Ово је разлог зашто би сваки путник 2019. године требао користити ВПН

[ware_item id=33][/ware_item]

Ко не би желео да путује светом или рецимо да путује и открива различите градове или места у својој родној земљи. Док уштедите до хиљаде долара, прекомерно купујете, припремите се за путовање, постоји још једна ствар коју бисте требали додати на „списак ствари које треба имати на путовању“. А шта мислите да би требало бити? Хајде да разговарамо само о вашој безбедности, посебно о безбедности на мрежи. Путовање је забавно само кад сте на сигурном, у супротном то постаје ноћна мора. Док путујете, неизбежно користите јавне Ви-Фи жаришне тачке, у кафићима, на аеродрому и другим местима.


Ово је разлог зашто би сваки путник 2019. године требао користити ВПН

А сад, рецимо да резервишете он-лине карту путем јавног Ви-Фи-ја, зар се не плашите да нека непозната особа може упасти право у ваше личне податке? Добро. то није изненађујуће! Цибер-криминалци увек траже шансе да пронађу ваше личне податке. Они лако могу добити ваша корисничка имена, податке о кредитној картици и лозинке када ваши подаци нису шифровани. И ко би могао бити њихове боље жртве од путника?

Да ли сте сигурни док користите јавни Ви-Фи? Нимало! Међутим, за све увек постоји решење. У овом случају, решење није ништа друго него ВПН. Употреба ВПН-а за путовање може вас спасити од многих непредвиђених проблема. Ако тражите начине да се решите проблема, не тражите даље. Ево упутства о томе како можете да користите ВПН током путовања, зашто бисте користили ВПН и који су најбољи ВПН провајдери.

Зашто је ВПН ваше путовање мора да има?

ВПН заправо ствара мост између вас и ваших веб активности и не постоји могућност да било која друга страна улети у ваше детаље. Зар то ВПН није најбољи за путовања? Свакако, да! Проверимо које друге невероватне ствари ВПН могу да раде током путовања.

Омогућује вам приступ ограниченим веб локацијама

Помоћу ВПН-а за путовање можете да приступите и веб локацијама које су често блокиране у неким земљама. Шта вам је још потребно? На пример Нетфлик. Још није доступан у свим земљама, али можете повући све више и гледати своје омиљене серије уз коришћење ВПН-а..

Занимљиво је знати како ВПН ради управо то; он шифрира ваше податке и ваше мрежне активности, скрива вашу локацију и ИП адресу, па вас чини анонимнима преко интернета. То вам, заузврат, омогућава приступ веб локацијама ограниченим у одређеним земљама. Дакле, без обзира да ли желите да користите Фацебоок у Кини или Соло Путник у неким земљама у којима је блокиран, можете да користите ВПН приликом путовања у Кину или било где и прекршите ограничење и слободно прегледајте Фацебоок или било коју другу блокирану веб локацију. Дакле, осећај стварно слободног током путовања је само најбољи путнички ВПН!

Штавише, ова погодност није корисна само док путујете, већ чак и док седите код куће. Ради се само о повезивању на веб локацију или сервер у некој другој земљи и слободно приступите свим веб локацијама које желите!

Штити вас од лажних Ви-Фи жаришта

Цибер-криминалци иду преко ноћи и чак постављају лажне Ви-Фи жаришне точке, тако да лако остајете у клопци. Помоћу ВПН-а, чак и ако се повежете на њихов Ви-Фи, ваше мрежне активности биће шифроване, самим тим и заштићене. Колико је кул употреба хакерског бесплатног Ви-Фи-ја без бриге о сигурности!

Чува ваше личне податке

Подаци које унесете као што су ваше лозинке, е-поруке, детаљи кредитне картице заштићени су од свих врста неспоразума због ВПН-а. Лет можете резервисати помоћу Ви-Фи-а у свом омиљеном кафићу, а да не морате да бринете да неко други погледа у ваше банковне податке. Није ли то прикладно? Можете да користите ВПН и резервишете хотелске карте, мењате новац на рачунима, обављате своје банкарске активности и шта све не! Будући да ће ваши подаци бити шифровани, неће се хаковати или откривати. Чак и ВПН услуге имају правила да се не пријавите у употребу података што вас спашава од свих врста брига.

Најбољи путнички ВПН-ови у које бисте требали уложити

НордВПН

Један од најјачих ВПН добављача тамо је на врху наше лествице. Има више од 5000 сервера готово у свим већим земљама света који нуде своју прилагођену апликацију. Својим корисницима пружа врло јак слој шифрирања података због чега хакери скоро не могу да испуцају ваше личне и професионалне податке чак и на јавном вифију који морате користити током путовања. Стога је овај ВПН провајдер обавезан ВПН за путнике.

ЕкпрессВПН

Екпресс ВПН има најбољи ранг међу свим осталим ВПН-овима. Омогућава вам сигурну везу и алате за заштиту приватности. Ваши подаци су шифровани, као и увек. Екпресс ВПН такође цени најбоље услуге заштите и зато се њихов систем не пријављује у вашу употребу података. Остајете анонимни, строго анонимни.

ВипрВПН

Како сада знамо колико су несигурне наше мрежне активности док путујемо, постао нам је приоритет број један да прво предузмемо мере безбедности. Уз ВипрВПН, ниједан хакер и прислушкивач не могу украсти ваше личне податке. ВипрВПН је најбољи ВПН доступан за вашу услугу. Дефинитивно шифрира и омогућава вам сигурну везу, руши наметнута владина ограничења и не дозвољава ниједном хакеру. Има око 70 места на серверу, тако да је избор неограничен. Нека су све ваше веб локације, ИП адресе, локације и мрежне активности заштићене ВипрВПН.

Читати: ВипрВПН преглед 2019

Изненађујуће је што ефикасно делује и у Кини. Кина је једна од земаља која активно покушава блокирати чак и ВПН услуге јер вам помаже да прегледате њихове ограничене мреже. Али, ВипрВПН нема ограничења, овом ВПН-у можете приступити када путујете у Кину. Разлог зашто је употребљив у Кини је тај што ВипрВПН нема сервере који раде у Кини, тако да је вероватно да они не следе владине прописе.

Приватни приступ интернету

Не смете заборавити ни ситне детаље када путујете. Интернет сигурност би требала бити најважнији приоритет, без обзира на све. Баш као што не заборавите да се докопате свог омиљеног бикинија, не заборавите на безбедност на мрежи пре него што налетите на своје омиљено место. ПИА би требао бити ваш сљедећи избор на листи путничких ВПН-а. Омогућује вам употребу 5 уређаја без икаквих ограничења и пружа вам најбољу корисничку услугу

Дакле, открили смо колико је важан ВПН за путовање и који ВПН треба да одаберете. Ових дана не чуди да се цибер-криминалци побркају са вама без обзира где се налазите. Али помоћу путног ВПН-а можете да сачувате велике несретне случајеве на мрежи. Без сумње вас штити од свих врста крађа идентитета и тера вас да користите неприступачне мреже. Пријавите се за најбољи ВПНС за путовање и уживајте у путовању.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments