Најбољи ВПН-ови за пословање у 2019. години – инвестирајте мудро

[ware_item id=33][/ware_item]

Виртуелна приватна мрежа осигурава да корисник може приступити свим садржајима на мрежи приватно и сигурно, а да се не блокира. Велике корпорације, као и људи који седе код куће, могу да прођу кроз било који канал користећи ВПН. Штавише, предности ВПН-а за пословање се брзо повећавају. ВПН се показао као повољан за мала и средња предузећа јер свет постаје веома конкурентан. Постоје различити стартапови у сваком кутку који привлаче пуно људи ка свом послу и далеко од напорне рутине послова са белим крагама. Због технолошког напретка у свакој области, лако је прикупити људске ресурсе за мале стартап и приступити било којој врсти података без икаквих препрека..


Врхунска ВПН решења за мала предузећа

Док радите од куће или било где изван своје канцеларије, сада је лако приступити приватним подацима путем ВПН-а. Препреке настале лоцирањем ваше ИП адресе уклањају се кад се одлучите за ВПН услугу. Једно од најбољих ВПН решења за мала предузећа укључују ВипрВПН, ХидеМиАсс и СаферВПН. Међутим, трошкови приступа вашим приватним подацима долазе с ризиком и могу резултирати великим пропадима предузећа ако нису правилно осигурани. У ту сврху је важно да податке заштити заштићена најбоља ВПН услуга. Улагање у једну од најбољих ВПН услуга дугорочно доноси бројне предности јер ваши лични подаци нису ни под каквом претњом. Предности ВПН-а за предузећа долазе улагањем у ВПН услугу која одговара вашим пословним захтевима и ону која је истовремено приступачна..

објаснио је пословни впн

Кредити за слике: ввв.оранге-бусинесс.цом

Сваки ВПН има своју јединственост и одређене карактеристике које их издвајају од осталих. Одабир најбољих ВПН решења за мало предузеће је ваша сопствена одлука која зависи од ваше приступачности и карактеристика које тражите у жељеном ВПН-у. Пословне употребе ВПН-а повећале су његову потражњу на тржишту ВПН-а, а овом брзином купци имају могућност избора између врхунских ВПН-ова који имају најбоље карактеристике. Ови укључују:

НордВПН

Најбољи пословни ВПН према стручњацима БестВПНДеалс.цом је НордВПН. Омогућује предузећима непропусни тунел за шифрирање података. Свим предузећима, великим или малим, саветује се да овај ВПН провајдер обезбеди своју интернетску инфраструктуру од свих кршења података. НордВПН је у власништву фудбалског клуба Ливерпоол који нам говори одакле долазе. Лако се можете ослонити на овог врхунског ВПН провајдера када је у питању безбедност на мрежи ваше компаније.

ВипрВПН

Када одаберете један од најбоље оцијењених ВПН-а, ВипрВПН постаје ваш најсигурнији избор. Њихова услуга је беспрекорна и задовољава потребе оних који раде за мала предузећа. ВипрВПН, као једно од најбољих ВПН решења за мала предузећа, пружа апликације за све платформе на којима се управљају пословним подацима. УСП оф ВипрВПН укључује свој камелеонски протокол који спречава да се изврши дубока инспекција пакета.

Предности ВПН-а за мала предузећа су у томе што ради у корист запослених који раде за посао и штити њихове приватне податке, укључујући датотеке, имејлове и сл. Пословне купце који улажу у услугу ВипрВПН може да забавља ексклузивни менаџер рачуна који води их приликом успостављања њиховог посла. За предузећа је основни захтев ВПН-а апсолутна сигурност и заштита података. ВиперВПН омогућава својим купцима да креирају приватни ВПН сервер на коме компанија и колеге могу лако приступити подацима. ВиперВПН је постао једно од најбољих ВПН решења за мала предузећа након што су многа мала предузећа уложила у њега и били задовољни резултатима. Својим потенцијалним купцима нуди и тродневно тестирање које ће доказати да је међу многим другима најбољи ВПН за мала предузећа.

ХидеМиАсс

Једно од најпознатијих имена у ВПН индустрији је ХидеМиАсс који је популаран због својих ефикасних корисничких услуга и зато има високу базу клијената.

Предности ВПН-а за мала предузећа обухватају осигуране четове уживо које пружа ХидеМиАсс, а ако се случајно суочите са проблемом док користите њихову услугу, систем улазница олакшава решавање проблема. Ово ВПН решење за мала предузећа корисницима олакшава заштиту података. Такође, баш као и ВиперВПН, они нуде пословне планове за мала предузећа. Међутим, у овом случају корисник мора затражити те планове ако треба.

СаферВПН

Овај ВПН ствара индивидуалност о себи пружајући кориснички десктоп клијент који има апликације и за Андроид и за иПхоне.

Њихова корисничка услуга је оно што их чини једним од најбољих ВПН-ова и популарним међу предузетницима малих предузећа. Потенцијални купци СаферВПН враћају се дуже време након што испробају 14-дневно суђење уз гаранцију поврата новца и бесплатни пробни период од 24 дана, што га чини једним од најбољих бесплатних ВПН-ова за мала предузећа.

Просечне ВПН-ове за бирање за мала предузећа

Много пута одлука која доноси разлику у избору бољег ВПН-а није када тражите најбоље опције, већ када знате које вам опције нису тако добре. Следећи ВПН-ови имају неколико погодности, али спадају у категорију не баш добрих или просечних ВПН избора.

ПуреВПН

Ово ВПН решење за мала предузећа можда није најприкладнији избор на сваки начин, међутим, умерено је добро за праведне услуге по веома повољној цени.

Иако његова снажна подручја укључују аутентично ВПН искуство уз посебне пословне планове које пружа заједно са приступачним ценама. С друге стране, недостатак ослањања ПуреВПН-а на тајност портова отвара мноштво питања корисника што резултира преласком потенцијалних купаца на друге ВПН услуге.

ибВПН

Да набројимо неколико предности, најбоља карактеристика коју ибВПН поседује је избор протокола који корисник сматра прикладним. Избор се може извршити између ОпенВПН, ССТП протокола, ППТП & Л2ТП. ИбВПН, компанија са седиштем у Румунији, има око 100 сервера у 43 земље који својим клијентима пружају шестосатно бесплатно пробно време. Овај ВПН можда није најтачнији избор за мала предузећа, међутим, њихов пробни период је барем добар начин да проверите да ли одговара вашим захтевима.

Најбоља решења за фиревалл и ВПН за мала предузећа

Предности ВПН-а за мала предузећа и предности ватрозида су прилично сличне; они су веома корисни за предузећа која желе да блокирају мрежни саобраћај и његова безбедност ограничава све рачунарске нападе који се могу догодити. Најбоља фиревалл и ВПН решења за мала предузећа служе истој мери са мало другачијим функцијама. Могу бити у облику хардвера или софтвера. У случају софтвера, њихова намена је да обезбеде рачунар на коме су инсталирани, док за хардвер, штите све рачунаре на мрежи и приступачни су за мала предузећа. Власници малих предузећа су искусили употребу ових заштитних зидова и дошли су до следећих избора који најбоље служе њиховој сврси:

  • Стражарска кутија
  • Фортинет
  • Соницвалл
  • Керио контрола

За више детаља контактирајте БестВПНдеалс или нам пишите своје драгоцене повратне информације и пошаљите нам их на цонтацт@бествпндеалс.цом.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments