaa parhaimman laadun, mikä johtaa niin virheetöntä suurta nopeutta. Niin paljon niin vähemmän? Mitä muuta haluaisi? Tämä on ehdottomasti VPN, joka Linux-käyttäjillä on oltava vuonna 2019.

VyprVPN

VYPRVPN aloitti tarjoamalla luokkien ulkopuolisia tietoturvapalveluitaan vain yrityksille, mutta saavuttamansa valtavan menestyksen vuoksi edes tavalliset käyttäjät eivät voineet vastustaa sitä. Sen tarkoituksena on piilottaa käyttäjän maantieteellinen sijainti ja antaa Internet-toiminnalle korkein turvallisuus, mikä tekee siitä onnistuneen kartan noin 50 paikassa. Se antaa laajan valikoiman erilaisia ​​IP-osoitteita, jotka auttavat käyttäjiä pääsemään sivustoihin, jotka on muuten estetty. Tämän lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takuu ja 3 päivän ilmainen kokeiluversio jättävät meille vain vaihtoehdon ostaa se kohtuulliseen hintaan. Siksi se on valitettavasti lisätty luetteloon parhaista Linux-VPN-verkoista.

IPVanish

IPVanish on luokiteltu 6. parhaaksi VPN: ksi Linux-käyttöjärjestelmän käyttäjille. Sen tiedetään olevan maailman nopein VPN. Muutamalla rahalla voi olla ongelma, mutta ihmisille, jotka etsivät korkeaa laatua. Tämä se on! IPVanish tarjoaa visuaalisia oppaita käyttäjilleen. Sen avulla voit valita parhaiten sopivan IP-osoitteen todellisen IP-osoitteen mukaan suojaamalla tietosi. Se toimii noin 60 maassa ja tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun, jos käyttäjät eivät ole tyytyväisiä palveluihinsa. Joten jos Linux VPN-käyttäjät etsivät erinomaista latausnopeutta, tämä on VPN vuodelle 2017.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on luultavasti paras VPN, jonka saat kyseisestä hintaluokasta. Valtavien tietosuojapalvelujen ja nimettömyyden ohella se tarjoaa kuukausipaketin, puolivuosittaisen ja vuosittaisen suunnitelman. Sen maksutapa on myös erittäin helppo. Amazonista CashU: n ja PayPalin välillä voit valita sopivimman. Mutta jos olet todella huolissasi yksityisyydestäsi, voit ostaa lahjakortteja Starbucksilta ja Bloomingdalesilta, kuten Starbucks ja Bloomingdales. Näin maksat, pitämällä asiakkaan henkilöllisyys täysin nimettömänä. Tällaisen tiukan tietoturvan ja kohtuullisen hinnoittelun avulla kuinka Linux-käyttäjä ei voi pudota siitä?

Kuvahyvitykset: vpnmentor.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments