4 parasta Windows-VPN-verkkoa täydelliseen yksityisyyteen ja suojaukseen

[ware_item id=33][/ware_item]

Vaikka Windows saattaa olla suosituin työpöydällä oleva käyttöjärjestelmä, sitä ei varmasti voida kutsua ryhmän turvallisimmaksi. Koska Microsoft osti Nokian, nämä turvallisuusongelmat kärsivät myös Windows-puhelimista. Hyvä asia on, että on olemassa yksinkertainen ratkaisu suojata hakkereilta ja virastoilta, jotka yrittävät kerätä yksityisiä tietojasi, Kyllä, Windows VPN on ratkaisu.


VPN PC- ja mobiililaitteille on saatavana useiden luotettavien palveluntarjoajien kautta. On suositeltavaa mennä VPN-palveluntarjoajiin, jotka eivät pidä yhteyslokeja, eivät asu Yhdysvalloissa, omistavat omia palvelimia ja joilla on fyysisiä palvelimia sijainnissasi. Vaikka Windows 10 on ollut jonkin aikaa pois käytöstä, useat ihmiset ovat päättäneet olla päivittämättä järjestelmäänsä, koska he pitävät vanhemmista versioista paremmin. Ei se mitään. Voit ostaa VPN Windows 7: n sijaan Windows 10: n VPN: n sijaan.

Tässä on luettelo viidestä parhaasta Windows-VPN: stä, jotka toimivat sujuvasti kaikissa tärkeimmissä paikoissa ympäri maailmaa ja tarjoavat uskomattomia ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan.

NordVPN - suositeltava

Hinta 3,49 dollaria / kk

4 parasta Windows-VPN-verkkoa täydelliseen yksityisyyteen ja suojaukseen 5092+ palvelinta yli 90 maassa
4 parasta Windows-VPN-verkkoa täydelliseen yksityisyyteen ja suojaukseen2048-bittinen salaus
4 parasta Windows-VPN-verkkoa täydelliseen yksityisyyteen ja suojaukseenMonikäyttökirjaus 6: lle
4 parasta Windows-VPN-verkkoa täydelliseen yksityisyyteen ja suojaukseen30 päivän rahat takaisin -takuu
4 parasta Windows-VPN-verkkoa täydelliseen yksityisyyteen ja suojaukseenTukee Netflixiä SmartPlay-ominaisuuden avulla sovelluksissa

NordVPN

NordVPN: n ammattilaisten älykäs idea oli lisätä toinen suojakerros käyttäjilleen kaksinkertaisena salauksena. Tämä tarkoittaa, että kun maksat säännöllisen maksun heidän suositusta Windows-VPN: stä, saat tosiasiallisesti kaksinkertaisen hyödyn. Se on hämmästyttävä heikentyminen heidän palvelustaan, mutta tekee siitä hieman hitaampaa kuin muut valinnat. Ero on kuitenkin melko pieni ja voidaan helposti jättää huomiotta vertaamalla VPN-asiakkaita Windows 7: ssä tai Windows 10: ssä. Toinen NordVPN: n suuri etu on, että yksi tili voi käsitellä jopa kuutta laitetta samanaikaisesti. Joten voit säästää rahaa ostamalla sen ystävien tai perheen kanssa ja ajamalla sitä Windows-laitteillasi rinnakkain. Se on myös P2P-ystävällinen ja tarjoaa useita maksutapoja avuksesi, kuten Bitcoin ja PayPal. NordVPN on yksi parhaista Windows VPN -sovelluksista Torrent-käyttäjille heidän erityisten huomioidensa vuoksi. Olet turvassa kaikilta oikeudenkäynneiltä, ​​joita viranomaiset, jotka etsivät laitonta torrentia, voivat yrittää kiinnittää sinut. Kun yhdistät heidän P2P-toimintonsa heidän Bitcoin-maksunsa kanssa, voit olla käytännössä jäljittämätön ja torrent sydämesi sisältöön. Mielenkiintoisin on, että ne tarjoavat Windows VPN -sovelluksen uskomattomalla hinnalla juuri nyt 3,49 dollaria kuukaudessa heidän kanssaan 3 vuoden suunnitelma! Voit vastaanottaa omistettuja IP-osoitteita erikoishintaan NordVPN: ltä. Heidän loistavien protokolliensa luettelo sisältää IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP ja IPSec, joten saat valita helposti.

Lisätietoja: NordVPN-arvostelu

ExpressVPN

4 parasta Windows-VPN-verkkoa täydelliseen yksityisyyteen ja suojaukseen

Jos haluat nollata kompromisseja laadussa, uskottavuudessa, suorituskyvyssä ja haluat poistaa riskit kokonaan, hanki Windowsille paras VPN-palvelu: ExpressVPN. Se on tunnettu erinomaisesta työstään myös muissa käyttöjärjestelmissä. Tämän VPN-asiakkaan valitsemiseen Windows 7: lle ja uudemmille versioille on vain yksi haittapuoli. Isossa-Britanniassa sijaitsevat Neitsytsaaret eivät pidä kirjaa yhteyslokeistasi tai toimintalokeistasi. Kuten monet muutkin, voit kirjautua ExpressVPN: n nimettömäksi käyttäjäksi, koska he hyväksyvät Bitcoinin nyt. He tarjoavat tällä hetkellä palveluita Suomessa 94 maissa, joissa on yli 148 VPN-palvelimen sijaintia näissä paikoissa. Tämä tarkoittaa, että saat paljon vaihtoehtoja palvelinten vaihtoon, eikä prosessin aikana ole häiriöitä. Jotakin ainutlaatuista ExpressVPN: ssä on se, että se itse perusti viiteohjelman käyttäjilleen. Se on suhteellisen kallista 8,32 dollaria / kuukausi mutta hienot protokollat, kuten OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP ja PPTP, tekevät siitä rahasi arvoisen, joten tämä on varmasti toiseksi paras Windows VPN, jota voi valita. Hyvä asia niissä, että he eivät koskaan asettu ja pyrkivät aina parantamaan ja tarjoamaan esimerkiksi enemmän: he lisäävät uusia palvelimia ja IP: tä aika ajoin ja tekevät sovelluksistaan ​​erittäin helppoja käyttää jopa maallikko. Voit tilata ExpressVPN-palvelun ja tarkistaa kaikki niiden ominaisuudet ja vaatimukset 30 päivää. Jos olet onnellinen kyseisen ajanjakson loppuun mennessä, voit pitää sen muuten täysin riskittömänä.

VyprVPN

Jos yrität perustaa hyvän VPN-palveluntarjoajan Windowsille tiukalla budjetilla, VyprVPN olisi erinomainen valinta. Heillä on yksinkertaisin hinnoittelu, jonka perussuunnitelma on 5 dollaria / kuukausi ja premium-suunnitelma klo 6,67 dollaria / kuukausi. Älä mene lankaan heidän mahtavien hinnasuunnitelmiensa kohtuuhintaisuudesta. Jopa perussuunnitelma tarjoaa sinulle 3 samanaikaista VPN-yhteyttä samalla tilillä. Pienillä kustannuksilla premium-suunnitelma päivittää yhteydet 3: sta 5. Paitsi, että voit myös käyttää heidän VyprVPN-pilviään ja yksinomaista Chameleon-protokollaa. Ne toimivat yli 70 VPN-palvelinpaikassa ympäri maailmaa pitämään Internet-nopeutesi korkealla rajoittamattomalla kaistanleveydellä, jotta voit suoratoistaa HD-videoita ja ladata muutamassa minuutissa. Heillä on erinomainen asiakaspalvelu live chat-keskustelun avulla, joten kaikki kohtaamasi ongelmat voidaan ratkaista muutamassa minuutissa ja voit palata takaisin nauttimaan selaamisesta täysin turvallisesti. Useimpia VPN-palveluntarjoajia käyttää Windowsissa kolme VPN-protokollaa: PPTP, OpenVPN ja L2TP. Ne toimivat upeasti useilla tämän käyttöjärjestelmän laitteilla. VyprVPN: n lisäbonus on heidän Chameleon-protokolla, jota mikään muu Windows VPN ei voi tarjota. Varmista, että tämä on täydellinen VPN Windowsille, käytä heidän 3 päivän kokeiluversiota ennen paketin hakemista. Voit myös saada hyvityksen 30 päivän kuluttua, jos et pidä siitä, mitä heillä on käyttäjille.

IPVanish

Vaikka VPN Windows -asiantuntijat korostavat toistuvasti tarvetta valita VPN-yritys, joka ei sijaitse Yhdysvalloissa, se voidaan joissain tapauksissa unohtaa. IPVanish piilottaa IP-osoitteesi kaikilta, jotka snooppaavat yritystäsi hakata hakkeroimaan järjestelmääsi. Se kattaa teidän raitisi tehokkaasti yli 1000 palvelimella ympäri maailmaa. Voit valita minkä tahansa näistä parhaiten sopivan. Jos on jokin tietty suoratoistoverkkosivusto tai -sovellus, johon et löydä katkaisijaa, kysy vain heidän 24/7 -palvelun suoraa tukea. Valittavana on kolme testattua protokollaa: OpenVPN, PPTP ja L2TP / IPsec. Tutustu kunkin etuihin ja rajoituksiin ja vertaa näitä protokollia löytääksesi järjestelmällesi sopivin. Jos haluat käyttää IPVanishin ominaisuuksia nimettömästi, voit ostaa jopa niiden halvimman paketin Bitcoinin kautta vain 6,49 dollaria / kuukausi. Tämä on heidän 12 kuukauden hinnasuunnitelma, joka säästää noin 4 dollaria kuukaudessa, koska heidän tavallinen kuukausipaketti maksaa 10 dollaria / kuukausi. IPVanish on epäilemättä yksi suosituksistamme parhaalle Windows VPN -sovellukselle. Heidän rajaton P2P-liikenneominaisuus avaa jännittäviä mahdollisuuksia Torrentin käyttäjille. Heillä on tällä hetkellä 17%: n alennus tästä hinnasuunnitelmasta. Koska IPVanish tarjoaa palvelimia yli kuusikymmentä maata ja kasvaa jatkuvasti, sinun on todennäköisesti helppo kirjautua siihen. Tyylikkäin asia, joka tekee siitä yhden parhaista VPN-palveluista Windowsille, on se, että voit luoda vain yhden IPVanish-tilin ja käyttää sitä viidessä eri laitteessa samanaikaisesti. Heillä on myös 7 päivän rahat takaisin -takuu kaikille käyttäjille.

johtopäätös

Nämä ovat erittäin suositeltavia parhaat Windows VPN PC: ssä ja mobiililaitteissa. Voit piilottaa IP-osoitteesi, mikä tarkoittaa, että käymäsi verkkosivustot tai käyttämäsi mobiilisovellukset eivät kerää tarkkoja sijaintitietojasi. Tämän avulla voit poistaa kaikki rajoitukset, joita näillä verkkosivustoilla tai sovelluksilla voi olla sijainnin suhteen. Tulet tuulta läpi viranomaisten asettamista saartoista uutis- ja viihdesivustoilla ja sovelluksissa. Ne, jotka hallituksenne ovat kieltäneet poliittisista syistä, tulevat heti käytettävissänne. Paitsi, että voit myös pitää koko yksityisen tietosi turvassa, jota hakkerit voivat yrittää noutaa omaksi hyödykseen. Käyttämällä VPN-protokollaa ja palvelinta, joka antaa sinulle optimaalisen nopeuden ja turvallisuuden, saat uskomattoman käyttökokemuksen. Asennus ja käyttö on helppoa aloittelijoille tarkoitetulla käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, että Internet on todella turvallinen paikka, jossa voit työskennellä tai pelata sydämesi sisällön kanssa, kun olet yhteydessä parhaaseen Windows VPN -verkkoon.

Windows-tietokoneesi ei ole turvallinen! Hanki paras Windows-VPN ja pysy turvassa verkossa

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments