5 parasta Kodi VPN: tä (testattu ja arvioitu) – Koe viihde kuin koskaan ennen

[ware_item id=33][/ware_item]

Naiset ja herrat! Itse asiassa, tehkäämme siitä enemmän web-kaltaisia, Gilmore-tyttöjen ystäviä ja Sex in the City -faneja, Ahm! Jos olet todella TV-ohjelmien ja elokuvien ystävä, sinun on tiedettävä taianomaisesta Kodista. Aloitetaan siis yleisesti tunnetuilla tosiasioilla. Kodi on palkittu avoimen lähdekoodin suoratoistopalvelu, Kodia, vanhaina alias XBMC, ei voida koskaan kiittää tarpeeksi ihmisille, jotka tietävät sen, että se voi lisätä kotiteatterikokemukseensa joukon hauskoja tekijöitä..


Kodi tukee monia yleisiä videoita, ääntä, soittolistoja, diaesityksiä, audiovisuaalioita ja sääennusteita. Kodilla ei ole omaa sisäistä digitaalisen TV-virittimen koodia Live TV: lle tai DVD: lle, toisin kuin muut mediakeskuksen sovellukset, kuten MediaPortal tai Windows Media Center. Kodin tärkeä lisäkohta on kuitenkin se, että se toimii myös pelin kantorakenteena lähes kaikissa käyttöjärjestelmissä. Tämä on houkutellut tonnia ihmisiä kohti Kodia.

Ei riitä sanottavaksi, mutta kodin viihde on räikeä ilman, että sinulla on tämä mahtava Kodin laitos nauttia. Kodi auttaa viihteen ystäviä pääsemään kaikenlaisiin elokuviin, urheiluun, televisio-ohjelmiin ja elokuviin, kun he kotoavat huovansa kotona. Taustan tarkistamiseksi Kodi esiteltiin vuonna 2002, kun sitä kutsuttiin alun perin Xbox Media Centeriksi tai XBMC: ksi, koska se luotiin vain Microsoft Xboxille. Koska yhä useammat ihmiset alkoivat vaalia sitä ympäri maailmaa, se laajeni ja kasvaa edelleen.

Tämä opas kertoo myös sinulle, kuinka voit parantaa Kodi-kokemustasi maailman parhailla VPN: llä ja auttaa sinua valitsemaan paras Kodi VPN 2019. Kuitenkin ensin ymmärretään vähän Kodista, jotta tiedät tarkalleen miksi tarvitset paras kodin viihde-VPN koti-viihdettä varten ja katso kuinka tämä hämmästyttävä palvelu saa viihde-ystävät menemään bonkereihin sen jälkeen.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä tämä Kodi tekee?

Se on melko yksinkertaista. Se muuntaa minkä tahansa älypuhelimen, tietokoneen tai tablet-laitteen suoratoistolaitteeksi tai digitaaliseksi digisovittimeksi, mikä antaa käyttäjille helpon pääsyn tiedostojen suoratoistoon Internetissä, paikallisessa tallennustilassa tai kotiverkossa..

Yksi asia, joka erottaa Kodin muista TV-streamereista, kuten Cromecast 2, Apple TV ja Amazon Fire TV Stick, on se, että Kodi ei ole sidottu kuratoituun sovelluskauppaan tai lisensointiin.

Yksinkertaisin sanoin, sinun ei tarvitse käydä paikoilla saadaksesi lisenssin, koska se on täysin avoimen lähdekoodin! Tämän avulla käyttäjät voivat ladata lukemattomia yhteisöpohjaisia ​​sovelluksia ja lisäosia ja katsella ilmaiseksi mitä tahansa he haluavat!

Lue myös: Parhaat Kodi-lisäosat

Mikä on Kodi VPN?

Kodi VPN on salausväline. Periaatteessa se suojaa online-yksityisyyttäsi. Esimerkiksi, NordVPN on yksi parhaista Kodi-VPN-verkoista. Me kaikki tiedämme, että VPN pystyy helposti ohittamaan maantieteelliset rajoitukset. Tämä helpottaa käyttäjien suoratoistoa Kodi-kanavilla. Paras tapa ratkaista alueiden estävä ongelma on Kodi VPN -sovelluksen käyttö. Sinun on vain aktivoitava VPN ennen Kodi-sovelluksen ajamista.

Onko Kodi laillinen?

Joo! Kodi on täysin laillinen. On kuitenkin joitain ongelmia ja teknisiä seikkoja. Kodi-lisäosia on erilaisia, mutta kaikki eivät ole virallisia. Juuri tämä hämmentää ihmisiä ja saa heidät esittämään tämän kysymyksen. Yksinkertainen vastaus on, että se on laillinen niin kauan kuin käyttäjä käyttää virallisia Kodi-lisäosia. Jos käyttäjä käyttää epävirallisia tai kolmannen osapuolen lisäosia, sitä pidetään laitonta.

Kodi VPN sinulle

Mikä tekee Kodista niin hyvää?

Parasta Kodissa on, että se on saatavana millä tahansa laitteella, jota voit ajatella. Tämä tarkoittaa, että yhteensopivuus ei myöskään ole sinun huolesi! Olipa sinulla tabletti, älypuhelin tai kannettava tietokone, voit helposti sukeltaa Kodi-kokemukseen. Lisäksi on niin helppoa ladata sen mediakeskuksen ohjelmisto, joka on yhteensopiva Windows-, Android-, OS X- ja Raspberry Pi-mikrotietokoneiden kanssa..

Lue myös: Oikeudelliset Kodi-lisäosat vuodelle 2019

Kuinka voin paremmin nauttia Kodista?

Voidakseen hyödyntää Kodin maksimaalisia etuja, viihteen ystävät tarvitsevat aina Kodille VPN: n, joka tekee heistä huoletonta georajoituksista, joita he voivat joskus todella ärsyttää, Ughh! Kodi VPN lisää hiukan maustetta parhaisiin Kodi-lisäosiin ja tekee siitä mielenkiintoisemman viihteenhakijoille. Tämä mahtava tilaisuus on yhdistelmä vilkasta nopeaa suoratoistoa, vertaansa vailla olevaa viihdekokemusta ja keskeytymätöntä yhteyttä, mikä on mahdollista korkealuokkaisilla palvelimilla, joihin tässä oppaassa annetut Kodi VPN: t 2019 voivat käyttää.

Miksi Kodille tarvitaan VPN-verkkoa?

Rajoittamattoman suoratoiston ja kodeista kaiken hyödyntämiseksi tarvitaan Kodi VPN. Tällä tavoin Kodin tarjoama viihde kaksinkertaistuu. Alla on joitain syitä, miksi VPN: ää tarvitaan Kodille;

 • Nopeuden rajoitusten voittamiseksi
 • Muutoin estettyjen lisäosien asentaminen
 • Maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistolisäaineiden estäminen
 • Pysyä pois tutkaviranomaisista
 • Saadaksesi rajoittamaton pääsy Kodi-kanaville
 • Välttää snooping muilta valtion virastoilta

Olet nyt hyvin, kun katsot Kanavaa 7, Fox, BBC iPlayer, ESPN, Hulu Plus, ja monilla muilla globaaleilla TV-kanavilla ei ole enää vaivaa parhaan Kodi VPN -sovelluksen ukkosen kanssa!

Muita Kodi VPN: n käytön etuja ovat:

 • Ei enää rumaa plug-ruma geo-rajoitusta halutuimmista TV-ohjelmista, kuten Netflixin Korttitalo, Game of Thrones, NBC Parks & Virkistys, nuoli, mielenkiintoinen henkilö ja paljon muuta.
 • Ei enää GCHQ Mossadin ja NSA: n valvontaa tai mitään muuta snooppaavaa valtion virastoa.
 • Helppo pääsy Torrentsille ja P2P: lle ilman seurantaa tai vastaanottamatta tekijänoikeusilmoituksia.
 • Kaikki suojattu verkko ilman Internet-palveluntarjoajien syvää pakettivalvontaa (DPI) seurataksesi selaustietojasi.
 • Ei enää estettyjä lisäosien asennusrajoituksia Kodilla Netflix XMBC: lle

Kuinka valita paras Kodi-VPN

Jotta voit valita Kodille parhaan VPN: n, sinun on pidettävä mielessäsi muutama asia. Nämä ovat:

 • turvallisuus
 • Helppo käyttää sovelluksia
 • Hyvä asiakastuki
 • Yhteensopivuus erilaisten Kodi-laitteiden kanssa
 • Nopeus
 • Luotettavuus
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Tapa kytkin

8 helppoa vaihetta Kodi VPN: n perustamiseen

Vaihe 1

Kirjoita ”Kodi” aloitusvalikkoon ja aja sovellus

Vaihe 2

Avaa VPN-sovellus painamalla Käynnistä-näppäintä ja kirjoittamalla VPN-palveluntarjoajan nimi.

Vaihe 3

Yhdistä nyt VPN-sovellus suosikkipalvelimeesi

Vaihe 4

Kun VPN-yhteys muodostaa yhteyden, napsauta ”Lisäosat”

Vaihe 5

Nyt siirrä kohdistin “Video-lisäosiin”

Vaihe 6

Suorita mitä tahansa mediaa TV-sarjoissa

Vaihe 7

Kun olet valinnut suosikkiohjelmasi, valitse mikä tahansa jakso ja valitse sitten mikä tahansa palvelin

Vaihe 8

Suoratoista nyt nimettömästi verkossa kaikkialta maailmasta!

Saat lisätietoja napsauttamalla ja katsoksesi IVACY: n helpon video-oppaan, jolla voit määrittää parhaan Kodi VPN -sovelluksen.

1.NordVPN

NordVPN: llä on lukemattomia palvelimia ympäri maailmaa, jotka tekevät melkein minkä tahansa osan käytettäväksi virheetöntä VPN-palvelua varten.

Sen palvelimet on erityisesti optimoitu HD-videoiden suoratoistoon ilman viivytyksiä.

Sovellus on niin käyttäjäystävällinen, että osoittaminen palvelimen päälle antaa käsityksen siitä, mitä suoratoistopalveluita, kuten BBC iPlayer, Hulu, Netflix jne. Voidaan käyttää tietyn palvelimen kanssa..

Tämä on erityisen hyödyllistä Kodi-käyttäjille, koska he haluavat suoratoistaa eri kanavilla.

Torrenting on mahdollista myös ehdottomasti kielletyllä kirjautumattomuuskäytännöllä.

Voit testata sen oikein kaikilla näillä kanavilla kuluttamatta yhtä dollaria.

Kokeile sitä 30 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen, saat vain täyden hyvityksen, et kysy mitään.

He tarjoavat tällä hetkellä 80% pois heidän 3 vuoden + 3 kuukauden suunnitelma. Nauti vain nopeasta suoratoistosta 3,49 dollaria kuukaudessa.

Se on uskomatonta kauppaa Kodi VPN -palvelulle, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti. Se saattaa olla vain suositeltavin VPN-yhteys Kodi-käyttäjille.

2.ExpressVPN

Jos etsit erinomaista VPN-koodia Kodille, mutta et ole huolissasi kustannuksista, se voi olla sinulle. Koska VPV-maailma on guru, ExpressVPN todella kynnetään sen nopeuden, luotettavien palvelujen, ystävällisen 24/7-tuen ja uskomattoman 30 päivän rahat takaisin -takauksen suhteen..

Jos haluat kaiken vain yhdellä vaihtoehdolla, niin tämä on varmasti valinta. Ei mitään tallennustilaa selailutoimintojen lokitiedostoissa ja aina pari tai diskanttia palvelinta, joka huijaa välityspalvelinkiellon. On kohtuullinen mahdollisuus, että voit estää sisällön estämisen kaikkialla maailmassa, koska ExpressVPN toimii 94 maassa yli 3000 palvelimella.

ExpressVPN tekee hämmästyttävästä erityissovelluksesta Linux-laitteille, jolla ei ole graafista käyttöliittymää, mutta se on paljon parempi kuin koko käsikäyttöinen asennus. Muut alustat saavat käyttöliittymäsovelluksia, jotka on varustettu hyvin DNS-vuotojen suojausominaisuuksilla ja tehokkaalla tap-switch-kytkimellä eli sovelluksen verkkolukolla, tuskin mikään vuoto..

Ainoa negatiivinen asia on se, että se on priciest VPN, mutta parin kanssa kaikkien aikojen upeimmista ominaisuuksista.! Tällä hetkellä ExpressVPN tarjoaa 49%: n kiinteän alennuksen ja 3 kuukauden ylimääräisen lisäyksen 1 vuoden ExpressVPN-tilaukseen. Tämä tarkoittaa, että voit saada 15 kuukautta maksamalla vain 12 kuukautta.

Se on heidän halvin vaihtoehto, 12 kuukauden (+3 kuukauden ilmainen) suunnitelma vain 8,32 dollaria kuukaudessa. Voit maksaa yli tusina tapaa, mukaan lukien Bitcoin.

3.IPVanish

IPVanish on kuuluisa palvelinpaikkojen valikoimastaan ​​ja par-suorituskykynsä edeltävään suorituskykyyn. Se on myös ensimmäinen valinta Kodin suhteen. Se on Android-pohjaisten Kodi-laitteiden paras esiintyjä. Testaamalla tätä VPN: tä latausnopeudet nousevat hämmästyttävän 15% verrattuna normaaliin nopeuteen. Tämä nopeus on ihanteellinen HD-suoratoistoon.

IPVanish tarjoaa paikallisille asiakkaille palveluita Macille, Windowsille, Androidille ja iOS: lle sekä asennusohjeita monille muille alustoille. Tämä alkuperäinen Windows-asiakasohjelma on hämmästyttävä pyrkimys antaa käyttäjille intuitiivinen käyttöliittymä ja valikoima edistyneitä ominaisuuksia. Koska IPVanish ei tue lokien pitämistä; se antaa kaiken tarvittavan tietoturvan, jota käyttäjät tarvitsevat huolettomaan VPN-kokemukseen.

Ainoa asia, joka antaa vähän negatiivista ilmaa tästä VPN: stä, on, että se on vähän kallis. Ottaen kuitenkin huomioon, että saat parhaan Kodi VPN: n juuri 3,25 dollaria kuukaudessa, sinun pitäisi tuntea olevani paljon parempi. Siksi suosittelemme ostamaan heidän 1-vuoden suunnitelman, joka säästää 73%, mikä ei ole ollenkaan huono kauppa. Hankittavana on 3 suunnitelmaa, jotka kaikki saavat viikon rahojen palautustakuun. Ei ole ilmaista kokeiluversiota, mikä on myös yksi syy siihen, miksi sanoimme sen olevan kallista; huolimatta sen kalliista puolista, sen yhden vuoden takuumerkintä tekee siitä edullisen vaihtoehdon, kuten aiemmin sanottiin.

Tiesitkö myös, että IPVanish tarjoaa yli 1 300 palvelinta yli 75 maassa ympäri maailmaa? Niiden kattavuus on hyvä kauppa, vaikka etsisitkin lyhyempiä paketteja!

4.PureVPN

Kuten nimessä on, PureVPN osoittaa huomattavaa lisäystä latausnopeudessa testauksen aikana. Tämä on kiistaton, koska maailmanlaajuisia palvelimia on valtava määrä noin 180 sijainnissa.

Mitä suurempi palvelimien lukumäärä, sitä nopeampaa voit suoratoistaa kätevästä kuormanjaosta johtuen. Tämä on usein Kodi-käyttäjien prioriteetti.

PureVPN on houkutteleva VPN-palvelu niille, jotka etsivät keskikokoista VPN: ää Kodille. Lisäksi on myös muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin sopivan vaihtoehdon, joka sisältää omistettuja sovelluksia, jotka on suunniteltu kaikille tärkeimmille alustoille, kuten Mac, Windows, iOS, Android, Linux jne..

Toinen plus on PureVPN: n kirjautumattomuuskäytäntö ja sen ominaisuuspaketti, kuten jaettu tunnelointi, jonka avulla voit valita, minkä liikenteen on kuljettava Internet-palveluntarjoajan läpi ja minkä palvelimen läpi..

PureVPN tukee laajaa valikoimaa parhaita tietoturvaprotokollia, kuten L2TP / IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP ja PPTP, jotta saat ”puhtaan turvallisuuden”. Ainoa huono virhe, jonka voimme nähdä tässä VPN: ssä, on sen kyvyttömyys estää DNS-vuotoja, joita sen suojatun DNS: n on tarkoitus vastustaa. Tämä todella vaihteli mittarilukemaamme.

Toinen asia on, että se ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, mutta antaa ehdottomasti 31 päivän palautustakuun, jos jotain, jota he väittävät, on väärin. Pisin suunnitelma tarjoaa parhaan vastineen rahalle kolmesta hinnoitteluohjelmasta.

Voit nauttia kaikkien Kodi VPN: n eduista vain 1,32 dollaria kuukaudessa heidän 5-vuotisen suunnitelmansa kanssa. Se on halvin Kodi VPN kaiken päälle!

Asenna Kodi & Käytä VPN: ää päästäksesi maailmanlaajuiseen sisältökokoelmaan hyppysissäsi. Viihde niin helppoa & luotettava Right Kodi VPN: n kanssa.

5.VyprVPN

Jos haluat erittäin nopean VPN-palvelun, jota ihmiset yleensä etsivät eniten verkosta suoratoistettaessa, VyprVPN on vertaansa vailla.

Testitulokset paljastavat, että VyprVPN antaa kaksinkertaisen nopeamman latausnopeuden kuin kun VPN sammutetaan. Lisäksi mikään muu VPN-palveluntarjoaja ei kiistä sitä. Nauttiaksesi suosikkikohtauksistamme, se tarjoaa hämmästyttävän HD-4K-sisällön, jota toivomme.

VyprVpn on erittäin käyttäjäystävällinen siinä mielessä, että se on merkityksellinen kaikille laitteille ja alustoille, samoin kuin vahvojen turvallisuusnäkökohtien lisäksi. Yhdessä monenlaisten protokollien ja älykkään salauksen kanssa, Vypr on todella python hyökätäksesi kaikkiin VPN-esto- ja kuristusesteisiin sujuvamman ja nopeamman yhteyden muodostamiseksi.

Kakun jäistämistä varten palveluntarjoajan oma DNS-ratkaisu, tap-kytkin ja NAT-palomuuri tekevät yhteyden jopa saumattomaksi suojaustoiminnolla. Emme myöskään huomanneet online-aktiviteettien tai liikenteen kirjautumista. Pieniä kirjautumisia havaittiin kuitenkin yhteys- ja IP-osoitteiden tallennuksessa.

Heidän Premium-suunnitelmaansa kuuluu palveluntarjoajan houkutteleva päällikkö, Chameleon-protokolla yhdessä VyprCloudin kanssa varastointia varten, ja sekin hyvillä kaupoilla.

He lupaavat 30 päivän rahat takaisin takuu jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa. Kuitenkin vain niiden luetteloimiseksi pakettisi sinulle, ne sisältävät:

 • 2-vuoden paketti on tarkoitettu 2,50 dollaria kuukaudessa
 • Vuotuinen paketti on tarkoitettu 3,75 dollaria kuukaudessa

Kaiken kaikkiaan se on yksi Kodin hyödyllisimmistä VPN-palveluista, joita sinun pitäisi kokeilla!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments